Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
Chriskoz (Χρήστος) Μόλις έγραψα

207 Rally-2007
Ένταξη: 04 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 30 Τόπος: Ραφήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 11:32:31 Θέμα δημοσίευσης: πρόβλημα με τα μαμά ελαστικά της Pirelli 205-45/17 σε RALLY |
|
|
Γεια
Πριν 2 εβδομάδες διαπίστωσα 2-3 σκισίματα στα εμπρός ελαστικά λες και τα είχαν κόψει με ξυράφι. Μετά από επισκέπτη στην Peugeot μου πουλάγανε τρέλα και καλά δεν είχα βάλει αέρα στα ελαστικά για πολύ καιρό και λόγω του βάρους έσκισαν .το μονό που πρότειναν μετά από 10 μέρες ήταν καλύτερη τιμή στα καινούρια (200 ευρώ το ένα ).
Αλλάζοντας τα (οχι στην peugeot) διαπίστωσα ότι από την μέσα πλευρά είχε ανοίξει το ελαστικό σε μήκος 10 εκατοστών . είχα πολλούς αγίους που δεν έγινε τίποτα άλλο.!!!! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
dope207 (Κυριάκος) Μέλος

Peugeot 207 Rallye
Ένταξη: 08 Ιούν 2009 Δημοσιεύσεις: 175 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 11:40:04 Θέμα δημοσίευσης: Re: πρόβλημα με τα μαμά ελαστικά της Pirelli 205-45/17 σε R |
|
|
Chriskoz έγραψε: | Γεια
Πριν 2 εβδομάδες διαπίστωσα 2-3 σκισίματα στα εμπρός ελαστικά λες και τα είχαν κόψει με ξυράφι. Μετά από επισκέπτη στην Peugeot μου πουλάγανε τρέλα και καλά δεν είχα βάλει αέρα στα ελαστικά για πολύ καιρό και λόγω του βάρους έσκισαν .το μονό που πρότειναν μετά από 10 μέρες ήταν καλύτερη τιμή στα καινούρια (200 ευρώ το ένα ).
Αλλάζοντας τα (οχι στην peugeot) διαπίστωσα ότι από την μέσα πλευρά είχε ανοίξει το ελαστικό σε μήκος 10 εκατοστών . είχα πολλούς αγίους που δεν έγινε τίποτα άλλο.!!!! |
ακριβός το ίδιο πράμα το διαπίστωσα πριν κάτι μήνες και εγώ όταν το σήκωσα να του αλλάξω λάδια. τα ελαστικά είχαν κλείσει χρόνο και είχα 10.000 Km.
γενικά αλλά 2 207 που ξέρω, ένα gt και ένα cc, έχουν ακριβός το ίδιο.
στην αντιπροσωπία μου είπαν το κουλό, ότι φταίει που το ανεβάζω σε πεζοδρόμια και το τρίβω.!!!!!! φυσικά όταν τους είπα ότι σπίτι και δουλειά το βάζω σε Parking μου τα μασάγανε. στην τελική δεν βρήκα άκρη και τους έγραψα πατόκορφα. περιμένω τον Οκτώβρη που θα τα αλλάξω έτσι κι αλλιώς
Η μάνα μου, μια ζωή με κράζει....
Παιδί μου, πιάνεις το τιμόνι και οδηγείς λες και πας στον πόλεμο…  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Bill207 (Bill) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ
Ένταξη: 05 Νοέ 2008 Δημοσιεύσεις: 494 Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 11:55:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και το δικό μου, (δεν ειναι βέβαια Ραλυ η GT) αλλά τα λάστιχα από τα 15,000 τα είχανε φτύσει...
ειχανε σκιστεί στα πλάγια χωρίς να τα σκίζω ιδιαίτερα...
Μ.
Γ.
Δ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 10 Ιούν 2009, 12:09:17 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Εμένα πάλι βγάλανε 36.000χλμ και μια Μέγαρα χωρίς κανένα πρόβλημα. Αλλά ποτέ δεν είχα κάτω από 38psi. Παίζει να είχαν χάσει τα λάστιχά σας ε και με 205/45 να το αποτέλεσμα. Και για να καταλάβετε βάλτε 32psi και καβαλήστε με την μια πλευρά πεζοδρόμιο, κατεβήτε και δείτε τα λάστιχα που έχει πέσει το βάρος του αμαξιού. Ε άμα βρήτε λάστιχο σφυρίξτε μου, μόνο ζάντα θα βλέπετε.
Γιαυτό φωνάζουμε αρκετοί από δω μέσα 36psi είναι το ελάχιστο με 38ε-36π το ιδανικό.  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|