PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

307 3πορτο τριξιμο τζαμιου συνοδηγου

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
jimsid (Dimitris)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

PEUGEOT 307/1.6/16V 2005

Ένταξη: 12 Σεπ 2005
Τόπος: Piraeus+Kranidi

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Μάρ 2009, 22:50:51    Θέμα δημοσίευσης: 307 3πορτο τριξιμο τζαμιου συνοδηγου Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φιλοι μου ανοιγω ενα ακομα θεματακι για να ζητησω την πολυτιμη βοηθεια σας σε κατι που μου συνεβη και εξακολουθει να μου συμβαινει. Πριν 2-3 μηνες περιπου ειχα την απεραντη τυχη να μου σπασει καποιο κλεφτρονι το παραθυρο του συνοδηγου στο 307 μου (3πορτο). Αφου λοιπον αλλαχτηκε το παραθυρο σε συνεργειο συμβεβλημενο με την ασφαλεια μου εχω το εξης προβλημα και ζητω την βοηθεια σας να το αντιμετωπισω μονος μου μιας και βαρεθηκα να χανω χρονο και χρηματα γυρνωντας μια μια τις αντιπροσωπιες για να βρω λυση ξοδευοντας χρονο και χρηματα. Το προβλημα ειναι το εξης οταν το τζαμι ειναι κατεβασμενο μεχρι το υψος του καθρεφτη και το αυτοκινητο κινειται κανει εναν απιστευτο και αφορητο θορυβο που δεν αντεχεται με τιποτα και κανεις δεν εχει μεχρι τωρα καταφερει να το διορθωσει. Εχει μπει το αυθεντικο κρυσταλλο στο αυτοκινητο και πλεον δεν ξερω τι να κανω. Θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας με οσο δυνατον περισσοτερες οδηγιες γινεται.

Ευχαριστω πολυ ολους...

106 to 307
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
AlienHack (Alexander)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 110hp 2002

Ένταξη: 10 Απρ 2008
Τόπος: Thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 15 Απρ 2009, 13:02:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ασε φίλε μου εγώ να δεις ενα πρόβλημα που εχω στο πίσω παράθυρο (απο πλευρα οδηγού). Ποσταρω εδω μια που ειναι παραπλήσιο το θεμα να μην κανω νέο ποστ. Αν σου χαλάω το thread πες να το σβήσω.

εχω το 206 cc και το πίσω παραθυρο (το μικρο τριγωνικό) ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ η οροφή βαράει εναν μεταλικο ήχο σαν να χτυπάει κατι στο τζαμι πανω, το τζαμι παιζει λιγο αλλα εβαλα καποιον να το κραταει με δύναμη σταθερο και συνεχίζει ο ήχος. μαλλον κατι αλλο χτυπάει πανω του. εχω ξηλώσει ολα τα πλαστικά και βλεπω τον μηχανισμο του παραθυρου. δεν φαινεται κατι να το χτυπάει.

Εσυ φίλε μου το καλύτερο που εχεις να κανεις ειναι να βγαλεις το πλαστικο της πορτας (εχει σε 4-5 σημεια βίδες και μετα τραβοντας λιγο προτα σενα και πανω ξηλώνεται.)

και μετα βγαλε το ασπρο μονοτικό που εχει για να δεις καθαρά το παραθυρο και μηχανισμο , καντο μια βολτα ετσι και δες τι το χτυπαει ή αν ταλαντευεται το παραθυρο

Spritmonitor.de LPG
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης