Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Gr13 (Chris) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 3008 Allure
Ένταξη: 07 Μάϊ 2008 Δημοσιεύσεις: 729 Τόπος: Ναύπακτος
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 10:35:08 Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
Παιδιά έχετε καμια ιδέα για τον θόρυβο στην οροφή του cc γιατί στέρεψα και το θέμα είναι ότι το πρόβλημα όλο το δημιούργησα μονος μου.
Ενώ το αμάξι από τοτε που το πήρα δεν είχε ποτε ακουστεί θόρυβος από την οροφή ούτε καν τρίξιμο ,μονο λίγο από την "τασιερα" πίσω παλια,κατάφερα μονος μου να το κάνω να τρίζει.Που λέτε το σάββατο που μας πέρασε και αφού το πήρα από το πλυντήριο λέω κάτσε να ρίξω σπρέι σιλικόνης για καλύτερο λόγο καλοκαιριού ,ανοίγω την οροφή καθαρίζω τα λάστιχα ,ρίχνω το σπρέι το καθαρίζω λίγο για να μην είναι πολύ υγρό και την ξανακλείνω.E αυτό ήταν περνώ το αμάξι το μεσημέρι να πάω για κανένα μπανάκι και έκανε σαν να μην πω,όσο έκανε τόσο μου ανέβαινε το αίμα στο κεφάλι.εντωμεταξύ όλος ο θόρυβος (krak-krouk)ακούγεται απ εκεί που ασφαλίζει η οροφή.
Έχει κανένας καμια ιδέα τι να κάνω?
Family Racing Team :D
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
paranoia (Giwrgos) Νέος χρήστης

206 cc
Ένταξη: 01 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 97
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 13:27:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου ακριβώς το ίδιο είχα κάνει και εγω στο δικό μου και την πάτησα.
Ποτέ δεν είχα μείωση τριγμών με το σπρευ σιλικόνης (πάντα της αντιπροσωπείας), αλλά είχα τα αντίθετα αποτελέσματα πολλές φορές. Έχω παρατηρήσει όμως ότι λόγω ζέστης γενικά μαλακώνουν τα λάστιχα στις τσιμούχες και μειώνονται κάπως οι θόρυβοι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό απαραίτητα όσον αφορά τη συντήρηση.
Εγώ αυτό που του βάζω και πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τους τριγμούς και τη συντήρηση είναι ένα ειδικό γαλάκτωμα της autoglym. Mε ότι άλλο έχω δοκιμάσει από σιλικόνες δεν είδα διαφορά.
Εκεί που ασφαλίζει η οροφή (στα κλείστρα) στο δικό μου cc μου έχουν πει στην αντιπροσωπεία να βάζω το ειδικό γράσσο... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 13:57:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
paranoia έγραψε: | Φίλε μου ακριβώς το ίδιο είχα κάνει και εγω στο δικό μου και την πάτησα.
Ποτέ δεν είχα μείωση τριγμών με το σπρευ σιλικόνης (πάντα της αντιπροσωπείας), αλλά είχα τα αντίθετα αποτελέσματα πολλές φορές. Έχω παρατηρήσει όμως ότι λόγω ζέστης γενικά μαλακώνουν τα λάστιχα στις τσιμούχες και μειώνονται κάπως οι θόρυβοι. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλό απαραίτητα όσον αφορά τη συντήρηση.
Εγώ αυτό που του βάζω και πραγματικά κάνει εξαιρετική δουλειά όσον αφορά τους τριγμούς και τη συντήρηση είναι ένα ειδικό γαλάκτωμα της autoglym. Mε ότι άλλο έχω δοκιμάσει από σιλικόνες δεν είδα διαφορά.
Εκεί που ασφαλίζει η οροφή (στα κλείστρα) στο δικό μου cc μου έχουν πει στην αντιπροσωπεία να βάζω το ειδικό γράσσο... |
Ασε φίλε μου έχω ξενερώσει με το όλο θέμα(το εκανα μόνος μου να τρίζει),λογικά για αυτο τρίζει επειδη θα έπεσε σπρέι εκει που ασφαλίζει η οροφή και γλυστράει τώρα ,οποτε κουνιεται πολυπερισότερο.Οταν λες ειδικό γράσο τι εννοείς?
Αντε γιατί ειμαι ικανός να το πουλήσω αν συνεχίσει έτσι.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 cc
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 14:04:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Στην αντιπροσωπεία εκτός από σπρέυ σιλικόνης έχουν και ένα γράσσο σε σπρευ. Αυτό το γράσσο το βάζεις στα κλείστρα, από ότι μου είπαν.
Υπομονή φίλε το πρόβλημα σου θα φτιάξει. Τόσο πολύ τρίζει πια;  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 14:11:21 Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
Απλά είχα συνηθίσει να μην κάνει θόρυβο.Και δεν είναι τρίξιμο ,θα το έλεγα σαν να παίζουν οι ασφάλειες της οροφής κάπως .Δηλαδή άμα πχ στρίψω σε ανηφορίτσα ,η όταν είναι ανισόπεδο το οδόστρωμα,ακούγεται ένα κρακ δυνατό λες και θα σπασει.
Ασε μου τη εχει δωσει στα νεύρα εδώ και μια εβδομάδα που έριξα το σπρέι .
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
king207cc (vangelis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207cc 1.6T (2009)
Ένταξη: 10 Μάρ 2009 Δημοσιεύσεις: 1997 Τόπος: gotham city
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 26 Ιούν 2009, 17:27:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. Τα λάστιχα είναι σαγρέ, για το λόγο να μην κάνουν θόρυβο( τριγμούς) στην τριβή τους με τα παράθυρα!! Εμείς όταν βάζουμε σιλικόνι το κάνουμε λίο το λάστιχο, γιατι μπένει ανάμεσα στους πόρους του λάστιχου η σιλικόνη κ αρχίζει κ τρίζει με την τριβή.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 07:14:18 Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
king207cc έγραψε: | βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. Τα λάστιχα είναι σαγρέ, για το λόγο να μην κάνουν θόρυβο( τριγμούς) στην τριβή τους με τα παράθυρα!! Εμείς όταν βάζουμε σιλικόνι το κάνουμε λίο το λάστιχο, γιατι μπένει ανάμεσα στους πόρους του λάστιχου η σιλικόνη κ αρχίζει κ τρίζει με την τριβή.  |
Μα δεν κανει εκει φίλε μου θόρυβο αλλα εκείπου ασφαλίζει η οροφη με το παπρίζ.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 cc
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 11:50:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
king207cc έγραψε: | βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. |
;;
Σε παρόμοιες συζητήσεις που έχουν γίνει στο φόρουμ σχεδόν όλοι βάζουν σπρέυ σιλικόνης στις τσιμούχες. Και στην αντιπροσωπεία σου λένε να βάζεις... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 15:20:05 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
Gr13 έγραψε: | king207cc έγραψε: | βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. Τα λάστιχα είναι σαγρέ, για το λόγο να μην κάνουν θόρυβο( τριγμούς) στην τριβή τους με τα παράθυρα!! Εμείς όταν βάζουμε σιλικόνι το κάνουμε λίο το λάστιχο, γιατι μπένει ανάμεσα στους πόρους του λάστιχου η σιλικόνη κ αρχίζει κ τρίζει με την τριβή.  |
Μα δεν κανει εκει φίλε μου θόρυβο αλλα εκείπου ασφαλίζει η οροφη με το παπρίζ. |
έχω κ απο αυτο το πρόβλημα το αριστερό κάνηστρο σε ανωμαλία του δρόμου έκανε ένα μεταλλικό θόρυβο. Το πήγα να το δουν, τελικά μου είπαν οτι μου άλλαξαν κάνηστρο, βέβαια απ΄οτι είδα δεν το άλλαξαν απλά έβαλαν ένα πλαστικό περίβλημα για να μην χτυπούν τα ματαλλικά μέροι μεταξύ τους. .Τέλος πάντων αφου σταμάτησε ο ήχος πάλι καλά. Σιγά όμως που θα με άφηνε έτσι, τωρα βαράει το δεξί κάνηστρο, οπότε θα το ξανα πάω! Φίλε μου εγω θα σου πρότεινα να τους έκανες μια επίσκεψη χωρίς να τους πεις ότι του έβαλες κάτι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 27 Ιούν 2009, 22:13:43 Θέμα δημοσίευσης: Re: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
king207cc έγραψε: | Gr13 έγραψε: | king207cc έγραψε: | βρε παιδια δεν βάζουμε σπρευ σιλικόνης στις τσιμούχες έχουμε πει. Τα λάστιχα είναι σαγρέ, για το λόγο να μην κάνουν θόρυβο( τριγμούς) στην τριβή τους με τα παράθυρα!! Εμείς όταν βάζουμε σιλικόνι το κάνουμε λίο το λάστιχο, γιατι μπένει ανάμεσα στους πόρους του λάστιχου η σιλικόνη κ αρχίζει κ τρίζει με την τριβή.  |
Μα δεν κανει εκει φίλε μου θόρυβο αλλα εκείπου ασφαλίζει η οροφη με το παπρίζ. |
έχω κ απο αυτο το πρόβλημα το αριστερό κάνηστρο σε ανωμαλία του δρόμου έκανε ένα μεταλλικό θόρυβο. Το πήγα να το δουν, τελικά μου είπαν οτι μου άλλαξαν κάνηστρο, βέβαια απ΄οτι είδα δεν το άλλαξαν απλά έβαλαν ένα πλαστικό περίβλημα για να μην χτυπούν τα ματαλλικά μέροι μεταξύ τους. .Τέλος πάντων αφου σταμάτησε ο ήχος πάλι καλά. Σιγά όμως που θα με άφηνε έτσι, τωρα βαράει το δεξί κάνηστρο, οπότε θα το ξανα πάω! Φίλε μου εγω θα σου πρότεινα να τους έκανες μια επίσκεψη χωρίς να τους πεις ότι του έβαλες κάτι. |
Εριξα σπρει γρασσου ,αλλα σε λιγη ωρα θα το παω για τεστ να δω αν σταμάτησε,αλλιως θα το πάω στη πεζό απο εβδομάδα.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 20:21:50 Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
Παιδες ολα τέλεια με το σπρέι γράσσου,δεν ακούγεται κιχ πάλι οπως στην αρχή. 
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 cc
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 23:39:13 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Παιδιά τα κείστρα του 207 cc για την οροφή είναι όπως του 206;; |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 28 Ιούν 2009, 23:51:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
paranoia έγραψε: | Παιδιά τα κείστρα του 207 cc για την οροφή είναι όπως του 206;; |
όχι! στο 207cc πλέον είναι αυτόματα, αγκιστρόνουν αυτόματα κ όχι με χειρολαβές χειροκίνητα!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 29 Ιούν 2009, 08:25:23 Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
paranoia έγραψε: | Παιδιά τα κείστρα του 207 cc για την οροφή είναι όπως του 206;; |
Οχι,αλλα πιθανον να πιανουν παρόμοια τα κλείστρα
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούλ 2009, 10:32:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Σπρει γράσου? τι ειναι αυτο?
εμενα στο 206cc τα λαστιχα ειναι λοια, οχι ζαγρέ, με αποτέλεσμα καθε 2-3 μηνες να θελουν λαδομα με σπρει σιλικονης ή wd40 για να σταματησουν. μετα σιγα σιγα παλι αρχιζουν. Ειδικα εκει που ακουμπάνε τα παράθυρα με τα λάστιχα. Μου εχουν πει οτι η πεζοτ εβγαλε ζαγρε λαστιχα και για το 206 που μειώνουν δραματικα τους τριγμους αλλα ποιος παει να δωσει 300Ε να τα βάλει.. ?
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 3008 Allure
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούλ 2009, 11:10:06 Θέμα δημοσίευσης: Σπρέι λάδι σιλικόνης σε 207cc |
|
|
AlienHack έγραψε: | Σπρει γράσου? τι ειναι αυτο?
εμενα στο 206cc τα λαστιχα ειναι λοια, οχι ζαγρέ, με αποτέλεσμα καθε 2-3 μηνες να θελουν λαδομα με σπρει σιλικονης ή wd40 για να σταματησουν. μετα σιγα σιγα παλι αρχιζουν. Ειδικα εκει που ακουμπάνε τα παράθυρα με τα λάστιχα. Μου εχουν πει οτι η πεζοτ εβγαλε ζαγρε λαστιχα και για το 206 που μειώνουν δραματικα τους τριγμους αλλα ποιος παει να δωσει 300Ε να τα βάλει.. ? |
Είναι σαν και αυτο που ρίχνουν στις αλυσιδες απο τα μηχανάκια-μηχανες ,αλλα θα το ριξεις μονο εκει που ακουμπάει μεταλλο με μεταλλο διλαδη στα κλειστρα εκει πυ ασφαλίζει η οροφη(σε μενα εκανε απιθανη δουλεια δεν ακουγεται κιχ πια).Οσο για τα λάστιχα ναι στα δικά μας ειναι σαγρέ. εγώ πήρα της MOTUL το CHAIN LUBE ROAD,είναι πολύ καλό,γύρω στα 14 ευρω εχει.
   |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 cc
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 01 Ιούλ 2009, 13:30:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: | Σπρει γράσου? τι ειναι αυτο?
εμενα στο 206cc τα λαστιχα ειναι λοια, οχι ζαγρέ, με αποτέλεσμα καθε 2-3 μηνες να θελουν λαδομα με σπρει σιλικονης ή wd40 για να σταματησουν. μετα σιγα σιγα παλι αρχιζουν. Ειδικα εκει που ακουμπάνε τα παράθυρα με τα λάστιχα. Μου εχουν πει οτι η πεζοτ εβγαλε ζαγρε λαστιχα και για το 206 που μειώνουν δραματικα τους τριγμους αλλα ποιος παει να δωσει 300Ε να τα βάλει.. ? |
τι 300...
400 ευρώ έχει μόνο το μπροστά, αυτό που μπαίνει μεταξύ παρμπριζ-οροφής. Για όλα τα λάστιχα μαζί με εργασία εμένα μου έχουν πει 1000 ευρώ και κάτι. Και μου είπαν ότι και πάλι είναι φυσιολογικό να έχεις κάποιους τριγμούς όπως σε όλα τα cc.
Εγώ έχω βρει τη λύση για τους τριγμούς με ένα προϊόν της autoglym. Mε σπρευ σιλικόνης ποτέ δεν είδα διαφορά, εκτός από λίγη ώρα μόνο. Μετά πάλι τα ίδια και χειρότερα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 09:39:34 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
για πες ποιο σπρει ειναι αυτο? σε 206 ή 207 το βαζεις?
η αληθεια ειναι οτι με το σπρει σιλικονεις κανεις δουλεια για λιγο.
,ετα παλι αρχιζουν τα τριξηματα.
Το μονο καλο ειναι οτι αν βαζεις σπρει σιλικονης κραταει σε βάθος χρονου μαλ**α τα λαστιχα. Εμενα 8 χρονων το 206cc και τα λαστοιχα ειναι πραγματικα σαν καινουρια! πολυ μαλ**α και οχι σκασμενα. απο στεγανοτητα ακομα και σε πιεστικο δεν βαζει ουτε σταγονα απο πουθενα.. το μονο καλο..
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206 cc
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 12:06:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Λέγεται vinyl and rubber care και είναι ένα γαλάκτωμα της autoglym.
Για το 206 cc λέω. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

206cc 1.6 110hp 2002
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Ιούλ 2009, 12:22:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και κανει καλυτερη δουλεια απο την σιλικονη ε??
απο που το παιρνεισ?
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|