PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Μαγνητακια απατη?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Motzo-Tzotzo (Jim)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 1.4 (16V) (2006)

Ένταξη: 08 Αύγ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 19:14:27    Θέμα δημοσίευσης: Μαγνητακια απατη? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα κατι μαγνητακια που μπαινουν στα σωληνακια της τροφοδοσιας και υποσχονται καλυτερη καυση αποδοση καταναλωση...κτλ.εχει κανεις γνωση επι του θεματος?ενας φιλος με sunny φαγωθηκε να βαλει και του λεω αν ειναι ετσι ολοκληρες αυτοκινητοβιομηχανιες γιατι δε τα βαζουν?υποτιθεται οτι πολωνουν τα μορια της βενζινης και τετοια.το θεμα ειναι πως αν ειναι απλα μουφα ενταξει αλλα αν δημιουργουν προβλημα στη μηχανη η στον καταλυτη και αυτο φανει μετα απο πχ 100.000 χλμ?λεω εγω τωρα Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 19:16:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πεστου να κεράσει σουβλάκια, περισσότερο τόπο θα πιάσουν τα λεφτά του.

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 20:20:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ!

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 20:30:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
Αχ αυτα τα μαγνητακια...τωρα προσφατα με το παιδι που δουλευω(επισκευαζουμε καυστηρες πετρελαιου) αναρωτιομασταν αν οντως αυτα λειτουργουν και για'αυτο αποφασισαμε να το εφαρμοσουμε σε ενα καυστηρα του οποιου προηγουμενως θα εχουμε μετρησει με τον αναλυτη καυσαεριων τα καυσαερια,μετα να του τοποθετησουμε το μαγνητακι και αν οπως ισχυριζεται το τμημα διαφημησης του εκαστοτε "μαγνητη" βελτιωθει η αποδοση τοτε αυτο θα αποτυπωθει με διαφορετικα "νουμερα" στον καυσαναλυτη...ετσι λοιπον με την πρωτη ευκαιρια θα σας αναφερω τη διαφορα! Ετσι για το γμτ!

Αυτό θα είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω κ εγώ στον καυσαναλυτή του ΚΤΕΟ, να βλέπαμε τι επίδραση έχει σε ένα αυτοκίνητο. Όταν πέσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο θα το δούμε...

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 21:16:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
geo106xs έγραψε:

Αυτό θα είχα τη δυνατότητα να το δοκιμάσω κ εγώ στον καυσαναλυτή του ΚΤΕΟ, να βλέπαμε τι επίδραση έχει σε ένα αυτοκίνητο. Όταν πέσει στα χέρια μου κάτι τέτοιο θα το δούμε...

Σωστα,μιας και η βενζινη ισως να αντιδρα διαφορετικα απο το πετρελαιο! Ετσι θα εχουμε αποτελεσμα και για τα δυο καυσιμα Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 00:57:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:

Προσεχε να το κανεις το πριν και το μετα με ενα γεμισμα γιατι αλλιως δεν εχει νοημα...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 02:26:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tο ειχαν κανει στο mythbusters αν θυμαμαι καλα χωρις αποτελεσμα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 07:07:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
makis106 έγραψε:

Προσεχε να το κανεις το πριν και το μετα με ενα γεμισμα γιατι αλλιως δεν εχει νοημα...

Mα αυτό το πραγματάκι πάει στη σωλήνωση, μετά το ντεπόζιτο και υποτίθεται ότι επιδρά στο καύσιμο αφού περάσει απο κει, δεν επηρεάζει το καύσιμο που είναι μέσα στο ντεπόζιτο. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Wink

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Arvas (Dimitris)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207RRRRRRRRRCccccc

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Αθήνα-Ιωάννινα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 10:35:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Υπαρχει λογος γιατι συνηθως διαφορετικα καυσιμα βγαζουν διαφορετικα καυσαερια... αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα...

Photobucket
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 10:51:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα...

Νερακι; Ναι σιγα.......μονο νερακι,πες και λιγο λασπη! Μετα απο δυο χρονια στο Ηρακλειο το μηχανακι μου πηγαινε ολο και χειροτερα οσπου πριν απο καμια εβδομαδα αποφασισα να καθαρισω το τεποζιτο και το τι εβγαλα απο μεσα δε λεγεται (σα δε βγηκε κανενας αλιγατορας να με φαει!) τρομερη λασπη της οποιας το χρωμα ηταν καφετι σαν κακαο(οχι δεν ηταν κακαο Laughing ) και πολυ λεπτοκοκκη,δε ξερω αν το εχει προσεξει αλλος αυτο παντως δεν ειναι και ο,τι καλυτερο για τον κινητηρα πιστευω...συμπαθατε με για το οφ τοπικ!

Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 11:42:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Arvas έγραψε:
Υπαρχει λογος γιατι συνηθως διαφορετικα καυσιμα βγαζουν διαφορετικα καυσαερια... αναλογα και το νερακι που εχουν μεσα...

A, αυτό εννοούσες. Εννοείται, πως θα γίνει την ίδια στιγμη, με και χωρίς το μαγνήτη.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 02 Ιούν 2009, 21:45:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:

Kανουμε την ιδια δουλεια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Με αναλυτη και γω διαφορα δεν ειδα καμια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 03:13:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
geo106xs έγραψε:

Kανουμε την ιδια δουλεια Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Με αναλυτη και γω διαφορα δεν ειδα καμια....

Να κι αλλος καυστηρατζης! Ωστε λοιπον το εχεις δοκιμασει...χμμ πραγματι δεν περιμενα να εχει και καποιο αποτελεσμα,θα το δοκιμασιυμε κι εμεις παντως ετσι για να λεμε οτι το δοκιμασαμε...ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!)

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 07:28:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι εχω παρει της mru to delta 65
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 12:15:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
ο καυσαναλυτης σου ειναι της KANE; (καθαρη περιεργια!)

ποια ειναι αυτή η εταιρια που έκανε κλοπυ-ραιτ το νικνειμ μου??? Razz Razz Razz

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 16:59:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ελπιζω να μην βαζεται τα μαγνητακια για βενζινη στο πετρελαιο υπαρχουν πετρελαιου.....τωρα τι διαφορα εχουν αν εχουν δεν ξερω Laughing
παντως εγω στο corolla βελτιωσα το ρελαντι που χε στο τρεμουλο μ αυτες τις @@ιες που λετε κ η καρτα καυσαεριων ηταν πιο χαμηλα τα νουμερα σε σχεση με την περσινη....αυτα...διαφορα στην καταναλωση οσο κ να το μετρησα...στα 400 χλμ εβγαζα 3 λιτρα πιο κατω @@ δλδ αν σκεφτεις οτι δεν γινετε να ναι παντα ιδιες η συνθικες αλλα εμενα μου φτιαξε το ρελαντι το τρεμουλο αυτο με νοιαζει Laughing

εχω βαλει ομως κ στην εισαγωγη αερα ε Wink
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 18:55:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
geo106xs έγραψε:

Για φαντασου!!!Απο την ωρα που ειχα γραψει αυτη την ερωτηση ελεγα,κοιτα να δεις ομοιοτητα στα ονοματα! Για να πω την αληθεια οταν ειχα πρωτοδει το nickname σου σκεφτηκα οτι μπορει να εισαι καυστηρατζης και οτι ο καυσαναλυτης σου ειναι συνονοματος σου!!! Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
kane (Σταύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG

Ένταξη: 01 Δεκ 2006
Τόπος: στο συνεργείο...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 03 Ιούν 2009, 23:19:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

geo106xs έγραψε:
kane έγραψε:
geo106xs έγραψε:

Για φαντασου!!!Απο την ωρα που ειχα γραψει αυτη την ερωτηση ελεγα,κοιτα να δεις ομοιοτητα στα ονοματα! Για να πω την αληθεια οταν ειχα πρωτοδει το nickname σου σκεφτηκα οτι μπορει να εισαι καυστηρατζης και οτι ο καυσαναλυτης σου ειναι συνονοματος σου!!! Laughing

ειμαι και γω μυθοπλαστης...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...χαχαχα

Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 04 Ιούν 2009, 01:49:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kane έγραψε:
geo106xs έγραψε:
kane έγραψε:
geo106xs έγραψε:

ειμαι και γω μυθοπλαστης...ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...χαχαχα

Αν σε ελεγαν και Γιωργο θα ελεγα πως το 'χει το ονομα!!! Silly Rotfl χαχαχα!

Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 13 Ιούν 2009, 08:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον τα μαγνητακια δεν κανουν τιποτα, εχω μετρηση καυστηρα με αναλυτη testo πριν και μετα και δεν ειδα καμια διαφορα, κατι αλλο προς τους καυστηριατσιδες του κλαμπ που θα το καταλαβουν καλυτερα, ο καθε καυστηρας επανω γραφει πχ 2λιτρα την ωρα, οποτε αυτο θα καιει, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΨΕΙ 1,5.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης