PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ξέρουμε κανένα Φαναρτζή;

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 01:56:09    Θέμα δημοσίευσης: Ξέρουμε κανένα Φαναρτζή; Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ω, ναι, τα κατάφερα!

Mε όλο μεγαλοπρέπεια και γεμάτος χάρη, αγόρασα πεζοδρόμιο εις το παραθαλάσιο θέρετρο Ξυλόκαστρο!

O χαβαλές ήταν ότι τα κατάφερα με 0 χλμ προσπαθώντας να βγάλω το αυτοκίνητο από ένα κ@@στενάκι όπου με είχαν κλείσει για τα καλά και βγαίνοντας με τα χίλια ζόρια κατάφερα και ισοπέδωσα το πλάγιο μέρος του μασπιέ (που μεταξύ μας μάλλον πάει για κοψιμο αντικατάσταση και όχι φτιάξιμο).

O θόρυβος που ακούστηκε θεωρήθηκε ώς "γδάρσιμο" του μασπιέ από κάτω όμως, στο προστατευτικό σίδερο αλλά μάλλον εγώ είμουν για τα σίδερα.

Oλος ο πλαινός πίσω μασπιές καταγδάρθηκε, κατατσαλακώθηκε αφού το υποτιθέμενο πεζοδρόμιο ήταν το φαράγγι της σαμαριάς από τσιμέντο (μάλλον στο συγκεκριμένο σημείο έμιαζε με μάντρα!).

Aς πρόσεχα και ας μην το έπαιρνα αψήφιστα αλλά Thats Life!

Eπί της ουσίας τώρα....

Ξέρει κανένας κάποιον φαναρτζή που θα προσπαθήσει να με σφάξει με το βαμβάκι;
Tα οικονομικά είναι περιορισμενα οπότε... καταλάβατε.

Aν ξέρει κανείς ας το πεί διότι το λυπάμαι το κακόμοιρο να το κυκλοφορώ έτσι (αφήστε που έγινα και... ρόμπα!)

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 07:37:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τάσο έχει ένα καλό φαναρτζή στην Λ.ΚΗΦΗΣΙΑΣ στο στενό πριν από την AUTOSPORT και την LOIS TUNES που είχαμε συναντηθεί...εκείνο το πρωινό.... Wink Wink Wink ..... με τις μπάρες.....
Είναι φτηνό, έχει καλό φούρνο για το βάψιμο και έχει μεγάλη εμπειρία...

Είναι στο ίδιο σημείο πάνω από 20 χρόνια....και είναι και καλοί άνθρωποι....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 09:57:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φοβάμαι ότι για να μου το φτιάξουνε θα πρέπει να μου κόψουνε το μασπιε και το πίσω φτερό και να κολήσουν καινούργιο (πραγματικά το τσάκισα).

Αν δεν είχε το φιλετάκι (που είναι σαν σκιρτ) ο μασπιές στο κάτω μέρος δεν θα είχαν πρόβλημα να το χτυπήσουν. Τώρα όμως όπως το βλέπω, μάλλον είναι σκούρα τα πράγματα....

Αλλος ξέρει κανένα που να εξειδικεύεται και σε Peugeot;

Αντε παιδιά δώστε καμμιά βοήθεια γιατί αυτή τη φορά τα σκάτωσα!

Θέλω αύριο το πρωί (Τρίτη) να το βάλω μέσα κάπου μπας και φτιαχτεί σύντομα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 10:35:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επειδή φαντάζομαι το χτύπημα θα μοιάζει αρκετά με το δικό μου,
απλά σου λέω πως δεν υπάρχει περίπτωση να το χτυπήσει από μέσα.

Οπότε υπάρχουν 3 επιλογές.

1) Το τρυπάει και το τραβάει προς τα έξω, και μετά το στοκάρει στις
μικρολακουβίτσες. Φτηνό και γρήγορο.

2) Το κόβει και σου κολλάει καινούργιο. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει
να πληρώσεις όλοκληρο το πίσω φτερό, παρόλο που θα σου βάλει μόνο
ένα κομμάτι του. Γρήγορο αλλά σχετικά ακριβό. Εκτός να βρεις κάτι
μεταχειρισμένο να σου κολλήσει.

3) Σου αλλάζει όλο το πίσω φτερό. Το πρόβλημα είναι ότι θα στο ξεσκίσει το
αμάξι και θα πληρώσεις πολλά περισσότερα. Αργό και πανάκριβο.

Εγώ πάντως είχα προτιμήσει την 1η λύση, γιατί πλήρωνα εγώ και βιαζόμουν.

