Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Motzo-Tzotzo (Jim) Μόλις έγραψα

206 1.4 (16V) (2006)
Ένταξη: 08 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 21
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 19:14:27 Θέμα δημοσίευσης: Μαγνητακια απατη? |
|
|
Καλησπερα κατι μαγνητακια που μπαινουν στα σωληνακια της τροφοδοσιας και υποσχονται καλυτερη καυση αποδοση καταναλωση...κτλ.εχει κανεις γνωση επι του θεματος?ενας φιλος με sunny φαγωθηκε να βαλει και του λεω αν ειναι ετσι ολοκληρες αυτοκινητοβιομηχανιες γιατι δε τα βαζουν?υποτιθεται οτι πολωνουν τα μορια της βενζινης και τετοια.το θεμα ειναι πως αν ειναι απλα μουφα ενταξει αλλα αν δημιουργουν προβλημα στη μηχανη η στον καταλυτη και αυτο φανει μετα απο πχ 100.000 χλμ?λεω εγω τωρα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 19:16:28 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πεστου να κεράσει σουβλάκια, περισσότερο τόπο θα πιάσουν τα λεφτά του.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
geo106xs (Γιώργος) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)
Ένταξη: 26 Φεβ 2009 Δημοσιεύσεις: 1140
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 20:20:04 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ!
....Αλλοτινές μου εποχές... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
makis106 (makis) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)
Ένταξη: 15 Μάϊ 2007 Δημοσιεύσεις: 2966
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 20:30:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo106xs έγραψε: | Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ! |
Αυτό θα είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω κ εγώ στον καυσαναλυτή του ΚΤΕΟ, να βλέπαμε τι επίδραση έχει σε ένα αυτοκίνητο. Όταν πέσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο θα το δούμε...
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 21:16:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: | geo106xs έγραψε: | Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ! |
Αυτό θα είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω κ εγώ στον καυσαναλυτή του ΚΤΕΟ, να βλέπαμε τι επίδραση έχει σε ένα αυτοκίνητο. Όταν πέσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο θα το δούμε... |
Σωστα,μιας και η βενζινη ισως να αντιδρα διαφορετικα απο το πετρελαιο! Ετσι θα εχουμε αποτελεσμα και για τα δυο καυσιμα 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Arvas (Dimitris) Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc
Ένταξη: 15 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 320 Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 00:57:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
makis106 έγραψε: |
Αυτό θα είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω κ εγώ στον καυσαναλυτή του ΚΤΕΟ, να βλέπαμε τι επίδραση έχει σε ένα αυτοκίνητο. Όταν πέσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο θα το δούμε... |
Προσεχε να το κανεις το πριν και το μετα με ενα γεμισμα γιατι αλλιως δεν εχει νοημα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 02:26:50 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Tο ειχαν κανει στο mythbusters αν θυμαμαι καλα χωρις αποτελεσμα... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 07:07:06 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Arvas έγραψε: | makis106 έγραψε: |
Προσεχε να το κανεις το πριν και το μετα με ενα γεμισμα γιατι αλλιως δεν εχει νοημα... |
Mα αυτό το πραγματάκι πάει στη σωλήνωση, μετά το ντεπόζιτο και υποτίθεται ότι επιδρά στο καύσιμο αφού περάσει απο κει, δεν επηρεάζει το καύσιμο που είναι μέσα στο ντεπόζιτο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. 
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Arvas (Dimitris) Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc
Ένταξη: 15 Οκτ 2008 Δημοσιεύσεις: 320 Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 10:35:07 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Υπαρχει λογος γιατι συνηθως διαφορετικα καυσιμα βγαζουν διαφορετικα καυσαερια... αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 10:51:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Arvas έγραψε: | αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα... |
Νερακι; Ναι σιγα.......μονο νερακι,πες και λιγο λασπη! Μετα απο δυο χρονια στο Ηρακλειο το μηχανακι μου πηγαινε ολο και χειροτερα οσπου πριν απο καμια εβδομαδα αποφασισα να καθαρισω το τεποζιτο και το τι εβγαλα απο μεσα δε λεγεται (σα δε βγηκε κανενας αλιγατορας να με φαει!) τρομερη λασπη της οποιας το χρωμα ηταν καφετι σαν κακαο(οχι δεν ηταν κακαο ) και πολυ λεπτοκοκκη,δε ξερω αν το εχει προσεξει αλλος αυτο παντως δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τον κινητηρα πιστευω...συμπαθατε με για το οφ τοπικ!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 11:42:51 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Arvas έγραψε: | Υπαρχει λογος γιατι συνηθως διαφορετικα καυσιμα βγαζουν διαφορετικα καυσαερια... αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα... |
A, αυτό εννοούσες. Εννοείται, πως θα γίνει την ίδια στιγμη, με και χωρίς το μαγνήτη.
etuned |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 21:45:47 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo106xs έγραψε: | Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ! |
Kανουμε την ιδια δουλεια
Με αναλυτη και γω διαφορα δεν ειδα καμια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 03:13:03 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | geo106xs έγραψε: | Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ! |
Kανουμε την ιδια δουλεια
Με αναλυτη και γω διαφορα δεν ειδα καμια.... |
Να κι αλλος καυστηρατζης! Ωστε λοιπον το εχεις δοκιμασει...χμμ πραγματι δεν περιμενα να εχει και καποιο αποτελεσμα,θα το δοκιμασιυμε κι εμεις παντως ετσι για να λεμε οτι το δοκιμασαμε...ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!)
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 07:28:48 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οχι εχω παρει της mru to delta 65 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 12:15:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo106xs έγραψε: | ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!) |
ποια ειναι αυτή η εταιρια που έκανε κλοπυ-ραιτ το νικνειμ μου??? 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
android (γιωργος) Έχω ξεφύγει !!!

