Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 03 Ιούλ 2009, 10:16:34 Θέμα δημοσίευσης: Φυσούνες (φούσκες) αμορτισέρ |
|
|
Παίδες κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα.
Έχοντας τα πίσω αμορτισεράκια του ραλλου στο χέρι, η μιά λαστιχένια φυσούνα σκίστηκε. Τα αμορτισέρ είναι τα kga της osrav.
Πήρα στην amorteam που είναι ο αντιπρόσωπος αλλά δεν έχει.
Τι κάνουμε σε τέτοια περίπτωση?
Γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί που να πουλάει διάφορες φυσούνες μπας και προσαρμόσουμε μία?
Ευχαριστώ 
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
B.M-SPORT (ΒΑΣΙΛΗΣ) Φανατικό μέλος

Citroen Xsara 1.4 (8v) coupe 1999
Ένταξη: 11 Ιαν 2005 Δημοσιεύσεις: 337 Τόπος: Πειραιας-Κερατσινι-Ιλιον
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 10:56:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πας σε καταστημα αξεσουαρ με μηχανες και ζητας φυσουνες απο καλαμια supermotar ή motocros. αυτα παιζουν σε διαφορα μεγαθυ.
Αφου παρεις αυτο πο νομιζεις πως σου κανει, το σκιζειςαν χρειαζετε λιγο απο την πανω πλευρα τοσο ωστε να περασει και μετα το πιανεις με ενα πλαστικο σφυκτιρακι τοσο ωστε να μη φυγει. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
RoadRunner122 (Γιάννης) Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II
Ένταξη: 30 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 2965 Τόπος: Δροσοπηγή
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 07 Ιούλ 2009, 15:46:27 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Την Παρασκευή κατέβηκα Σπύρου Πάτση για ψακτική. Δεν άφησα μαγαζί για μαγαζί που να μη ρωτήσω. Εννοείται ότι δεν έψαχνα να βρω ολόιδια αλλά κάτι που να ταιριάζει στο περίπου.
ΠΟΥΘΕΝΑ!
Είναι πολύ περίεργη η συγκεκριμένη φυσούνα φαίνεται. Όλοι μου είπαν ότι είναι υπερβολικά μικρή σε διάμμετρο σε σχέση με αυτές που χρησιμοποιουν τα περισσότερα αμορτισέρ.
Θα την κολλήσω δε γαμ... κι ότι γίνει!
... έχουν σπάσει τα νεύρα μου τόσο καιρό... δε με παίρνει να ψάχνω ΚΑΙ για φυσούνες σε όλη την Αττική επειδή ο κωλοαντιπρόσωπος που δήθεν τα ανακατασκευάζει δεν έχει στοκ! Δηλαδή αν τα πήγαινα σήμερα -με σκισμένη φυσούηνα- για ανακατασκευή πότε θα τα έπερνα, το Σεπτέμβρη που περιμένει παραλαβή? 
3rioStooges-Motorsport Team |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|