Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
thesalos (Γιωργος) Φανατικό μέλος

peugeot 207 rallye (2008)
Ένταξη: 11 Μάρ 2008 Δημοσιεύσεις: 326 Τόπος: ΛΑΡΙΣΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 27 Αύγ 2009, 22:35:13 Θέμα δημοσίευσης: Κινητο και Οδήγηση |
|
|
Αυτο το video εχει γυριστει απο φοιτητες δραματικης σχολης και προοριζεται για τα σχολεια της Αγγλιας φυσικα. Στην ελλαδα φυσικα θα απαγορευοταν κατι τετοιο γιατι σοκαρει. Ας τα βλεπουμε μονο στο δρομο αφου γινουν δεν κοστιζουν και τιποτα στο κρατος ετσι
http://www.youtube.com/watch?v=8I54mlK0kVw
  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος) Ειδ. Γραμματέας

Peugeot 206 OMG
Ένταξη: 27 Νοέ 2005 Δημοσιεύσεις: 7131 Τόπος: Pyongyang
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 02:05:00 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελειο βιντεακι για ερασιτεχνικη δουλεια.... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
MEMsound Υπεύθυνος Συνεργασιών

206gti
Ένταξη: 17 Σεπ 2004 Δημοσιεύσεις: 31104 Τόπος: Στροφοδιαδρομές
|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 11:42:49 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά τα βίντεο....
προσωπικά συνήθως γράφω sms όταν είμαι σε φανάρια ή μέσα στην κίνηση, αλλά όταν είσαι πηγμένος στην λιοσίων και μιλάς και στο τηλ, τι θα μπορούσε να σου συμβεί; ή για να μην το συγκεκριμενοποιώ τόσο.... πας χαλαρός στην εθνική με 120χλμ/ω στην μεσαία λωρίδα... νομίζω δεν υπάρχει κίνδυνος αν ξέρεις τα στοιχειώδη από οδήγηση.
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
NoDsl Τρελλαμένο μέλος

Ένταξη: 26 Μάϊ 2009 Δημοσιεύσεις: 787
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 11:59:01 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Χωρίς παρεξήγηση, αλλά μην λές τέτοια ρε φίλε. Ο Χριστός και η Παναγία.
Για ένα δευτερόλεπτο να κατεβάσεις το βλέμα σου, μπορεί να συμβούν 1002 απο το να έχει κοκκαλώσει ο μπροστά, να έχει σκάσει ο άλλος στο ενδιάμεσο κράσπεδο της εθνικής με 150 και να διασχίζει κάθετα το οδόστρωμα μέχρι να σου έχει ανάψει κόκκινο ενώ ορκίζεσαι οτι το είδες τελευταία φορά πράσσινο.
Και όλα αυτά που λέω είναι προσωπικές εμπειρίες. Άστο. Πρέπει τα μάτια σου να είναι στο δρόμο 100%.
Έτσι με βαρέσανε απο πίσω πριν λίγο καιρό και έγινε το αμάξι τροπέτο. Κοίταγε κώλους ο πιτσιρικάς ή έστελνε στην γκόμενα...
Ειδικά με το κινητό, θεωρώ απίστευτα γελίους τους τύπους που έχουν δώσει 50κ για τη μερσέντα ή αντίστοιχης αξίας αμάξι και πάνε με το κινητό των 500 ευρώ και μιλάνε όσο οδηγάνε με το κινητό στο χέρι.
Ρε ξεφτύλα έχεις δώσει 500 για κινητό και τσιγκουνεύτηκες τα 20 που κάνει ένα handsfree? Αλλά στα @@ τους και μετά σου λένε "μιλαγα στο κινητό δεν είδα το στοπ".
Καραγκιόζηδες.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την NoDsl στις Παρ 28 Αύγ 2009, 18:48:56, 1 φορά |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Jim207GT (Δημήτρης) Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων

Peugeot 207GT 2007
Ένταξη: 23 Οκτ 2007 Δημοσιεύσεις: 1174 Τόπος: Βύρωνας Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 28 Αύγ 2009, 13:07:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: Κινητο και Οδήγηση |
|
|
thesalos έγραψε: | Αυτο το video εχει γυριστει απο φοιτητες δραματικης σχολης και προοριζεται για τα σχολεια της Αγγλιας φυσικα. Στην ελλαδα φυσικα θα απαγορευοταν κατι τετοιο γιατι σοκαρει. Ας τα βλεπουμε μονο στο δρομο αφου γινουν δεν κοστιζουν και τιποτα στο κρατος ετσι
http://www.youtube.com/watch?v=8I54mlK0kVw |
Εγώ έχω να πώ πως και δώ στο ατύχημα μου τέτοια κινητοποίηση είχαμε....
Τους πήρε ΜΟΝΟ 8ωρες γιανα με πάνε στο χειρουργείο βλέπεις δεν τους έκανα την χάρη να πεθάνω στο δρόμο, πάντως το μαύρο ναυλον μου το είχαν ρίξει απο πάνω μην κρυώνω βρε παιδί μου........ ΄
Κινητό δια ροπάλου όταν οδηγήτε 20€ γαμημένα κάνει το bluetooth το κερατό μου μέσα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|