PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

ΜΠΑΜ!! Το εσπασα :/
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 106 rallye 8v '97

Ένταξη: 29 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 00:43:10    Θέμα δημοσίευσης: ΜΠΑΜ!! Το εσπασα :/ Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα σε ολους!

Καταρχας να ζητησω συγνωμη για το μεγαλο ποστ που ακολουθει..

Το αυτοκινητο μου ειναι 106 rallye '97

Χθες βραδυ ξεκινησαμε με ενα φιλο μου να παμε παρνηθα να αραξουμε αφου και οι 2 ειμασταν "χαλια" (πουτανες γυναικες...)

Λοιπον..στη διαδρομη προς παρνηθα,πριν τις ταβερνες πηγαινοντας με 60-70 και εχοντας τερμα γονιδη να μας παρηγορει...ΜΠΑΜ!

Σκαμε σε "λακουβα" (δεν ηταν γουρνα,μετα που την ειδαμε,εκανε ο δρομος ορθη γωνια)...χεστηκαμε και οι 2 πανω μας..τσιρλιπιπι
Ο ηχος ηταν απεριγραπτος,σα να βαρεσε ολο το ελληνικο πυροβολικο μαζι διπλα στο αυτι σου.Ειδα το φιλο μου να κουτουλαει στον ουρανο (φοροντας ζωνες 4 σημειων,αρκετα σγιγμενες για να μη μπορεις να κινηθεις πανω απο 2-3 ποντους.)
Με λιγα λογια..πολυυυυ μεγαλο ΜΠΑΜ

Κατευθειαν βγαζω αλαρμ και σταματαω δεξια.
Οι σκεψεις μου απειρες.
Εσπασε η αναρτηση...Εσπασε η ζαντα...μας εφυγε η μηχανη στο δρομο...

Κατευθειαν ανοιξα καπω και τρεχω να δω το χωρο της μηχανης μηπως η αναρτηση εφυγε μαζι με το θολο.Ολα καλα,δεν ειδα κανενα ραγισμα.Η μηχανη δουλευε ακομα και απο κατω δεν ετρεχε τιποτα.
Αμεσως μετα παω να δω τι ροδα.Η ζαντα φαινοταν ενα κοματι.Πουθενα ραγισμα...Ουφφ λεω ολα καλα...Κοιταω το λαστιχο γυρω γυρω με το φακο...και βλεπω καρουμπαλο στο πλαι...οποτε λεω γυρναμε σπιτι σιγα σιγα.
Στο δρομο επεφτα επιτηδες σε μικρες ανωμαλιες του δρομου για να δω πως θα συμπεριφερθει η αναρτηση...Με τους 3 μηνες εμπειριας μου σαν οδηγος δεν παρατηρω κατι υποπτο..

Σημερα το πρωι τωρα..
Παραπλευρες απωλειες
1) το παραθυρο του συνοδηγου κατεβαινει κανονικα.Στο ανεβασμα ομως,αμα δεν το κρατας με το χερι φευγει ολο προς την "εσωτερικη" πλευρα (στα αριστερα δλδ οπως κοιταμε τη πορτα απο μεσα)
Φαινεται πως εφυγε το βιδακι 'η πυρακι που εχει πανω δεξια για να το κραταει μεσα στο λαστιχο.

2)η πορτα του συνοδηγου σκληρηνε και εχει παει μερικα χιλιοστα(?) προς τα μπρος.
Τη πιασαμε με το φιλο μου και τη τραβηξαμε προς τα πισω και ηρθε στη θεση της...γιαα λιγο..μετα απο 2 ωρες που πηγα να παρω κατι απ το αμαξι ηταν παλι ετσι.

3) το πορτ παγκαζ φαινεται οτι κλεινει κανονικα αλλα το λαμπακι που εχει μεσα δεν κλεινει πλεον αν δεν βαλεις ελαχιστη πιεση με το χερι.
(μολις τραβηξαμε τη πορτα εφτιαξε κανονικα και το πορτ παγαζ.Μολις εγινε η πορτα οπως πριν κανει το ιδιο.)
Προσωρινη λυση,επιασα το διακοπτη που εχει με ταινια.

==========
Και τωρα οι ερωτησεις μου...
1) μπορει να στραβωσε ολο το αμαξι?? (να πηρε σασι κτλ)
2) η αναρτηση στο γυρισμο ειχε κανονικη αισθηση. Τι χαλαει συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις (στο μπροστινο συστημα γενικα) και ποσο περιπου μπορει να κοστισει? (γενικα πειτε μου,ξερω πως αν δεν παω για ελενχο,θα λεμε αερολογιες)
3)Ποσο πανε ΠΕΡΙΠΟΥ ενα σετ λαστιχακια (οχι μουφα μαρκα) 195/45 r15??

ps: το τελευταιο καιρο η μηχανη κανει εναν ηχο σαν κροταλισμα,που μπορει να οφειλεται??

Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 11:48:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Confused up Laughing Laughing

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:07:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
Confused up Laughing Laughing

ευχαριστω φιλε μ Smile

Ναι...μαλλον οι ερωτησεις μου ειναι πολυ γενικες για να ασχοληθει καποιος και να αρχισει να γραφει.
Ισως να το εβαλα και σε λαθος κατηγορια δεν ξερω...

ΜΙΑ ερωτηση με αποσχολει μονο πολυ ρε παιδια και αν μπορειτε να μου απαντησετε. Υπαρχει περιπτωση να στραβωσει το σασι απο λακουβα??Εχει κανεις παρομοια εμπειρια?
Γιατι η πορτα πηγε προς τα μπρος και το πορτπαγκαζ δεν εφαρμοζει καλα??

Επιστροφή στην κορυφή
bagosgt (Moderator at O.X)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rallye

Ένταξη: 24 Οκτ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:26:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σασι λιγακι δυσκολο να εχει παρει.δε παιρνει τοσο ευκολα,μαλλον κατι με τους μεντεσεδες παιζει,να πας σε ενα φανοποιο να δει.οσο για τα αμορτισερ,να το βαλεις σε ενα αμορτισερομετρο να δεις σε τι κατασταση βρισκονται Wink

Μια φορα κ εναν καιρο... http://www.etuners.gr/?s=13&t=261
Επιστροφή στην κορυφή
blue_rallye (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 02 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 15:40:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και ομως μεχρι και σασι μου εχει πει φαναρτζης οτι μπορει να παρει απο λακουβα ενα 106!
Οχι απλη λακουβα αλλα πηγαδι σαν αυτη που επεσες εσυ.
Πες μας και που ειναι μη τα πατησουμε και εμεις πηγαινοντας για παρνηθα...

I want Nos!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 20:06:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μη μου λες τετοια,θα κλαψω :/
Οπως ειπα πιο πανω,δεν ηταν βαθεια λακουβα.Ο δρομος εκανε εκει σχεδον ορθη γωνια...
Το σκηνικο ηταν σα να σκας καθετα σε χαμηλο πεζοδρομιο με 60-70 χιλιομετρα.ΜΠΑΜ

Το σημειο ηταν λιγο πριν τις ταβερνες,σε μια μεγαλη διασταυρωση με φαναρια.Δεν ξερω τις οδους.

Επιστροφή στην κορυφή
blue_rallye (Thanasis)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 106 rallye 16v

Ένταξη: 02 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Μάρ 2009, 23:23:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλε μπορεις να πας σε καποιον που εχει καλιμπρα και να στο μετρησει το αυτοκινητο.Εμενα μου ειχε προτεινει ενας φαναρτζης να μη παρω ραλλυ γιατι ειναι ακαμπτο και μικρο οποτε σε κατι τετοιο γερο μπορει και να...
Αλλα οπως σου ειπα πηγαινε να το μετρησεις,να εισαι ησχυχος.

I want Nos!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
SoniC (Γιάννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 307 1.6 (16V) (2001)

Ένταξη: 16 Μάρ 2007
Τόπος: Menidi - Pefkakia

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 04 Απρ 2009, 12:59:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλε μπορείς να μου πεις τουλάχιστον σε πιο σημείο ακριβώς ήταν για να προσέχουμε και εμείς? Ανεβαίνουμε συχνά Laughing

My Peugeot 307 - ;o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:06:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εγώ που επεσα σε πεζοδρόμιο με 60km/h εσπασα ζαντα ιμιαξόνιο και ψαλίδι...
αν αυτα κρατούσαν ισως η ζημια μεταφερόταν σε σασι μπουκαλες αναρτησης κτλ..

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι

Ένταξη: 06 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:42:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πηγαινε να κοιταξεις τους μεντεσεδες σου σε ενα φανοποιο (ελπιζω να μην εχει δημιουργηθει προβλημα στην κολωνα .
και παρε και εναν πλαστικο οδηγο για το τζαμι σου. μονος σου τον βαζεις αυτον.
Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:43:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ακομα δεν εχω παει να το κοιταξω...φοιτητικη ζωη...δεν εχουμε πανι να κλαψουμε!! Laughing

Αλλα σημερα πηγα και αλλαξα λαστιχα μιας και το ενα ειχε κανει καρουμπαλο απ τη λακουβα.
(τα goodyear eagle f1 εβαλα,οχι πολυ ακριβα,385 μαζι με την ασφαλεια αλλα απ οτι μου ειπαν και απ οτι διαβασα στο νετ ειναι καλα)
Οταν βγαλαν τα ζαντικα ειδα απο κατω και δεν φαινεται τιποτα σπασμενο,ραγισμενο η γενικα κατι παραξενο.θα το ειχα καταλαβει και στο δρομο.
Τωρα θα δω μετα το πασχα να το παω σε φαναρτζη να το κοιταξει.

Παράθεση:
Φίλε μπορείς να μου πεις τουλάχιστον σε πιο σημείο ακριβώς ήταν για να προσέχουμε και εμείς? Ανεβαίνουμε συχνά

Παράθεση:
Το σημειο ηταν λιγο πριν τις ταβερνες,σε μια μεγαλη διασταυρωση με φαναρια.Δεν ξερω τις οδους.

Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:46:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πολυ καλο το f1 . χθες το αλλαξα εγω και εβαλα pilot να δοκιμασω... τις ζαντες σου τις τσεκαρες? δεν μπορει να μην την ακουσε καθολου.
Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:46:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
πηγαινε να κοιταξεις τους μεντεσεδες σου σε ενα φανοποιο (ελπιζω να μην εχει δημιουργηθει προβλημα στην κολωνα .
και παρε και εναν πλαστικο οδηγο για το τζαμι σου. μονος σου τον βαζεις αυτον.

Η βιδα του μεσαιου μεντεσε εχει λασκαρει και οταν ανοιγοκλεινω τη πορτα κουνιεται,θα παω μετα κατω να τον σφιξω,να δω αν φταιει αυτο.

Τον οδηγο θα τον ζητησω απο τη πεζο?

Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:49:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ναι δεν ειναι τιποτα. παντου θα βρεις. 1 πλαστικο 3cm ειναι.
Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:57:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παράθεση:
πολυ καλο το f1 . χθες το αλλαξα εγω και εβαλα pilot να δοκιμασω... τις ζαντες σου τις τσεκαρες? δεν μπορει να μην την ακουσε καθολου.

δεν ξερω αν υπαρχει κανα μηχανημα που να τις ελενχει,παντως η ζαντα δεν φαινεται να επαθε τιποτα,ουτε στραβωμα ουτε ραγισμα.
και σημερα που εβαλα λαστιχα δεν μου ειπαν κατι οταν εκαναν ζυγοσταθμιση.

Επιστροφή στην κορυφή
vamvakoolas (kostis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

307cc

Ένταξη: 30 Ιούν 2008
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 18:08:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

eulo έγραψε:
Παράθεση:

δεν ξερω αν υπαρχει κανα μηχανημα που να τις ελενχει,παντως η ζαντα δεν φαινεται να επαθε τιποτα,ουτε στραβωμα ουτε ραγισμα.
και σημερα που εβαλα λαστιχα δεν μου ειπαν κατι οταν εκαναν ζυγοσταθμιση.

πως και δεν υπαρχει μηχανημα για τις ζαντες...καθε σωστος λαστιχας εχει...

Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 21 Απρ 2009, 16:51:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σημερα πηγα συνεργειο...
Λοιπον..τοσο καιρο δεν το ειχα δει ο τυφλιτης.
Ο θολος ειχε φουσκωσει προς τα πανω.Φαινεται τερματισε η αναρτηση απο τη λακουβα και ο θολος δεν αντεξε.
Anyway,ψαλιδια και ολα αυτα "τα των τροχων" δεν παθανε το παραμικρο.
Θα αλλαχτουν τα top mount και θα ξαναερθει ο θολος στα ισια του.
Επισης επειδη ηταν πολυ χαμηλο πισω,θα μου το σηκωσει λιγο γιατι ηταν τελειως ξερο και μαλλον κοπανησανε τιποτα ρουλεμαν και κανει ενα τσικ τσικ.
Επισης ειπαμε να αλλαξουμε και φαναρια μπροστα γιατι δεν ειχα φωτα σωστα.

Για να μου φτιαξει το παραθυρο που εφυγε ο οδηγος μου ειπε πρεπει να λυσει ολη τη πορτα και του ειπα να το αφησει,μπορει να το παλεψω μονος μου

Επιστροφή στην κορυφή
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 22 Απρ 2009, 14:36:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

... τι παθαίνει κανεις απο μια λακούβα..
Καπου μεσα στο φορουμ καποιος ανοιξε ενα thread που μιλάει για αποζημειώσεις απο Δημοτικες αρχες αν παθεις ζημεια απο λακούβα..
δεν το ψάχνεις? μηπος και γλυτώσεις τα εξοδα ?

αυτο ειναι το thread , το βρηκα..

http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=87

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 00:11:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

καλησπερα και παλι...
βγηκα απο το συνεργειο 800 ευρω φτωχοτερος!!!! Mad Mad
Λοιπον,τα πραματα που αλαχτηκαν ηταν τα εξης.

φλατζα βαλβιδων
ζαμφορακια
φιλτρο α/κ
βασεις αμορτισερ
ρουλεμαν αμορτισερ
αλλαγη λαδιων
2 φαναρια μπρος αλλαχτηκαν
1 φουσκα
4 λαμπες
κεραια
1 καλυμα του "νεροχυτη" πανω απο το φιλτρο του α/κ

505 ευρω αυτα τα ανταλακτικα.
αλλα 350 εργατικα.

οι δουλειες που 'γειναν ηταν

αλλαγη φλατζας και ρυθμισμα των βαλβιδων.
αλλαγη φωτων και φτιαξανε και τα προβολακια που δεν δουλευανε.
φτιαξανε τα πιτσιλιστηρια των οποιων δεν δουλευε η τρομπα τους.
φτιαξανε το θολο που ειχε παρει λιγο, και αλλαξανε κατι βασεις κλπ.
μου σηκωσανε το πισω αξονα λιγο γιατι πολυ ξερο πισω.
κολλησανε τα πλαστικα πανω απ τους πισω θολους που ειχαν σε καποιο σημειο ξεκολησει.

Αυτα..γενικη επισκευη δηλαδη.Πονεσε αρκετα στη τσεπη λογω της αγορας ελαστικων τη προηγουμενη βδομαδα.
Εσκασα 1200 ευρω σε 2 βδομαδες και δεν καναμε και τιποτα ουσιαστικο.

Επιστροφή στην κορυφή
eulo (γιαννης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 00:16:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης,θελω να ρωτησω κατι αν μπορειτε να μου απαντησετε.

Το μοτερακι του ρελαντι που βρισκεται??
Ειναι μεσα στη πεταλουδα? Απο κατω? Απο πισω?
Που ακριβως??
Αν εχετε χρονο,εξηγηστε μου πως θα το βγαλω.

Θελω αυριο που θα εχω χρονο να το λυσω και να το καθαρισω γιατι αρχισε να κανει κατι μλκιες το ρελαντι.
Δεν με επαιρνε τωρα για αλλα 100 ευρω για να το αλλαξω..

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης