PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

PSALIDI?

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
nasoss 
Μέλος
Μέλος

Peugeot 206 2.0 (16V) GTI

Ένταξη: 26 Δεκ 2002
Τόπος: athina

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 25 Μάϊ 2003, 22:29:36    Θέμα δημοσίευσης: PSALIDI? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

KSERI NA MOU PEI KAPIOS EAN TOU EXEI TIXI NA ALAKSI PSALIDI,TI THORIVO KANI KAI PIA EINE TA SIMPTOMATA?EXO TIN ENTIPOSI OTI EINE AUTO,KANI AS POUME KATI SA KROTALISMA,OPIOS KSERI AS PEI.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email AIM διεύθυνση
mcdmate 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 12 Οκτ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2003, 05:35:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλημέρα.
Εγώ μια φορά άλλαξα το δεξί γιατί στον έλεγχο που έκανε ο μηχανικός βρήκε ότι είχε κάποιο τζόγο, ένα μικρό κλικ που έκανε στην «μπίλια» όταν πιέζονταν κάτω, δεν άκουγα όμως κανένα θόρυβο, αν εσύ νομίζεις ότι είναι ψαλίδι καλύτερα να το πάς αμέσως συνεργείο γιατί είναι επικίνδυνο, ο μηχανικός είχε πει ότι καλύτερα να άλλαζα το ψαλίδι και να άφηνα το σέρβις για αργότερα.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2003, 07:10:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αμα εχει προβλημα το ψαλιδι σου τοτε να μετρησεις τις αποστασεις του τροχου με τους θολους και απο τις δυο μεριες στον ιδιο αξονα και αν βρεις οτι υπαρχει διαφορα τοτε τρεχα αλλαξε το.καπου στα 300+ ευρω πρεπει να πηγαινει η ταριφα για καινουργιο τοποθετημενο αλλα δεν ειναι να μενει πανω.
Υ.Γ κανε μια προσπαθεια να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες για να μην στραβωνομαστε οταν διαβαζουμε τα ποστ σου. Crazy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2003, 10:23:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ntinos έγραψε:
αμα εχει προβλημα το ψαλιδι σου τοτε να μετρησεις τις αποστασεις του τροχου με τους θολους και απο τις δυο μεριες στον ιδιο αξονα και αν βρεις οτι υπαρχει διαφορα τοτε τρεχα αλλαξε το.καπου στα 300+ ευρωπρεπει να πηγαινει η ταριφα για καινουργιο τοποθετημενο αλλα δεν ειναι να μενει πανω.

Shocked Shocked 300 ευρώ ???? όχι !! εγώ άλλαξα την προηγουμενη εβδομάδα το αριστερό και μου κόστισε 130 ευρώ στην Automotivo , εξουσιοδοτημένο της Peugeot.

nasoss έγραψε:
KSERI NA MOU PEI KAPIOS EAN TOU EXEI TIXI NA ALAKSI PSALIDI,TI THORIVO KANI KAI PIA EINE TA SIMPTOMATA?EXO TIN ENTIPOSI OTI EINE AUTO,KANI AS POUME KATI SA KROTALISMA,OPIOS KSERI AS PEI.

Εμένα μου έκανε ένα μεταλλικό θόρυβο αλλά το πιο χαρακτηριστικό ήταν ένα έντονο τρίξιμο . Επίσης όταν πήγαινα να παρκάρω και έστριβα το τιμόνι άκουγα τρίξιμο και μέσα στο τιμόνι. Πάντως αυτό το έντονο τρίξιμο που έκανε μπροστά το παρατηρούσα όταν έστριβα με χαμηλή ταχύτητα δεξιά (πιεζόταν αριστερά) ή από οποιαδήποτε μικρή λακούβα ή σαμαράκι.
Εσένα τί σου κάνει?

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Ntinos 
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Saxo Vts-206 QUIKSILVER

Ένταξη: 14 Φεβ 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 26 Μάϊ 2003, 17:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

[quote="Vasso"]
Ntinos έγραψε:
αμα εχει προβλημα το ψαλιδι σου τοτε να μετρησεις τις αποστασεις του τροχου με τους θολους και απο τις δυο μεριες στον ιδιο αξονα και αν βρεις οτι υπαρχει διαφορα τοτε τρεχα αλλαξε το.καπου στα 300+ ευρωπρεπει να πηγαινει η ταριφα για καινουργιο τοποθετημενο αλλα δεν ειναι να μενει πανω.

Shocked Shocked 300 ευρώ ???? όχι !! εγώ άλλαξα την προηγουμενη εβδομάδα το αριστερό και μου κόστισε 130 ευρώ στην Automotivo , εξουσιοδοτημένο της Peugeot.

κοιτα εγω μετα απο αγορα πεζοδρομιου Twisted evil Twisted evil πριν 4 χρονια ειχα σκασει 100 χιλιαρικα σε συνεργειο της πεζο στο ψυχικο εξουσιοδοτημενο (δεν λεμε ονοματα) για κομπλε σετ ψαλιδιου στο 106
λογικο ειναι να εχουν πεσει οι τιμες των ανταλλακτικων τωρα αφου και τα 2 μοντελα βαινουν προς αντικατασταση.

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2003, 01:30:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμενα παλι μου ειχε σπασει το δεξι ψαλιδι με αποτελεσμα να ακουγεται ενα τριξιμο κατι σαν και αυτο που ειπε η βασω.
το τρελο της υποθεσης ειναι οτι το πηγα στην peugeot να μου το αλλαξουν και μου ειπαν οτι στοιχιζει περιπου 300 euro , αλλα μου ειπαν πως εχουν και ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση και θα μου εβαζαν αυτο αφου δεν θα ειχα κανενα προβλημα.επειδη ομως δεν τα πηγαινα (και εγω) πολυ καλα με το service της peugeot αλλαξα συνεργειο και στο service Που εκανα πριν 2 βδομαδες καταλαβαν οτι ειχα αλλαξει ψαλιδι και οταν τους ειπα οτι το αλλαξαν στην peugeot αρχισαν να γελανε Confused Confused
μετα μου ειπαν γιατι Exclamation μου ειχαν βαλει ενα ψαλιδι το οποιο ηταν κατα 1 μιρα στραβο Exclamation και δεν υπηρχε περιπτωση να μην το ηξεραν γιατι μου ειπαν οτι το ελεγξαν πριν το βαλουν σε μενα.
τωρα τι να πεις για την peugeot Question Question Evil Evil Evil
(μηπως και σενα βασω σου βαλανε μεταχειρισμενο Question Question Question )

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Vasso (Βάσω)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2002)

Ένταξη: 09 Σεπ 2002
Τόπος: Fortaleza - Brasil (Νέα Σμύρνη)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2003, 11:50:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
εμενα παλι μου ειχε σπασει το δεξι ψαλιδι με αποτελεσμα να ακουγεται ενα τριξιμο κατι σαν και αυτο που ειπε η βασω.
το τρελο της υποθεσης ειναι οτι το πηγα στην peugeot να μου το αλλαξουν και μου ειπαν οτι στοιχιζει περιπου 300 euro , αλλα μου ειπαν πως εχουν και ενα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση και θα μου εβαζαν αυτο αφου δεν θα ειχα κανενα προβλημα.επειδη ομως δεν τα πηγαινα (και εγω) πολυ καλα με το service της peugeot αλλαξα συνεργειο και στο service Που εκανα πριν 2 βδομαδες καταλαβαν οτι ειχα αλλαξει ψαλιδι και οταν τους ειπα οτι το αλλαξαν στην peugeot αρχισαν να γελανε
μετα μου ειπαν γιατι μου ειχαν βαλει ενα ψαλιδι το οποιο ηταν κατα 1 μιρα στραβο και δεν υπηρχε περιπτωση να μην το ηξεραν γιατι μου ειπαν οτι το ελεγξαν πριν το βαλουν σε μενα.
τωρα τι να πεις για την peugeot
(μηπως και σενα βασω σου βαλανε μεταχειρισμενο )

Σου είχε σπάσει ? τόσο πολύ ? το είδες? ρωτάω γιατί είναι πολύ ανθεκτικό για να σπάσει.
Δεν ξέρω αν μου έβαλαν μεταχειρισμένο αλλά δεν νομίζω... μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο.. και τώρα τί , σου δημιουργεί πρόβλημα?

Fortaleza !!

Ο ήλιος καίει .....
Επιστροφή στην κορυφή
NICK (ΝΙΚΟΣ)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

206 XT Premium 1.4 (2000)

Ένταξη: 05 Φεβ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2003, 19:15:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
μου ειχαν βαλει ενα ψαλιδι το οποιο ηταν κατα 1 μιρα στραβο Exclamation

Μία μοίρα και το κατάλαβαν;Μήπως ήταν περισσότερο,τόσο όσο να...βγάζει μάτι;
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 20:31:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευτυχως δεν εχω καποιο καποιο προβλημα στην οδηγηση.τωρα οσο για το πως εσπασε,με το να εχω αλλαξει αναρτηση στο αυτοκινητο,σε συνδιασμο με τους ελληνικους δρομους....(!!!) δεν θελει και παρα πολυ!λιγο με ταχυτητα να πεσεις σε λακουβα την εκανες!
οσο για το οτι ηταν κατα 1 μιρα στραβο το καταλαβαν στην ευθυγραμμιση του αυτοκινητου.αν και δεν φαινεται με το ματι..

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης