Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
allobarr Μόλις έγραψα

Ένταξη: 02 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 1
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 17:18:23 Θέμα δημοσίευσης: Απόψεις για αγορά Ρeugeot 205 cti, gti cabrio |
|
|
..καλησπέρα..είμαι κάτοχος ενος 306 cabrio, το οποίο σκέφτομαι να πουλήσω για να ξαναγοράσω την παλιά μου αγάπη, το 205 cabrio , το οποίο καταστράφηκε σε τρακάρισμα πριν 4 χρόνια!!
έχω βρει 2 205 καμπριο, το ένα 1900 κ.εκ, το άλλο 1600 8ν..και τα δύο φαίνεται να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, μοντέλα του 1992..
επειδή θέλω το αμάξι που θα αγοράσω να το κρατήσω για αρκετά χρόνια και σαν αντίκα ίσως (το λατρεύω αυτό το αμάξι..) , θέλω να με διαφωτίσετε σε μερικά σημεία..
1. κατανάλωση 1900 με προσεκτική οδήγηση, όπως και με σκισμένη οδήγηση..
2. κατά πόσο θα είναι απροβλημάτιστο τουλάχιστον τα 2 πρώτα χρόνια..τώρα είναι κουκλιά θεωρητικά..το 1900 μοτέρ είναι ανακατασκευασμένο από την αρχή, το 1600 έχει λίγα χιλιόμετρα..
3. μπορεί να κρατηθεί το αμάξωμα νέο για χρόνια ακόμα?
4. κάτι άλλο που δεν έχω σκεφθεί?
ελπίζω να μην κούρασα, αλλά καταλαβαίνετε πιστεύω..κάποια αμάξια τα αγαπάμε..
ευχαριστώ |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
formulagloria (Makis) Νέος χρήστης

Peugeot 106 Rallye
Ένταξη: 23 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 88 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 19:00:25 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Φίλε μου καλησπέρα...
Είχα την τιμή να έχω στην κατοχή μου 3 205...!!
2 cabrio (cj και cti) και ενα κανονικό..
Και τα τρία τα αγάπησα και τα εφτιαξα από το μηδέν..
Τα βασικότερα προβλήματα του cti είναι η κακή ποιότητα κύλησης,
η φασαρία που κάνει καθώς νιώθεις ότι είναι συναρμολογούμενο lego.
(και στην ουσία είναι) ...και φυσικά η καταπόνηση της κουκούλας
και η δυσκολία αλλαγής της...καθώς τα σίδερα στο πίσω μέρος τείνουν να σκουριάζουν..
ακόμη έχει τάσεις υπερστοφής σε υπερθετικό βαθμό,,,,αυτό δεν είναι κακό αν ξέρεις να το διορθώνεις..μετά τα 140
νομίζεις ότι θα σου φύγει η ρόδα...και αν δεν το συντηρείς 20 χρόνια αμάξι θα σου φύγει..τα φρένα είναι μέτρια
και τα περισσότερα δεν έχουν πίσω κατανεμητές//
Από την αλλη είναι πανέμορφο έχει αίσθηση παλαιάς εποχής και το γκαζάκι του,,αν και δεν είναι πολύ σε κάνει να αισθάνεσαι γρήγορος..
Με την οροφή κατεβασμένη και με 50 χιλιομετρα το καλοκαιράκι είσαι ο πιο μάγκας του χωριού..(όχι της πόλης με τόσο καυσαέριο)...
..Formula Gloria Addict.. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|