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
pezomania (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206 1.6 16V

Τόπος: Mandra

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 14:40:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν δεν σε πειράζει να κατέβεις Ελευσίνα σου προτείνω τον δικό μου φανοποιό, όπου θα φτιάξω εκεί το δικό μου (και ήδη μου το έχει φτιάξει άλλες 2 φορές!). Από λεφτά σίγουρα θα σου πάρει τα λιγότερα και από δουλειά, εγώ τουλάχιστον έιμαι υπέρ ευχαριστημένος!

Εάν ενδιαφέρεσε πές μου!

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΕΛΚΕΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
Επιστροφή στην κορυφή
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 15:32:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εαν αυτο σε παρηγορει την ιδια μ@@κια εκανα και εγω στους 2 μηνες που ειχα το αμαξι προσπαθωντας να βγω απο το γκαραζ οπου βρηκα ελαχιστα στην κολωνα της πολυκατοικιας(οχι η πολυκατοικια δεν επεσε).Εγινε ενα βουλιαγματακι στο πισω φτερο και καμποσα γδαρσιματα.Το ζουπηξα με το χερι και το επανεφερα αρκετα.Το πλαστικο που εχει με εμποδισε να το χτυπησω(αν και πρεπει να βγαινει).Στην peugeot μου ζητησαν 60000 8O και επειδη φαινεται ελαχιστα το αφησα οπως ειναι(δες και τις φωτο)Αν βρειτε κανα φτηνο οταν ανεβω αθηνα θα τον επισκεφτω και εγω
Οπως ξαναειπα εχω δει πολλα 206 χτυπημενα στο πισω δεξι φτερο(βρηκες το ευαισθητο σημειο μουου....που λεει και το τραγουδι)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 15:41:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

pezomania έγραψε:

Εάν ενδιαφέρεσε πές μου!

Σου λέω! Στείλε μου το τηλέφωνό σου με PM να μιλήσουμε!

-------------------------

Αlexandre: Συμφωνώ και εγώ έχω δεί πολλά αυτοκίνητα με γδαρμένο το πίσω δεξί μασπιέ ή φτερό (πίσω δεξιά το χτύπησα και εγώ) αλλά εγώ κυριολεκτικά το γα**ΣΑ! Η ζημιά σε Peugeot την υπολογίζω για 120.000+!!!!!!!

Γι'αυτό ψάχνω για γνωστό φανοποιό!

Επιστροφή στην κορυφή
christhehealer (Celebrity)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Jazzmobile

Ένταξη: 19 Ιούν 2002
Τόπος: Αθήνα - Γκύζη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 15 Ιούλ 2002, 15:49:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alexandros έγραψε:
προσπαθωντας να βγω απο το γκαραζ οπου βρηκα ελαχιστα στην κολωνα της πολυκατοικιας(οχι η πολυκατοικια δεν επεσε).Εγινε ενα βουλιαγματακι στο πισω φτερο και καμποσα γδαρσιματα

A, όλα κι όλα. Ή κάνουμε μια δουλεία σωστά ή δεν την κάνουμε καθόλου.
Kι εγώ χτύπησα το πίσω δεξί φτερό plus κάμποσα γδαρσίματα αλλά την μάντρα την έριξα. Twisted evil Twisted evil Twisted evil

Για να μην νομίζει η μάντρα ότι είναι πιο γερή από το 206.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 00:19:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sidobre καταρχην περαστικα!
αληθεια εισαι χαμηλωμενος;(νομιζω οχι αλλα δεν θυμαμαι).
αν οχι τοτε που να το ειχες χαμηλωσει κιολλας

Λοιποοοννν, 1. αν δεν βαριεσαι να κατεβεις (και να αφησεις το αμαξι) στην περιοχη μου (Πειραιας) υπαρχει η "Autotrust Γιαννιτσης" που βεβαια δεν ειναι εξιδεικευμενη σε Peugeot μονον, αλλα αναλαμβανει εργασιες βαφειου-φανοποιειου-συνεργειου-service για πολλες μαρκες. Ειναι πολυ καλοι στη δουλεια τους και σχετικα φθηνοι -αμα κλαψεις λιγο πετυχαινεις εκπτωση.
Αν ενδιαφερεσαι στειλε PM και τα λεμε.
2. Το σιδερο που βρισκεται κατω απο το μασπιε και κατα μηκος του 206 και στις 2 πλευρες του μονο προστατευτικο δεν ειναι.
Μπορει να το εβαλαν εκει γιαυτο το λογο αλλα σε πληροφορω οτι λυγιζει με τη μια.
Ρωτα κι εμενα . κατι ξερω....
Εγω (λογω χαμηλωματος) βρηκα σε πετρα απο κατω και το λυγισα προς τα μεσα, ευτυχως ο μασπιες δεν ειχε πειραχτει καθολου.
Πηγα και το εφτιαξα , επαναφορα, αδιαβροχοποιηση (πισσαρισμα),βαψιμο, κ.λ.π.
Ε! εμεινε για 2 ημερες ! και μετα το ξαναχτυπησα στο ιδιο σημειο παρκαροντας σε χωραφι (παλι βρηκε λογω χαμηλωματος) σε ενα "τσιμεντενιο αυλακι"!!!! οχι οταν λεω χωραφι δεν εννοω επαρχια αλλα στα δυτικα προαστια της Αθηνας.!!!
Τωρα δεν το ξαναφτιαχνω με τιποτα . ισως στο service σε κανα χρονο.

Αυτα για να σε παρηγορησω.

Υ.Γ μηπως θελει κανεις ελατηρια χαμηλωματος 3,5 cm?
μαλλον παω για ψηλωμα!!!!

Επιστροφή στην κορυφή
Tomcat (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1400 QS (V8) 55,927 kW+

Ένταξη: 30 Μάϊ 2002
Τόπος: Αθήνα-Καλλιθέα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 01:43:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidorbe περαστικά κι από εμένα.Πριν από 6 μήνες είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα με τον Mασπίε αλλά στο μπροστινό μέρος , ανέβαινα μια πολύ απότομη ανηφόρα στον λυκαβητό και καθώς έστριψα βρήκε μπροστά.Συμβαίνουν αυτά.Δεν ξέρω αν έχεις πάει ήδη στην Peugeot να ρωτήσεις , αλλά αν το κάνεις θα σοκαριστείς.Οι ανθρώποι θέλουν μόνο να στα παίρνουν είναι πλέον γεγονός.Δεν μπορώ να γνωρίζω ακριβώς την ζημιά αλλά από την περιγραφή σου πιστεύω πως φτίαχνετε χωρίς την τοποθέτηση καινούργιου τμήματος.Ο δικός μου φαναρτζής είναι επί της Πειραιώς και λέγεται Κουράκος.Δεν είναι βέβαια εξειδικευμένος στα Peugeot, αλλά εσύ αυτή την στιγμή χρείαζεσαι κάλό φαναρτζή και όχι εξειδικευμένο ηλεκτρολόγο ή μηχανικό π.χ ,η δουλειά είναι συγκεκριμένη. Από τιμές υπολόγιζε κανα 25-30αρι βάψιμο , και 10-15 εργατικά.Σ’αυτό που κάνουν οι άνθρωποι εκεί είναι κορυφή.Πρίν 4 μήνες είχα ένα χτυπηματάκι στο καπώ , ρώτησα στη peugeot και ο φαναρτζής εκεί μου είπε θέλει αλλαγή το καπώ.Ο κουράκος μου είχε έτοιμο το αμάξι το επόμενο μεσημέρι. Αυτά και ελπίζω το πρόβλημα να ξεπεραστεί γρήγορα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
DimiP 
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

Peugeot 206xt,Μazda 3MPS,Peugeot 207GT

Ένταξη: 16 Απρ 2002
Τόπος: Πειραιάς

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 05:50:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

206tomcat, χτυπημα στο καπο?
εχω και απο αυτο!
απολα εχω διαλεχτε οτι παθεις 100οοοοο!!!
σοβαρα τωρα που ειναι αυτος ο Κουρακος? νουμερο και περιοχη μπας και φτιαξει και το δικο μου καπο.

ατιμη οικοδομη που παρκαρω απο κατω σου...

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 10:27:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σήμερα το πρωί το άφησα στην Ελευσίνα (thanks Pezomania) και το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο μάλλον Παρασκευή.

Θα το φτιάξει όπως είναι χωρίς να προσθαφαιρέσει τίποτα μια και ήταν και δική μου επιθυμία.

Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και την βοήθεια.

Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 16 Ιούλ 2002, 19:25:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
Σήμερα το πρωί το άφησα στην Ελευσίνα (thanks Pezomania) και το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο μάλλον Παρασκευή.

Θα το φτιάξει όπως είναι χωρίς να προσθαφαιρέσει τίποτα μια και ήταν και δική μου επιθυμία.

Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και την βοήθεια.

ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ SIDOBRE ΚΑΙ ΣΤΟ PEZOMANIA....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ.....ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ....

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΛΙ...ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑΟΜΟΡΦΑ!!!! Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης