Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 01 Μάϊ 2009, 14:12:09 Θέμα δημοσίευσης: κολησε το γκαζι!!! |
|
|
γεια χαρα παιδια και καλο μηνα(που λεει ο λογος).εκει που πηγα να ανοιξω το αμαξι στην αλαγη 2ας κολησε το γκαζι δεν ακουγε σε τιποτα παρα μονο σε σβησιμο. ειναι κανα 2μηνο που εχω αλαξει βηματικο και ποτενσιομετρο αλα παλι μου κανει νερα.καμια φορα στο ρελαντι μου κανει κανα βουτηγμα σαν να παει να σβησει και ξανα επανερχεται μονο. του εχει κανεις καμια αλλη ιδεα πριν τα ξηλωσω ολα και τα αλαξω?(οτι εχει μεινει)
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
France_8v (Άγγελος) Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)
Ένταξη: 13 Σεπ 2007 Δημοσιεύσεις: 167 Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης
|
Δημοσιεύθηκε: Σαβ 02 Μάϊ 2009, 17:55:45 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Για να σου κόλλησε το γκάζι δεν έχει σχέση το βηματικό μοτέρ κ το ποτενσιόμετρο.Πιθανόν κάπου κόλλησε το σύρμα του γκαζιού ή η πεταλούδα (που δεν πιστεύω γιατί έχει δυνατή επαναφορά).Σαν πρώτη κίνηση άλλαξε το γκαζόσυρμα  |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 00:28:35 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
ρε συ και γω αυτο ειπα στην αρχη αλα οταν ειχε θεμα το ποτενσιομετρο αυτα μου εκανε, κραταγε στροφες στις αλαγες και κολαγε καμια φορα.ασε που το πεταλ εχει μαλακη αισθηση απο την ντιζα αλα λεω να το αλαξω προολιπτικα και βλεπουμε
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Giannis307 (Giannis???) Έχω ξεφύγει !!!

308 Thp130
Ένταξη: 05 Δεκ 2006 Δημοσιεύσεις: 3967 Τόπος: Nikaia/Argyroupoli
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 18:55:52 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Οπα οπα πολυ μαλακη αισθηση..?Την πεταλουδα με το χερι προσπαθησες να την κηνησεις..?να δεις αν η επαναφοαρτης ειναι οκ? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

saxo vts 1.6 (16v) 02"
|
Δημοσιεύθηκε: Κυρ 03 Μάϊ 2009, 20:27:44 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
oxi με το χερι δε κοιταξα,αφηστε τα αυριο παω μασα για ξεψαχνοισματα και καθαρισματα,τι διαολο μονο ο μαπ και οι λ μεινανε θα αλαξω και μια ντιζα και βλεπουμε.η οποια ιδεα για τα βυθισματα και τα κοληματα ευπροσδεκτη, βηματικο- ποτενσιομετρο ειναι αλαγμενα,θα τα καθαρισω τα παντα και μετα αλαγμα αν δε στρωσει,ειδωμεν
Σε κοβω να εισαι κουλος
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|