PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 - Αλλαγη χρωματος 307 cc
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 03 Μάϊ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 11:23:35    Θέμα δημοσίευσης: 307 - Αλλαγη χρωματος 307 cc Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητοι φιλοι,

σκεφτομαι να αλλαξω χρωμα στο 307 cc Μου.
Θα ηθελα να μου πειτε την αποψη σας.
Εχω βαφεα που εμπιστευομαι την δουλεια του.

Αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι θα πρεπει να λυθει η οροφη ?
Ειναι δυνατον να συναρμολογηθει υστερα εξισου καλα οπως ηταν απο το εργοστασιο ?

Φοβαμαι μη καταστρεψουμε το αμαξι.
Ευχαριστω.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 13:50:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αν θες να κανεις καλη δουλεια σχεδον εργοστασικαη δυστηχως ναι.... δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο το λυσιμο αλλα θελει αρκετο χρονο, πανω απο 2 ατομα και να ακολουθεις τις οδηγιες κατασκευαστη, προσωπικα παντως θα το εδινα για βαψιμο οπως ειναι...

Επιστροφή στην κορυφή
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 14:49:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν ειναι τοσο το λυσιμο που με προβληματιζει οσο η συναρμολογηση.
Γιατι και στον καλυτερο να το δωσω θα μπορεσει να την συναρμολογησει σωστα ?
Τι εννοεις εσυ φιλε μου ?

Πως ειναι εφικτο να βαφει οπως ειναι ?
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 16:02:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

2 κομματια λαμαρινας ειναι αν πας σε ενα καλο φαναρτζη που ξερει να μονωνει σωστα 8α σου κανει τη δουλεια...

τωρα για λυσιμο/δεσιμο δεν καταλαβαινω, οπως θα την αφαιρεσεις ετσι θα την ξαναβαλεις....

Επιστροφή στην κορυφή
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 16:40:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σε ευχαριστω για την απαντηση.

Το θεμα ειναι πως θα την ξαναβαλλω.

Γιατι αν αν την ξαναβαλλω και μετα αρχιζει να μπαζει νερα ή κατι τετοιο, θα χτυπαω το κεφαλι μου.

Γιατι απο οσο ξερω στα καμπριο ευκολα τη βγαζεις την οροφη αλλα σχεδον αδυνατο να τοποθετηθει ξανα με την ακριβεια που ερχεται απο εργοστασιο.

Παντως ενδιαφερουσα και η προταση σου για μονωση.
Θα ρωτησω
Επιστροφή στην κορυφή
ath7 (Χαρης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

corsa B

Ένταξη: 22 Φεβ 2008
Τόπος: Περιστερι-Κηπουπολη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 16:53:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' οτι καταλαβα θες να βαψεις ολο το αυτοκινητο!

Θα αλλαξεις χρωμα μονο εξωτερικα ή και εσωτερικα?(πχ.οταν ανοιγεις τις πορτες οι λαμαρινες που φαινονται)

Την οροφη γιατι να την βγαλεις?

..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 22 Ιούν 2009, 17:01:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το χρωμα θα αλλαχτει εξωτερικα αλλα και εσωτερικα οπου φαινονται οι λαμαρινες. καπο και πορτεςκτλ

Το αμαξι δεν εχει κανενα προβλημα απλως θα το προτιμουσα σε αλλο χρωμα για αυτο το σκεφτομαι αν αξιζει ή οχι.

Οι πορτες για να βαφτουν κλπ θα βγουν , θα βγει το παλιο χρωμα και θα βαφει με το καινουριο (περιπου ετσι)

Με την ιδια λογικη πρεπει να βγει και η οροφη στα κομματια της και να βαφει και μετα να ξανα συναρμολογηθει στο αυτοκινητο.
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 13 Ιούλ 2009, 21:48:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι χρωμα θα το βαψεις
Exclamation

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 18:33:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λευκο.

Ποια η αποψη σου Ιακωβε ?
Επιστροφή στην κορυφή
vasilis106 (vasilis106)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 30 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 18:54:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αρα θα βαψεις τις λεγομενες πατουρες λογικα κ τον χωρο του πορτπαγκαζ,με τον χωρο μηχανης ομως τι θα κανεις?

πωλειτε μελι ελατου(βυτινας)
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 19:33:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν το αφηνεις στην ησυχια του?
Η καλητερα καντο ανταλλαγη με ενα ασπρο.?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 20:05:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι ακριβως εννοεις με τον χωρο της μηχανης φιλε μου ? Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο αυτο. Αλλωστε κανεις δεν θα τη βλεπει

Σε ασπρο δεν βγηκε ποτε αυτο το αμαξι εκτος απο special edition μονο για να το δειξουν.

Επισης μεσα το εχω φτιαξει οπως το θελω και ενα ασπρο χρωμα απ'εξω θα μου αρεζε πολυ. Βεβαιως δεν θελω να βαλω σε κινδυνο τον μηχανισμο οροφης για αυτο ειμαι σκεπτικος.
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 20:08:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

souftasuk έγραψε:
Τι εννοεις με τον χωρο της μηχανης φιλε μου ? Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο σημαντικο αυτο

Iσα ισα που αν θες να γινει σωστη δουλεια πρεπει να γδυθει ολλλοοο και να βαφτει....Γιατι πολυ απλα αν ειναι αλλο χρωμα μεσα αλλο εξω κανεις δεν θα σε πιστεψει αν του πεις οτι δεν ειχει γινει τροπετο και το ξαναεφτιαξες.....!!!

Παρε μια ιδεα...

http://www.saxosportclub.gr/Community/viewtopic.php?f=13&t=6848

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Giannis307 στις Τετ 05 Αύγ 2009, 20:11:33, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 20:10:50    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα το παρω φωτογραφιες πριν βαφει και αφου βαφει με ημερομηνιες. Αυτο ειναι μια λυση για πιθανοτητα μελλοντικης πωλησης. Παντως ναι το αμαξι θα λυθει ολο και θα βαφει. Για να γινει σωστη δουλεια.

Εκτος ισως απο την οροφη..
Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 05 Αύγ 2009, 22:51:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλαρακι εγω θα σου προτεινα μια πιο απλη λυση και με τα μισα λεφτα απο οσο κοστιζει ενα ολοκληρωμενο βαψιμο. Περασε του αυτοκολλητο, στο χρωμα που θελεις.
Πιστευω ειναι η καλυτερη λυση, γιατι ουτε προβλημα θα εχεις σε μεταπωληση, ουτε θα χρειαστει να ξηλωσεις ολο το αμαξι.

Αν θελεις μπορω να σου στειλω με πμ το site μιας εταιρειας εδω στη θεσσαλονικη που αναλαμβανει την διαδικασια αυτην, δινοντας και εγγυηση για το αυτοκολλητο. Εχουν περαστει τα εν λογω αυτοκολλητα σε z4 (ματ ασπρο), porsche boxter (ασπρο γυαλιστερο), mercedes taxi (μπλε σκουρο) κλπ.
Πιστευω αξιζει να κοιταξεις και μια τετοια λυση, το link απο το site αν θες πες μου να στο στειλω με πμ, γιατι αλλιως μπορει να θεωρηθει διαφημηση. Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 07:10:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αγαπητε φιλε σε ευχαριστω πολυ για την προοπτικη που μου δινεις. Θα περιμενω το πμ σου. Τωρα απο εκει και περα τι γνωριζεις για την συγκεκριμενη μεθοδο ?
Ποσο χρονο ζωης εχει , τι αποτελεσμα κτλ ?

Ευχαριστω !
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 08:39:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και αθηνα υπαρχουν τετοια "μαγαζια" σε σμαρτ γνωστης ειχαν αλλαξει χρωμα (αυτοκολλητε) και αντεξε 3 χρονια τζι-τζι Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
souftasuk (souft)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 08:59:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καποες ευλογες ερωτησεις- αν γνωριζει καποιος-.

Το χρωμα εμφανισιακα ειναι εξισου ποιοτικο με ενα κανονικα βαμμενο αυτοκινητο ?

Το αυτοκολλητο υπαρχει περιπτωση να ξεφλουδισει ή να φθαρει απο την βροχη ή το πλυσιμο του αυτοκινητου ?

Αν χτυπησεις καπου το αυτοκινητο τι κανεις ?

πας πρωτα σε λαμαρινα και μετα σε αυτους για επιδιορθωση του αυτοκολλητου ?

Τελος οταν φθαρει το αυτοκολλητο μετα απο τα χρονια , τι κανεις ?
Πας και πληρωνεις για να στο αφαιρεσουν ?
Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 10:45:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οπως εγραψα πιο πανω απο γνωστη...

το χρωμα με ηλιο και κουτσουλιες κοκ δε χαλαει (να σκεφτεις οτι δεν ηξερα καν οτι ηταν αυτοκολλητο!)
αν ξεφλουδισει σου αλλαζουν το αντιστοιχο κομματι (π.χ φτερο) οποτε πας σε λαμαρινα βγαζεις προσεκτικα το κομματι και κανει τη δουλεια του

επισης μου εκανε εντυπωση η εφαρμογη που ειχε (με τη καμια δεν ηξερα οτι ηταν αυτοκολλητο και μιλαμε για ετη που το ειχε οχι για μηνες...)

δεν γνωριζει αν πληρωνεις για να στο βγαλουν.. (οι καλυτερες εταιριες ειναι αυτες που εχουν αναλαβει τρολει/λεωφορειο και τις επιγραφες εθνικης τραπεζας...ειναι κανα 2 εταιριες αλλα δε θυμαμαι ονοματα)

Επιστροφή στην κορυφή
Ilias207Rallye (Ilias)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

2009 Peugeot 207 Le mans

Ένταξη: 03 Μάϊ 2009
Τόπος: Θεσ/νικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 06 Αύγ 2009, 12:36:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε σου στειλα το μηνυμα, ριξε μια ματια και μονος σου να δεις αποτελεσματα της δουλειας τους!
Το αυτοκολλητο ειναι ανθεκτικο και δεν χαλαει ετσι ευκολα οπως λες, αλλα υπαρχει και εγγυηση (σε ετη μαλιστα) οποτε και να γινει κατι σου αντικαθιστουν το κομματι εκεινο.
Αν χτυπησεις το αυτοκινητο, κανεις οτι θα εκανες χωρις το αυτοκολλητο. Επιδιορθωση σε λαμαρινα και μετα αντι για βαψιμο, περνας αυτοκολλητο στο επιδιορθωμενο κομματι.
Οταν φθαρει το αυτοκολλητο μετα απο χρονια οπως λες και συ, μπορεις να βαλεις αλλο ιδιο, ή να αλλαξεις χρωμα παλι ή να το βγαλεις τελειως. Thumb right
Επισης σε περιπτωση μεταπωλησης του αυτοκινητου, δε θα εχεις προβλημα με ερωτησεις του τυπου "γιατι το εβαψες το αμαξι? το τρακαρες?". Θα πεις, φιλε ειναι αυτοκολλητο γιατι ηθελα αλλο χρωμα, αν θες στο βγαζω, αν θες το παιρνεις ετσι! Cool

Υ.Γ.: Καλυτερα να στα πουν οι ιδιοι ομως με περισσοτερες λεπτομερειες! Thumb right

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης