PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 307 και 2 προβλήματα

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jagatic (Jagatic)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 27 Ιούλ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 00:09:28    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 307 και 2 προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα σε όλους,

Είμαι κάτοχος ενός 307 και αντιμετωπίζω τα εξής δύο προβλήματα:

1) Με πέμπτη ταχύτητα ακόμα και σε κατηφόρα συνηθίζει (όχι πάντα όμως) όταν πέφτει στις 1200 περίπου στροφές να ανεβοκατεβάζει το δείκτη στροφών σαν να πάει να σβήσει και να γίνεται και αισθητό ταυτόχρονα τράνταγμα.

2) Η καμπίνα ακόμα και το βράδυ που δροσίζει είναι σχετικά ζεστή, με σβηστό το Α/C (εννοείται ότι ο θερμοστάστης είναι στο κρύο) είτε είναι στην ανακύκλωση είτε όχι. Έχω ψάξει όλους τους αεραγωγούς και δε φαίνεται να φέρνει αισθητά θερμό αέρα (ίσως μια πολύ μικρή θερμότητα από εκείνους των ποδιών). Κάτι άλλο πρέπει να είναι αλλά δε μπορώ να το εντοπίσω. Τα κλαπέτα φαίνεται να δουλεύουν αφού όταν είναι σε ανακύκλωση δεν μπαίνει μυρωδιά απ΄έξω.

Αυτά, σας ευχαριστώ για τη βοήθεια
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 00:24:41    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 και 2 προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jagatic έγραψε:

Με πέμπτη ταχύτητα 1200 περίπου στροφές

πλάκα μας κάνεις?εε?

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
jagatic (Jagatic)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 00:32:10    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 και 2 προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

giannis27 έγραψε:
jagatic έγραψε:

πλάκα μας κάνεις?εε?

Λίγες στροφές οπότε λογικό έτσι; Και σε κατηφόρα όμως; και δεν το κάνει πάντα...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 09:20:59    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 και 2 προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

jagatic έγραψε:
giannis27 έγραψε:
jagatic έγραψε:

πλάκα μας κάνεις?εε?

Λίγες στροφές οπότε λογικό έτσι; Και σε κατηφόρα όμως; και δεν το κάνει πάντα...

Η 5η ειναι για 2500 και πανω....με 12000 τι θες να κανει....το τρνταγμα δεν ειναι επειδη παει να σβησει ειναι επειδη μπισταει το μοτερ πανω στις βασεις του επειδη δεν μπορει να διοχετευση την δυναμη του
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 10:39:17    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 και 2 προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
jagatic έγραψε:
giannis27 έγραψε:
jagatic έγραψε:

πλάκα μας κάνεις?εε?

Η 5η ειναι για 2500 και πανω....με 12000 τι θες να κανει....το τρνταγμα δεν ειναι επειδη παει να σβησει ειναι επειδη μπισταει το μοτερ πανω στις βασεις του επειδη δεν μπορει να διοχετευση την δυναμη του

Με 12 κ θα εχει κατι γλέντια :D

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:00:00    Θέμα δημοσίευσης: Re: Peugeot 307 και 2 προβλήματα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Giannis307 έγραψε:
jagatic έγραψε:
giannis27 έγραψε:
jagatic έγραψε:

πλάκα μας κάνεις?εε?

Με 12 κ θα εχει κατι γλέντια :D

O δαιμον του τυπογραφειου.... Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:28:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Με 5η και 1200 στροφες, σχεδον ρελαντι, παλι καλα που δε σου σβηνει κιολας... κανονικα θα επρεπε να ειχες 3η στο κιβωτιο.

Τωρα για την καμπινο δε νομιζω να ειναι προβλημα, μιας και εχουμε καλοκαιρι και η θερμοκρασια τις βραδυνες ωρες δεν πεφτει κατω απο 25 βαθμους, λογικο ακουγεται να κραταει θερμοκρασια (μιλαμε για κλειστα παραθυρα ετσι?).

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 11:32:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βασικα με 207 με thp και με τεταρτη μια χαρα θα ειναι δε χρειαζετε τριτη Wink ουτε σε ανηφωρα (οχι βουνο) Torgue rules :D

Με το 1,4 αν ημουν 2κ και πανω δεν ειχα προβλημα με τρανταγνα παρα μονο με την υπομονη μου Smile

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 28 Ιούλ 2009, 19:28:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Βασικα με 207 με thp και με τεταρτη μια χαρα θα ειναι δε χρειαζετε τριτη Wink

Σιγουρα! Ομως το παλικαρι απο οσο καταλαβα μιλαει για το 307, πιθανοτατα το 1,6..
Σωστα..? Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
jagatic (Jagatic)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Ιούλ 2009, 09:48:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Είναι το 1.6 όντως, σε ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, μάλλον έχω καλομάθει με αυτοκίνητο με αρκετά πιο κοντές σχέσεις γι αυτό...
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Αύγ 2009, 10:26:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ε, το 307 έχει (υπερβολικά μερικές φορές) κοντές σχέσεις. Laughing

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 09 Αύγ 2009, 10:31:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

drdino έγραψε:

13/59 βλεπεις...
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 06:55:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
drdino έγραψε:

13/59 βλεπεις...

13/61
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 10 Αύγ 2009, 11:39:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν μας κανει δλδ.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης