PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ABS/ESP Fault, Engine oil pressure too low σε 307cc...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

Ένταξη: 01 Ιούν 2003
Τόπος: Καβάλα - Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 23:24:50    Θέμα δημοσίευσης: ABS/ESP Fault, Engine oil pressure too low σε 307cc... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εδω και αρκετο καιρο μου βγαζει στο ασχετο (συνηθως οταν παταω παρατεταμενα το φρενο νομιζω) ABS Fault error ή κατι τετοιο.. Το ειχα παει στο γκαραζ αλλα το απεδωσε στο οτι ειχα αλλαξει λαστιχα. Τωρα ομως μου το βγαζει πολυ συχνα και επισης απο σημερα αρχισε να με πεταει και ENGINE OIL PRESSURE TOO LOW! Ειδα τα λαδια αλλα ειναι νορμαλ, τι μπορει να παιζει?

Τελος, τωρα που ειναι καλοκαιρακι, οταν ανεβαζει στροφες το αμαξι και εχω το αιρκοντισιον ανοιχτο, εκει που βγαζει κρυο αερα ειναι θαρρεις και σταματαει να βγαζει κρυο και βγαζει ενα αερα που μυριζει ασχημα. Εννοειται οχι κρυο. Θαρρεις και σταματαει δηλαδη να δουλευει. Ιδιως στα φαναρια μου σπαει τα νευρα οταν ξεκιναω γιατι σκαω απο την ζεστη και αυτο δεν δουλευει.

Μιας και ειμαι Θεσσαλονικη αυτες τις μερες, εχουμε κανα συνεργειο να το παω αυριο Σαββατο πρωι για να σιγουρευτω οτι ολα ειναι ΟΚ και να διορθωσω αυτα τα προβληματα? Ή να το παω κατευθειαν στην αντιπροσωπεια? Απλα φοβαμαι μην με μαδησουν!

StreetRacing is NOT a crime!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούλ 2009, 07:09:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ένδειξη του ABS/ESP είναι πρόβλημα του διακόπτη των φώτων των φρένων.
Θέλει αλλαγή ο διακόπτης και τοποθέτηση μια πλεξούδα στον διακόπτη.

Το A/C μπορεί να έχει να κάνει με την πίεση στο κύκλωμα αν ανέβη πολύ βγαίνει εκτός λειτουργίας για ασφάλεια. Έχεις κάνει κάποια επέμβαση στο A/C κάποια στιγμή?

Το βασικότερο τώρα για το λάδι. Από τη στιγμή που τα λάδια είναι οκ να πας να αλλάξεις το φίλτρο λαδιού και σύντομα μάλιστα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Ιούλ 2009, 21:52:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστω πολυ Αργυρη, την Δευτερα θα παω στην Λιον εδω στην Θεσσαλονικη να το δουνε απο κοντα. Στο Α/C δεν εχω επεμβει ποτε παντως.

Επιστροφή στην κορυφή
kavaliotis (Μάκης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 307 cc 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 10 Ιούλ 2009, 23:15:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελικα για το A/C εφταιγε οτι ηθελε φρεον μιας και μαλλον ειχε τελειωσει (καλα στο service δεν το ειδανε οτι ειχε τελειωσει?)

Για το ABS/ESP εφταιγε η βαλβιδα του STOP.

Και τελος για το μεγαλο προβλημα που ελεγε ENGINE OIL PRESSURE TOO LOW εφταιγε το φιλτρο λαδιου που ηθελε αλλαγη!

Φρεον και φιλτρο λαδιου και εργατικα κοστισαν 68€, βαλβιδα στοπ δεν ειχανε οποτε θα την βαλω αλλου γιατι το χρειαζομουνα το αμαξι την ιδια μερα.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης