PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αλλαγη Οθονης

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
YiannisP 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (8V) 04/2002

Ένταξη: 11 Μάρ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 15:01:46    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Αλλαγη Οθονης Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπερα παιδια...

Διαβαζω το φορουμ εδω και καιρο, αλλα τωρα αποφασισα να εγγραφω για να σας κανω μια ερωτηση!

Εψαξα για το συγκεκριμενο θεμα, αλλα δε βρηκα κατι που να με ικανοποιει σαν απαντηση..

Μπορω να αλλαξω την εργοστασιακη οθονιτσα του 307 μου (μοντελο 2002) - δλδ αυτο που γραφει καταναλωση, ραδιο κλπ - με μεταγενεστερη; Η του 207 η του 307 του 2006-7 (νομιζω τοτε αλλαξε).

Θελω δλδ η οθονιτσα μου να ειναι σαν και αυτη: Οθονη 307.

Αν γινεται, τι χρειαζομαι; Με συμφερει να αγορασω καποια μεταχειρισμενη να τη βαλω; Και ποσο θα μου παει το μαλλι;

Οτι συμβουλες εχετε και ειναι χρησιμες, παρακαλω πειτε τες!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 15:12:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι Razz

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 11 Μάρ 2009, 15:30:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι γινετε....αν αλλξεις τα μισα και παραπανω απο τα ηλεκτρολογικα του αυτοκινητου σου...μπαινει....αλλα δεν ξερω αν ειναι σοφο να το κανεις... Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes Rolling eyes

Και οταν λεμε για ηλεκτρολοιγικα μιλαμε για πολλα οπως να μπει ηλεκτρογκαζο,να μπει αλλο rcd με Mp3 ναι μπει αλλη μονδα αυτοματισμου (bsi) γενικα αστα...τωρα απο την αλλη μπορεις να βρεις μισο 307 απο τρακο να παρεις και το μοτερ και εκτος απο αισθητικη βελτιωση να εχεις και σε επιδοσεις.... Wink Wink Wink Wink Wink Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 15:37:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξανακανω την ερωτηση γιατι βρηκα ενα τροπετο...

Η οθονη (νομιζω c τις λενε) του 307 μοντελο 2006 κανει στα παλιοτερα (που ειχαν τις οθονες Α)???

Διαβασα αλλα και ρωτησα σε φιλους με citroen που τις εβαλαν χωρις προβλημα Exclamation Exclamation Exclamation

(Ασχετο:Ελπιζω με το συμπιεστη clima να μην εχω καποιο προβλημα)

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 15:39:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τσουκ, δεν κάνει. Εννοείς η dot matrix που έχουν τα f/l στην απλή των προ-φέις, έτσι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 15:43:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι δε λεω τη σουπερντουπερ με εισοδους βιντεο τηλεκοντρολ κοκ...λεω την dot matrix που μπηκε στα facelift....(αντι να σκασω για να παρω αλλη ελεγα να την αφαιρεσω απο τροπετο και να τη βαλω)δε θα παιξει καθολου?

Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 15:50:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα... Εκτός μόνο αν είχες το μονόχρωμο RT3, που και πάλι νομίζω δεν θα έπαιζε.

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 25 Μάϊ 2009, 15:54:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εχουν διαφορετικο controller...γμττττττττττ

(τουλαχιστον μαθαμε και κατι)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης