Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
nemo (ΧΡΗΣΤΟΣ) Νέος χρήστης

206 CC ROLAND GARROS
Ένταξη: 29 Ιαν 2003 Δημοσιεύσεις: 55 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 15:42:27 Θέμα δημοσίευσης: TRIKSIMATA OTAN ANEBAINOUN TA PARATHIRA |
|
|
Tis teleutaies meres pou exei arketi zesti, otan to autokinito einai parkarismeno ston ilio arketi ora kai pao na katevaso ta parathira, auta trizoun apisteuta, opos trivontai stis tsimouxes profanos.... Sto anevasma akoma xeirotera... Trizoun kai tremoun kai olas... Exei kanenas paromoia empeiria? Kamia lisi mipos? Pali sta sprei tha to riksoume? Exo gemisei mia ntoulapa me sprei olon ton eidon!!! Skeftika omos oti an xrisimopoiiso to klassiko sprei pou bazoume stis tsimouxes tou cc stis tsimouxes ton parathiron oti tha leronontai ta parathira kathe fora pou ta anevokatevazo...
nEmO |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
BlueChris (Χρήστος) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 8 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 15:53:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Δυστυχώς το κάνει σε όλα και κυρίως συμβαίνει λόγω των τρελών θερμοκρασιών που έχουμε στην Ελλάδα και από τη σκόνη. Δεν μπορείς να το αποφύγεις , παρά μόνο αν δεν κατεβάζεις τα παράθυρα συχνά.
Προσωπικά ρίχνω όπως είπες και εσύ απλό σπρέι σιλικόνης και κάθε 3-4 μήνες ανοίγω την πόρτα και βάζω και άσπρη σιλικόνη στους οδηγούς.
Owner of No-Brakes.com
Copilot of F1RST2 Client
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Svstouk (Στέφανος) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) Color Line (2002)
Ένταξη: 09 Αύγ 2002 Δημοσιεύσεις: 869 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 06:42:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Nαι όντως, το σπρέι σιλικόνης είναι το μόνο που μπορεί να σε βοηθήσει.
Εμένα δεν μου έχει παρουσιαστεί αυτό το φαινόμενο, αν και δεν πολυχρησιμοποιώ αυτό το σπρέι. Το έχω βάλει κάνα δυο φορές στον ενάμιση χρόνο που το έχω τώρα.
Be ware! Lion within! |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
p206Mike (Μιχάλης) Αντιπρόεδρος

207 RC Lemans & 107 Trendy
Ένταξη: 29 Μάϊ 2002 Δημοσιεύσεις: 2071 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 15:19:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
BlueChris έγραψε: | Δυστυχώς το κάνει σε όλα και κυρίως συμβαίνει λόγω των τρελών θερμοκρασιών που έχουμε στην Ελλάδα και από τη σκόνη. Δεν μπορείς να το αποφύγεις , παρά μόνο αν δεν κατεβάζεις τα παράθυρα συχνά.
|
Δεν το έχω αντιμετωπίσει ποτέ και...εύχομαι..να συνεχίσω..
Μια καλή λύση επίσης είναι να πλένονται σχολαστικά τα λαστιχάκια των παραθύρων...
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ (ΒΟΥΛΑ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ) Νέος χρήστης