207 gt
Ένταξη: 30 Αύγ 2007 Δημοσιεύσεις: 3540
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 16:59:15 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ελπιζω να μην βαζεται τα μαγνητακια για βενζινη στο πετρελαιο υπαρχουν πετρελαιου.....τωρα τι διαφορα εχουν αν εχουν δεν ξερω
παντως εγω στο corolla βελτιωσα το ρελαντι που χε στο τρεμουλο μ αυτες τις @@ιες που λετε κ η καρτα καυσαεριων ηταν πιο χαμηλα τα νουμερα σε σχεση με την περσινη....αυτα...διαφορα στην καταναλωση οσο κ να το μετρησα...στα 400 χλμ εβγαζα 3 λιτρα πιο κατω @@ δλδ αν σκεφτεις οτι δεν γινετε να ναι παντα ιδιες η συνθικες αλλα εμενα μου φτιαξε το ρελαντι το τρεμουλο αυτο με νοιαζει
εχω βαλει ομως κ στην εισαγωγη αερα ε  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 18:55:11 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | geo106xs έγραψε: | ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!) |
ποια ειναι αυτή η εταιρια που έκανε κλοπυ-ραιτ το νικνειμ μου???  |
Για φαντασου!!!Απο την ωρα που ειχα γραψει αυτη την ερωτηση ελεγα,κοιτα να δεις ομοιοτητα στα ονοματα! Για να πω την αληθεια οταν ειχα πρωτοδει το nickname σου σκεφτηκα οτι μπορει να εισαι καυστηρατζης και οτι ο καυσαναλυτης σου ειναι συνονοματος σου!!! 
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 23:19:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
geo106xs έγραψε: | kane έγραψε: | geo106xs έγραψε: | ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!) |
Για φαντασου!!!Απο την ωρα που ειχα γραψει αυτη την ερωτηση ελεγα,κοιτα να δεις ομοιοτητα στα ονοματα! Για να πω την αληθεια οταν ειχα πρωτοδει το nickname σου σκεφτηκα οτι μπορει να εισαι καυστηρατζης και οτι ο καυσαναλυτης σου ειναι συνονοματος σου!!!  |
ειμαι και γω μυθοπλαστης...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...χαχαχα
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

Peugeot 106 s16 (2000)
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούν 2009, 01:49:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | geo106xs έγραψε: | kane έγραψε: | geo106xs έγραψε: | ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!) |
Για φαντασου!!!Απο την ωρα που ειχα γραψει αυτη την ερωτηση ελεγα,κοιτα να δεις ομοιοτητα στα ονοματα! Για να πω την αληθεια οταν ειχα πρωτοδει το nickname σου σκεφτηκα οτι μπορει να εισαι καυστηρατζης και οτι ο καυσαναλυτης σου ειναι συνονοματος σου!!!  |
ειμαι και γω μυθοπλαστης...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...χαχαχα |
Αν σε ελεγαν και Γιωργο θα ελεγα πως το 'χει το ονομα!!! χαχαχα!
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ) Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7
Ένταξη: 30 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 1084 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 08:01:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
λοιπον τα μαγνητακια δεν κανουν τιποτα, εχω μετρηση καυστηρα με αναλυτη testo πριν και μετα και δεν ειδα καμια διαφορα, κατι αλλο προς τους καυστηριατσιδες του κλαμπ που θα το καταλαβουν καλυτερα, ο καθε καυστηρας επανω γραφει πχ 2λιτρα την ωρα, οποτε αυτο θα καιει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ 1,5. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|