PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 25 Ιαν 2003
Τόπος: Σαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 10:54:16    Θέμα δημοσίευσης: ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχει γινει αρκετες φορες!βγαινω απο το 206 για λιγο χωρις να απομακρυνθω
και μολις μπαινω και βαζω μπρος μου αναβοσβηνει το λαμπακι(δηλ οτι χτυπησε)!
την πρωτη φορα ειπα ενταξει μπορει να μην το ακουσα
την δευτερη φορα ειπα το ιδιο! Evil
ΧΘΕΣ αφηνω το αμαξι μπροστα στο περιπτερο και κατεβαινω να παρω μπυρες για τον τελικο,και μολις μπαινω μεσα τι αλλο?
το λαμπακι αναβοσβηνε Crying or Very sad

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Η ΜΗΠΩΣ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΝΩ;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Ivang (Βαγγέλης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V

Ένταξη: 15 Νοέ 2002
Τόπος: Θεσ/νίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 13:17:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σου ανάβει μόνο το λαμπάκι ή συνοδεύεται από αντίστοιχες αναλαμπές των φλας ?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 14:09:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αδερφέ μην τρελλένεσαι. Προφανώς έχεις τον εργοστασιακό συναγερμό, όπως κι εγώ. Μην μασάς ρε, έτσι κάνει. Είναι μπουρδελιάρικος! Laughing

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
Vini (Nick)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

*** Groupe PSA ***

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 14:41:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όλοι οι συναγερμοί έχουν σήμανση λαθών αλλά και πληροφοριών που αναγνωρίζεται με ανάγνωση του τρόπου που αναβοσβήνει το LED ... όταν βάζουμε μπροστά το αυτοκίνητο ...

Δες το manual του συναγερμού ... κάπου έχει τον Πίνακα Ανάγνωσης Προβλημάτων ... και κάνε σύγκριση με την δική σου περίπτωση ...

Για να λες όμως ότι το κάνει συνέχεια, το μυαλό μου πάει :
α. σε ένδειξη προβλήματος μπαταρίας του τηλεκοντρόλ
β. σε ένδειξη προβλήματος μπαταρίας του αυτοκινήτου
γ. σε πρόβλημα σε εσωτερικούς ανιχνευτές του συναγερμού
δ. σε γενική δυσλειτουργία ... του συναγερμού ...

Το LED δεν ανάβει ποτέ για την πλάκα του ... εκτός αν έχει συμβεί κάτι στο αυτοκίνητο ... ή αν έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός ....
Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 29 Μάϊ 2003, 15:48:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αναβει το εσωτερικο λαμπακι μονο οχι τα φλας!
στην αρχη νομιζα οτι επειδη αφηνω πολυ ωρα(σχετικο)το αμαξι ξεκλειδωτο
και καλα οτι ειναι σαν υπενθυμιση!!!
αλλα χθες βγηκα για ενα λεπτο οποτε Exclamation
πριν απο 3 μηνες ενω ημουν εν κινηση ξαφνικα βαραει ο gemini
εκεινη την ωρα τα παιξα!!!
βεβαια εμαθα οτι ο συναγερμος περνιεται στο ποδι Evil
οταν πηγα απο εκει που το πηρα ο τυπος(ελληναρας) εχει στο στομα το τσιγαρο και περνουσε σε ενα 307!
παντως εδω τους συναγερμους τους περναει η gemini που ειναι στην β.ολγας!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2003, 11:03:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπόν έχουμε και λέμε....

Το ίδιο κάνει και σε μένα, μόνο όμως όταν ανοίξω γρήγορα την πόρτα αφού απενεργοποιήσω τον συναγερμό. Αν πατήσω το κουμπί για την απενεργοποίηση του συναγερμού, αφήσω τα φλας να σταματήσουν να αναβοσβήνουν, και μετά ανοίξω την πόρτα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Μήπως κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε σένα?

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2003, 16:18:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το ιδιο κανω και εγω και οταν μπαινει ο συναγερμος αλλα και οταν τον βγαζω αφηνω να αναβασβησουν και τα φλας και μετα!
το προβλημα με μενα ειναι οτι αναβοσβηνει το λαμπακι χωρις να εχει χτυπησει Crying or Very sad
σημερα εκει που καθομουν σε ενα μαγαζι παρκαρε ενα cc.
λοιπον καθε φορα που παιρνουσε φορτηγακι βαρουσε!
απλα θελω να πω οτι πρεπει να τους κανουμε μαζικη επιστροφη για να βαλουν καποιοι μυαλο
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 09 Ιούν 2003, 03:51:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΤΟPIC ΤΙ ΣΚΗΝΙΚΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ!!!ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Exclamation Exclamation Exclamation
ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΒΑΛΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΤΗΣ ELSER ΜΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΟΣ Exclamation Exclamation
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΠ΄ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ( Twisted evil Twisted evil Twisted evil )ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ 1ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Exclamation Exclamation Exclamation
Α ΡΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΑΑΑ Exclamation Exclamation Wink Wink Wink

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
timos (ΤΙΜΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xt

Ένταξη: 26 Μάρ 2003
Τόπος: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 15:07:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ? ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΡΕΣΕΙ. ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 10 Ιούν 2003, 19:32:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κατι παρομοιο εχω βρει και εγω.
αμερικανικο προιον 120.000δρχ Exclamation
εχει ενα μπρελοκ σαν μικρο κινητο που δειχνει ολο το αυτοκινητο που απο μεγαλη αποσταση δειχνει σε ποιο σημειο ενεργοποιηθηκε.
Question κανει την δουλεια του αλλα αξιζει τοσα λεφτα Exclamation
Επιστροφή στην κορυφή
timos (ΤΙΜΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Ιούν 2003, 15:23:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ 120 ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 70. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Ιούν 2003, 18:54:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και μενα ετσι ειναι ο συναγερμος που εχω!σαν μικρο κινητο!(τουλαχιστον ολο αυτο μου λενε) Wink Wink Very happy Very happy Very happy

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Αντώνης 
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 16:48:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΑ ΣΤΟ ΜΑΧ DRIVE ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ.
ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΟΝΗΣΗ ΟΤΑΝ ΒΑΡΟΥΣΕ Ο ΣΥΝ Shocked Shocked .ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΥΤΟ Question
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 18:21:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι ομως αυτον εχω βαλει Exclamation Exclamation Exclamation Wink Wink Wink
εχει και δονηση ομως για το οτι προγραμματιζει και την εναρξη της μηχανης ειναι ενα μοντελο παρομοιο το οποιο εχει και turbo timer.κοινως ειναι για αυτοκινητα turbo.αρα μαλλον δεν θα με εξυπηρετουσε εμενα Crying or Very sad Crying or Very sad Confused Confused

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
timos (ΤΙΜΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 23:58:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ.
Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 19 Ιούν 2003, 12:11:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και βεβαια!λοιπον:
Arrow οταν χτυπησει ο συναγερμος χτυπαει και στο χειριστηριο αυτο και σου δειχνει αν σου εχουν χτυπησει το αυτοκινητο,αν εχουν ανοιξει την πορτα,αν εχουν ανοιξει το καπω,αν το εχουν βαλει μπρος και φευγουν(μακρια απο μας!!!!!)
Arrow εχει δονηση για την περιπωση που εισαι καπου και δεν θες να χτυπησει η που δεν θα το ακουσεις να χτυπαει(πχ νοσοκομειο,club)
Arrow επισης,σε περιπτωση που θελεις να κοιμηθεις στο αυτοκινητο,μπορεις να απενεργοποιησεις τα ρανταρ του συνγερμου και να ενεργοποιησεις μονο τον αισθητηρα κραδασμου για να μην χτυπαει την ωρα που κοιμασαι.θα χτυπησει μονο σε περιπτωση δηλαδη που ανοιξει καποιος την πορτα η που θα βαλει μπροστα.αυτο σημαινει οτι μπορεις και να κοιμασαι με ανοιχτα παραθυρα
Arrow εχει το κουμπι "πανικου" που μπορεις οποτε θελεις να χτυπησεις τον συναγερμο για να τρομαξεις καποιον και να φυγει.
Arrow η τηλεειδοποιηση εχει σχεδιασμενο σε μια οθονη ενα αυτοκινητο που σου δειχνει καθε τι που γινεται.
Arrow μπορει και πιανει μεχρι και 1000μ απο το αυτοκινητο.παντως 500μ περιπου πιανει σιγουρα γιατι το δοκιμασα!

δεν μου ερχεται κατι αλλο.νομιζω πως αυτα ειναι τα σημαντκα!

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
timos (ΤΙΜΟΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 xt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Ιούν 2003, 23:40:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΒΡΗΚΑ ΣΤΟ www.kalogeropoulos.gr. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΙ ΤΗΣ CLIFFORD AΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΜΕΣ. ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΛΕΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης