PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πτωση τασης ρευματος (106) ...

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 106 kid μετατροπη Gti=τραβέλι

Ένταξη: 06 Ιαν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 14 Απρ 2009, 22:07:24    Θέμα δημοσίευσης: Πτωση τασης ρευματος (106) ... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ρε παιδια ειναι φυσιολογικα τα παρακατω:
α)παταω φρενο και μολις αναβουν τα πισω φωτα ακουω απο τα ηχεια 'τσικ τσικ' καθε φοραπου παταω,
β)αναμμενη η πλαφονιερα και μολις παταω παλι φρενο ή ανα βω φωτα - φλας πεφτει η ταση (π.χ αναβω αλαρμ και πλαφονιερα μαζι και το φως της πλαφονιερας περνει το ρυθμο των φλας και ανεβοκατεβαζει ενταση.
τι συμβαινει?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 00:30:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπαταρια + επισκευη δυναμο!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 09:30:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπαταρια εβαλ καινουργια πριν 500 χιλιομετρα. μου εβαλε μια 55αρα και δεν πεφτει καρφιτσα εκει μεσα. το δυναμο ποσο μπορει να κοστισει αυτο το service?
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 09:43:12    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω ακριβως,αλλα ανακατασκευη του ιδιου μαζι με περαστικα δεν νομιζω πανω απο 100-120 ευρα...
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 09:46:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
δεν ξερω ακριβως,αλλα ανακατασκευη του ιδιου μαζι με περαστικα δεν νομιζω πανω απο 100-120 ευρα...

σε ευχαριστω πολυ. αν μπορει να μου πει καποιος απο τι μερη αποτελειται να παω να τα αγορασω μονος μου τα ανταλλακτικα γιατι στα συνεργεια νομιζουν οτι οταν μεταπωλουν ανταλλακτικο οτι πουλανε χρυσαφι...
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 09:52:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οχι ρε συ...αν παισει το χερι σου βγαλτο μονος σου κα δωστο για επισκευη σε καποιον που να κανει τετοιες επισκευες...δεν νομιζω να σου πει πανω απο κανα 50 αρι για ολικη ανακατασκευη....

Μετη ευκαιρεια ψαξου και λιγακι για γειωσεις.....
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 09:55:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
οχι ρε συ...αν παισει το χερι σου βγαλτο μονος σου κα δωστο για επισκευη σε καποιον που να κανει τετοιες επισκευες...δεν νομιζω να σου πει πανω απο κανα 50 αρι για ολικη ανακατασκευη....

Μετη ευκαιρεια ψαξου και λιγακι για γειωσεις.....

ναι ειναι ενα θεμα και αυτο... το μονο που ξερω ειναι ενα πρασινο καλωδιο βιδωμενο επανω στο στην καροτσα. θα ρωτησω τον ηλεκτρολογο και ελπιζω να μην παρω παλι την εξης απαντηση γιατι θα αρχισω να τουφεκαω
''106 εχεις ρε? τι περιμενεις? ολα ετσι κανουν''
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 10:06:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

βγαλτο και πηγενε το για επισκευη...ο ηλεκτρολογος αν δεν παραδωσει πνευμα δεν θα σου πειθ να ασχοληθεις...αλλα ποιος ο λογος να φτασεις εκει??να σε αφησει να τελιωσει κα την μπαταρια γιατι δεν θα το καταλαβεις ειδηκα αν στο κανει μερα....και ετσι να πας και για μπαταρια μετα??
Επιστροφή στην κορυφή
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 10:12:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
βγαλτο και πηγενε το για επισκευη...ο ηλεκτρολογος αν δεν παραδωσει πνευμα δεν θα σου πειθ να ασχοληθεις...αλλα ποιος ο λογος να φτασεις εκει??να σε αφησει να τελιωσει κα την μπαταρια γιατι δεν θα το καταλαβεις ειδηκα αν στο κανει μερα....και ετσι να πας και για μπαταρια μετα??

ομορφα... μετα το πασχα παει για επισκευη και ελπιζω να ειναι ολα οκ μετα. αν δεν ειναι ομως κατι αλλο θα συμβαινει που δεν θελω να φανταζομαι.
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 25 Απρ 2009, 23:19:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το πιο πιθανών είναι να έχεις πρόβλημα με τα σόματα

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
yokagyla (Γιώργος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 14:02:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

action_peugeot έγραψε:
Το πιο πιθανών είναι να έχεις πρόβλημα με τα σόματα

τα σωματα ειναι οι γειωσεις?
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 26 Απρ 2009, 22:35:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

NAI

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 106 1.6 (16V) BlueRallye

Ένταξη: 21 Σεπ 2008
Τόπος: ΡΟΔΟΣ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 16:28:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά μια ερωτησούλα επειδή έχω στο αμάξι ηχοσύστημα γιατί έτσι το πήρα και απλά αφαίρεσα το μεγάλο sub που είχε

έχω μια 50ah και επειδή δυο φορες είχε μείνει το αμάξι σε μηχανικούς για μινάκια χωρίς να αφαιρούν τα καλώδια δεν ξέρω αν φταίει και αυτό η μπαταρία πρέπει να έχει πέσει γενικά πριν την εκκίνηση δείχνει κάπου 12.5-12.8 max και γενικά δεν αντέχει αν ανοίξω ηχοσύστημα για λίγο η κάποιο φως ανοικτό δεν παίρνει μπρός το αμάξι η ζορίζεται πολύ για να πάρει η μίζα

κάποια παιδιά μου είπαν να βάλω μεγαλύτερη βρήκα κάτι καλές μπαταρίες 60ah 550 και σκέφτομαι να τι πάρω και η ερώτηση μου είναι το δυναμό του rallye θα τη καταφέρει η θα κάνει ζημια τι να κάνω ?? η μπαταρία είναι το ίδιο μέγεθος με τι 50

--------------------------------------------------------------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 16:29:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά μια ερωτησούλα επειδή έχω στο αμάξι ηχοσύστημα γιατί έτσι το πήρα και απλά αφαίρεσα το μεγάλο sub που είχε

έχω μια 50ah και επειδή δυο φορες είχε μείνει το αμάξι σε μηχανικούς για μινάκια χωρίς να αφαιρούν τα καλώδια δεν ξέρω αν φταίει και αυτό η μπαταρία πρέπει να έχει πέσει γενικά πριν την εκκίνηση δείχνει κάπου 12.5-12.8 max και γενικά δεν αντέχει αν ανοίξω ηχοσύστημα για λίγο η κάποιο φως ανοικτό δεν παίρνει μπρός το αμάξι η ζορίζεται πολύ για να πάρει η μίζα

κάποια παιδιά μου είπαν να βάλω μεγαλύτερη βρήκα κάτι καλές μπαταρίες 60ah 550 και σκέφτομαι να τι πάρω και η ερώτηση μου είναι το δυναμό του rallye θα τη καταφέρει η θα κάνει ζημια τι να κάνω ?? η μπαταρία είναι το ίδιο μέγεθος με τι 50

--------------------------------------------------------------------------------
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger MSN Messenger
NemesisUltra (Μιχάλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 22:22:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδιά είχα πρόβλημα με τι μπαταρία και σήμερα πήγα σε ένα φίλο ηλεκτρολόγο μετρήσαμε ελέγξαμε το δυναμό έβαλα μια 60AH 550A ήταν τσίμα τσίμα και έβαλα μια πλαστική βάση κάθετα όπως είχα και τι παλιά μπαταρία

έβαψα όμορφα τι παλιά βάση από κάτω έβαλα τι πλαστική από πάνω και έδεσσα όμορφα τι μπαταρία με ιμάντα μικρό και έβαλα και λάστιχα από κάτω για κραδασμούς

είχα πρόβλημα με το ρεύμα στη μηχανή.
είχε χαλάσει το πλαστικό που προστάτευε το καλώδιο και θερμαινόταν και έκανε κόλπα η μηχανή

έβαλα πιο μεγάλο κάβο για καλύτερο ρεύμα και το προστάτεψα με "θερμοπροστατετικο" και γενικά όλη τι πλεξούδα γιατι μοντέλο 98 "διαλιμενα" ήταν και απο τι βλέπω και παρατήρησα το αμάξι ξεκινάει πολύ πιο όμορφα και καλύτερα

έχω ρεύμα ακόμα και αν παίξω μουσική για αρκετή ώρα η μηχανή παίρνει το ίδιο καλά και όμορφα δεν μου κάνει πια κόλπα δεν μου σβήνει

και το καλο οτι μικρο μεγεθος και ιδιο βαρος σχεδον με τη 50 που ειχα

μπαμ ξεκιναει το εργαλειο χωρις κιχ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Ηλεκτρικά - Ηλεκτρονικά - Ηχοσυστήματα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης