PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

206cc Προβληματάκια!!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
gabi_haros (gabriel)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 206cc Roland Garros

Ένταξη: 11 Ιαν 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 12:04:36    Θέμα δημοσίευσης: 206cc Προβληματάκια!!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν...
Αν έχετε συμβούλες και μπορείτε αν με βοηθήσετε για τα παρακάτω προβλήματα μου θα σας ήμουν ευγνώμων.
Ζήτω η Ιαπωνία καταρχήν!Mad

Κατα δεύτερον:
Το χειριστηριακι του ηχοσυστήματος μου δεν τουτουνάει και πολύ καλά... Δηλαδή μερικές φορές το κουμπί του volume δεν πιάνει... Evil Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον? Θέλει άλλαγμα ή φταίει τίποτα άλλο?

Κατα τρίτον:
Είμαι ο μόνος που αναγκάστηκα να βγάλω το αλεξήλιο γιατί δεν έβλεπα τον δρόμο??? Παίρνει πρωτοβουλίες και πέφτει μόνο του (έχει λασκάρει ο μεντεσές του) με αποτέλεσμα λόγω ύψους να μην βλέπω τίποτα στο δρόμο!!! (1.85 είμαι ζωή να χω)
Πως μπορώ να το επιδιορθώσω? Καμιά ιδέα?

Κατά τέταρτον:
Μήπως κάποιος χριστιανός ξέρει να μου πει πως σκ@τ@ μπαίνει ο ανεμοθραύστης??? Προσπαθώ το παλεύω και δεν καταλαβαίνω... Question Question Question

Κατά πέμπτον:
Πόσο ότι ναναι παίζει ναναι τα εξουσιοδοτημένα?? Για τα 75.000 χλμ Service μαζί με κιτ ιμάντα χρονισμού άλλος μου έλεγε ότι θέλει 850 ευρώ!!!!!!! , άλλος μου έλεγε 650, άλλος 450... Τελικά έκλεισα ραντεβού στον Δελαπόρτα που και ευγενικότατος ήταν και μου εξήγησε (ο μόνος που ΔΕΝ πήγε να με κλέψει) ότι στο κιτ ιμάντα χρονισμού δεν είναι απαραίτητο να αλλάξεις ρουλεμάν, τρόμπες νερού, τρόμπες μηχανικούς τις peugeot και κοκοψόψαρα αλλά μπορείς απλά να αλλάξεις ιμάντα σκέτο...

Κατά έκτον:
Ο εξωτερικός καθρέφτης από τη μεριά του συνοδηγού έχει χαλαρώσει τόσο ώστε όταν πηγαίνεις με 120 να μην μπορείς να δεις λόγω των ταλαντώσεων που κάνει το τζάμι!!! (Παίζει σαν τρελός) Τον κοίταξα και είδα πως έχει χαλαρώσει ολόκληρος μάλλον από το άνοιξε κλείσε, σφίγγει αυτός??

Κατά έβδομον και τελευταίο, γιατί σας κούρασα:
Το A/c μου θυμίζει άνεμο λίβα στη σαχάρα!!! Βγάζουν προβλήματα αυτά τα μπρίκια ή απλά θέλει φρέον? Τι συντήρηση απαιτείται?

10000 ευχαριστώ και πάλι!!! Rolling eyes

Δεν ξέρω πως κατέληξα με Γαλλικό... Μάλλον επειδή έκανα τέννις παλιά.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 09 Ιούλ 2009, 14:54:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Για το αλεξήλιο σκέφτομαι και εγώ να το αλλάξω γιατί μερικές φορές τρίζει από μόνο του, το έχει φάει η ζέστη και τα χρόνια.
Να πέφτει όμως κάτω δεν μου έχει τύχει. Κοίτα με καμιά δική σου πατέντα μήπως το στερεώσεις καλά, αλλιώς ψάξε βρες κάνα μεταχειρισμένο αν τα καινούρια κοστίζουν ακριβά.

Για τις τιμές στα συνεργεία άστα να πάνε είναι φίλε μου.
Πολύ κλεψιά λέμε. Καλά κάνεις και το ψάχνεις ρωτώντας γιατί οι τιμές παίζουν με τρελές αποκλείσεις από συνεργείο σε συνεργείο, μου έχουν τύχει απίστευτα πράγματα. Είναι να σου κάτσει καλός μάστορας που δεν θα είναι και κλέφτης.

Για τον καθρέφτη το έχω και εγώ αυτό το πρόβλημα!
Όταν βγαίνω εθνική και πάω πάνω από 110 ταλαντώνεται τρελά. Το πώς φτιάχνει δεν το ξέρω.

Για το a/c πονεμένη ιστορία για μένα. Τι να μη μου δουλεύουν οι ανεμιστήρες σε χαμηλή σκάλα, τι να ακουω θορύβους, τι να σταματάει και να ξεκινάει όποτε του ρθει. Στη μεγάλη σκάλα μόνο όταν το βάζω όλα δουλεύουνε ρολόι.
Στα περισσότερα συνεργεία πάντως το είδαν φυσιολογικό αυτό Rolling eyes

Α και για τον ανεμοθρεύστη ξέρω ότι μπαίνει πανεύκολα. Έτσι έχω ακούσει δηλαδή και θέλω και εγώ να πάω να πάρω έναν.

Και όσο για το ζήτω η Ιαπωνία, συμφωνώ μαζί σου Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης