Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
madsteeve (Σταύρος) Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.4 (16V) D-sign (2007)
Ένταξη: 09 Απρ 2012 Δημοσιεύσεις: 3
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 12:09:06 Θέμα δημοσίευσης: Κύκλωμα canbus σε 307 |
|
|
Γεια σας. Είμαι κάτοχος ενός 307 μοντέλο 2007 και θα ήθελα να ρωτήσω αν το αυτοκίνητο έχει canbus (λογικά έχει) αν είναι μόνο για τα φανάρια μπρος-πίσω ή έχει ακόμα και στο λαμπάκι της πινακίδας ή για τα φωτισμό της καμπίνας. Ο λόγος που ρωτάω είναι όπως πολλοί θα μαντέψατε για να βάλω λάμπες led.
Υ.Γ. Για τις ψείρες μπροστά περίπου πόσα smd χρειάζονται;
Ευχαριστώ.
Με τέτοια τιμή βενζίνης σε λίγο καιρό θα πηγαίνουμε όλοι με το πεζό το 2. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 13:43:12 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
??????????????????????????????????????????????????????????????????? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 15:46:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Giannis307 έγραψε: | ??????????????????????????????????????????????????????????????????? |
Με όλο το σεβασμό, δεν καταλαβαίνω την έκπληξη. Αν θεωρείτε το post μπούρδα, δυστηχώς ή ευτυχώς έχετε απαντήσει ευγενέστατα σε απείρως μεγαλύτερες μπούρδες.
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 16:07:36 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
madsteeve έγραψε: | Giannis307 έγραψε: | ??????????????????????????????????????????????????????????????????? |
Με όλο το σεβασμό, δεν καταλαβαίνω την έκπληξη. Αν θεωρείτε το post μπούρδα, δυστηχώς ή ευτυχώς έχετε απαντήσει ευγενέστατα σε απείρως μεγαλύτερες μπούρδες. |
Ελα ηρεμησε κατευθειαν αρπαζεσαι κ εσυ. Ουτε εγω καταλαβα το ποστ του γιαννη αλλα δεν το πηρα οτι σιγουρα ειναι κατι αρνητικο. Ισως δεν καταλαβε τι σχεση εχει το κανμπας με τις ψειρες λεντ.
Καταρχας αφου εισαι μουλτιπλεξ εχεις και κανμπας.
Δευτερον , ακουγεται οτι σε μερικα αμαξια με κανμπας βγαζουν σφαλμα αν βαλεις λεντακια στις ψειρες. Δοκιμασε εσυ βαλτα, και αν σου βγαλει σφαλμα ενας ηλεκτρολογος θανσου βαλει κατι μικρες αντιστασσουλες και θα εισαι μια χαρα χωρις σφαλματα
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
drdino (Kωνσταντίνος) Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)
Ένταξη: 16 Δεκ 2003 Δημοσιεύσεις: 3365 Τόπος: Βροχονήσι
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 17:34:57 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
AlienHack έγραψε: |
Καταρχας αφου εισαι μουλτιπλεξ εχεις και κανμπας.
Δευτερον , ακουγεται οτι σε μερικα αμαξια με κανμπας βγαζουν σφαλμα αν βαλεις λεντακια στις ψειρες. Δοκιμασε εσυ βαλτα, και αν σου βγαλει σφαλμα ενας ηλεκτρολογος θανσου βαλει κατι μικρες αντιστασσουλες και θα εισαι μια χαρα χωρις σφαλματα |
To πρώτο που λες δεν ισχύει απόλυτα. Εγώ πχ είμαι multiplex αλλά δεν έχω πλήρες canbus.
Βάση χρονολογίας όμως, έχεις canbus.
Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 19:26:14 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thanks!
Σύμφωνα με ένα παλιότερο post
Παράθεση: | Αν δεν είναι συμβατά με can bus ούτε θα σβήνουν όταν σβήνεις τα φώτα ή το αυτοκίνητο (θα είναι σαν κεράκια) ούτε το fade θα λειτουργεί. Και για τα πινακίδας θα σου δείχνει ένδειξη καμμένης λάμπας. Θέλει τροποποίηση για να λειτουργήσει σωστά. Ή απλώς να πάρεις led συμβατά με can bus.
(Για τα σποτ χάρτη (εκατέρωθεν του φωτός καμπίνας) λειτουργούν και τα απλά led. Το ίδιο και για το ντουλαπάκι του συνοδηγού και για τα λαμπάκια των αλεξήλιων. Όλα τα υπόλοιπα είναι συνδεδεμένα με το can bus.)
|
Οπότε ότι λάμπα και λαμπάκι βρίσκεται εξωτερικά του αυτοκινήτου πρέπει να μπεί led με can bus (δεν εννοώ μεσαία και μεγάλη). Στο δε εσωτερικό τα φώτα στο πάνω μερος είναι και αυτά με canbus. Τα μόνα που δεν έχουν έλεγχο είναι στο ντουλαπάκι και σε κανένα τασάκι (αν έχει)
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
AlienHack (Alexander) Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002
Ένταξη: 10 Απρ 2008 Δημοσιεύσεις: 4131 Τόπος: Thessaloniki
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 09 Απρ 2012, 21:09:26 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Eγω σου ειπα τι μου ειχε πει ηλεκτρολογος. Οτι βαζουν μια μικρη αντιστασουλα και ειναι οκ ολα...
LPG |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|