PEUGEOT 206 CC ROLLAND GARROS
Ένταξη: 11 Ιούν 2003 Δημοσιεύσεις: 69 Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 15:51:08 Θέμα δημοσίευσης: Re: TRIKSIMATA OTAN ANEBAINOUN TA PARATHIRA |
|
|
nemo έγραψε: | Tis teleutaies meres pou exei arketi zesti, otan to autokinito einai parkarismeno ston ilio arketi ora kai pao na katevaso ta parathira, auta trizoun apisteuta, opos trivontai stis tsimouxes profanos.... Sto anevasma akoma xeirotera... Trizoun kai tremoun kai olas... Exei kanenas paromoia empeiria? Kamia lisi mipos? Pali sta sprei tha to riksoume? Exo gemisei mia ntoulapa me sprei olon ton eidon!!! Skeftika omos oti an xrisimopoiiso to klassiko sprei pou bazoume stis tsimouxes tou cc stis tsimouxes ton parathiron oti tha leronontai ta parathira kathe fora pou ta anevokatevazo... |
Και εμάς παρουσιάζει περίπου τα ίδια συμπτώματα. Κάνουν έναν περίεργο θόρθυβο κυρίως κατά το κατέβασμα. Τα λάστιχα χειμώνα και καλοκαίρι με τις μεταβολές της θερμοκρασίας συστέλονται και διαστέλονται. Μην ανησυχείς είναι φυσικό φαινόμενο καί δε θεωρώ πως είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις κανένα σπρέι |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
shark_zak (ΖΑΧΑΡΙΑΣ) Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (8V) QUIKSILVER 2002
Ένταξη: 09 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 2116 Τόπος: ΑΘΗΝΑ - Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑ
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 16:04:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
και εμενα κανει ενα θορυβο αλλα οχι οταν κατεβαινει, οταν το εχω μισανοιχτο σαν να κοπαναει....
το πηγα στην dakar το φτιαξανε αλλα τωρα κανει παλι τα ιδια... 
"Εικονικό το γέλιο μου και με μεγάλο κόπο, το κάνω για να ξεγελώ τα μάθια των ανθρώπων..." |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Vini (Nick) Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***
Ένταξη: 12 Απρ 2002 Δημοσιεύσεις: 3374 Τόπος: Athens
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 19:33:59 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Aπλό πρόβλημα, πανεύκολο στην λύση ...
Καταρχήν πας στο Praktiker (ή αλλιώς "Μουστάκας" ή "Jumbo Βebe") ... και αγοράζεις το: GUMMI pFlege της NIGRIN ... καθαριστικό και λιπαντικό λαστίχων παραθύρων και γενικά ελαστικές επιαφάνειες ... τιμή περίπου στα 5euro ...
Οι τριγμοί που ακούς είναι:
α. ή απο τους ελαστικούς οδηγούς που φθάνουν μέχρι χαμηλά ....
β. ή από το σύστημα μεταλλικού ιμάντα που κατεβάζει το παράθυρο και ταυτόχρονα το κρατάει από δύο σημεία χαμηλά ....
Γιατί όμως το καλοκαίρι αυξάνονται? Απλά η ζέστη ξεραίνει τα ελαστικά, και με την αύξηση της σκόνης ... παράγεται αυτός ο "σπαστικός" ήχος ... Αν δεν επέμβεις γρήγορα ... δυστυχώς θα κλαις στην ποιο απλή περίπτωση κάποια ελαστικά και στην χειρότερη τα μοτεράκια των παραθύρων ... που κάποια στιγμή θα τα φτύσουν ...
Για το (α) χρησιμοποιείς το παραπάνω σπρέυ ...
Για το (β) χρησιμοποιείς σπρέυ σιλικόνης ή λευκό γράσο για να διευκολύνεις την πάνω-κάτω κίνηση ...
Φυσικά για να τα κάνεις τα παραπάνω πρέπει να ανοίξεις τις πόρτες .. αλλά αυτό είναι άλλο θέμα ... που αναλύεται αλλού ...  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μέλος

206 CC
Ένταξη: 04 Δεκ 2002 Δημοσιεύσεις: 125 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 24 Ιούν 2003, 22:43:32 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Το ιδιο προβλημα αντιμετωπιζω και εγω. Επιπλεον οταν ανεβαζα το τζαμι εκτος του τριξιματος κτυπουσε κιολας. Το πηγα συνεργειο, το ανοιξανε και το ελουσαν με σπρευ τεφλον.Στο συνεργειο OSCAR το τζαμι δεν εφτιαξε και παραγγειλαμε καινουργιο μηχανισμο. Φτανοντας στο σπιτι το προβλημα διορθωθηκε και τελικα δεν εγινε η αλλαγη.Εδω και ενα μηνα περιπου δεν αντιμετωπιζω προβλημα εκτος του οτι καποιες φορες δεν ανεβαινει με σταθερη ταχυτητα το τζαμι. Το εχω αφησει ετσι, αφου εχω 1 χρονο εγγυηση ακομα.
Χρειαζονται παντως σχολαστικο καθαρισμα οι τσιμουχες και ειδικα αυτη που βρισκεται οριζοντια στο πανω μερος της πορτας εκει που αγκαλιαζει το κρυσταλο οταν ανεβοκατεβαινει.
Αυτα για το τζαμι του συνοδηγου αφου ο μηχανισμος της πορτας του οδηγου και ο ενας πισω εχουν αλλαχτει μαζι με καποιες τσιμουχες. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|