PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 Rallye-Σκασιματα στο πατημα?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 06 Ιούν 2009, 11:38:10    Θέμα δημοσίευσης: 207 Rallye-Σκασιματα στο πατημα? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σε ολους, εγινα πριν λιγο καιρο κατοχος του Rallye και εχω παρατηρησει να κανει το εξης ορισμενες φορες :
2α στο κιβωτιο, 2000rpm και απλα τσουλαω με ισα ισα γκαζι. Εαν πατησω αποτομα το μισο γκαζι, ακουω (απο κατω, δλδ εξατμιση 99%) κανα 2 χρρρρ χρρρρρρρ. Αυτο το 'χρρρρ' ειναι σαν μικρα σκασηματακια, απλα μου φενεται περιεργο να σκαει με γκαζι.

Δεν μου ακουγεται για θορυβος συντονισμου. Ειχε κανεις τπτ παρομοιο?
Παιζει να το μπουκωνω και απλα να μου φτηνει ακαφτη?

Thanx για το χρονο, take care , drive safe!

EDIT:το 'χρρρρ' ακουγεται για οσο χρονο παταω γκαζι μεταξυ 2000-3000rpm
(δλδ 1-2 sec το πολυ) και δεν το κανει παντα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 05:29:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μου ακριβώς τα ίδια έκανε και σε μένα...Το αυτοκίνητο είναι 25 μερών και το εμαφάνισε μετά τις 15 πρώτες μέρες με 900 χλμ...Μετά απο μια επίσκεψη στο σέρβις μου αλλάξανε τελικό καζανάκι εξάτμισης και όλα φαίνεται να είναι οκ πλέον...Το αυτοκίνητο έχει τώρα 1800 χλμ και δεν κάνει απολύτος τίποτα.Μήπως το ακούς και όταν βάζεις μπροστα και στο ρελαντί εαν πατήσεις λίγο γκαζάκι?Εγώ το ακουγα κι έτσι... Sad

Τι να πώ?Μάλλον πέσαμε σε παρτίδα με ελατωματικά καζανάκια εξάτμισης... Shocked :Μη χαλιέσαι Smile ...Τράβα σε ένα σέρβις να το ακούσουνε και θα στο αλλάξουν.Εαν θές ανέφερε πως το ίδιο σύμτωμα είχε και ενα 207 rallye στα Χανιά και η εκεί αντιπροσωπεία το άλλαξε(σε περίπτωση που κανουν τους κινέζους...αν και δεν νομίζω...).Το αυτοκίνητο είναι υπέροχο και φρόντισε να το απολαύσεις...και οι στραβές μες στο πρόγραμμα είναι...

Προβλαματάκι έτσι για να μας τη σπασει... Evil
Επιστροφή στην κορυφή
broulis (nikos)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207 rallye (THP)

Ένταξη: 23 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 07 Ιούν 2009, 05:35:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="broulis"]Τράβα σε ένα σέρβις να το ακούσουνε και θα στο αλλάξουν.Εαν θές ανέφερε πως το ίδιο σύμτωμα είχε και ενα 207 rallye στα Χανιά και η εκεί αντιπροσωπεία το άλλαξε(σε περίπτωση που κανουν τους κινέζους...αν και δεν νομίζω...).

Να αναφέρω επίσης ότι οι περισσότερες αντιπροσωπείες γνωρίζουν για την ύπαρξη του club καθώς και του σχετικού φόρουμ...Οπώτε εαν πας διαβασμένος και αναφέρεις και τις σχετικές πληροφορίες που άντλησες απο εδώ σίγουρα θα σε αντιμετωπίσουν αλλιώς και όχι σαν ένα απλό πελάτη που και καλά νομίζει ότι έχει πρόβλημα το αμάξι του και ψάχνει ψύλους στ'αχυρα.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης