Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΤΘΑΙΟΣ) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 30 Ιαν 2010, 19:53:46 Θέμα δημοσίευσης: Dunlop SP 230 |
|
|
Για πέστε την γνώμη σας ρε παιδιά για το συγκεκριμένο λάστιχο. Το έχει δοκιμάσει κανείς, γιατί στο ίντερνετ δεν βρίσκω και πολλές πληροφορίες. Το έχω βρεί σε διάσταση 215/55/17 400 ευρώ. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Sinanai (Κωστής) Άντε γεια !!!

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)
Ένταξη: 10 Ιαν 2008 Δημοσιεύσεις: 5637 Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 10:17:31 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρώτη φορά το ακούω, αν και με Dunlop δεν έχω πολυασχοληθεί. Από περιέργεια, τι αυτοκίνητο φορά τέτοια διάσταση; Μου φάνηκε περίεργη, γιατί συνήθως τα μοντέλα με 17" ζάντες δεν ανεβαίνουν πάνω από το 50, σε προφίλ. Πάντως, από camskill - όχι, δεν παίρνω ποσοστά - βρίσκεις τα Kumho KU31 Ecsta Sport, που τα έχουν δοκιμάσει 2 φίλοι μου, και είναι καλά, overall, με τα ίδια λεφτά. Για την ακρίβεια 390 και κάτι ψιλά.
Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
kane (Σταύρος) Έχω ξεφύγει !!!

SL 55 AMG
Ένταξη: 01 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3238 Τόπος: στο συνεργείο...
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 18:01:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε μου,εχει ενα σωρο τοπικ για ελαστικα.
Ψαξε λιγο καλυτερα και κανε την ερωτηση σου εκει! για να μη γεμιζουμε τοπικ για καθε μαρκα και μοντελο 
Kane + Steve VS 2kg αρνίσιο παϊδάκι, σημειώσατε 1 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ΜΑΤΘΑΙΟΣ (ΜΑΤΘΑΙΟΣ) Μόλις έγραψα

Ένταξη: 09 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 14
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 31 Ιαν 2010, 23:56:40 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
kane έγραψε: | φιλε μου,εχει ενα σωρο τοπικ για ελαστικα.
Ψαξε λιγο καλυτερα και κανε την ερωτηση σου εκει! για να μη γεμιζουμε τοπικ για καθε μαρκα και μοντελο  |
Φίλε μου έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα. Η αναζήτηση έβγαλε τόσα πολλά αποτελέσματα που θα ήθελα μια μέρα να κάτσω να τα διαβάσω όλα.
Τώρα αν γέμισα το topic τι να πώ ..συγνώμη.
Φίλε Κωστή το αυτοκίνητο είναι το 407 1,8 και αλλάζω τις 16άρες με τις 17άρες ζάντες του 2λιτρου το οποίο από μαμά φοράει 215/55/17, γι αυτό και ψάχνω αυτή την διάσταση.
Γενικά τα 407 φοράνε περίεργες διαστάσεις Το δικό μου από την μάνα του φόραγε την περίεργη και σπάνια να βρεθεί διάσταση 205/60/16. Την πρώτη φορά που άλλαξα λάστιχα δεν υπήρχε πουθενά αυτή η διάσταση. Τουλάχιστον αυτή είναι πιο συνήθης. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|
|
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης
|