PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

Ένταξη: 07 Μάϊ 2008
Τόπος: Ναύπακτος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 10:35:08    Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά έχετε καμια ιδέα για τον θόρυβο στην οροφή του cc γιατί στέρεψα και το θέμα είναι ότι το πρόβλημα όλο το δημιούργησα μονος μου.
Ενώ το αμάξι από τοτε που το πήρα δεν είχε ποτε ακουστεί θόρυβος από την οροφή ούτε καν τρίξιμο ,μονο λίγο από την "τασιερα" πίσω παλια,κατάφερα μονος μου να το κάνω να τρίζει.Που λέτε το σάββατο που μας πέρασε και αφού το πήρα από το πλυντήριο λέω κάτσε να ρίξω σπρέι σιλικόνης για καλύτερο λόγο καλοκαιριού ,ανοίγω την οροφή καθαρίζω τα λάστιχα ,ρίχνω το σπρέι το καθαρίζω λίγο για να μην είναι πολύ υγρό και την ξανακλείνω.E αυτό ήταν περνώ το αμάξι το μεσημέρι να πάω για κανένα μπανάκι και έκανε σαν να μην πω,όσο έκανε τόσο μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι.εντωμεταξύ όλος ο θόρυβος (krak-krouk)ακούγεται απ εκεί που ασφαλίζει η οροφή.
Έχει κανένας καμια ιδέα τι να κάνω?

Family Racing Team :D
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

Ένταξη: 01 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 13:27:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου ακριβώς το ίδιο είχα κάνει και εγω στο δικό μου και την πάτησα.

Ποτέ δεν είχα μείωση τριγμών με το σπρευ σιλικόνης (πάντα της αντιπροσωπείας), αλλά είχα τα αντίθετα αποτελέσματα πολλές φορές. Έχω παρατηρήσει όμως ότι λόγω ζέστης γενικά μαλακώνουν τα λάστιχα στις τσιμούχες και μειώνονται κάπως οι θόρυβοι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό απαραίτητα όσον αφορά τη συντήρηση.

Εγώ αυτό που του βάζω και πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τους τριγμούς και τη συντήρηση είναι ένα ειδικό γαλάκτωμα της autoglym. Mε ότι άλλο έχω δοκιμάσει από σιλικόνες δεν είδα διαφορά.

Εκεί που ασφαλίζει η οροφή (στα κλείστρα) στο δικό μου cc μου έχουν πει στην αντιπροσωπεία να βάζω το ειδικό γράσσο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 13:57:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paranoia έγραψε:
Φίλε μου ακριβώς το ίδιο είχα κάνει και εγω στο δικό μου και την πάτησα.

Ποτέ δεν είχα μείωση τριγμών με το σπρευ σιλικόνης (πάντα της αντιπροσωπείας), αλλά είχα τα αντίθετα αποτελέσματα πολλές φορές. Έχω παρατηρήσει όμως ότι λόγω ζέστης γενικά μαλακώνουν τα λάστιχα στις τσιμούχες και μειώνονται κάπως οι θόρυβοι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό απαραίτητα όσον αφορά τη συντήρηση.

Εγώ αυτό που του βάζω και πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τους τριγμούς και τη συντήρηση είναι ένα ειδικό γαλάκτωμα της autoglym. Mε ότι άλλο έχω δοκιμάσει από σιλικόνες δεν είδα διαφορά.

Εκεί που ασφαλίζει η οροφή (στα κλείστρα) στο δικό μου cc μου έχουν πει στην αντιπροσωπεία να βάζω το ειδικό γράσσο...

Ασε φίλε μου έχω ξενερώσει με το όλο θέμα(το εκανα μόνος μου να τρίζει),λογικά για αυτο τρίζει επειδη θα έπεσε σπρέι εκει που ασφαλίζει η οροφή και γλυστράει τώρα ,οποτε κουνιεται πολυπερισότερο.Οταν λες ειδικό γράσο τι εννοείς?
Αντε γιατί ειμαι ικανός να το πουλήσω αν συνεχίσει έτσι.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 14:04:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στην αντιπροσωπεία εκτός από σπρέυ σιλικόνης έχουν και ένα γράσσο σε σπρευ. Αυτό το γράσσο το βάζεις στα κλείστρα, από ότι μου είπαν.
Υπομονή φίλε το πρόβλημα σου θα φτιάξει. Τόσο πολύ τρίζει πια; Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 14:11:21    Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απλά είχα συνηθίσει να μην κάνει θόρυβο.Και δεν είναι τρίξιμο ,θα το έλεγα σαν να παίζουν οι ασφάλειες της οροφής κάπως .Δηλαδή άμα πχ στρίψω σε ανηφορίτσα ,η όταν είναι ανισόπεδο το οδόστρωμα,ακούγεται ένα κρακ δυνατό λες και θα σπασει. Laughing Shocked
Ασε μου τη εχει δωσει στα νεύρα εδώ και μια εβδομάδα που έριξα το σπρέι Evil .

Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 17:27:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. Τα λάστιχα είναι σαγρέ, για το λόγο να μην κάνουν θόρυβο( τριγμούς) στην τριβή τους με τα παράθυρα!! Εμείς όταν βάζουμε σιλικόνι το κάνουμε λίο το λάστιχο, γιατι μπένει ανάμεσα στους πόρους του λάστιχου η σιλικόνη κ αρχίζει κ τρίζει με την τριβή. Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 07:14:18    Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. Τα λάστιχα είναι σαγρέ, για το λόγο να μην κάνουν θόρυβο( τριγμούς) στην τριβή τους με τα παράθυρα!! Εμείς όταν βάζουμε σιλικόνι το κάνουμε λίο το λάστιχο, γιατι μπένει ανάμεσα στους πόρους του λάστιχου η σιλικόνη κ αρχίζει κ τρίζει με την τριβή. Wink

Μα δεν κανει εκει φίλε μου θόρυβο αλλα εκείπου ασφαλίζει η οροφη με το παπρίζ.

Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 11:50:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει.

;;
Σε παρόμοιες συζητήσεις που έχουν γίνει στο φόρουμ σχεδόν όλοι βάζουν σπρέυ σιλικόνης στις τσιμούχες. Και στην αντιπροσωπεία σου λένε να βάζεις...
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 15:20:05    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Gr13 έγραψε:
king207cc έγραψε:

έχω κ απο αυτο το πρόβλημα Laughing το αριστερό κάνηστρο σε ανωμαλία του δρόμου έκανε ένα μεταλλικό θόρυβο. Το πήγα να το δουν, τελικά μου είπαν οτι μου άλλαξαν κάνηστρο, βέβαια απ΄οτι είδα δεν το άλλαξαν απλά έβαλαν ένα πλαστικό περίβλημα για να μην χτυπούν τα ματαλλικά μέροι μεταξύ τους. Confused .Τέλος πάντων αφου σταμάτησε ο ήχος πάλι καλά. Σιγά όμως που θα με άφηνε έτσι, τωρα βαράει το δεξί κάνηστρο, οπότε θα το ξανα πάω! Φίλε μου εγω θα σου πρότεινα να τους έκανες μια επίσκεψη χωρίς να τους πεις ότι του έβαλες κάτι.
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:13:43    Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
Gr13 έγραψε:
king207cc έγραψε:

έχω κ απο αυτο το πρόβλημα Laughing το αριστερό κάνηστρο σε ανωμαλία του δρόμου έκανε ένα μεταλλικό θόρυβο. Το πήγα να το δουν, τελικά μου είπαν οτι μου άλλαξαν κάνηστρο, βέβαια απ΄οτι είδα δεν το άλλαξαν απλά έβαλαν ένα πλαστικό περίβλημα για να μην χτυπούν τα ματαλλικά μέροι μεταξύ τους. Confused .Τέλος πάντων αφου σταμάτησε ο ήχος πάλι καλά. Σιγά όμως που θα με άφηνε έτσι, τωρα βαράει το δεξί κάνηστρο, οπότε θα το ξανα πάω! Φίλε μου εγω θα σου πρότεινα να τους έκανες μια επίσκεψη χωρίς να τους πεις ότι του έβαλες κάτι.

Εριξα σπρει γρασσου ,αλλα σε λιγη ωρα θα το παω για τεστ να δω αν σταμάτησε,αλλιως θα το πάω στη πεζό απο εβδομάδα.

Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 20:21:50    Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδες ολα τέλεια με το σπρέι γράσσου,δεν ακούγεται κιχ πάλι οπως στην αρχή. Thumbs Up Worthy

Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 23:39:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά τα κείστρα του 207 cc για την οροφή είναι όπως του 206;;
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 23:51:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paranoia έγραψε:

όχι! στο 207cc πλέον είναι αυτόματα, αγκιστρόνουν αυτόματα κ όχι με χειρολαβές χειροκίνητα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 08:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

paranoia έγραψε:

Οχι,αλλα πιθανον να πιανουν παρόμοια τα κλείστρα

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούλ 2009, 10:32:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπρει γράσου? τι ειναι αυτο?

εμενα στο 206cc τα λαστιχα ειναι λοια, οχι ζαγρέ, με αποτέλεσμα καθε 2-3 μηνες να θελουν λαδομα με σπρει σιλικονης ή wd40 για να σταματησουν. μετα σιγα σιγα παλι αρχιζουν. Ειδικα εκει που ακουμπάνε τα παράθυρα με τα λάστιχα. Μου εχουν πει οτι η πεζοτ εβγαλε ζαγρε λαστιχα και για το 206 που μειώνουν δραματικα τους τριγμους αλλα ποιος παει να δωσει 300Ε να τα βάλει.. ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Gr13 (Chris)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούλ 2009, 11:10:06    Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

εμενα στο 206cc τα λαστιχα ειναι λοια, οχι ζαγρέ, με αποτέλεσμα καθε 2-3 μηνες να θελουν λαδομα με σπρει σιλικονης ή wd40 για να σταματησουν. μετα σιγα σιγα παλι αρχιζουν. Ειδικα εκει που ακουμπάνε τα παράθυρα με τα λάστιχα. Μου εχουν πει οτι η πεζοτ εβγαλε ζαγρε λαστιχα και για το 206 που μειώνουν δραματικα τους τριγμους αλλα ποιος παει να δωσει 300Ε να τα βάλει.. ?

Είναι σαν και αυτο που ρίχνουν στις αλυσιδες απο τα μηχανάκια-μηχανες ,αλλα θα το ριξεις μονο εκει που ακουμπάει μεταλλο με μεταλλο διλαδη στα κλειστρα εκει πυ ασφαλίζει η οροφη(σε μενα εκανε απιθανη δουλεια δεν ακουγεται κιχ πια).Οσο για τα λάστιχα ναι στα δικά μας ειναι σαγρέ. εγώ πήρα της MOTUL το CHAIN LUBE ROAD,είναι πολύ καλό,γύρω στα 14 ευρω εχει.

Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούλ 2009, 13:30:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

AlienHack έγραψε:

τι 300...
400 ευρώ έχει μόνο το μπροστά, αυτό που μπαίνει μεταξύ παρμπριζ-οροφής. Για όλα τα λάστιχα μαζί με εργασία εμένα μου έχουν πει 1000 ευρώ και κάτι. Και μου είπαν ότι και πάλι είναι φυσιολογικό να έχεις κάποιους τριγμούς όπως σε όλα τα cc.
Εγώ έχω βρει τη λύση για τους τριγμούς με ένα προϊόν της autoglym. Mε σπρευ σιλικόνης ποτέ δεν είδα διαφορά, εκτός από λίγη ώρα μόνο. Μετά πάλι τα ίδια και χειρότερα...
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 09:39:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

για πες ποιο σπρει ειναι αυτο? σε 206 ή 207 το βαζεις?

η αληθεια ειναι οτι με το σπρει σιλικονεις κανεις δουλεια για λιγο.
,ετα παλι αρχιζουν τα τριξηματα.

Το μονο καλο ειναι οτι αν βαζεις σπρει σιλικονης κραταει σε βάθος χρονου μαλ**α τα λαστιχα. Εμενα 8 χρονων το 206cc και τα λαστοιχα ειναι πραγματικα σαν καινουρια! πολυ μαλ**α και οχι σκασμενα. απο στεγανοτητα ακομα και σε πιεστικο δεν βαζει ουτε σταγονα απο πουθενα.. το μονο καλο..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
paranoia (Giwrgos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

206 cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 12:06:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λέγεται vinyl and rubber care και είναι ένα γαλάκτωμα της autoglym.
Για το 206 cc λέω.
Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 12:22:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και κανει καλυτερη δουλεια απο την σιλικονη ε??
απο που το παιρνεισ?

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης