PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Τα φωτα σας παιδια-Προβλημα 207 gt

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Μάϊ 2009, 12:02:43    Θέμα δημοσίευσης: Τα φωτα σας παιδια-Προβλημα 207 gt Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχθες που βγηκα μια βολτιτσα σαν ανθρωπος κ εγω παρατηρησα το εξης: οταν περπαταει το αμαξι κ ειδικα σε οχι καλο δρομο(οχι οτι σε καλο δεν το κανει, απλα ακουγεται λιγοτερο)ακουγεται συνεχως ενας πολυ δυνατος ηχος χρρρρρρρρρρρρ!νομιζω οτι ακουγεται καπου κατω απο το ταμπλο χωρις να ειμαι σιγουρος!λετε να εχει κοψει καμια βαση οπως κοβανε παλια τα 106???ειμαι για αντιπροσοπεια!!!καμια αποψη?ο θορυβος ακουγεται μονο οταν το αμαξι τσουλαει.οταν ειναι σταματημενο τιποτα!ευχαριστω εκ των προτερων!

Τελικα για το ξεματιασμα Ελαιολαδο ή Αγουρελαιο??

to car.gr εγραψε:έχει <σφυρήλατα>
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 28 Μάϊ 2009, 13:43:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποτε μια βαση δεν φαινεται αν κυλαει ανεμαλα το αμαξι
βαση θα ναι αν στα πατα ασε γκαζιου κ στις αλλαγες ταχυτητων κανει γκουπ....
Επιστροφή στην κορυφή
Miss 207 GT (Μαριάνα)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Peugeot 207 GT (2008)

Ένταξη: 15 Οκτ 2008
Τόπος: Γλυφάδα Αττικής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Μάϊ 2009, 13:45:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πριν περ. 2 εβδομάδες άλλαξα βάσεις μηχανής στο δικό μου GT. Άκουγα κι εγώ ένα θόρυβο μόλις έστριβα πολύ το τιμόνι και πάταγα γκάζι για να ξεκινήσει το αμάξι. Ο θόρυβος ήταν σαν να πατάει η ρόδα κάτι μικρό στο έδαφος ή κάτι σαν τρίξιμο.

Όπως μου είπαν από το εξουσιοδοτημένο που το πηγαίνω, έχει βγει οδηγία από την Peugeot για το εν λόγω πρόβλημα στα GT και η αλλαγή γίνεται εντός εγγύησης.

Με μόνο 10.000 χλμ να αλλάξω βάσεις μηχανής ; Εντύπωση μου έκανε ...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
psilos133 (Giannis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207GT (2007)

Ένταξη: 05 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 01 Ιούν 2009, 19:55:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ωχ και μένα κάτι τετοια κανει.. μάλλον για βάσεις πάω κ εγω... έχει λήξει και η εγγύηση Crying or Very sad πόσο πάει το μαλλί ξέρει κανένας???
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης