PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Κινητο και Οδήγηση

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
thesalos (Γιωργος)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)

Ένταξη: 11 Μάρ 2008
Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 22:35:13    Θέμα δημοσίευσης: Κινητο και Οδήγηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αυτο το video εχει γυριστει απο φοιτητες δραματικης σχολης και προοριζεται για τα σχολεια της Αγγλιας φυσικα. Στην ελλαδα φυσικα θα απαγορευοταν κατι τετοιο γιατι σοκαρει. Ας τα βλεπουμε μονο στο δρομο αφου γινουν δεν κοστιζουν και τιποτα στο κρατος ετσι Exclamation

http://www.youtube.com/watch?v=8I54mlK0kVw

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 02:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τελειο βιντεακι για ερασιτεχνικη δουλεια....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 11:36:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω οτι αξίζει να το βλέπουμε "ξεχωριστά"...

Ορίστε και λίγο πιο επιστημονικα:
http://www.youtube.com/watch?v=5B8CCtqyNEw&NR=1&feature=fvwp

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 11:42:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά τα βίντεο....
προσωπικά συνήθως γράφω sms όταν είμαι σε φανάρια ή μέσα στην κίνηση, αλλά όταν είσαι πηγμένος στην λιοσίων και μιλάς και στο τηλ, τι θα μπορούσε να σου συμβεί; ή για να μην το συγκεκριμενοποιώ τόσο.... πας χαλαρός στην εθνική με 120χλμ/ω στην μεσαία λωρίδα... νομίζω δεν υπάρχει κίνδυνος αν ξέρεις τα στοιχειώδη από οδήγηση.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
NoDsl 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 11:59:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μην λές τέτοια ρε φίλε. Ο Χριστός και η Παναγία.

Για ένα δευτερόλεπτο να κατεβάσεις το βλέμα σου, μπορεί να συμβούν 1002 απο το να έχει κοκκαλώσει ο μπροστά, να έχει σκάσει ο άλλος στο ενδιάμεσο κράσπεδο της εθνικής με 150 και να διασχίζει κάθετα το οδόστρωμα μέχρι να σου έχει ανάψει κόκκινο ενώ ορκίζεσαι οτι το είδες τελευταία φορά πράσσινο.

Και όλα αυτά που λέω είναι προσωπικές εμπειρίες. Άστο. Πρέπει τα μάτια σου να είναι στο δρόμο 100%.

Έτσι με βαρέσανε απο πίσω πριν λίγο καιρό και έγινε το αμάξι τροπέτο. Κοίταγε κώλους ο πιτσιρικάς ή έστελνε στην γκόμενα...

Ειδικά με το κινητό, θεωρώ απίστευτα γελίους τους τύπους που έχουν δώσει 50κ για τη μερσέντα ή αντίστοιχης αξίας αμάξι και πάνε με το κινητό των 500 ευρώ και μιλάνε όσο οδηγάνε με το κινητό στο χέρι.

Ρε ξεφτύλα έχεις δώσει 500 για κινητό και τσιγκουνεύτηκες τα 20 που κάνει ένα handsfree? Αλλά στα @@ τους και μετά σου λένε "μιλαγα στο κινητό δεν είδα το στοπ".

Καραγκιόζηδες.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Παρ 28 Αύγ 2009, 18:48:56, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 13:07:08    Θέμα δημοσίευσης: Re: Κινητο και Οδήγηση Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

thesalos έγραψε:
Αυτο το video εχει γυριστει απο φοιτητες δραματικης σχολης και προοριζεται για τα σχολεια της Αγγλιας φυσικα. Στην ελλαδα φυσικα θα απαγορευοταν κατι τετοιο γιατι σοκαρει. Ας τα βλεπουμε μονο στο δρομο αφου γινουν δεν κοστιζουν και τιποτα στο κρατος ετσι Exclamation

http://www.youtube.com/watch?v=8I54mlK0kVw

Εγώ έχω να πώ πως και δώ στο ατύχημα μου τέτοια κινητοποίηση είχαμε.... Shocked

Τους πήρε ΜΟΝΟ 8ωρες γιανα με πάνε στο χειρουργείο βλέπεις δεν τους έκανα την χάρη να πεθάνω στο δρόμο, πάντως το μαύρο ναυλον μου το είχαν ρίξει απο πάνω μην κρυώνω βρε παιδί μου........ Evil ΄

Κινητό δια ροπάλου όταν οδηγήτε 20€ γαμημένα κάνει το bluetooth το κερατό μου μέσα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης