Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
noknok (Phillip) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt
Ένταξη: 03 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 02:25:34 Θέμα δημοσίευσης: 207 gt θορυβος αποσυμπλεξης |
|
|
γεια χαρα σε όλους, επιτέλους σήμερα παρέλαβα το 207gt
μετα απο 120 χιλιομετρα, έχω πολύ καλές εντυπώσεις!
Δεν μπορείς να περιγράψεις την αίσθηση, όσοι με ρώταγαν τους έλεγα πρέπει να το οδηγήσεις για να καταλάβεις!
Εχω ένα πρόβλημα όμως, σε όλη τη διάρκεια των 120 χιλιομέτρων μέχρι και που γύρναγα σπιτι, ακούγετε ένα μεταλικό δυνατό "γκάπ" οταν βάζω 2α και αποσυμπλεξάρω από μπροστά.
Οσο χαλαρά κι αν αποσυμπλεξάρω αυτό ακούγετε, κάποιες στιγμές οταν άλλαζα ταχύτητα σε πιο ψηλές στροφές και ισως αποσυμπλέξαρα πιο γρήγορα δεν ακουγόταν.
Κάποιες μέρες πιο πριν ψάχνοντας εδω μέσα κάπου πετυχε το μάτι μου μια συζήτηση νομιζω για το συγκεκριμένο θόρυβο, απλά δεν μπορώ να το βρω τώρα και επειδι θα πάω αύριο απο την αντιπροσωπεία σκεφτηκα να ρωτήσω...
Συγνώμη αν όντως υπάρχει το ίδιο θέμα και δεν το έβλεπα! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
mrkaza (Παναγιώτης) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 24 Απρ 2007 Δημοσιεύσεις: 457
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 09:50:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Κατι παρομοιο αν καταλαβα καλα κανει και το δικο μου οταν λογο στρωσιματος αργουσα πολυ να παω απο πρωτη σε δευτερα και πεφτουν οι στροφες παρα πολη ενιωθα κατι να κουνιετε οταν πρωσπαθησα ποιο απαλα ακουσα το γκουπ οταν ευτασα τα 1500 και αρχησα να μη το χαιδευω τοσο ειδα οτι :D :D ετσι θελει .
Αν και αυγουστο που θα παω να αλαξω τα πρωτα λαδακια θα τους το πω για να κοιταξουν της βασεις κηνητιρα πιστευω οτι ειναι που ειναι πολυ μαλ**ες? για να μη χασει σε ανεσει και οχι οτι εχουν προβλημα σε ενα μινι σκισιματακη ππου του εκανα δεν κανει κιχ :D
Προσεχε αν οταν στο κανει μετα την αλαγη η δευτερα εχει κατω απο 2κ στροφες εμενα εκει το κανει .
ΠΣ αφου πας αυριο πες και σε εμενα να ξερω :D
Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο
Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ?? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
noknok (Phillip) Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Gt
Ένταξη: 03 Ιούλ 2009 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 24 Ιούλ 2009, 04:17:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπόν το πήγα στην αντιπροσωπεία και πήγαμε μαζί μια βόλτα, όπου όταν οδηγούσε εκείνος δεν ακουγόταν τίποτα... άλλαζε όμως ταχύτητα πάνω απο 2500χ στροφές, απλα μου ειπε να μη το φοβάμαι και να οδηγω κανονικα...και οχι σαν να εχω αυγα μεσα στο αμαξι, εννοήτε μετα απο ζεσταμα μηχανης κτλ. Αργότερα πήγαμε με ένα φίλο βόλτα ο οποίος έχει το 207 rallye και μου είπε οτι και εκείνου το κάνει, μέχρι που συνήθισε το πως το θέλει.
η θα αλλάζω μου είπε σε πιο ψηλές στροφές ή σε πιο χαμηλές στροφές θέλει λίγο χρόνο και λίγο πιο πολιτισμένα την αποσύμπλεξη.
επίσης λόγο του ότι το προηγούμενο αμάξι μου ηταν ένα ibiza είχα συνηθίσει τη καθυστέριση (αρκετά μεγάλη) του πεντάλ του γκαζιού, και μάλλον πάταγα και λίγο παραπάνω γκάζι κατά την αποσύμπλεξη |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|