PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

turbo kai klima
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 rallye 2008

Ένταξη: 08 Ιούλ 2008
Τόπος: Θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 19:01:20    Θέμα δημοσίευσης: turbo kai klima Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να σας κάνω 2 ερωτήσεις και όποιος μπορεί να με βοηθήσει θα το εκτιμούσα πάρα πολύ Very happy
1) Μετά από ένα ταξίδι, ή από μια βόλτα (στην οποία βόλτα το ζουλάς λίγο Razz)
χρειάζεται πριν το σβήσεις να το αφήσεις μερικά λεπτα στο ρελαντί ώστε να κρυώσει η τουρμπίνα? γιατί εχω ακούσει από αρκετούς ότι μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα στο turbo (πιθανό ράγισμα ξέρω εγώ).

2) Υπάρχει πρόβλημα στο να ανοίγεις ή να κλείνεις το
Klima όταν το αυτοκίνητο είναι σε κίνηση? Υπάρχει πρόβλημα ή μπορεί να πάθει κάποια ζημία ο Καταλύτης π.χ?

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ!!!! Smile Smile Smile Smile :
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 19:11:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ο καταλυτης σαν τι μπωρει να παθει? Rolling eyes

Για το Α/C ξερω πως κανονικα πρεπει να συμπλεκταρεις να πεσουν οι σροφες στο ρελαντι να αναψεις το κλιμα και να ξαναδωσεις στροφες (οχι παντοφλα Laughing )

Και αυτο για να μην την ακουσει το κομπρεσερ!(σπανιο αλλα γινετε)

Υπαρχει περιπτωση να εχει κρατησει η επιστροφη υγρα και με το ξεκινημα να την ακουσουν οι βαλβιδες!

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 30 Ιούλ 2008, 20:52:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το 1ο καλό είναι μετά από πλάκωμα να μην το σβήνεις αμέσως αλλά να το αφήνεις λίγο στο ρελαντί για να πέσουν λίγο οι θερμοκρασίες όχι τόσο του νερού όσο του λαδιού. Το καλό με αυτό το μοτέρ είναι πως η τουρμπίνα ψύχεται και με νερό και έχει και δικιά της αντλία νερού η οποία δουλεύει ακόμα κι όταν σβήσεις των κινητήρα κι έτσι ψύχεται και το λάδι που έχει μείνει σε αυτήν χωρίς να έχει πρόβλημα να καεί με ότι συνεπάγεται αυτό.

2ο δεν έχει ιδιαίτερο πρόβλημα το πότε θα ανάψεις το A/C απλά για να μην ζορίζεται ο συμπιεστής στο απότομα ξεκίνημα καλό είναι να το ανάβεις στο ρελαντί.
Ο καταλύτης δεν θα πάθει τίποτα και ούτε και έχει καμία σχέση με το πότε θα ανάψεις το A/C
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 00:29:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!!!! Laughing Very happy Laughing Very happy Laughing Very happy

thanks για τον χρόνο σας Razz Cool
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 08:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συμφωνώ με το φίλο μας τον Tourista !
Αυτό με το A/C ειναι μεγάλο παραμύθι...
Δηλαδή αν εισαι εθνική και πάς με 100-200 ...πατάς συμπλέκτη κατεβαίνουν οι στροφές και μετά πατάς σιγά σιγά το κουμπάκι του A/C...για μην τα παιξει ο συμπιεστής... Laughing
Πρέπει να ξέρουν (αυτοί που τα λένε αυτά) ότι ο συμπιεστής ειναι φτιαγμένος να κομπλάρει και να ξεκομπλάρει εκαντοντάδες-χιλιάδες φορές σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα χωρίς πρόβλημα .

Εμείς θα τον σώσουμε αν κομπλάρει την πρώτη φορά με λίγες στροφές ???
Δεν να νομίζω να το γράφει και κανένα manual αυτό ..ρε τους .. τι σκεφτονται??? Very happy

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 12:02:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι βεβαια δεν παθαινει τπτ και εννοειται οτι δεν συμπλεκταρεις πανω στην εθνικη για να ανοιξεις το a/c απλα εχι ενα μεγαλητερο ποσοστο φθορας αυτο και μονο...δλδ δεν θα χαλασει σε 10 θα χαλασει σε 8 χρονια...κοινως ζησε ΜΑη μου....
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 31 Ιούλ 2008, 17:20:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MTerry έγραψε:

Αυτό με το A/C ειναι μεγάλο παραμύθι...
Δηλαδή αν εισαι εθνική και πάς με 100-200 ...πατάς συμπλέκτη κατεβαίνουν οι στροφές και μετά πατάς σιγά σιγά το κουμπάκι του A/C...για μην τα παιξει ο συμπιεστής... Laughing
Πρέπει να ξέρουν (αυτοί που τα λένε αυτά) ότι ο συμπιεστής ειναι φτιαγμένος να κομπλάρει και να ξεκομπλάρει εκαντοντάδες-χιλιάδες φορές σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα χωρίς πρόβλημα .

Εμείς θα τον σώσουμε αν κομπλάρει την πρώτη φορά με λίγες στροφές ???
Δεν να νομίζω να το γράφει και κανένα manual αυτό ..ρε τους .. τι σκεφτονται??? Very happy

MTerry έγραψε:
(αυτοί που τα λένε αυτά)
= Χαρης

MTerry έγραψε:
ο συμπιεστής ειναι φτιαγμένος να κομπλάρει και να ξεκομπλάρει εκαντοντάδες-χιλιάδες φορές σε όλο το φάσμα των στροφών του κινητήρα χωρίς πρόβλημα .

Ο συμπιεστης ναι αλλα οι βαλβιδες?

MTerry έγραψε:
Δεν να νομίζω να το γράφει και κανένα manual αυτό

Δεν ξερω αν το λενε manual

MTerry έγραψε:
..ρε τους .. τι σκεφτονται??? Very happy

Τους πουστιδες=Χαρης?

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MTerry 
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

320 si

Ένταξη: 09 Ιούλ 2008
Τόπος: Λευκάδα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 08:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε σύ Χάρη πολύ προσωπικά δεν το πήρες????Laughing
Δεν εισαι ο μόνος που λέει αυτό το πράγμα...το ακούω χρόνια !!!

Και εσένα κάποιος σου το ειπε και το θεωρησες σωστό ! (φύλαγε τα ρούχα σου...κτλ)

Μην μπαίνεις σε λεπτομέρειες του τύπου συμπιεστής,βαλβίδες...κτλ. γιατί αυτό ειναι πακέτο . Το A/C (Κλιματισμός)

Ε μάθε λοιπόν οτι κανένα manual, ούτε αντιπροσωπεία , λέει τέτοιο πράγμα. Θά ηταν οι πρώτοι που θα στο έλεγαν γιατί αν χάλαγε θά έπρεπε να σε καλύψουν.

Πατάς το κουμπάκι οποτε γουστάρεις ΕΣΥ! (μέρα,νύχτα,ζέστη,κρύο οποτε θές)
Cool Cool Cool

Το "ρε τους...τι σκεφτοντε" φυσικά οπως σου εξήγησα δεν ηταν για σένα
και κακώς εκφράστηκες έτσι. Rolling eyes
Ηταν μια ατάκα σε διαφήμιση στην τηλεόραση ...παλιά ... κάτι σάν το "οι εξυπνοι οδηγούν Ρενό"... Question Question Question
Αν ησουν στην ηληκία μου θα την ηξερες και δεν θα στράβωνες... Laughing

. . .
Επιστροφή στην κορυφή
Angry_Punisher (sotiris)
Μέλος
Μέλος

peugeot 207 1.6 (16v) GT (2007)

Ένταξη: 29 Σεπ 2007
Τόπος: Πετρούπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 11:17:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1:Καλυτερα ειναι να πας να βαλεις ενα turbotimer οπως εβαλα και εγω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

2:Καλο θα ειναι να μην εχει πολλες στροφες ο κινητηρας οταν θα ανοιξεις air condition,Και κατι αλλο,μου εχουν πει,δεν ξερω βεβαια αμα αληθευει, αμα πηγαινεις με ανοιχτο αιr condition και πατησεις αποτομα το γκαζι το air condition κοβει δηλαδη καπως σαν να ελατωνεται κατα την διαρκεια που εχεις πατημενο το γκαζι,αυτο το θετω και σαν ερωτημα οντως ειναι ετσι ρε παιδια?

Επιστροφή στην κορυφή
Vansode (giwrgos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 11:25:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Angry_Punisher έγραψε:
1:Καλυτερα ειναι να πας να βαλεις ενα turbotimer οπως εβαλα και εγω και εχεις το κεφαλι σου ησυχο.

2:Καλο θα ειναι να μην εχει πολλες στροφες ο κινητηρας οταν θα ανοιξεις air condition,Και κατι αλλο,μου εχουν πει,δεν ξερω βεβαια αμα αληθευει, αμα πηγαινεις με ανοιχτο αιr condition και πατησεις αποτομα το γκαζι το air condition κοβει δηλαδη καπως σαν να ελατωνεται κατα την διαρκεια που εχεις πατημενο το γκαζι,αυτο το θετω και σαν ερωτημα οντως ειναι ετσι ρε παιδια?

Το έχω σκεφτέι αλλά δεν το έχω ψάξει ακόμα... Πάνω κάτω πόσο κάνει αυτό?

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 19:28:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ετσι οπως το εθεσες αυτα καταλαβα! Embarassed

Τεσπα αλλα δεν τα εχω ακουσει μονο αλλα τα βλεπω!(Οχι σε αμαξια)

Ψυκτικος οπως και ο Γιαννης Wink Wink Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 20:11:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως στο τέρμα γκάζι απεμπλέκετε το A/C το έχω παρατηρήσει πολλές φορες στο δικό μου.
Επιστροφή στην κορυφή
georgio3gr 
Μέλος
Μέλος

Saxo vts 1,6

Ένταξη: 14 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 01 Αύγ 2008, 21:04:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:
Πάντως στο τέρμα γκάζι απεμπλέκετε το A/C το έχω παρατηρήσει πολλές φορες στο δικό μου.

Ετσι ειναι σε ολα το PSA group παλια και νεα... Ο εγκεφαλος δινει εντολη να απεμπλακει ο κομπρεσσορας ωστε να εχεις την πληρη δυναμη του αυτοκινητου σε περιπτωση πχ που θες να κανεις προσπεραση... Το συστημα ουτως ή αλλως συνεχιζει αλλο μισο λεπτο περιπου χωρις την εμπλοκη του A/C να βγαζει παγωμενο αερα οποτε δεν καταλαβαινεις διαφορα στην θερμοκρασια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Αύγ 2008, 18:07:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vansode ενα turbo timer της Blitz εχει 100 ευρω.Υπαρχουν κ πιο φθηνα φυσικα,απλα να εχεις μια εικονα.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Αύγ 2008, 09:01:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Jim207GT έγραψε:

Ε λογικο ειναι να εχει και δικλειδες ασφαλειας.....
Απο τις 5800 (νομιζω) και επειτα απεμπλεκει και δεν λειτουργει ο συμπιεστης....

Και επισης επειδη εχει συχητηθει και παλιοτερα ο συμπιεστης εχει εμβολακια και ενα εκκεντρο που τα κινει διαδοχικα.....

Ενα παλιοτερο ποστ...

Touristas έγραψε:
Σας χρωστάω κάτι φωτογραφίες.

Του 107 ο συμπιεστής είναι περιστροφικός

http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/-5.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/-1.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/-2.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/2.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/inlet.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/-4.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/-6.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/-3.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/picture00067.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/picture00068.jpg
http://i56.photobucket.com/albums/g179/touristas_gr/simpiestis/picture00070.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 16:10:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ολα τα συγχρονα αυτοκινητα πλεον γινεται αυτο για να προστατευεται ο συμπιεστης. Παντως στο δευτερο αυτοκινητο που εχω (alfa 146 1.6) που δεν το εχει αυτο οκτω χρονια τωρα στις προσπερασεις με οσα κι αν εχω μεσα το κλεινω και μολις περασω το ανοιγω και μεχρι στιγμης δεν εχει παθει τιποτα. Τωρα μεχρι ποτε δεν ξερω Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Αύγ 2008, 20:46:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Σε ολα τα συγχρονα αυτοκινητα πλεον γινεται αυτο για να προστατευεται ο συμπιεστης. Παντως στο δευτερο αυτοκινητο που εχω (alfa 146 1.6) που δεν το εχει αυτο οκτω χρονια τωρα στις προσπερασεις με οσα κι αν εχω μεσα το κλεινω και μολις περασω το ανοιγω και μεχρι στιγμης δεν εχει παθει τιποτα. Τωρα μεχρι ποτε δεν ξερω Laughing

Και τα 2 civic που εχουν περασει απο τα χερια μου δεν κλεινει το ac και εκει δεν ειχα ποτε προβλημα.....(στο ενα δεν προλαβα Embarassed ) Αλλα το δικο μου ( Off Topic ) κανει θορυβο οταν το ανοιγω και δεν ειναι απο τις βαλβιδες γιατι το κανει συνεχεια....αλλα απο αποδωση σκιζει....εννοειται.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 10:24:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

georgio3gr έγραψε:
Jim207GT έγραψε:

Ετσι ειναι σε ολα το PSA group παλια και νεα... Ο εγκεφαλος δινει εντολη να απεμπλακει ο κομπρεσσορας ωστε να εχεις την πληρη δυναμη του αυτοκινητου σε περιπτωση πχ που θες να κανεις προσπεραση... Το συστημα ουτως ή αλλως συνεχιζει αλλο μισο λεπτο περιπου χωρις την εμπλοκη του A/C να βγαζει παγωμενο αερα οποτε δεν καταλαβαινεις διαφορα στην θερμοκρασια...

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά που θέλουμε την πλήρη ισχύ του αυτοκινήτου (πχ. σε μια δύσκολη προσπέραση), να απεμπλέκουμε το a/c Question Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 10:54:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα γινεται αυτο,δλδ στο πολυ γκαζι να σταματαει ο συμπιεστης.γιαυτο δε πρεπει ποτε πανω σε "πλακωματα" να αναβουμε το aircodition.υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παθει αημια ο συμπιεστης.γιατι εκει που παει να δουλεψει,κοβει λογω πολλων στροφων του κινητηρα κ κολαει Crying or Very sad

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Αύγ 2008, 11:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

bagosgt έγραψε:
σχεδον σε ολα τα αυτοκινητα γινεται αυτο,δλδ στο πολυ γκαζι να σταματαει ο συμπιεστης.γιαυτο δε πρεπει ποτε πανω σε "πλακωματα" να αναβουμε το aircodition.υπαρχει μεγαλη περιπτωση να παθει αημια ο συμπιεστης.γιατι εκει που παει να δουλεψει,κοβει λογω πολλων στροφων του κινητηρα κ κολαει Crying or Very sad

Εάν γίνεται, είναι πολύ καλό. Απο κει και πέρα, πιστεύω οτι το μόνο που μπορεί να επιβαρύνει τον συμπιεστή, είναι αυτή η συνεχής σύμπλεξη-αποσύμπλεξη σε υψηλές στροφές και περισσότερο τον συμλέκτη του. Δεν νομίζω ότι κολλάει.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης