Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
gianic (Γιάννης) Τρελλαμένο μέλος

mx-5 1.8
Ένταξη: 02 Ιούλ 2004 Δημοσιεύσεις: 835 Τόπος: Αγ.Παρασκευη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 00:49:39 Θέμα δημοσίευσης: Η οροφή αρνείται να δουλέψει |
|
|
Μετα απο ταξιδι αθηνα - πατρα πηγα ο κακομοιρης να ανοιξω την οροφουλα μου να χαρω το αερακι απογευματακι και αυτη αρνηθηκε να δουλεψει.
μεχρι χτες ολα καλα .
απελευθερωνω τους γατζους , εχω τραβηγμενη κανονικα την 'τεντα' και χειροφρενο και μολις παταω τον διακοπτη αρχιζει η μουφα να κανει μπιπ μπιπ μπιπ σαν να εχω ξεχασει να κανω καποιες απο τις παραπανω ενεργειες. ξερει κανενας τι μπορει να φταιει ? μαλλον ωδευω προς συνεργειο αλλα φοβαμαι μην ειναι τιποτα σοβαρο και πληρωσω τα μαλλιοκεφαλα μου... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Kouzman (Yiannis) Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 CC RG
Ένταξη: 26 Μάϊ 2003 Δημοσιεύσεις: 710 Τόπος: Piraeus, Nea Smyrni, NYC
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 09:13:05 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
φιλε γιαννη, τσεκαρε να δεις μηπως το κουμπακι που πατα η τεντα εχει κολλησει. πας να ανοιξεις την οροφη κινουμενος? αν ναι μην το κανεις...
βασικα το 206 ειναι λιγο χιμα σε αυτο, ενω π.χ. το renault megane cabrio που επισης εχουμε πρεπει να εχουμε σηκωμενο το χειροφρενο για να λειτουργησει η οροφη...
το ομονο που μπορω να σκεφτω ειναι το κουμπακι στο γαντζο της τεντας, που αν θυμαμαι καλα ειναι απο την αριστερη μερια οπως κοιτας το πορτ-παγκαζ...
2006 Wicked White Mitsubishi Evolution IX GSR |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Αύγ 2004, 11:59:54 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Thnx για την απαντηση . δεν ανοιγω ποτε την οροφη οταν ειναι σε κινηση το αυτοκινητο.
Τελικα σημερα πρωι πηγα για το σερβις των 10000 χλμ και σε κανα διωρο απο τωρα θα ναι ετοιμο. μου παν πως αν ειναι μεγαλο προβλημα με την οροφη θα το κοιταξουν απο δευτερα. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
ROLAND GARROS (PARIS) Μέλος

Renault Megane CC (έπαθα και έμαθα)
Ένταξη: 12 Μάρ 2004 Δημοσιεύσεις: 185 Τόπος: ATHENS
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 10:13:18 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κάτι ακόμη που μπορεί να είναι η εντολή από τα παράθυρα, δοκίμασε να τα κατεβάσεις μόνος σου μπρός πίσω και ανοιξε μετά τις δαγκάνες...
ξαναβγάλε και ξαναβάλε και το κουρτινάκι, έτσι να έχεις να κάνεις και κάτι
ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΣΧΗΜΑ Ε?
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Touristas (Αργύρης) Τεχνικός Σύμβουλος
Peugeot Geopolis RS 300
Ένταξη: 15 Φεβ 2004 Δημοσιεύσεις: 3273 Τόπος: Νικαια-Περιστέρι
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 02 Σεπ 2004, 16:42:24 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πρώτον δεν νομίζω ότι είναι χύμα το ότι μπορείς να λειτουργήσεις την οροφή εν κινήσει και σκέψου γιατί ……Γιάννη !!! Εξάλλου δεν σου επιτρέπει να την δουλέψεις με ταχύτητα άνω των 10χλμ!!
Τώρα ένας λόγος που αρνείται να ανοίξει είναι γιατί μπορεί να μην βλέπει ότι έχουν ανοίξει τα κλείστρα , επίσης ρίξε μια ματιά στην κλειδαριά του χώρου αποσκευών αν είναι σφιγμένη !!! Αυτά
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

mx-5 1.8
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 06 Σεπ 2004, 17:49:21 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Τελικα δεν παταγε καλα η τεντα στο κουμπακι .Ευτυχως...
Ειχε δικιο ο Γιαννης |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
nikosb (Nikos) Μόλις έγραψα

Peugeot 206 CC
Ένταξη: 27 Απρ 2009 Δημοσιεύσεις: 23
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 27 Απρ 2009, 10:25:02 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
Πριν από κανέναν μήνα η οροφή μου (206 cc) στην αρχή έκανε μπιπ-μπιπ όταν προσπαθούσα να την ανοίξω, και φυσικά δεν άνοιγε. Το άφησα και την επόμενη ημέρα το ξαναδοκίμασα κι άνοιξε, μόνο που πλέον είχα το αντίθετο πρόβλημα: δεν έκλεινε! Την έκλεισα χειροκίνητα, αλλά στο τελευταίο στάδιο (εκεί που πειράζεις τα λευκά πιαστράκια) δεν έκλεινε τελείως το πορτ-παγκάζ. Έτσι, το άφησα "κλειστό" και ανέχτηκα ένα ενοχλητικό μπιπ-μπιπ όλο το ΣΚ, μέχρι τη Δευτέρα που το πήγα στη DAKAR. Εκεί μου είπαν ότι έφταιγε ένα διακοπτάκι στο πορτ-παγκάζ που ελέγχει την οροφή, καθώς κι ο διακόπτης που ανοιγοκλείνει την οροφή. Τελικός απολογισμός: 220€.
Ευτυχώς που ήμουν Αθήνα κιόλας, και δεν χρειάστηκε να κυκλοφορήσω πολύ, γιατί δεν νομίζω ότι θα ήταν ασφαλές να τρέξω με μεγάλη ταχύτητα έτσι που το πορτ-παγκάζ ουσιαστικά δεν είχε κλείσει... |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|