PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Που ειναι η ηλεκτροβαλβιδα απο το 207???

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

Ένταξη: 14 Ιούλ 2008
Τόπος: θεσσαλονικη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 18:29:42    Θέμα δημοσίευσης: Που ειναι η ηλεκτροβαλβιδα απο το 207??? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερεικ κανεις που βρισκεται ακριβως η ηλεκτροβαλβιδα απο το 207?
Πως θα την ξεχωρισω?
Καμια φωτο αν ειναι ευκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 18:31:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια ηλεκτροβαλβίδα, και απο ποιό 207 Question Question Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 16:49:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 rallye..Υποθετω ολα τα τουρμπο τα 207 στο ιδιο μερος την εχουν..
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 18:52:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ποια ηλεκτροβαλβιδα ρε φιλεεεεεεε???Γινε λιγοοοο πιοοο σαφηηηηςςςς....!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 19:23:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris_207 έγραψε:
207 rallye..Υποθετω ολα τα τουρμπο τα 207 στο ιδιο μερος την εχουν..

Αυτό είναι σίγουρο, όλα στο ίδιο μέρος την έχουν Hunter

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 19:46:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως εννοεις τη σκαστρα?
Επιστροφή στην κορυφή
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 21:45:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ξερει κανεις τξ ειναι η ηλεκτροβαλβιδα η τζαμπα τα λεμε?
Ποσες ηλεκτροβαλβιδες μπορει να εχει το αμαξι?
Μιλαω για αυτην που ρυθμιζει την πιεση της τουρμπινας δινωντας εντολη στον εγκεφαλο..
Ξερει κανεις τιποτα?
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 23:12:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chris_207 έγραψε:
Μιλαω για αυτην που ρυθμιζει την πιεση της τουρμπινας δινωντας εντολη στον εγκεφαλο..
Ξερει κανεις τιποτα?

Φίλε που τσατίστηκες κιόλας, ένα αμάξι έχει πάνω του πολλές ηλeκτροβαλβίδες, όπως του esp, του a/c, του EGR κλπ.
Ηλεκτροβαλβίδα πάλι που να δίνει εντολή στον εγκέφαλο όπως λες, καμία!
Πιθανότατα εννοείς την βαλβίδα ανακούφισης (σκάστρα) που έχει πάνω η τουρμπίνα και παίρνει εντολές απ τον εγκέφαλο.
Αν μιλάς γι' αυτή λοιπόν είναι φάτσα επάνω στην τουρμπίνα, ένα μάυρο εξάρτημα με ένα καλώδιο επάνω του.
Αν είσαι άσχετος, απλά προσπάθησε να εξηγήσεις τι εννοείς για να καταλάβουμε και εμείς. φιλικά.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
akis23 (AKIS)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

Fabia RS DSG etuned

Ένταξη: 01 Ιούν 2008
Τόπος: SALONICA

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 12:37:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 15:10:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης ο μονος τροπος να αλλαξει η πιεση στο turbo οχι μονο στο 207 ειναι μεσω της wastegate και αυτη αποσο γνωριζω ρυθμιζετε με το χερακι μας...και απο κει και περα εμεις λεμε μεσω του προγραματος στον εγκεφαλο οτι εχει ανεβει η πιεση...

επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι ηλεκροβαλβιδα την ονομασε καποιος ¨ΜαστροΜητσος Tunning Performance" ο οποιος δεν μπορουσε η δεν ηθελεν να αναλαβει να κανει οτιδηποτε ποανω στο 207 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 15:14:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

akis23 έγραψε:

καθαρησε το λιγακι ρε φιλε καβουρια εχει πιασει.... Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
salex (Στελιος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

3008 (ex 207 GT)

Ένταξη: 21 Οκτ 2006
Τόπος: Παλλήνη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 17:42:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Επισης ο μονος τροπος να αλλαξει η πιεση στο turbo οχι μονο στο 207 ειναι μεσω της wastegate και αυτη αποσο γνωριζω ρυθμιζετε με το χερακι μας...και απο κει και περα εμεις λεμε μεσω του προγραματος στον εγκεφαλο οτι εχει ανεβει η πιεση...

Ρε, δική μου είναι η φώτο! Μην θίγετε τον χριστιανό άδικα! Smile

BTW, αν δοκιμάσετε να πειράξετε μόνοι σας τη Wastegate ή την ηλεκτροβαλβίδα της, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο ενδεχόμενο να καταλήξετε με γερανό στη Lion και μερικά λαμπάκια στο καντράν σαν χριστουγεννιάτικο δένδρο.

http://www.etuners.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 04 Μάϊ 2009, 18:34:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Eλα ρε Στελιο και τα συνεργεια κλεφφτες θα γινουνε Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
chris_207 (Χρηστος)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Μάϊ 2009, 12:04:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

makis106 έγραψε:
chris_207 έγραψε:
Ξερει κανεις τιποτα?

Φίλε που τσατίστηκες κιόλας, ένα αμάξι έχει πάνω του πολλές ηλeκτροβαλβίδες, όπως του esp, του a/c, του EGR κλπ.
Ηλεκτροβαλβίδα πάλι που να δίνει εντολή στον εγκέφαλο όπως λες, καμία!
Πιθανότατα εννοείς την βαλβίδα ανακούφισης (σκάστρα) που έχει πάνω η τουρμπίνα και παίρνει εντολές απ τον εγκέφαλο.
Αν μιλάς γι' αυτή λοιπόν είναι φάτσα επάνω στην τουρμπίνα, ένα μάυρο εξάρτημα με ένα καλώδιο επάνω του.
Αν είσαι άσχετος, απλά προσπάθησε να εξηγήσεις τι εννοείς για να καταλάβουμε και εμείς. φιλικά.

Φιλε μου σορρυ για την παρεξηγηση αλλα δ τσατιστηκα..Ξερω τι ειναι η σκαστρα κ η WG κ κατω απο αυτα υπαρχει μια μπλε φυσα που ειναι σαν ηλ.βαλβιδα...
Απο την WG εχω ηδη σηκωσει λιγο την πιεση,περισσοτερη σταθερη δηλαδη κραταει..Απλα αν μπορουσαμε να καναμε κ δουλεια μεσω ηλ.βαλβιδας(βλεπε CZT που χωρις προγραμμα δινουν ξυλο) θα ειμασταν ολοι κερδισμενοι..Δ λεω να σηκωσουμε τρελη πιεση,αλλα εφοσον ειμαστε πλουσιοι σε καυσιμο μπορουμε να το κανουμε να δουλευει 0,8 σταθερο αξιοπιστα..Αν βρουμε πατεντα με ηλ.βαλβιδα μπορουμε να την δουλευουμε καπως σαν boostcontroler..Το εχει κανει σιγουρα καποιος που ξερω αλλα δ μου λεει,γι'αυτο ρωταω μηπως καποιος ξερει..Οχι τι νομιζει ο καθενας..
Το θεμα ειναι να βρουμε την γνωση κ να μην μας τα περνουν οι μηχανικοι για ψιλοπατεντες..

Εντελως φιλικα..
Επιστροφή στην κορυφή
drdino (Kωνσταντίνος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

BMW 330i (F30)

Ένταξη: 16 Δεκ 2003
Τόπος: Βροχονήσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Μάϊ 2009, 13:15:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:

επισης ειμαι 100% σιγουρος οτι ηλεκροβαλβιδα την ονομασε καποιος ¨ΜαστροΜητσος Tunning Performance" ο οποιος δεν μπορουσε η δεν ηθελεν να αναλαβει να κανει οτιδηποτε ποανω στο 207 Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Αν η WG είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πώς την ρυθμίζεις με το χέρι;

Οικογενεια Peugeot: 304 (1978), 406 (1998), 307 (2005), 308 (2011). Πλέον χωρίς Peugeot.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης