PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Peugeot 207 Rallye
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Charinho (Xaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 1.6 (16v) Rallye Turbo

Ένταξη: 31 Μάϊ 2009
Τόπος: Peiraias

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 11:32:37    Θέμα δημοσίευσης: Peugeot 207 Rallye Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Geia xara se olous kai se oles
Exw to rallye edw kai 1 mhna kainourio xwris na exw peiraksei (akoma)to paramikro.Exw paratirisei omws oti otan mpainw se strofes me polla san na mh vastietai to amaksi sto dromo kai etsi kai pesw estw se polu mikri lakouva to amaksi psilo fevgei apo th poreia tou h petaei kwlo einai fusiologiko auto mias kai oute xamhlomeno einai oute tpt?kai ena deftero ta lastixa ths manas tou einai aksiopista?
euxaristw

No Mercy For The Weaks....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 12:03:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κατ'αρχην φιλε μου γραφε ελληνικα γιατι απαγορευονται τα greeklish.
Λοιπον,ολα τα αμαξια εχουν καποια ορια.Αν εσυ μπαινεις με 170 σε κλειστες στροφες τοτε λογικο ειναι να σου φευγει κ ακομα πιο λογικο αν πεσεις σε λακουβα μιας κ χανεται στιγμιαια η προσφυση κ μολις ξαναπατησει καλα το αμαξι θα σε ''τραβιξει'' λιγο.
Οσον αφορα τα λαστιχα,ουτε εγω ειμαι ικανοποιημενος απο τα εργοστασιακα μου μιας κ γλυστραει αρκετα κ δεν ειναι καν λιωμενα.Μαλλον τα πρωτα λαστιχα πρεπει να ειναι μουφα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 12:27:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια και ανοίχτηκε σχετικό τοπικ θα το πω εδω.

Στο ρελαντί κάνει ενα περίεργο μεταλλικό ήχο ? σα να ακούς 3-4 ρολογακια που κάνουν αρκετό θορυβο τικι τικι τικι πάντα στον ίδιο χρόνο αλλά το 1.4 δεν το εκανε σαν να άκουω βαλβίδες στον μοντελιστικο μου κινητήρα .

Είναι φυσιολογικός ?

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 15:10:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

φυσιολογικος ο θορυβος λογω αμεσου ψεκασμου.
μηπως τωρα με την ζεστη τα λαστιχα εχουν πολυ αερα κ στο κανει αυτο?τα λαστιχα του ραλλυ ειναι πολυ καλα,καλυτερα απο τα ποτενζα που εχει το ρς(προσωπικη μου αποψη που εχω δοκιμασει κ τα 2 ελαστκα).

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
smoki (Spyros)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 07 Ιούν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 16:53:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:

Στο ρελαντί κάνει ενα περίεργο μεταλλικό ήχο ? σα να ακούς 3-4 ρολογακια που κάνουν αρκετό θορυβο τικι τικι τικι πάντα στον ίδιο χρόνο αλλά το 1.4 δεν το εκανε σαν να άκουω βαλβίδες στον μοντελιστικο μου κινητήρα .

Καλως ηρθες στον κοσμο του αμμεσου ψεκασμου...

@Charinho Αν εξαιρεσεις τον θορυβο που κανουν τα pzero nero ειναι απτα κορυφαια για τον χαρακτηρα του αυτοκινητου. Παιξε με τις πιεσεις για να βρεις τι σου ταιριαζει καλυτερα. Εγω προσωπικα ειμαι ικανοποιημενος με 36psi μπροστα και πισω.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Charinho (Xaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 16:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καταρχας συγνωμη για τα γκρικλις και δευτερον δε μπαινω με 170 αλλιως καπου θα ειχα κοπανισει απλα το παρατηρω και σε μικρες ταχυτητες αλλα αυτο που ειπες για τα λαστιχα οτι γλυστρανε το παρατηρησα απο τη πρωτη μερα.Με ενα mitsubishi colt που οδηγουσα πριν απλα το αμαξι δεν ενοιωθε τιποτα σε λακουβες και σε στροφες ηταν τρενο και το ralley μου φαινεται οτι δε μου τα λεει καλα τα πραγματα ασε που επιτρεπεται turbo αυτοκινητο χωρις μπαρομετρο??

Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 18:02:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Charinho έγραψε:
ασε που επιτρεπεται turbo αυτοκινητο χωρις μπαρομετρο??

Κυριλε καταστασεις!Οπως ενα παραδειγμα το Subaru Forester! Wink

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
tasos207RC (Tasos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 RC

Ένταξη: 24 Ιούλ 2008
Τόπος: Σαλαμίνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 18:24:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Charinho έγραψε:
Με ενα mitsubishi colt που οδηγουσα πριν απλα το αμαξι δεν ενοιωθε τιποτα σε λακουβες και σε στροφες ηταν τρενο και το ralley μου φαινεται οτι δε μου τα λεει καλα τα πραγματα ασε που επιτρεπεται turbo αυτοκινητο χωρις μπαρομετρο??

Πιστευω οτι το coltακι ειναι πιο δεμενο απο το 207.Απλα δεν ηθελαν να θυσιασουν την ανεση τοσο πολυ στο rallye.Το μπαρομετρο δεν ειναι απαραιτητο στις πιεσεις που δουλευουμε.Να λες παλι καλα που εχουμε θερμοκρασια λαδιου,γιατι μερικα αλλα τουρμπο δεν εχουν ουτε αυτο.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 21:23:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σιγα μην στριβει το colt καλυτερα απο το 207 τωρα το να ναι βαρκα με χειροτερο τιμονι κ να μην καταλαβαινεις που πεφτεις κ που πας οκ....
τι αερα εχεις στα λαστιχα φιλε μου?
Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 22:12:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τα λάστιχα, μετά από 1000χιλ θα δουλέψουν και τώρα το καλοκαίρι βασανίζονται αρκετά !
Τώρα δεν μπορώ να καταλάβω πώς στρίβεις με το εσπ !
Να κοιτάξεις πιέσεις . . . και αν συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα πήγαινε στον πουπάκι που είναι συνεργάτης μας για να ρίξει μια ματιά !

Επίσης μπορείς να γίνεις επίσημο μέλος και να επωφεληθείς από διάφορα GB όπως και του μπλοκέ (μίας και στρίβεις) αλλά και από άλλες προσφορές συνεργατών μας !
Καλώς ήρθες Charinho
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Charinho (Xaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 22:18:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε Τασο δε μπορεις να φανταστεις τι γινοταν με το coltaki στις στροφες και μολισ πηρα το ralley δε σου κρυβω οτι ψιλοξενερωσα (στα στροφιλικια)αλλα εχει γκαζακι(θα μπορουσε να ειναι βεβαια πιο μπαμ στα ξεκινηματα αλλα τεσπα)οσο για το προηγουμενο φιλο στα λιμανακια συγκεκριμενα και με τα 2 αμαξια που πηγα ειδα τη διαφορα το de ralley εχει ενα τιμονι παναλαφρο ρε γα**το δεν ειναι για να κανεις το κεφι σου τετοιο συστημα.καταρχας αν πας να το σκισεις πρωτες δευτερες το τιμονι νομιζεις θα στριψει μονο του δε ξερω τι να πω..

Επιστροφή στην κορυφή
Charinho (Xaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 22:23:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Fynos δυστηως εχω κανει 1300 περιπου χιλιομετρα μεσα σε 3 εβδομαδες που εχω το αμαξι και το προβλημα ειναι ιδιο.Οσο για τις πιεσεις να σου πω τη μαυρη αληθεια δεν το κοιταξα ακομα αν και ξερω οτι τα τσιτωνουν απο το εργοστασιο ετσι?

Επιστροφή στην κορυφή
fynos (John)
Τμήμα Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

Peugeot GT Q2

Ένταξη: 18 Νοέ 2004
Τόπος: Β.Π.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 21 Ιούν 2009, 22:25:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σωστά, μπορεί να βρεις και κάνα 40αρι μέσα !

Για πέρνα και από εδώ να μας συστηθείς !
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 08:10:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mrkaza έγραψε:
Μια και ανοίχτηκε σχετικό τοπικ θα το πω εδω.

Είναι φυσιολογικός ?
καλημέρα και από εμένα.
πάνω σε αυτό θα ήθελα να αναφέρω ένα περίεργο θόρυβο, που μου έκανε το δικό μου Rallye εχτές το πρωί.

Μου το έχει παρουσιάσει άλλη μια φορά, και μετά πάντα από μια συγκεκριμένη διαδικασία.

Το Σάββατο χρειάστηκε να το ξεκινήσω (κρύο) και να το ξεπαρκάρω από το γκαράζ για να μπει ένα άλλο αμάξι. έπειτα, το ξαναπάρκαρα μέσα με την όπισθεν. το άφησα να δουλέψει 2 λεπτά και μετά το έσβησα.
Την επόμενη ημέρα, με το που το έβαλα μπροστά άρχισε να κάνει σαν αλυσοπρίονο, και μιλάμε για δυνατό μεταλλικό ήχο! Shocked
όταν δε πάταγες γκάζι ακουγόταν λες και θα εκτοξευτεί η κεφαλή και θα έρθει αγκαλιά με το καπό!
μετά από ένα τέταρτο σε λειτουργία ηρέμησε ο ήχος & ούτε το ξαναέκανε.
σαν απόδοση στο δρόμο όλα μια χαρά.

απλά θέλω να μάθω είναι λογικό που το έχει κάνει 2 φορές μέχρι τώρα? αφού το ξεκινήσουμε αυτό το μοτέρ, πρέπει να δουλέψει κάμποση ώρα πριν το σβήσουμε, ώστε να μην κάνει έτσι την επόμενη ημέρα?!?!

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 08:15:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξεκίνα απο εδώ: http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=14897&postdays=0&postorder=asc&start=0

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
dope207 (Κυριάκος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 08 Ιούν 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 08:20:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Thanks Makis...... Very happy

Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο… Shocked
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 08:24:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ουτε κατα διανοια δε συγκρινεται το CZT με το Rallye σε στριψιμο. Το mitsu ειναι απλα απαραδεκτο!!! Απο γκαζι βεβαια και λογω χαμηλου βαρους τα παει πολυ καλα!!
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 14:03:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έχω 2 γνωστούς που έχουν το CZT
ο ένας λέει πολύ γκάζι, σε ευθείες πολυ καλό αλλά στροφές άστο...
ο άλλος το πούλησε γιατί... ΔΕΝ ΕΣΤΡΙΒΕ Laughing

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Charinho (Xaris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 17:50:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κοιταξτε το μιτσουμπισι το πηγα βορεια ευβοια απο χαλκιδα και ο λογος ηταν να δω αν οντω εστριβε οπως και διαπιστωσα οτι εμπαινε τρενο ισως επειδη ηταν χαμηλομενο και τις λακουβεσ τις εβλεπε σαν να ηταν νορμαλ ο δρομος την αλλη βδομαδα θα κανω το ιδιο και με το rallye και θα σας πω τα αποτελεσματα παντως ειναι απαραδεκτο να χανει τη προσφυση στις λακουβες εκτος αν τα λαστιχα ειναι μουφα αν και απο οτι ειπαν και αλλα παιδια στο φορουμ τα λαστιχα ειναι οκ.

Επιστροφή στην κορυφή
mrkaza (Παναγιώτης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 Rallye

Ένταξη: 24 Απρ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 18:43:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Κοιτα πιεσης φιλε, επισης το 45 προφιλ κοπαναει περισοτερο στης λακουβες απο το 50αρι βασικα θα ελεγα οτι για ελληνικους δρομους ισως και να μην κανει .

Δοκιμασε 38 μπροστα 36 πισω και τα ξαναλεμε Wink

Αν τα γράφω κάπως ακαταλαβίστικα συγνώμη αλα είμαι δυσλεκτικός και τα κάνω μαντάρα στον γραπτό λόγο Sad

Οχι I/C δεν αλάζω ακουτε ??
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3, 4, 5  Επόμενη
Σελίδα 1 από 5

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης