PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ορατότητα στο 206
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
XRISTINAKAK (ΧΡΙΣΤΙΝΑ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 XT2 1.4

Ένταξη: 16 Μάϊ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 01:38:30    Θέμα δημοσίευσης: Ορατότητα στις αριστερές στροφές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και είναι η πρώτη μου φορά που γράφω στο forum.Πριν ξεκινήσω, συγχωρέστε με για τυχόν λάθη ή πολυλογία...

Θα ήθελα να σας πω την άποψή μου για την ορατότητα στις αριστερές στροφές......

Πριν 1 εβδομάδα είχα πάει με το 206 στην Άνδρο και είχα μεγάλο πρόβλημα στην ορατότητα όταν έστριβα αριστερά (αυτό το νησί έχει συνεχώς στροφές). Έπρεπε να γέρνω το κεφάλι μου μπροστά για να βλέπω καλύτερα. Shocked

Το προηγούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το 1990 ήταν ένα volvo 144s μοντέλο 1967 (μαούνα, όπως το χαρακτηρίζουν οι φίλοι μου), το οποίο το πήγαινα συνέχεια στην Άνδρο, αλλά ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Exclamation

πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας. (για την ορατότητα του 206!!!)
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Ady (Αδριανός)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)

Ένταξη: 03 Σεπ 2002
Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 07:45:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ορατότητα στις αριστερές στροφές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

XRISTINAKAK έγραψε:
Γεια σας! Είμαι νέο μέλος και είναι η πρώτη μου φορά που γράφω στο forum.Πριν ξεκινήσω, συγχωρέστε με για τυχόν λάθη ή πολυλογία...

Θα ήθελα να σας πω την άποψή μου για την ορατότητα στις αριστερές στροφές......

Πριν 1 εβδομάδα είχα πάει με το 206 στην Άνδρο και είχα μεγάλο πρόβλημα στην ορατότητα όταν έστριβα αριστερά (αυτό το νησί έχει συνεχώς στροφές). Έπρεπε να γέρνω το κεφάλι μου μπροστά για να βλέπω καλύτερα. Shocked

Το προηγούμενο αυτοκίνητο που οδηγούσα από το 1990 ήταν ένα volvo 144s μοντέλο 1967 (μαούνα, όπως το χαρακτηρίζουν οι φίλοι μου), το οποίο το πήγαινα συνέχεια στην Άνδρο, αλλά ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Exclamation

πείτε μου σας παρακαλώ την γνώμη σας. (για την ορατότητα του 206!!!)

Καλωσήρθες Χριστίνα !

Εχεις δίκιο για το πρόβλημα της ορατότητας στο συγκεκριμένο σημείο.

Οχι μόνο η αριστερή αλλά και η δεξιά κολώνα εμποδίζει (τουλάχιστον εμένα).

Τσαφ...τσουφ...τσαφ...τσουφ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 07:52:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Kαλώς όρισες στο club Χριστίνα...
Το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, το αντιμετωπίζουμε όλοι, αλλά πιστεύω οτι είναι θέμα συνήθειας και με τον καιρό το ξεπερνάς...
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις το αυτοκίνητο, αλλά νομίζω οτι θα το συνηθίσεις κάποια στιγμή...
Τι να κάνουμε, το extreme design του 206 έχει και τις συνέπειές του...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
zzzleepy (Μαύρος Χέλωνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 06 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 08:24:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Welcome Χριστίνα.

Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τις εμπρός κολώνες. Έχουν μεγάλη κλίση προς τα πίσω και σε συνδυασμό με το μεγάλο παρμπρίζ δημιουργούν νεκρό σημείο. Σχεδιαστική ατέλεια ή απλά καθόμαστε λάθος στο αυτοκίνητο; Νομίζω ότι όσο πιο πίσω κάθεσαι τόσο χειρότερα...

Για όλο τον κόσμο είσαι κάποιος... για κάποιον είσαι όλος ο κόσμος...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 08:26:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλως ήλθες Χριστίνα!

Οντως είναι από τα μελανά σημεία του 206. Ιδιαίτερα όταν θέλεις να κινηθείς σβέλτα σου περιορίζει το πεδίο αριστερά.

Οπως είπε και ο Βαγγέλης είναι καθαρά θέμα συνήθειας και περιορίζεται ως εξαλείφεται αν βρείς από μόνη σου το ιδανικό σημείο για να βλέπεις.

Στην γρήγορη οδήγηση σε στροφές κτλ προσωπικά με βολεύει να βλέπω μέσα από το παράθυρο του οδηγού και πραγματικά δεν με προβληματίζει πλέον καθόλου.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 28 Δεκ 2002
Τόπος: Γλυκα Νερα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 08:42:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η ορατοτητα (ισως και το "καλουπι" του) ειναι το αδυνατο σημειο, γι'αυτο τα μισα 206 που κυκλοφορουν εχουν χτυπημενες τις 2 μπροστινες γωνιες διπλα στο φαναρι. Sad
Ειναι θεμα συνηθειας...

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:00:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οντως alemao! Επίσης εκτός από τις δύο γωνίτσες, μέχρι να το συνηθίσεις σου δίνει μια ψευδαίσθηση ότι τα πίσω πλαϊνά είναι πιο μικρά απ'ότι πραγματικά είναι με αποτέλεσμα να κυκλοφορούν πολλά 206 με μπασμένους τους μαρσπιέδες.... Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:10:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Aν εξαιρέσουμε αυτό το "μελανό" σημείο του 206, μπορώ να πω οτι η ορατότητά του είναι πολύ καλύτερη από άλλα, τα οποία έχουν μικρότερα παρμπρίζ και μεγαλύτερες κολώνες...
Τι να πουν και οι κακόμοιροι κάτοχοι των Matiz, που η μπροστινή κολώνα εμποδίζει ΠΟΛΥ περισσότερο τον οδηγό (δεν ξέρω αν έχει δοκιμάσει κανείς...)
Γενικά, οι compact διαστασεις του 206, συνηθίζονται εύκολα...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:19:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δοκιμάστε επίσης να κάνετε όπισθεν με Citroen Xsara, όχι με τους καθρέφτες αλλά κοιτώντας πίσω. Αδύνατο. Ο πατέρας μου έτσι έμαθε να κάνει όπισθεν με καθρέφτες... Razz

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:42:24    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει καπως "παραξενες" καμπυλες το 206 που δεν βοηθανε στην ορατοτητα. Ευτυχως το πισω μερος φαινεται σχετικα καλα, οχι σαν κατι μαουνες οπως C5, Vectra, κλπ που δεν βλεπεις τιποτα (καθρεφτη καθρεφτακι μου Shocked )...
Ισως και το 307 να εχει το ιδιο προβλημα με τις κολωνες η και το C3 που ειναι καπως τοξοειδεις...

Top Fuel Racing Club ...
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:49:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γενικότερα στα νέα μοντέλα αυτοκινήτων, η ορατότητα και η άνεση πολλές φορές θυσιάζεται για χάρη της αεροδυναμικής και του φουτουριστικού λουκ. Πάντως το 206 τα συνδυάζει σχετικά καλά. Έχει ατέλειες αλλά όχι μεγαλύτερες από άλλα μοντέλα αυτοκινήτων. Τι να κάνουμε, ουδείς τέλειος Confused

Επιστροφή στην κορυφή
alemao (Αριστείδης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια, ενα ειναι το πραγματικο αυτοκινητο, με την τέλεια ορατοτητα: LADA!
Το ξερω οτι σας τρεχουν τα σαλια μολις ακουτε το ονομα, αλλα εγω θα σας δειξω και φωτογραφια:

Top Fuel Racing Club ...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την alemao στις Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:57:47, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 09:57:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ένα από τα λίγα πράγματα που ενοχλούν και μένα στο 206.
Ιδίως το να στρίψω σε στενάκια φορώντας την ζώνη ασφαλείας, είναι σκέτο μαρτύριο....

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:17:09    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ορατότητα στις αριστερές στροφές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσόρισες στην παρέα !!!

XRISTINAKAK έγραψε:
Έπρεπε να γέρνω το κεφάλι μου μπροστά για να βλέπω καλύτερα. Shocked

ΜΑΝΤΕΨΕ!!! Έχω τη λύση για πρόβλημά σου (πόσα μου δίνεις για να στην πώ; )
Άντε, επειδή είσαι new kid on the block θα την βγάλεις τσάμπα

Η λύση είναι μια: ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΡΝΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ...
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΡΝΕΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΟΥ
Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 10:19:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πονάει χέρι, κόψει κεφάλι... Ή κόψει κολωνάκι... Confused

Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 11:20:47    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ορατότητα στις αριστερές στροφές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:

Nια νια-νια νια νια!!!

Σε - προ - λα - βα!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Sidobre έγραψε:
Στην γρήγορη οδήγηση σε στροφές κτλ προσωπικά με βολεύει να βλέπω μέσα από το παράθυρο του οδηγού και πραγματικά δεν με προβληματίζει πλέον καθόλου.

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Ψιτ, πλάκα κάνω.... Ευγε (ακόμη μια φορά) γιατί πραγματικά με εντυπωσιάζεις με τα γραφόμενά σου!

Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 11:29:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πως φαίνεται η γυναίκα που ξέρει το αυτοκίνητό της... Μερικές δεν ξέρουν ούτε τί λάστιχα φοράνε...

Επιστροφή στην κορυφή
lia206cc (Λιάνα)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 25 Νοέ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 11:38:26    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ορατότητα στις αριστερές στροφές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
lia206cc έγραψε:

Nια νια-νια νια νια!!!

Σε - προ - λα - βα!!!!! Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz Razz

Sidobre έγραψε:

Embarassed Embarassed Embarassed Ωχ!!! so sorry!!! Embarassed Embarassed Embarassed Δεν το είδα... Μου ' χει μείνει κουσούρι απ' το δημοσιογραφιλίκι να διαβάζω γρήγορα και επιγραμματικά... άλλωστε δεν περίμενα τέτοια απάντηση από σένα αρχηγέ!!! Laughing Laughing Laughing

Sidobre έγραψε:
Ψιτ, πλάκα κάνω.... Ευγε (ακόμη μια φορά) γιατί πραγματικά με εντυπωσιάζεις με τα γραφόμενά σου!

Don't tell me; don't tell me!!! TELL ME MOREEEE!!! Love
(Αυτό είναι Αγγλικό σε στυλ: "I saw the Christ Soldier") Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 11:48:45    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ορατότητα στις αριστερές στροφές Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

lia206cc έγραψε:
... άλλωστε δεν περίμενα τέτοια απάντηση από σένα αρχηγέ!!! Laughing Laughing Laughing

Δεν το κατάλαβα πολύ καλά αυτό; Δεν περίμενες να γράψω κάτι τέτοιο, ή δεν περίμενες να οδηγώ με αυτό τον τρόπο; Shocked Rolling eyes

To συγκεκριμένο "ΤΙΡ" είναι "κοινό μυστικό" για κάποιον που θέλει να βλέπει καλά την είσοδο της στροφής (γιατί εκεί υπάρχει το σοβαρό πρόβλημα) και το πως θα επιλέξει την γραμμή του.... (το παραανέλυσα μου φαίνεται... )

lia206cc έγραψε:
Sidobre έγραψε:

Don't tell me; don't tell me!!! TELL ME MOREEEE!!! Love
(Αυτό είναι Αγγλικό σε στυλ: "I saw the Christ Soldier") Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν ξεκίναγα να γράφω τις εντυπώσεις μου για την Λιάνα ως άνθρωπο αλλά και ως οδηγό, αφ'ενός θα με παρεξηγούσανε Embarassed Embarassed και αφ'εταίρου θα χρειαζόμουν αρκετό χώρο για να εκφραστώ... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 30 Μάϊ 2003, 13:11:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλωσήρθες Χριστίνα στην παρέα μας!
Και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα και το αντιμετωπίσω με τον τρόπο που είπαν lia206cc&Sidobre!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης