gemilonas (Γιώργος) Νέος χρήστης

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 13 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 85 Τόπος: Θεσσαλονίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 09:15:16 Θέμα δημοσίευσης: ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΠΡΟΣ PEUGEOT ΓΙΑ ΕΠΙΠΕΔΟ AFTERSALE ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ |
|
|
Καλή σας ημέρα παιδιά πιο κάτω θα postαρω ένα mail παραπόνων που έστειλα προσ τη peugeot για το επίπεδο παροχής υποστήριξης στο αυτοκινητό μου με κάποια θέματα που ανέκυψαν . Θέλω τηγνώμη σας , αν και γνωρίζω πώς λίγο θα ιδρώσουν . Ωστόσο θεωρώ οτι πρέπει να αρχίσουμε όλοι όσοι έχουμε θέματα να στέλνουμε παράπονα μήπως και βελτιωθεί το θέμα λίγο .
Ακολουθεί το mail :
Κύριοι ,
Ονομάζομαι Μυλωνάς Γιώργος και έχω στη κατοχή μου ένα Peugeot Rallye 207 το οποίο αγόρασα το Φεβρουάριο του 2008 από την αντιπροσωπεία σας στη Θεσσαλονίκη . Το αυτοκίνητο από το πρώτο τρίμηνο σχεδόν έβγαλε ένα θόρυβο στα αμορτισέρ κατά την επαναφορά τους , κάτι το οποίο με οδήγησε στο να αντικαταστήσω πρώτα το ένα πίσω αριστερά εντός εγγύησης και μετά από ένα μήνα το πίσω δεξιά για το οποίο και κατέβαλα αντίτιμο 50 ευρώ . Γνωρίζω πώς το αμορτισέρ θεωρείται από εσάς αναλώσιμο αλλά αμορτισέρ που χαλάει εντός ενός τριμήνου το βλέπω λίγο δύσκολο . Φυσικά να μη σχολιάσω ότι τα αμορτισέρ τα αλλάζουμε ζευγάρι ,κάτι που στη περίπτωση μου δεν έγινε .
Στη συνέχεια άλλαξα ένα μηχανισμό παράθυρου επειδή έβγαζε τρίξιμο κατά το κλείσιμο και μια αντλία νερού επειδή έβγαζε θόρυβο κατά το σβήσιμο του κινητήρα , όλα εντός εγγύησης και χωρίς κανένα πρόβλημα από μέρους της αντιπροσωπείας σας .
Στη συνέχεια αρχίζει η Οδύσσεια μου με το εξής φαινόμενο...... Περίπου πρίν ένα μήνα το αυτοκίνητο παρουσίασε ένδειξη antipollution faulty άρχισε να δουλεύει με τρείς κυλίνδρους και φυσικά να μην ανεβάζει πάνω από 3000 rpm . Άραξα , πήρα τη Peugeot Assistance όπου με ρώτησαν αν θέλω να πάω στη Lion ή στη Newland SA στη Ευκαρπία Θεσσαλονίκης . Επειδή είμαι κάτοικος Ευόσμου και ήμουν , όταν έπαθα τη βλάβη , πιο κοντά στην Ευκαρπία επέλεξα το αυτονόητο . Σε πρώτη φάση όταν το αυτοκίνητο κατέβηκε από το φορτηγό έβγαζε το μήνυμα στην οθόνη αλλά δούλευε κανονικά . Το άφησα στην αντιπροσωπεία και όταν επέστρεψα μου είπαν ότι απλά έσβησαν τη βλάβη από τον εγκέφαλο , έκαναν και ένα update και πώς αν παρουσιάσει θέμα πάλι να το ξαναπάω . Μάλλον λίγο περίεργη απάντηση θα έλεγα , αλλά υπέθεσα πώς το έψαξαν και δεν βρήκαν κάτι οπότε και έκαναν reset . Μετά από ακριβώς μια εβδομάδα εμφανίστηκε το ίδιο θέμα . Το φόρτωσα και το πήγα στους ίδιους . Σε κάποια συζήτηση τους ανέφερα και το θέμα με τους πολλαπλασιαστές που έχει ανακύψει . Με βεβαίωσαν πώς θα το κοιτάξουν , και μετά από κάποιες ώρες με πήραν να επιβεβαιώσουν ότι ήταν πολλαπλασιαστής . Στην ερωτησή μου αν τα μπουζί είναι σε καλή κατάσταση με διαβεβαίωσαν πώς ήταν μια χαρά . Μετά μια εβδομάδα , αφού παρέλαβα το αυτοκίνητο , ετοιμαζόμουν για ένα ταξίδι στη γεννετειρά μου το Αίγιο , και καθώς ξεκινούσα έβγαλε πάλι το μήνυμα . Επειδή ήταν πολύ πρωί αποφάσισα να περιμένω ώστε να ανοίξει η αντιπροσωπεία προκειμένου να το πάω να το δούν . Όντως ξεκίνησα μετά από δυο ώρες , πήγα στη NEWLAND SA αλλά δυστυχώς το fault πια δεν φιανόταν , είχε σβήσει . Μου είπαν πώς και να το κοίταγαν επειδή δεν εμφανίζεται fault δεν θα δούν κάτι , να κάνω το ταξίδι μου , και πώς ακόμα και αν άναβε το fault έφοσον δεν ρετάριζε το αυτοκίνητο να συνεχίσω κανονικά το ταξίδι και τη Δευτέρα να πάω να το δουν ενδελεχώς . Όντως έκανα το ταξίδι , έφτασα στο προορισμό μου , και Σαββάτο πρωί το αυτοκίνητο ξέμεινε με τα ίδια συμπώματα . Φυσικά πια δεν υπήρχε αντιπροσωπεία ανοιχτή και άρα το αυτοκίνητο έπρεπε να πάει Πάτρα με φροντίδα του πατέρα μου και εγώ να επιστρέψω Θεσσαλονίκη με λεωφορείο . Όντως πήγε το αυτοκίνητο τη Δευτέρα στη Πάτρα στη CONDOR ΑΕ . Εκεί ανακάλυψαν ότι είχε πρόβλημα η αντλία πίεσης υψηλής την οποία και άλλαξαν , αφού βέβαια έπρεπε να μιλήσω με τα κεντρικά σας και το κο Κρούσκα ( ο οποίος είναι ο μόνος που επέδειξε επαγγελματισμό και τον ευχαριστώ για αυτό ) διότι "καθυστερούσε " το ανταλλακτικό . Τελικά στο τέλος φίλτατοι , ανακάλυψαν ότι έπρεπε να αλλάξουν τα μπουζί τα οποία και με έβαλαν να πληρώσω , παρά το γεγονός ότι η εταιρία προβλέπει αλλαγή στις 40.000 χλμ και εγώ είχα 29.000 χλμ , άρα η βλάβη εμφανίστηκε νωρίτερα από ότι έλεγε ο κατασκευαστής άρα εσείς έπρεπε να το επιβαρυνθείται . Επιπλέον αν ανατρέξετε πιο πάνω θα δείτε πώς είχα ρωτήσει από τη δεύτερη φορά που πήγα στη NEWLAND αν κοίταξαν τα μπουζί και αν θέλουν αντικατάσταση και με διαβεβαίωσαν για το αντίθετο . Για όλα αυτά υπάρχουν δελτία επισκευής !
Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω. Τα συμπεράσματα δικά σας κύριοι . Μια παρατήρηση μόνο , καλό είναι αυτό που πουλάμε να το υποστηρίζουμε κιόλας , και εσείς κύριοι μάλλον δεν το υποστηρίζετε ικανοποιητικά , για να μην πώ διόλου !!!
Ευχαριστώ ,
Μυλωνάς Γ.
ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ !!! |
|