PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206 - Πρόβλημα με φλας

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 8V (2000) no more

Ένταξη: 03 Ιούν 2007
Τόπος: Pole Position

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 21:53:42    Θέμα δημοσίευσης: 206 - Πρόβλημα με φλας Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χτες γυρνώντας από μια βόλτα, ενώ όλα ήταν ωραία και καλά στο αμάξι, με το που έσβησα κατά το ήμισυ τη μηχανή (άφησα δλδ τα ηλεκτρικά αναμμένα γιατί ήθελα να έχω ανοιχτό το ραδιόφωνο καθώς τακτοποιούσα κάτι πράγματα στο ντουλαπάκι), παρατήρησα ότι άναβε μόνο του το αριστερό φλας.

Κουνούσα το μοχλό στη δεξιά θέση, άναβε το δεξί, οκ.
Τον έβαζα στην αριστερή, άναβε το αριστερό, οκ.
Στην ουδέτερη θέση, όποτε του κάπνιζε και ψιλοσυχνά, άναβε μόνο του το αριστερό φλας. Μου το έκανε τουλάχιστον 10 φορές σε κανά 10' που έμεινα. Σκέφτηκα ίσως κόλλησε κάτι και το άφησα.

Σήμερα πήγα να το πάρω, πάλι τα ίδια. Είτε με αναμμένα μόνο τα ηλεκτρικά (γυρισμένο το κλειδί κατά το ήμισυ), είτε όχι, το αριστερό φλας ανάβοσβήνει στην ουδέτερη θέση του μοχλού. Έβαλα μπρος να πάω μια σύντομη βόλτα, το έκανε ακόμη και σε πορεία με ευθεία το τιμόνι, χωρίς να έχω αγγίξει το φλας. Όταν το έκανε, άγγιζα λίγο το μοχλό με πίεση και ψιλοσταματούσε για λίγα δευτερόλεπτα, μετά πάλι τα ίδια.

Τι μπορεί να φταίει γι'αυτό; Ηλεκτρικό προφανώς, αλλά είναι σοβαρή ζημιά, θέλει κάποιο ανταλλακτικό, κοστίζει; Ένας απλός ηλεκτρολόγος, μπορεί να το φτιάξει ή να πάω αντιπροσωπεία (είναι αύριο ανοιχτά; )

Θέλω οπωσδήποτε να το φτιάξω και επειδή είναι επικίνδυνο και σπαστικό όλη την ώρα να χτυπάει αυτό το πράγμα.

My main problem with the Porsche 992 Turbo S is that I cannot afford it.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 21:56:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγω ειχα αυτο το προβλημα στο αγωνιστικο.
Λεβιεδακι των φλασ αλλαξα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 23:06:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Road_Runner έγραψε:
Και εγω ειχα αυτο το προβλημα στο αγωνιστικο.
Λεβιεδακι των φλασ αλλαξα...

Τιμούλα plus τοποθέτηση κτλ κτλ; Πάμε στην αντιπροσωπεία κατευθείαν;

Αύριο είναι ανοιχτά ή όχι; Τουλάχιστον να το παραγγείλω.

Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 23:27:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φιλε μου πας για νεο διακοπτη. και εμενα το ιδιο εκανε. ουτε καν ραντεβου θα κανονισεις. εγω τουλαχιστον πηγα ετσι και μεσα σε 20 λεπτα το πολυ ειχα τελειωσει. απο λεφτα δεν ειμαι σιγουρος. μην σε φρικαρω. νομιζω 50-70 ευρω αλλα εγω εχω το multiplex η οπως λεγετε οποτε αλλαξε και ο διακοπτης για φωτα κτλ κτλ.

αα να προσθεσω και κατι. εμενα η αντιπροσωπεια ειναι κοντα μου οποτε δεν με πειραζε να τσεκαρω. αν εισαι μακρια ενα τηλ δεν κανει κακο. τωρα για σαββατο δεν ξερω, θα σε γελασω
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 23:39:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

torture έγραψε:
φιλε μου πας για νεο διακοπτη. και εμενα το ιδιο εκανε. ουτε καν ραντεβου θα κανονισεις. εγω τουλαχιστον πηγα ετσι και μεσα σε 20 λεπτα το πολυ ειχα τελειωσει. απο λεφτα δεν ειμαι σιγουρος. μην σε φρικαρω. νομιζω 50-70 ευρω αλλα εγω εχω το multiplex η οπως λεγετε οποτε αλλαξε και ο διακοπτης για φωτα κτλ κτλ.

αα να προσθεσω και κατι. εμενα η αντιπροσωπεια ειναι κοντα μου οποτε δεν με πειραζε να τσεκαρω. αν εισαι μακρια ενα τηλ δεν κανει κακο. τωρα για σαββατο δεν ξερω, θα σε γελασω

Εμένα είναι μοντέλο του 2000, δεν ξέρω αν είναι το multiplex (με τον ίδιο διακόπτη, ανάβω και τα φώτα), αλλά αφού το λες, πιστεύω με κανά 50άρικο θα καθαρίσω. Πάλι καλά δηλαδή.

Σ'ευχαριστώ πολύ πάντως, ναι ψιλοκοντά είναι η αντιπροσωπεία.

Επιστροφή στην κορυφή
torture (alex)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 206 1.4 8v

Ένταξη: 28 Ιούλ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 20:06:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο μοντελο εχουμε. παντως αν θες απο περιεργεια μολις κανεις την δουλεια γραψε και εδω ποσα σου πηραν για να ξερει και οποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα.
Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Ιούλ 2009, 20:33:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

torture έγραψε:
το ιδιο μοντελο εχουμε. παντως αν θες απο περιεργεια μολις κανεις την δουλεια γραψε και εδω ποσα σου πηραν για να ξερει και οποιος αλλος εχει το ιδιο προβλημα.

Εννοείται. Σάββατο έπαιρνα τηλέφωνο, ήταν κλειστά και σήμερα δε μπορούσα. Θα πάω αύριο πρωί μάλλον.

Επιστροφή στην κορυφή
TopGear (Χρήστος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 19:57:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν.

Πήγα σήμερα το πρωϊ να φτιάξω το φλας. Χωρίς ραντεβού, χωρίς τίποτα.

Στην Automotivo στο Μοσχάτο.

Το έφτιαξαν, άλλαξαν εντελώς διακόπτη.

Τιμή 80 ευρώ. Κοστολόγησαν το εξάρτημα κανά 63 ευρώ με ΦΠΑ και δίαφορες άλλες χαζομάρες εργασίας-δεν ξέρω εγώ τι άλλο, κανά 16 κάτι. Άρα 80 σύνολο. Απλά επειδή είχαν πολλά αμάξια και λιγότερο προσωπικό λόγω καλοκαιριού, έπρεπε να το αφήσω κανά 3ωρο.

Ο διακόπτης είναι καινούριος και πιο σκληρός, δεν έχει μαλακώσει ακόμη στις αλλαγές φλας, αλλά ευτυχώς λύθηκε το πρόβλημα, γιατί ήταν και επικίνδυνο και ενοχλητικό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης