PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

TimeAttack! TrackDay & Promo Event, Κυριακή 31 Μαϊου, Μέγαρα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
 
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 13 Μάϊ 2009, 14:08:14    Θέμα δημοσίευσης: TimeAttack! TrackDay & Promo Event, Κυριακή 31 Μαϊου, Μέ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος




Mε μεγάλη χαρά και τιμή, ανακοινώνουμε την καινούργια μας προσπάθεια στον χώρο των αγώνων. Από φέτος λοιπόν το PSClub διοργανώνει το Time Attack, ένα από τους πλέον διαδεδομένους θεσμούς στον χώρο του αυτοκινήτου στον κόσμο.

Την Κυριακή 31 Μαϊου 2009 από τις 9:00 π.μ. έως την δύση του ηλίου, θα πραγματοποηθεί Promotional Event για το Τime Attack που ξεκινάει! Το event θα είναι με την μορφή του TrackDay στην πίστα των Μεγάρων.

Σκοπός του event, εκτός από το να ευχαριστηθούμε για άλλη μια φορά οδήγηση στην πίστα, είναι να γνωρίσει ο κόσμος το Time Attack, να συζητήσουμε από κοντά τους κανονισμούς του, να ελέγξουν αν το αυτοκίνητό τους πληροί τις προδιαγραφές ασφαλείας του θεσμού κτλ.

Κατά την ώρα του TrackDay θα παρέχεται και χρονομέτρηση αλλά να σημειωθεί για άλλη μια φορά, ότι παρ'ότι υπάρχει χρονομέτρηση, ΔΕΝ υπάρχει κατάταξη, ούτε νικητές ούτε ηττημένοι.

Το κυρίως TrackDay είναι χωρισμένο σε 2 Group (πρωί και απόγευμα) και το κάθε Group χωρισμένο σε ομάδες των 7 αυτοκινήτων.

Επίσης να σημειωθεί ότι θα χρησιμοποιηθεί ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΠΙΣΤΑ!

Πρόγραμμα:
08:00 Ωρα προσέλευσης
08:30 Πρωϊνός Καφές & Ενημέρωση οδηγών
09:00 Εναρξη Πρωϊνού Group του TrackDay με 10λεπτα Session
14:00 Εναρξη Απογευματινού Group του TrackDay με 10λεπτα Session
Δύση ηλίου: Λήξη Event


* Το Promotional Event του Τime Attack ΔΕΝ είναι αγώνας. Μπορεί να υπάρχει ατομική χρονομέτρηση καθαρά για ενημερωτικούς λόγους, αλλά ΔΕΝ υπάρχει κατάταξη, ούτε νικητές ούτε ηττημένοι.

Κόστος Συμμετοχής:
60 ευρώ.

Συμμετοχές:
Εως Πέμπτη 28 Μαϊου


Tρόποι Δηλώσεων Συμμετοχής:
- Με παράδοση στην Λέσχη κάθε Πέμπτη βράδυ.
- Συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής
- Μέσω Fax.


(Για να ισχύει η αίτηση συμμετοχής πρέπει να συνοδεύεται από το παράβολο συμμετοχής)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν είναι απαραίτητο να συμμετέχετε στο TrackDay για να γνωρίσετε το Time Attack! Μπορείτε να έρθετε με το αυτοκίνητό σας, να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον θεσμό, να επιθεωρηθεί από τους Τεχικού το όχημά σας, να μάθετε σε ποιά κλάση θα ενταχθείτε κλπ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε στο 6974 447 380

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κατάθεση σε Λογαριασμό: ALPHA BANK 358-002101-026146 (Κωνσταντάτος Αναστάσιος)
Απαραίτητα φαξ το αποδεικτικό κατάθεσης στο 210 2234 361

Περισσότερες Πληροφορίες για το Time Attack:

www.timeattack.gr

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER ΤΟΥ TIME ATTACK!!!
http://www.youtube.com/watch?v=m9YvSjpdsoI


**************************************************************************************************

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤRACKDAY


1. Για την ασφάλειά τους οι συμμετέχοντες πρέπει υποχρεωτικά να φέρουν προστατευτικό κράνος. Η πίστα δεν διαθέτει κράνη, οπότε φροντίστε να έχετε μαζί σας το δικό σας κράνος.
Ακόμη πρέπει υποχρεωτικά να είναι δεμένοι με ζώνη ασφαλείας 3 τουλάχιστον σημείων και να διαθέτουν πυροσβεστήρα σύμφωνα με τον ΚΟΚ (0,75L), τοποθετημένο σταθερά στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να είναι εύκολα προσβάσιμος από την θέση του οδηγού. Ο πυροσβεστήρας θα πρέπει να είναι τοποθετημένος με ειδικά άγκιστρα γρήγορης απασφάλισης (μεταλλικά ή πλαστικά) που θα συγκρατούν πολύ καλά τον πυροσβεστήρα. Δεν θα επιτρέπεται η εκκίνηση αν ο πυροσβεστήρας δεν είναι σε προβλεπόμενη θέση και στερεωμένος σωστά. Μέσα στο αυτοκίνητο απαγορεύεται να υπάρχουν ελεύθερα αντικείμενα ή εργαλεία. Σε περίπτωση μη τήρησης των παραπάνω δεν θα επιτρέπεται η συμμετοχή στο TrainingDay.

2. Για λόγους ασφαλείας, την ώρα του event δεν επιτρέπεται το παράθυρο του οδηγού να είναι ανοικτό πάνω από 5 εκατοστά. Σε περίπτωση που βρεθεί όχημα εντός πίστας με παράθυρο ανοιχτό, θα απομακρύνεται από την πίστα.

Σε όλη την διάρκεια του event θα βρίσκονται στο χώρο ασθενοφόρο και γιατρός.

2. Ένας δακτύλιος ρυμούλκησης πρέπει να είναι τοποθετημένος εμπρός και πίσω σε όλα τα αυτοκίνητα. Αυτός ο δακτύλιος θα χρησιμοποιηθεί μόνο σε περίπτωση που το αυτοκίνητο μπορεί να κυλά ελεύθερα. Αυτός ο δακτύλιος πρέπει να είναι ευδιάκριτος. Συνιστάται να είναι βαμμένος κίτρινος, κόκκινος ή πορτοκαλί, να έχει ένα βέλος που να τον δείχνει καθαρά, ή να αναγράφεται δίπλα του η λέξη «tow».

3. Φώτα (εμπρός-πίσω) πορείας, φώτα θέσης, φλας, φώτα φρένων, φώτα κινδύνου, εμπρός υαλοκαθαριστήρες και κόρνα πρέπει να λειτουργούν κανονικά. Τα φωτιστικά σώματα αν είναι κατασκευασμένα από κρύσταλλο, πρέπει να είναι προστατευμένα από θρυμματισμό, με ταινία ή προστατευτικό φιλμ.

4. Κανόνες ασφαλείας στην πίστα, στα pit και κανόνες ασφαλείας καυσίμων

Δεν επιτρέπεται η διέλευση στα τα Pit με ταχύτητα μεγαλύτερη των 20km/h.

Δεν επιτρέπεται το Drift σε οποιοδήποτε χώρο του event (πίστα ή πιτς).

Σημαίες (επεξήγηση):

Κίτρινη: Σημαίνει κίνδυνο Η εμφάνιση κίτρινης σημαίας σημαίνει την ύπαρξη μιας επικίνδυνης κατάστασης στο τμήμα της πίστας που ακολουθεί. Μόλις οι οδηγοί αντικρύσουν μια κίτρινη σημαία πρέπει να ελαττώσουν ταχύτητα ενώ θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ακόμα και να σταματήσουν.

Κόκκινη: Σταματά το Session. Στην περίπτωση που αποφασίζεται να σταματήσει το session για λόγους ασφαλείας, τότε υψώνεται κόκκινη σημαία. Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ακόμα και να σταματήσουν αν χρειαστεί.

Μπλε: Σημαίνει προσπέραση. Σε περίπτωση που αντικρύσετε μπλε σημαία σημαίνει ότι ένα αυτοκίνητο πίσω από εσάς είναι πιο γρήγορο και πρέπει να το αφήσετε να σας προσπεράσει.

Καρώ: Τέλος Session. Οταν αντικρύσετε καρώ σημαία σημαίνει ότι το session σας τελείωσε. Αμέσως μετά πρέπει να κατευθυνθείτε προς τα pits.

Κανόνες εντός πίστας

Μην καθυστερείτε ένα πιο γρήγορο αυτοκίνητο. Ένα αυτοκίνητο πιο γρήγορο από εσάς δεν είναι απαραίτητο ότι μπορεί να σας περάσει εύκολα στην ευθεία. Εφ’όσον έφτασε πίσω από εσάς σημαίνει ότι είναι πιο γρήγορο γενικά και επειδή η προσπέραση πάνω σε στροφές απαγορεύεται ρητά, πρέπει εσείς στην πρώτη -ακόμα και μικρή- ευθεία να αφήσετε το γκάζι κάνοντας σήμα στον άλλο για να σας περάσει.

Ανάψτε τα alarm αν επιβραδύνετε σε σημείο επιτάχυνσης. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιβραδύνετε (βλάβη, πρόβλημα με μπροστινό αυτοκίνητο ή αν θέλετε να βγείτε στα πιτς) ανάψτε τα αλαρμ σας για να προειδοποιήσετε τους οδηγούς που ακολουθούν.

Βγείτε από την αγωνιστική γραμμή αν το αυτοκίνητό σας έχει πρόβλημα. Αν έχετε πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας, ή θα βγείτε έξω στα πιτς, βγείτε αμέσως από την αγωνιστική γραμμή. Η αγωνιστική γραμμή είναι αυτή που πηγαίνετε συνήθως όταν τρέχετε. Με αυτό τον τρόπο θα βγείτε εκτός της πορείας των αυτοκινήτων που ακολουθούν.

Ενημερώστε τους οδηγούς που ακολουθούν ότι είναι εντάξει να περάσουν.
Επειδή απαγορεύεται η προσπέραση πάνω στις στροφές, είναι απαραίτητο να ενημερώστε τους υπόλοιπους με τα φλας πότε να περάσουν. Αν και απαγορεύεται η προσπέραση στις στροφές, ελέγχετε συχνά τους καθρέφτες σας γιατί μπορεί κάποιος που ακολουθεί να έχει για παράδειγμα πρόβλημα με τα φρένα του. Η ενημέρωση είναι πολύ απαραίτητη μέσα στην πίστα γιατί με αυτό τον τρόπο ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες ατυχήματος.

Να είστε ήρεμοι και να ενημερώνετε τους υπεύθυνους. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να βρεθεί κάποιος που να αγνοεί τους κανόνες ασφαλείας. Αντί να αντιδράσετε έντονα, είναι προτιμότερο να ενημερώστε τον ίδιο, ή ακόμα καλύτερα κάποιον υπεύθυνο για το λάθος που έκανε με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο ώστε να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις. Μερικές φορές λάθη δεν γίνονται εσκεμμένα αλλά από ασυνεννοησία ή και από μηχανική βλάβη. Αν δείτε όμως ότι η συζήτηση γίνεται έντονη και εσείς ή ο άλλος χάνουν την ψυχραιμία είναι προτιμότερο να ενημερώστε ένα υπεύθυνο να λύσει την παρεξήγηση. Μην ξεχνάτε ότι πάνω απ’όλα διασκεδάζουμε.

Κάντε σήμα σε περίπτωση που σημειώσετε έξοδο. Αν βγείτε εκτός πίστας για οποιοδήποτε λόγο, ενημερώστε αμέσως τους κριτές και τους υπεύθυνους ότι είστε εντάξει δείχνοντας με τον αντίχειρα (ΟΚ). Με αυτό τον τρόπο τους ενημερώνετε ότι δεν χτυπήσατε. Αν δεν κάνετε αυτή την κίνηση οι παρατηρητές θα υποθέσουν ότι κάτι τρέχει και θα σπεύσουν σε βοήθεια. Αν το αυτοκίνητο δεν έχει υποστεί βλάβη και επιθυμείτε να μπείτε ξανά στην πίστα ελέγξτε ότι δεν έρχεται κανένα αυτοκίνητο και κοιτάξτε τον κοντινότερο κριτή αν σας κάνει κάποιο νόημα να μην περάσετε και μετά ξεκινήστε. Μην σπινάρετε σε καμία περίπτωση γιατί τότε θα λερώστε την πίστα με καταστροφικές για εσάς και για τους άλλους συνέπειες.

Εντός ή εκτός πίστας ποτέ μην πηγαίνετε ανάποδα. Αν βγείτε εκτός πίστας και πρέπει να επιστρέψετε στα πιτς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση (ακόμα και αν είστε δίπλα) να πάτε αντίθετα από την φορά της πίστας. Αν το αυτοκίνητο έχει υποστεί βλάβη, μην το κινήσετε έως ότου σταματήσουν οι υπεύθυνοι την κυκλοφορία στην πίστα.

Ποτέ μην κάνετε όπισθεν στα πιτς ή να πηγαίνετε με αντίθετη κατεύθυνση. Τα πιτ είναι μέρος της πίστας και αν χρειαστεί να κάνετε κάτι από τα δυο πρέπει να σας κατευθύνει κάποιος υπεύθυνος.

Δεν επιτρέπονται οχήματα στον χώρο των Pits εκτός των συμμετεχόντων. Εξαιρούνται τα οχήματα υποστήριξης που μεταφέρουν ανταλλακτικά και εξοπλισμό προς τους συμμετέχοντες, που πρέπει όμως απομακρυνθούν σε κάθε περίπτωση, πριν την έναρξη του event.

Όλα τα υγρά καύσιμα πρέπει να είναι τοποθετημένα μέσα σε μεταλλικά δοχεία κατάλληλα για υγρά καύσιμα. Όλα τα δοχεία καυσίμου πρέπει να αναγράφουν το περιεχόμενό τους.

Όλα τα άδεια δοχεία και απορρίμματα πρέπει να απομακρύνονται από τον χώρο μετά τον event.

Η βενζίνη, πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο για καύσιμο και για κανένα άλλο λόγο.

Ασφάλεια Πυρκαγιάς
Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα κοντά σε εύφλεκτα υλικά.
Όλες οι πιθανές εστίες φωτιάς ή σπινθήρων, πρέπει να απομακρύνονται από τα εύφλεκτα υλικά.

Σε περίπτωση φωτιάς πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσετε άμεσα οποιοδήποτε μέλος της οργάνωσης.

Πρώτες βοήθειες
Αν κάποιος τραυματιστεί ή αισθανθεί αδιαθεσία, πρέπει άμεσα να αναζητήσει ιατρική βοήθεια από τον ιατρό του event. Για να καλέσετε τις πρώτες βοήθειες, ενημερώστε οποιοδήποτε μέλος της οργάνωσης.

Ασφάλεια θεατών
Οι χώροι των Pit, είναι ανοικτοί για το κοινό, γι’ αυτό οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην θέσουν τον εαυτό τους ή οποιονδήποτε άλλο σε κίνδυνο τραυματισμού.

Αντικείμενα συμμετεχόντων ή θεατών
Η οργάνωση του TrainingDay, δεν ευθύνεται για την απώλεια, ή φθορά οποιουδήποτε αντικειμένου ή περιουσίας των συμμετεχόντων ή των θεατών. Είναι δική σας ευθύνη η ασφάλεια των προσωπικών σας αντικειμένων.



If everything seems under control, you're just not going fast enough...


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Sidobre στις Τετ 10 Ιούν 2009, 12:24:39, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2009, 21:06:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εχουμε περιορισμο στον αριθμο συμμετοχων;



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ΚΑΤΑΦΡΑΚΤΟΣ (Δημήτρης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


S2K χρονολάγνο

Ένταξη: 16 Ιαν 2006
Δημοσιεύσεις: 544
Τόπος: Αθήναι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 16 Μάϊ 2009, 22:08:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μέσα!! όπως πάντα σε τέτοια ευχάριστα!.... Wink


Γνώση είναι η γνώση οτι δέν είσαι γνώστης.

ΑγιοςVTECιος o....Turboκτόνος....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 00:58:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάνος έγραψε:
Εχουμε περιορισμο στον αριθμο συμμετοχων;


Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αργήσαμε (άργησα) πολύ να το ανακοινώσουμε (ενώ ήταν προγραμματισμένο από τον Φεβρουάριο...).

Οχι δεν υπάρχει κανένας περιορισμός γνωρίζοντας ότι τον τελευταίο καιρό υπάρχει πολύ μεγάλη δραστηριότητα στην πίστα των Μεγάρων.



If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Πάνος 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Pug 206 1,6 (16v) GTi - RC

Ένταξη: 12 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 2485
Τόπος: Καλαμάτα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 21:04:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εστειλα και εγω την αιτηση.
Αν υπαρχει προβλημα με ενημερωνετε.
Θα γινει και η καταθεση μεσα στην εβδομαδα και η αποστολη του φαξ. Wink



Εγω δεν είμαι λογιστής , είμαι μπλοκακι .
Είμαι μπλοκάκι με καρμπόν,σε νομοσχέδια φασόν και σφραγιδάκι.

http://www.panoslahanas.blogspot.gr/
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Δημοσιεύσεις: 5108
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 22:25:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

έεεεεεεεεεετσι Cool Cool Cool


Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Laurent (ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα


Peugeot 106 Rallye 1.6 (16V)1999

Ένταξη: 10 Φεβ 2009
Δημοσιεύσεις: 4
Τόπος: ATHENS

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 23:36:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Very happy ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ!
Επιτέλους ξύπνησε το (οργανωτικό) θηρίο που κρύβεις μέσα σου!


Αριστείδης
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Δημοσιεύσεις: 16341
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 17 Μάϊ 2009, 23:52:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πολύ σωστές ιδέες, σε πολύ λάθος χώρο.

Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία Very happy



https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
rallyeracer (aris)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα


Peugeot 106 1.6 (16V) Rallye (1999)

Ένταξη: 18 Σεπ 2008
Δημοσιεύσεις: 7

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάϊ 2009, 12:09:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ TRACK DAY...ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΖΑΜΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.





Έχει επεξεργασθεί από τον/την rallyeracer στις Πεμ 21 Μάϊ 2009, 09:00:47, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Jean (Γιάννης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος


106 Rallye 16V, 106 S16 N/2

Ένταξη: 02 Ιούλ 2007
Δημοσιεύσεις: 611
Τόπος: ..ξανά στο μπάκετ!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάϊ 2009, 12:20:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ μάλλον δεν θα μπορέσω διότι θα διπλασιάζω τα άλογα μου Cool



3rioStooges-Motorsport Team
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος



Ένταξη: 08 Απρ 2004
Δημοσιεύσεις: 15542

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάϊ 2009, 19:21:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγω λογω σαζμαν ειμαι οφ θα προσπαθησω να ειμαι εκει να βοηθησω οργανωση αν και δε ειναι 100% (ισως ειμαι εκτος ελλαδος για δουλεια Evil )
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christos.tot (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα


Peugeot 106 1.6 16v ralley 1999

Ένταξη: 05 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Μάϊ 2009, 21:32:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπραβο ρε τασο πολυ σουπερ μου ακουγεται κ εγω
ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι τρελα κ θα περασουμε φινα.
δεν το χανω με τιποτα.


pug 106.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 19 Μάϊ 2009, 10:18:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλώ την προσοχή σας!!!

Σήμερα σταλθήκαν 2 φάξ στο 210 2234361, και αποθηκεύτηκαν στην μνήμη από τεχνικό πρόβλημα. Ομως επειδή έγινε και διακοπή ρεύματος (!) τα δύο αυτά φαξ σβήστηκαν και από την μνήμη του φαξ.

Το ένα στάλθηκε από άγνωστο αριθμό 18/5 στις 10:20, μία σελίδα


Το άλλο στάλθηκε από το 210 4906226 18/5 στις 10:41 δύο σελίδες. Ο αριθμός αυτός είναι από βιβλιοπωλείο, 7ης Μαρτίου στην ΝΙΚΑΙΑ.

Παρακαλώ να επικοινωνήσετε μαζί μου ή αν μπορείτε να τα ξαναστείλετε!!!

Ευχαριστώ!



If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mikevas (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα




Ένταξη: 07 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 12:13:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σκοπεύω να κάνω την κατάθεση μέσω e-banking, που σημαίνει ότι δεν θα έχω χάρτινη απόδειξη για να στείλω με fax. Τι να κάνω; Αν στείλω με mail το ηλεκτρονικό αποδεικτικό είναι ok;

Έχει επεξεργασθεί από τον/την mikevas στις Τετ 20 Μάϊ 2009, 12:25:15, 1 φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Δημοσιεύσεις: 6846
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 20 Μάϊ 2009, 12:23:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

mikevas έγραψε:
Παιδιά σκοπεύω να κάνω την κατάθεση μέσω e-banking, που σημαίνει ότι δεν θα έχω χάρτινη απόδειξει για να στείλω με fax. Τι να κάνω; Αν στείλω με mail το ηλεκτρονικό αποδεικτικό είναι ok;

Ναι είσαι ΟΚ, δεν υπάρχει πρόβλημα!



If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
mikevas (Μιχάλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα




Ένταξη: 07 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 9

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 03:27:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sidobre έγραψε:
mikevas έγραψε:
Παιδιά σκοπεύω να κάνω την κατάθεση μέσω e-banking, που σημαίνει ότι δεν θα έχω χάρτινη απόδειξει για να στείλω με fax. Τι να κάνω; Αν στείλω με mail το ηλεκτρονικό αποδεικτικό είναι ok;

Ναι είσαι ΟΚ, δεν υπάρχει πρόβλημα!


Κατέθεσα τα χρήματα και έστειλα το αποδεικτικό στο sidobre@psclub.gr.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
christos.tot (christos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα


Peugeot 106 1.6 16v ralley 1999

Ένταξη: 05 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 16

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 19:24:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σημερα εκανα την καταθεση για μενα κ δυο φιλους
κ εστειλα κ με το φαξ τα υπολοιπα.αντε πως κ πως ειμαστε...


pug 106.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
formulagloria (Makis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης


Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 23 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 88
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 21 Μάϊ 2009, 19:56:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα και από εμένα..

Wink

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι η Formula Gloria θα
παρευρίσκεται στο TimeAttack! TrackDay & Promo Event..!!
Στις 31 Μαίου θα μας δωθεί η ευκαιρία να γνωριστούμε και από κοντά.

εύχομαι και ελπίζω να περάσουμε τέλεια..!! Wink


...αν κάποιος θέλει κάποια πληροφορία για το event όσο
αφορά το κομμάτι της Formula Gloria να μου στείλει ένα pm
και ευχαρίστως να του απαντήσω..!!


..Formula Gloria Addict..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Road_Runner (Νικόλας) (ο Παγκόσμιος)
Ειδ. Γραμματέας
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 OMG

Ένταξη: 27 Νοέ 2005
Δημοσιεύσεις: 7134
Τόπος: Pyongyang

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 00:34:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

θα μας τις δωσετε για καμια γυρα?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
formulagloria (Makis)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης


Peugeot 106 Rallye

Ένταξη: 23 Απρ 2009
Δημοσιεύσεις: 88
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 22 Μάϊ 2009, 03:29:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα υπάρχει η δυνατότητα και για επιτόπου διακανονισμό
για 10-λεπτο session με μονοθέσιο σε ειδική τιμή...!
Wink Wink


....για αυτούς που ερωτεύονται κεραυνοβόλα με το μάτι και το αυτί...!! Laughing


..Formula Gloria Addict..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Αθλητικές Εκδηλώσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

 
Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Extra Development/Design by Chatasos & Sidobre

© 2002-2006 PSClub - Hellas (Πληροφορίες : info@psclub.gr)

Page generation time: 0,3393s (PHP: 93% - SQL: 7%) - SQL queries: 17 - GZIP enabled - Debug on