PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

scouter για νεο οδηγο
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 09:00:55    Θέμα δημοσίευσης: scouter για νεο οδηγο Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τα δεδομενα.

30αρης που δεν εχω ξανακαβαλησει μηχανακι
πρεπει να κατεβαινω καθε μερα ομονοια με μηχανακι και μικρροδουλειες εδω γυρω.
θελουμε ευελιξια στη κινηση
μικρη καταναλλωση
συντηρηση μηδεν δε ξερουμε απο αυτα
αν γινεται αυτοματο
καλα φρενα
ως 250 για να μη μπλεξουμε με ασφαλειες τελη (ανεβαινουν στα 300)
abs??

μπατζετ ως 5000 μαζι με ολο τον εξοπλισμο ασφαλειας κλπ εξοδα που μου ειπαν οτι θα ειναι στο 1000ρικο
ΔΕ με απασχολει να παρω καινουργιο αρκει να ειναι καλο

akoyo gnomes!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 09:23:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Beverly Cruiser

250 κυβικα
αυτόματο
και αποτι βλεπω γυρω στα 4,500€
όσοι φίλοι-γνωστοί το έχουν, είναι απολύτως ικανοποιημένοι!

ψάξε και δω
http://www.gr.piaggio.com/el_GR/default.aspx

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 09:26:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τακη γιατι δεν το συζηταμε εδω: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=5689

Σου εχω γραψει και καποια πραγματακια.

Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 10:16:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δώσε βάση....

παίρνεις ένα 125άρι παπί modenas... μεταχείρα γύρω στο χιλιάρικο.
αξιοπιστία, ότι καλύτερο υπάρχει σε παπί.
τέλη κυκλοφορίας 18 ευρώ (πρώτη κατηγορία ως 300κυβ.)
ασφάλεια 70-80 ευρώ τον χρόνο βαριά
κατανάλωση 1,5 - 2 λίτρα / 100 χλμ
συντήρηση, μπορείς να την κάνεις πολύ εύκολα ακόμα κ μόνος σου

τώρα το γεγονός ότι έχει ταχύτητες, δεν χρειάζεται να σε απασχολεί και τόσο, καθώς είναι ημιαυτόματα, χωρίς συμπλέκτη. δεν είσαι τόσο κουλάδι Razz

σε σκούτερ δεν θα πήγαινα με τίποτα... διπλάσια βενζίνη, διπλάσια συντήρηση και χωρίς να σου προσφέρουν κάτι ουσιαστικό. το να είναι αυτόματο, σόρυ, αλλά δεν το θεωρώ προτέρημα. με το παπί, θες να κάνεις μια προσπέραση, κατεβάζεις από 4η σε 2α και τέλος Smile

το μόνο μετά που θα μπορούσα να σου προτείνω σε παραπάνω από 250 κυβικά.... είναι honda cbf 500 abs... το βρίσκεις μεταχείρα με 3,5 χιλιάρικα. είναι 500άρι (50 άλογα)... κατανάλωση γύρω στα 5 λίτρα / 100 χλμ. σύντήρηση παπιού... και έχεις και μια τελική κοντά στο 200 έτσι για να γουστάρεις. ΚΑΙ ABS! ή πας σε κάτι σκούτερ 300άρια - 400άρια με abs.... δεν ξέρω ποια έχουν, δεν προλαβαίνω να δω τώρα.

εξοπλισμό...
300 για κράνος (shoei ή arai, από αγγλία θα το πάρεις)
300 για all-season μπουφανάκι (όχι δερμάτινο, πάρε μια κορντούρα με τα πάντα να προσθαφαιρούνται ώστε να σε βολέψει χειμώνα-καλοκαίρι)
παντελόνι-γάντια-μπότες δεν χρειάζονται και τόσο για μέσα στην πόλη. αυτό δεν σημαίνει ότι θα κυκλοφορείς με βερμούδα. πάντα τουλάχιστον τζην και κανονικό παπούτσι. γάντια εγώ φοράω συνεχώς, γιατί μου Γα****νται τα χέρια στα γκριπς.

χτύπα και ένα βαλιτσάκι με 150 ευρώ... αλυσίδα abus με άλλα 100 ευρώ...

αυτά. σου βγαλα ένα κοστουμάκι λιγότερο από 2 χιλιάρικα Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 11:07:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 για το modenas

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 13:06:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγω θα σου προτεινα ενα suzuki fx125 το εχω εγω,και μπορω να πω οτι κανει τα παντα με αξιοπιστια το μονο "κακο" ειναι οτι εχει συμπλεκτη και οτι σε μεταχειρισμενο ειναι σχετικα ακριβο(1000-1600ευρω) αλλιως ειναι το μονο μοτσυκλετοπαπι που ειναι και "σχολειο" για την επομενη σου μοτοσυκλετα! Αλλιως η αλλη επιλογη αντιθετα με το modenas που ανεφερε ο snakeMJK ειναι το address 125 της suzuki,το εχει ενας φιλος και ειναι πολυ ευχαριστημενος και απο αποψη οικονομιας και αποδοσης και συντηρισης! Μην ξεχασω πως το fx δεν υπαρχει πια καινουριο.

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 14:08:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ειναι ιδεα μου ή τα παπια που προτεινετε ειναι χαλια απο ανεση και φρεναρισμα σε σχεση με ενα π.χ μπεβερλι?

γιατι εγω λογω ηλικιαας με νοιαζει το κοπανημα και ασφαλεια.

ζηση το cbf ειναι σα και αυτο που ειχες? μες τη κινηση δε θα ζοριζεσαι να περασεις?
Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 14:25:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλα επειδη δεν βλεπω να μεταφερετε.

Τι εγραψα στην αλλη ενοτητα:

Πάνος έγραψε:
Μιας και μιλαγαμε με Τακη σημερα.

Να το δικο μου.

Specs για το μηχανακι εδω: http://www.yamaha-motor.gr/products/scooters/maxi_scooter/Copy_of_x-city.jsp

Επσιης μπορεις να βρεις λεπτομερειες γενικα για σκουτερ αλλα και αγγελιες εδω: www.scooterclubhellas.gr

Για κρανη και λοιπα τα ειπαμε.
Οτι αλλο θελεις πες μου και μπορω να βοηθησω.

Η αποψη μου για το μηχανακι οπως το συζητησαμε στο scooterclubhellas.gr

panos kal. έγραψε:
Λοιπον ας πουμε 2-3 πραγματακια για το συγκεκριμενο μηχανακι.
Παντα με γνωμονα οτι ποτε δεν υπηρξα γνωστης των μηχανων εχωντας δοκιμασει μεγαλο αριθμο σκουτερ ή μηχανων.
Με ενα F1 γυρναγα στο σχολειο και 10 χρονια μετα βρεθηκα με το x-city.
Θα ξεκινησω απο τα μειονεκτηματα του που λιγο πολυ τα εχουμε συζητησει σε διαφορετικες ενοτητες.
Καταρχην οι σκληρες αναρτησεις που ειναι κουραστικες κυριως για τον πισω ο οποιος ανυποψιαστος ανεβαινει σε ενα σκουτερ για τη βολτα του μη γνωριζοντας τι θα ακολουθησει.
Αυτο ταυτοχρονα του δημιουργει και συγκριτικο πλεονεκτημα στον τροπο στριψιματος μιας και πραγματικα οσες φορες το εχω ζωρισει πραγματικα ανταποκρινεται αψογα.
Αρα σκληρη αναρτηση αλλα ταυτοχρονα αριστη οδηγικη συμπεριφορα κατε εμ κορυφαιο στη κατηγορια του σε αυτο το τομεα εχοντας οδηγησει κανα 2 μοντελα αντιστοιχα.
Ενα αλλο του μειονεκτημα ειναι ο μικρος αποθηκευτικος χωρος κατω απο τη σελα ελεω των μεγαλων τροχων.
Αποτελεσμα να χωραει ενα κρανος τυπου τζετ αρκετα ανοιχτο.
Τωρα στα καλα περα απο την οδηγικη συμπεριφορα ειναι και τα πολυ καλα φρενα του.
Οσε φορες εχω πιεσει ειδικα με το μπροστα ποτε το τιμονι δεν εχει αφησει υπονοουμενο οτι θα γλιστρησει.
2500 χλμ μεχρι στιγμης μαζι του χωρις πραγματικα κανενα προβλημα και καμια βλαβη.
Πολυ καλος κινητηρας με καλη αναλογια αποδοσης καυσης.
Πολυ καλη ροπη ειδικα απο τα 30 και μετα στο αποτομα ανοιγμα και οχι τοσο απο το ξεκινημα.
Επισης σχεδιαστηκα το θεωρω πολυ ομορφο με πολυ καλο καντραν,συγχρονο με υπολογιστη ταξιδιου και συγχρονη σχεδιαση.
Ανετα κινησε με 2 ατομα ειδικα για μεγαλες αποστασεις χωρις να χανει απο επιδοσεις.
Επεται και η τοποθετηση της εργοστασιακης σχαρας με μπαγκαζιερα οπου η αναλυση θα γινει στο αναλογο τοπικ.
Επεται και συνεχεια με περισσοτερα χλμ.

Eπισης εκει μπορεις να δεις τι γραφουν και οι αλλοι κατοχοι.

Οοσν αφορα κρανη και λοιπα συμφωνω με το Ζηση.
Επισης εγω προσωπικα εχω ενα καλοκαιρινο μπουφαν και ενα χειμωνιατικο.

Οτι εχω αγορασει μεχρι στιγμης.

Κρανος jet: http://www.colori.net/products/zoom/8883.jpg

Κρανος κλειστο: http://www.colori.net/products/zoom/8795.jpg το οποιο χρησιμοποιω για μενα και το τζετ για δευτερο ατομο.

Μπουφαν καλοκαιρινο: κατι σχετικα φθηνο το οποιο ομως εν τελει αποδειχθηκε πολυ καλο.
http://www.toofast.gr/showprod.php?id=76

Γαντια για ολη τη σεζον: http://www.coloriposto.gr/posto/gr/details.asp?ProductID=555

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 14:32:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης να προσθεσω οτι αυτο που με βοηθησε πολυ στο κλειστο κρανος ειναι το εσωτερικο φιμε τζαμακι που κατεβαινει και ανεβαινει με ενα κουμπι και χρησιμοποιειται αντι χρησης γυαλιων.
Μιας και δεν χωρανε γυαλια ουτως η αλλως σε ενα κλειστο κρανος πραγματικα βολευει παρα πολυ.
Επισης οποιο κλειστο κρανος και ν απαρεις φροντισε να εχει αντιθαμβωτικη ζελατινα ετσι ωστε να μην θαμπωνει απο τις ανασες σου το χειμωνα.
Και πανω απόλα μονο κλειστο ειτε χειμωνα ειτε καλοκαιρι.
Το τζετ εγω το εχω μαζι μου συνηθως για το 2ο ατομο.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 14:33:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
ειναι ιδεα μου ή τα παπια που προτεινετε ειναι χαλια απο ανεση και φρεναρισμα σε σχεση με ενα π.χ μπεβερλι?

γιατι εγω λογω ηλικιαας με νοιαζει το κοπανημα και ασφαλεια.

ζηση το cbf ειναι σα και αυτο που ειχες? μες τη κινηση δε θα ζοριζεσαι να περασεις?

σε σχέση με ένα απλό σκούτερ, όχι δεν είναι χειρότερα σε φρενάρισμα. αν όχι ίδια, ίσως και καλύτερα τα παπιά. σε άνεση.... τι να σου πω, τα σκούτερ εχουν πιο καναπεδένια σέλα σίγουρα.

το cbf που είχα ήταν το 250... εγώ σου λέω για το 500.... για την κίνηση δεν υπάρχει θέμα.... ακόμα και με το 600άρι που χω, όπου περνάνε τα παπιά είμαι και εγώ από πίσω. το μόνο πρόβλημα που θα χεις είναι ο συμπλέκτης (στην αρχή μόνο).

Επιστροφή στην κορυφή
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 14:37:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παντως Ζηση για να ειμαι ειλικρινεις με οσους φιλους Αθηνα που εχω μιλησει και ειχαν σκουτερ και μετα πηγαν σε μηχανη βλαστημισαν την ωρα και τη στιγμη.
Το σκουτερ,το παπι και γενικα οτιδηποτε μικρο δεν εχει καμια σχεση με μια μηχανη μεσα στη πολη ειτε αυτη ειναι ευκολοδηγητη οπως η δικια σου ή ενα fazer αλλα ο ογκος και το βαρος παιζουν σημαντικο ρολο.
Βεβαια σε μεγαλους δρομους της Αθηνας η μηχανη θα σου προσφερει περισσοτερη ασφαλεια και ανεση μετακινησης.

Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 14:43:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλά εγώ θα πάρω τώρα 2ο μηχανάκι, παπί, καθαρά για λόγους οικονομίας και επειδή φοβάμαι μην μου βουτήξουν το 600 απ το μετρό.

επίσης κάτι εξίσου σημαντικό.... το παπί σε περίπτωση πτώσης (χτύπα ξύλο) δεν παθαίνει τίποτα... στο ινόβα που χα παλιά είχα συρθεί πολλές φορές και για πολλά μέτρα.... απλά σηκωνόμουν και συνέχιζα την διαδρομή.... τα σκούτερ έχουν πλαστικά που σπάνε και γρατζουνιούνται κλπ και δεν το θέλουμε αυτό Razz

Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 15:20:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

SnakeMJK έγραψε:
καλά εγώ θα πάρω τώρα 2ο μηχανάκι, παπί, καθαρά για λόγους οικονομίας και επειδή φοβάμαι μην μου βουτήξουν το 600 απ το μετρό.

επίσης κάτι εξίσου σημαντικό.... το παπί σε περίπτωση πτώσης (χτύπα ξύλο) δεν παθαίνει τίποτα... στο ινόβα που χα παλιά είχα συρθεί πολλές φορές και για πολλά μέτρα.... απλά σηκωνόμουν και συνέχιζα την διαδρομή.... τα σκούτερ έχουν πλαστικά που σπάνε και γρατζουνιούνται κλπ και δεν το θέλουμε αυτό Razz

Επισης τα παπια εχουν πολυ φθηνοτερα ανταλλακτικα ειδικα τα πλαστικα τους κοστιζουν ψιχουλα ενω τα πλαστικα των "καναπεδοσκουτερ" σου αδειαζουν το πορτοφολι για την πλακα! Και κατι ασχετο,για να βγαλεις π.χ ενα πλαστικο πρεπει να ξεβιδωσεις καμια "600αρια" βιδες,δουλευα σε συνεργειο μοτ/των 2 χρονια και οποτε ερχοταν τετοια υπερπλαστικα για service εχανα την μπαλα με τοσες βιδες. Α! και δε νομιζω αυτο που αναφερθηκε πιο πανω για τα φρενα να ισχυει αφου πλεον και το πιο φθηνο παπι εχει τουλαχιστον εμπρος δισκοφρενο,παντως το fxακι μου φρεναρει αψογα και εχει και φοβερη αισθηση παρ'ολο που πισω εχει ταμπουρο,απο ανεση βεβαια ειναι αστα να πανε αφου για να πας μεγαλη αποσταση πρεπει να εισαι αυτο που λενε "σιδερόκωλος"!!! και αυτο ισχυει για ολα τα παπακια...τωρα να προτεινω και ενα σκουτερ που τυχαινει να εχω σε εκτιμιση,το piaggio carnaby http://www.gr.piaggio.com/el_GR/prodotti/carnaby/carnaby_200/default.aspx ειναι πιστευω απο τα πιο ομορφα αφου δεν θυμιζει καναπε και εχει και πολυ σπορτιφ μουτρο! Φυσικα σε γαλαζιο!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 17:00:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

+1 στον Ζηση, καθαρα για οικονομοτεχνικους λογους.
Και ο Μηδας κανει πολυ καλα τη δουλεια του(κεντρο πατρας)
http://www.4uthesite.com/products.php?pid=1372&pc=127&RC

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
spyros_rallye (SPYROS)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 20 Οκτ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 18:35:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eγω σου προτεινω το Aprilia Sportcity 200cc. Δυνατο και ανετο ακομα και με δυο ατομα, εχει αρκετους αποθηκευτικους χωρους καλα φρενα και καλη αναρτηση.
Το ειχα παρει περσι καινουργιο 3200euro. εχει σε 125cc και 250cc, καλη επιλογη.

http://i469.photobucket.com/albums/rr56/206SPYROS/008.jpg
Επιστροφή στην κορυφή
Gr@lly (Γιωργος Αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

4 νιτροτουρμπομπιελα

Ένταξη: 11 Ιαν 2006
Τόπος: Sto kotetsi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούν 2009, 16:22:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Beverly Cruiser

Σιγουρα πολυ καλο σκουτερ..

http://www.gorgolis.gr/gts.htm

παζει και αυτο και εχω ακουσει αρκετα καλα λογια...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 08:32:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

zisi εσυ που εισαι ψωνιο θα μου λυσεις αποροια...
μετα μαλλια και το κρανος τι κανεις?
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 08:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
zisi εσυ που εισαι ψωνιο θα μου λυσεις αποροια...
μετα μαλλια και το κρανος τι κανεις?

μ'εχεις δει ποτέ με φτιαγμένο μαλλί; Razz είμαι μονίμως out-of-bed look Cool
απλά με το που βγάζεις το κράνος θα τσεκάρεσε απ τον καθρέφτη κ θα κανέις τις ανάλογες διορθώσεις.

Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 09:44:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και εγώ σου προτείνω το beverly cruiser (250), αλλά το στρογγυλοφάναρο με τα νικελάκια στο τιμόνι κτλ που είναι πολύ πιο ωραίο από τα υπόλοιπα. Ένας φίλος το πήρε 3800 μεταχειρισμένο με βαλιτσάκι (8/2008 με 4000 χλμ). Σαν καινούργιο. Καινούργιο έχει κάπου 4800 νομίζω. Κοίτα την έκδοση που σου λέω. Είναι πιο ωραίο από κάτι αλλά όλο πλαστικά.

http://www.motocafe.ru/images/stories/news_motocycles/news_048/piaggio_beverly/motocafe_ru_piaggio_beverly_cruiser_500_02.jpg

http://www.canim.net/motors/resimler/Piaggio_Beverly_cruiser_250_2007_07_1024x768.jpg

Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 05 Ιούν 2009, 09:52:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

με 5 χιλιάρικα παίρνει μηχανή ρε παιδιά, όχι σκούτερ Razz Razz Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4  Επόμενη
Σελίδα 1 από 4

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης