PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΓΕΝΙΚΑ - Πλαϊνά αυτοκόλλητα με το λιοντάρι της Peugeot
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 17:39:04    Θέμα δημοσίευσης: ΓΕΝΙΚΑ - Πλαϊνά αυτοκόλλητα με το λιοντάρι της Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μια ιδέα από το πιο αγαπημένο μου site, όσον αφορά τις ιδέες και νέα προϊόντα για το 206 μας Cool

Το λιοντάρι της Peugeot... Cool Σαν το 306 maxi που είχε στο περίπτερο της Auto Exelixis...! Το θυμάστε φαντάζομαι ε? Wink

Το καλό λοιπόν είναι ότι αυτοί το έχουνε και σε ασημί, και σε μαύρο Very happy Το κακό είναι ότι κοστίζει 130 ευρώ Razz

Και λέγω λοιπόν... Με τόσους γραφίστες εδώ μέσα (ντιν νταν, Πρόεδρα είσαι εδώ? Cool ), δεν κρίνετε σκόπιμο να κάνετε μια προσπάθεια για να βγάλετε κάτι τέτοιο? (χωρίς να ξέρω βέβαια αν έχετε ήδη ξεκινήσει αλλά δεν το έχετε ανακοινώσει!) Wink

Φυσικά και ΔΕΝ θα με χαλούσε το λιοντάρι που έχουμε στο λογότυπο του Club μας Wink

Επίσης ΔΕΝ θα με χαλούσε καθόλου, αν το όλο αυτοκόλλητο είναι αντανακλαστικό σαν το λευκό που έχουμε στα αυτοκολλητάκια για το λογότυπο και το σκιάδιο! Very happy

Λοιπόν? Κύριοι? Twisted evil

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

Ένταξη: 17 Σεπ 2004
Τόπος: Στροφοδιαδρομές

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 18:10:02    Θέμα δημοσίευσης: Re: Πλαϊνά αυτοκόλλητα με το λιοντάρι της Peugeot Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
.....(χωρίς να ξέρω βέβαια αν έχετε ήδη ξεκινήσει αλλά δεν το έχετε ανακοινώσει!) Wink ....

Whistling Wink Cool Thumb right = ανέμενε ολίγον....

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 18:13:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ελπίζω να αναμείνω ολίγον Whistling και όχι πολύν Tease

Δεν θα μας δείξετε κανα προσχέδιο να μας ξελιγώσετε λιγάκι? Smile

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Citroen C4 1.6 (16V) VTR (2007)

Ένταξη: 06 Νοέ 2003
Τόπος: Αθήνα - Γαλάτσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 18:44:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κάτι έχει ήδη συζητηθεί...αν γίνει πάντως θα είναι το λιοντάρι όπως είναι στο σήμα μας. Αυτό της φωτογραφίας ωραίο αλλά μονο Peugeot δε θυμίζει...λίγο thundercats μου κάνει εμένα Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 18:53:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:
Ελπίζω να αναμείνω ολίγον Whistling και όχι πολύν Tease

Δεν θα μας δείξετε κανα προσχέδιο να μας ξελιγώσετε λιγάκι? Smile

εεεεεε
χμμμμμ
όχι!
χιχιχιχιχχιχι!!!

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
LuNa (Αναστασία)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 107 1.0 (12V) (2006)

Ένταξη: 13 Δεκ 2004
Τόπος: Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 20:36:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Baphomet έγραψε:
...λίγο thundercats μου κάνει εμένα Confused

Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl Rotfl
Thumb Left

206 1.6 .... περασμένα μεγαλεία ... Sad

πλέον.... 107 1,0 ... ΤΑ ΣΤΗΝΟΥΜΕ???? Twisted evil
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 20:50:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπρρρ!

Κούκου!!! Cool

Και για όσους δεν ξέρουνε, είναι η "Σιλουέττα" της Peugeot... Wink (καμία σχέση με την σιλουέττα που λένε στα κέντρα αδυνατίσματος...) Rolling eyes

Επιστροφή στην κορυφή
ababapanos (panos)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 16 Ιούν 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 21:45:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Που μπορουμε να το βρουμε αυτο? ποσο παει το μαλι? Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
vinman 
Γεν. Γραμματέας

407 2.0

Ένταξη: 21 Φεβ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Ιούν 2005, 21:47:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Steve έγραψε:

.....Και για όσους δεν ξέρουνε, είναι η "Σιλουέττα" της Peugeot... Wink (καμία σχέση με την σιλουέττα που λένε στα κέντρα αδυνατίσματος...) Rolling eyes

Εμενα παντως πιο πολυ μου κανει μ'αυτο που ειπε ο Πετρος... Rotfl Rotfl Ha Ha Ha Ha Rotfl Rotfl Tease
Επιστροφή στην κορυφή
crusader (Σπύρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Ένταξη: 26 Μάρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 09:23:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Συγνώμη δηλαδή, τι έχουνε οι Θάντερκατς; εεε;
Εμένα μου αρέσει!!

τεσπα, όποιο και να φτιάξουμε πάντως πρέπει να το κάνουμε ανακλαστικό όπως λέει και ο Σταύρος! Wink

®
Επιστροφή στην κορυφή
pygolabida (Γιάννα)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Fiat 500άκι C 1.4 100hp 16V Lounge

Ένταξη: 05 Αύγ 2004
Τόπος: London

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 09:36:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σάν κι αυτό που έχω εγώ στο τουτού μου?

www.geocities.com/pygolabida/peugeot206.html

Μου πηρε καμιά ώρα να το ξεπατικώσω από το Silhouette με το Corel...... Rolling eyes αλλά το τύπωσα σε μικρό μέγεθος γιατί μεγαλύτερο έπεφτε πάνω στο διακοσμητικό.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 09:45:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Βαστάτε γιατί τα σχέδια τα έχω έτοιμα.

Το πρόβλημά μου ήταν (και μάλιστα από την αρχή πριν περίπου 3 χρόνια) να βρω ένα κατάστημα που να βολεύει σχεδόν όλους και να τα τοποθετεί γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα αλεξήλια που έχουν μαζευτεί μπόλικοι και εγώ δεν προλαβαίνω να κολήσω ούτε ένα.

Μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έχω κενό οπότε θα ψάξω εξονυχιστικά ένα καλό μαγαζί (το καλό είναι στις τιμές...) που να αναλάβει όλες αυτές τις τοποθετήσεις.

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 11:26:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιτέλους μια απάντηση από τον Πρόεδρα Very happy

Για τέτοιο κατάστημα στη Λάρισα (περί σωστής τοποθέτησης αυτοκολλήτων), το έχω βρει εγώ πάντως να ξέρεις, αν θες να το προχωρήσουμε το θέμα! Wink

Οπότε Σούλη... αποκάλυψε μας σιγά σιγά τί υπάρχει έτοιμο... Twisted evil

Περιμένουμε όλοι Wink

Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:06:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν δεν κάνω λάθος ο λέων αυτός προέρχεται από τα logos της Peugeot πριν φτιαχτεί το σημερινό...

έτσι πήραν το Logo του 1965 :
http://peugeot.mainspot.net/pics/logo1965T.gif

το logo του 1960:
http://peugeot.mainspot.net/pics/logo1960T.gif

και τα πρώτα σήματα του 19ου αιώνα:
http://peugeot.mainspot.net/pics/pic149.jpg
http://peugeot.mainspot.net/pics/pic150.jpg
http://peugeot.mainspot.net/pics/pic151.jpg

τα αναμόρφωσαν κατάλληλα και έτσι βγήκε το λιοντάρι που αναφέρει ο Steve!Wink

EDIT εγω τις φωτο τις βλέπω κανονικά, ο Σπύρος λέει οτι δεν φαίνονται, ενημερώστε με αν είναι οκ...

EDIT 2 Με τα καβουρδιστήρια που έχετε όλοι για PC τα έκανα Link...

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Baphomet στις Τετ 22 Ιούν 2005, 13:50:45, 2 φορές συνολικά
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
MEMsound 
Υπεύθυνος Συνεργασιών
Επίσημο Μέλος

206gti

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:26:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

και γω δεν τις βλέπω...

η πιο ωραία βόλτα...
ειναι η επόμενη...
Επιστροφή στην κορυφή
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:29:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

MEMsound έγραψε:
και γω δεν τις βλέπω...

εσύ βολεύεσαι...τόσα γυαλιά έχεις εκει μέσα!! Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha Ha
Επιστροφή στην κορυφή
Sidobre (Τάσος)
Πρόεδρος - Webmaster
Πρόεδρος - Webmaster
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 XS evo2

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάντως το στυλιζάρισμα είναι σίγουρα επιρρεασμένο από αυτό:

http://www.andrew.cmu.edu/user/hqu/Thundercats.jpg

If everything seems under control, you're just not going fast enough...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:35:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τώρα φαίνονται???
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:38:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

όχι δεν φαίνονται....... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Baphomet (Πέτρος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Ιούν 2005, 13:44:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ο ΙΕ φταίει...εγω χρησιμοποιώ Mozilla Και τις βλέπω μια χαρά, ανοιξα ΙΕ και δεν φαίνονται.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης