PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κοπάνημα οροφής και πορτ-μπαγκάζ σε cc

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 00:54:21    Θέμα δημοσίευσης: Κοπάνημα οροφής και πορτ-μπαγκάζ σε cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά δεν πάει άλλο.
Οκ δεκτό να κάνει τριγμούς αλλά αυτό τώρα είναι πολύ χειρότερο.
Κοπανάει ολόκληρο σε λακούβες από μπροστά στα κλείστρα μέχρι και στο πορτ μπαγκάζ.
Τι γίνεται;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 01:00:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα πας να σου αλλάξουν κλείστρα όπως εμένα, και να σου σφύξουν πίσω στη βάση την οροφή. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Dimitris_thess (Δημήτρης)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 29 Απρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούλ 2009, 01:03:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tι κλείστρα ρε φίλε... 300 ευρώ έχει το ένα για να τα αλλάξω, εκτός και αν βρω μεταχειρισμένα αλλά και πάλι...
Δεν κοπανάνε τα κλείστρα αλλά όλη οροφή από μπροστά μέχρι πίσω και το πορτ-μπαγκάζ μαζί...
Επιστροφή στην κορυφή
Puzzle (Θάνος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 207 cc 1.6 (2007)

Ένταξη: 20 Νοέ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 23 Ιούλ 2009, 08:05:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για αρχη περνα με σιλικονη χωρις λαδι ολα τα μερη της οροφης και στα κλειστρα βαλε και λιγο γρασο...και δες πως θα παει...
Εγω ετσι το συντηρω ...το εχω 2 χρονια με 34,000χλμ και δοξα το θεω δεν ακουγεται το παραμικρο!!!
Το να αλλαξεις κλειστρα μαλλον η τελευταια σου επιλογη θα ειναι αν και παλι κανεις δεν θα σου εγγυηθη οτι θα φτιαξει...
Μηπως ομως κυκλοφορεις σε τιποτα χωματοδρομους και εχει τοσο εντονους θορυβους σε ολο το αυτοκινητο?
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:03:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για 206cc δεν λες Δημητρη? πριν αλαξεις τακλειστρα σφιξτα.. εχει κατι torx βιδες.. στειλε μου PM να συναντηθουμε απο κοντα να σου δειξω. να δεις και το δικο μου ποσο ησυχο ειναι..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης