PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Επικίνδυνα σημεία οδικού δικτύου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Svstouk (Στέφανος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)

Ένταξη: 09 Αύγ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Αύγ 2002, 18:01:10    Θέμα δημοσίευσης: Επικίνδυνα σημεία οδικού δικτύου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ξέρω πόσοι γνωρίζετε τα σημεία, νομίζω όμως ότι οφείλω να σας ενημερώσω.

Ο δρόμος από Λαμία για Δομοκό, στην ανηφόρα, έχει δύο λωρίδες για την ανάβαση και μία για την κατάβαση. Το αντίθετο ισχύει όταν καβατζάρεις τον αυχένα και κατευθύνεσαι προς το οροπέδιο πριν το Δομοκό. Είμαι σε ανοιχτή δεξιά στροφή στην ανηφόρα (με τις δύο λωρίδες) και κρατιέμαι φυσιολογικά στην εσωτερική. Και νάτος ο πρώτος ο μ@#@%^ που κατεβαίνει και έχει μπει στην αριστερή μου λωρίδα, προφανώς γιατί χάζευε. Μετά από λίγο άλλος ένας. Evil Evil

Σκεφτόμουν τι θα γινόταν αν προσπερνούσα ένα φορτηγό εκείνη τη στιγμή στην αριστερή λωρίδα, κι έχοντας πάνω γύρω στα 80 - 90χλμ.

Το δεύτερο σημείο είναι στη Μάνδρα Αττικής (κάποιος φίλος του forum νομίζω ότι είναι από εκεί), όπου υπάρχει η ίδια διάταξη λωρίδων.

Αυτά προς το παρόν Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Miltellas (Μίλτος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.6 16V XSM 2001

Ένταξη: 24 Μάϊ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Αύγ 2002, 00:20:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια που πέρασα σήμερα από κει θα το πω κιόλας.

Η διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Ασπροβάλτα. Εθνική οδό τη λένε...
Πρόκειται για τον δρόμο που έχει τα περισσότερα θύματα τροχαίων στην Βόρεια Ελλάδα εδώ και δεκαετίες και κάθε χρόνο. Και δεν έχει ληφθεί καμιά απολύτως μέριμνα από το ελληνικό κράτος! Φονιάδες ψηφοθήρες πολιτικοί!

Η μόνη μέριμνα από την εποχή της επταετίας είναι να βάζουν μπλόκα και να κόβουν πρόστιμα για υπερβολική ταχύτητα οι γελοίοι! Εγώ δεν σκοτώθηκα ακόμη ρεεεε! Και θα έρθει μία ημέρα που θα με σκοτώσει ένας που θα πηγαίνει αργά και αριστερά και θα λέτε ότι έφταιγε η υπερβολική μου ταχύτητα. Αλλά δεν θα σας κάνω τη χάρη...

Ελληνική Λέσχη Φίλων της Πραγματικής Οδήγησης

Performance of Real Cardriving Club
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης