Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
206kwn (kwstas o butcher) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)
Ένταξη: 14 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 1466 Τόπος: balearic islands
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 09 Σεπ 2009, 04:08:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
δεν βρηκα πιο σχετικο τοπικ για να παραθεσω την ερωτηση μου!!!! αν ειμαι λαθος τοτε μετακινειστε με
λοιπον μιας και θα ενισχυσω λιγουλααααααακι τον ηχο μου στο τουτου μου θα χρειαστω ενα βολτομετρο για να ξερω σε τι σημεια παιζει η μπαταρια μου!!!! εχω 2 υποψηφιες θεσεις και καποιες ερωτησουλες για τους γνωστες του αντικειμενου!!!
1η θεση: κολωνα οδηγου!θελω να βρω μια μονη θηκη που να μπορει να κατσει στην κολωνα ΧΩΡΙΣ να την τρυπησει! υπαρχει λυση γι αυτο η πρεπει οπωσδηποτε να τρυπηθει??
2η θεση: μιας και το τασακι και γενικα ο χωρος μπροστα απο το λεβιε των ταχυτητων δεν μου χρειαζεται ελεγα να κανω μια πολυεστερικη κατασκευουλα και να κατσει εκει ενα ψηφιακο βολτομετρο! οπως το εχω στο μυαλο μου θα ειναι πολυ ωραιο το αποτελεσμα αλλα δεν θα ειναι αναστρεψιμο!! δηλαδη αν θελησω να πουλησω το αυτοκινιτο αργοτερα ολο αυτο θα μεινει εκει σωστα?? και θα τρυπηθει και η ταπετσαρια!! οποτε ακυρο και αυτο??
οποιος εχει κατι αλλο στο νου του για το που μπορει να κατσει κατι τετοιο ας το ριξει στο τραπεζι!!

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|