PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Eισαγωγη 1,3 Rallye σε 106 XSI 1.4

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Manos 106 XSI (Manos)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

106 xsi

Ένταξη: 24 Δεκ 2009
Τόπος: Athens

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 12:55:42    Θέμα δημοσίευσης: Eισαγωγη 1,3 Rallye σε 106 XSI 1.4 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρα ειμαι κατοχος ενος XSi 1,4 εντελως μαμα μεχρι τελευταιας βιδας θελω να του δωσω λιγο ζωη και να φτιαξω μια υποδομη για εκκεντρο (αργοτερα) λογο και οικονομικον Laughing Αυτο που θελω να κανω ειναι να βαλω εισαγωγη 1,3 που την εχω αγορασει ειδη απλα χρειαζετε μια μηχανουργικη κατεργασια για να μπει.οποτε απο βδομαδα! Αυτο που με τρωει ομως ειναι τι θα γινει με το προγραμμα, αυτη τη στιγμη η εισαγωγη μου ειναι η καλσικη πλαστικη που φοραει και το 1,6 8ν το plenum της εχει διαστασεις σαν κουτακι fanta Laughing Το plenum του 1.3 ειναι δραματικα μεγαλυτερο και φανταζομαι πως θα επηρεασει παρα πολυ το προγραμμα σημειωση τα ηλεκτρικα του μοτερ μου ειναι Bosch Motronic. Mε το μεγαλυτερο Plenum λοιπον δεν επηρεαστει ο ΜAP εφοσον ειναι γραμμενο το αμαξι απο το εργοστασιο με αλλη εισαγωγη???
Η χρηση ενος προγραμματος ¨κονσερβα¨θα εχει αποτελεσματα? γιατι για custom προγραμμα δεν λεει να παω ακομα δυναμομετρο γιατι εχω ακομα να βαλω χταποδι κ ολοκληρη εξατμιση το εκκεντρο αυξηση συμπιεσης γυρω στο 10,κατι απο 9,8 και μια ροίκη στο καπακι οποτε ?
Φιλικα Μανος

Sex Pugs n Rock n Roll
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 13:08:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Οχι δεν εχει προβλημα ο map
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

Ένταξη: 24 Απρ 2003
Τόπος: Σαλλλονικη...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 17:40:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα βρεις σχεδον ολες τις απαντησεις που ζητας εδω
http://www.psclub.gr/forum/viewtopic.php?t=11209&start=0

Γενικα η εισαγωγη μπαινει και προγραμμα κονσερβα μπορεις να παρεις απο τον Πετρο(BTS) που εχει γνησιο προγραμμα Peugeot Sport στα χερια του.
Απο εκει και περα ομως δεν νομιζω οτι εχει νοημα να μπλεξεις με εισαγωγη 1300,κλπ μιας και με λιγοτερα χρηματα θα μπορεσεις να κανεις μοτερ ιδιο με αυτο που εφτιαξε ο Πετρος,με αξιοπιστες λυσεις και χωρις καθολου ψαξιμο το οποιο αποδεδειγμενα θα κινηθει καπου στα 110 αλογα και ισως και παραπανω. Wink

Διαβασε το topic που σου εγραψα παραπανω και οτι δεν βρεις εκει,ρωτα το(απλα ρωτα εκει για να μην υπαρχουν διασπαρτες πληροφοριες).
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 19:03:58    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Tην ίδια εισαγωγή είχα βάλει κι εγώ σ΄αυτό το μοτέρ φτιάχνοντας ένα πλακάκι με 2 παροχές (1 για αναθυμιάσεις βενζίνης και 1 για το ρελαντί) για να βάλω την πεταλούδα του xsi.Είχε διαφορά ειδικά ψηλά αλλά ήθελε και ψάξιμο-ρύθμιση πεταλούδας για να στρώσει ρελαντί...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 20:20:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομιζω οτι η μιση ουσια της 1300αρας εισαγωγης ειναι η μεγαλη πεταλουδα που εχει ρε... Confused
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Nik_psa (Νικόλας)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ZX 16v-ΑΧ GTi-XANTIA TURBO ACTIVA-PONY

Ένταξη: 09 Οκτ 2009
Τόπος: Άνω Μοχανάσιανα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 21:35:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και του xsi μια χαρά μεγάλη είναι (ίδια με 106 rallye 1.6 8v) και έχει μόνο το ποτενσιόμετρο ούτε βηματικό μοτέρ κλπ.Πάντως και 1,6 εκκεντροφοράτο όταν το έκανα αυτή την πεταλούδα-εισαγωγή κράτησα...για να βάλει πεταλούδα 1,3rallye πρέπει να το κάνει marelli...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 22:17:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Θα συμφωνησω για τα ηλεκτρικα.
Επιστροφή στην κορυφή
Pughell (Στελιος)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!

106 XSi 1.6

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 24 Ιαν 2010, 22:36:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Επισης γνωμη μου,τα χρηματα που θα δωσεις να πειραματιστεις με εισαγωγη 1300,φτιαχτο προγραμμα και εξοδα ηλεκτρολογου,δωστα και παρε ενα χταποδι της προκοπης(Devil ή Supersprint). Wink

Υ.Γ. Μου αρεσει που γκρινιαζα για το αλλο topic... Confused
Ενα λουκετο παρακαλω καποιος mod? Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Κινητήρας Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης