PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με πυράκια...
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

Ένταξη: 13 Σεπ 2007
Τόπος: Ηράκλειο Κρήτης

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 21:16:54    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με πυράκια... Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ανοίγω νέο topic γιατί δεν βρήκα κάτι σχετικό για το 106.
Έχω ένα πρόβλημα με το ραλλάκι μου (1600 8v).Τελευταία έκανα το "λάθος" κ το έφτιαξα.Λοιπόν το αμάξι φοράει εκκεντροφόρο, κατεβασμένο καπάκι (5/10) με ψιλή μεταλλική φλάντζα, πρόγραμμα, φιλτροχοάνα κ εξάτμιση.Το πρόβλημά μου είναι ότι χτυπάει συνέχεια πυράκια.Δε μπορώ να καταλάβω τι έχει. Sad Βάζω 100άρα πάντα.. το πρόγραμμα αρχικά είχε 5 μοίρες πάνω αβανς.το κατεβάσαμε 2 χτυπούσε.το κατεβάσαμε άλλες 2 σήμερα κ πήγε 1 παραπάνω απ'το νορμάλ Shocked κ πάλι χτυπάει.Μετρήσαμε τη ροή βενζίνης κ έβγαζε χαμηλά κ άλλαξα αντλία βενζίνης (τη γνήσια πάλι VDO) αλλά τπτ... Καμιά συμβουλή?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 22:03:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι εκκεντροφορο εβαλες?
Μπορει να μην ειναι πυρακια αλλα η πιανολα σου επειδη ειναι δρακουλας ο εκκεντροφορος...τα 8v με την παλια πιαννολα χωρις τα ρουλεμαν χτυπανε σαν ντιζελ..... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

Ένταξη: 22 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 22:43:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1)Προγραμμα
2)Χαλασμενος λ
3)Χαλασμενος knock sensor(αν εχεις τετοιο)

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 05:47:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

sps:1) πρόγραμμα προανέφερα τι γίνεται.Μόνο αν δίνει πολλές βενζίνες που δεν πιστεύω.
2) ο λ είναι 2 μηνών
3) τι είναι ο knock sensor?(που δεν πιστεύω να έχω θα το είχε πάρει το αυτί μου κάπου) Rolling eyes

Giannis 307 αν σου πω ότι δεν ξέρω τι εκκεντροφόρο φοράω πόσο θα γελάσεις?Απλά επειδή είχα τελευταία μια ζημιά στο καπάκι είπα του μηχανικού μου να τον στείλει για reprofile στου Μπούμπη (δεν παίζει στην καμία να μην τον έφτιαξε ή να μου έπαιξε τάπα).Αλλά να σου πω δεν τον κόβω κ για δράκουλα μιας κ δεν φοράω σφυρήλατα κ το φοβάμαι μην το μαζεύω Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
LIONKING (βασιλης)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"

Ένταξη: 05 Μάϊ 2006

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 10:05:01    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

σε 1ο σταδιο αν βαραει πειρακια (μονο χαμηλα εε)αλαζεις βενζινδικο, ανδε φτιαξει ουτε με 100αρα κοιτας τι συμπιεση -εχει αν εχει φλαντζα, το χρονισμα του και μετα το προγραμα,και απο λαθος μπουζι γινεται καμια φορα.εμενα φαντασου ηταν μαμα τελειως και βαραγε και τελικα ηταν μπο@ρδ@λο μεσα το μοτερ,με το που του εκανα γενικη επισκευη εσκασε.τωρα βεβαια το δικο σου ειναι και πειραγμενο Question

τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο​ εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 11:17:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Knock sensor δεν εχει τα 16v εχουν...ειναι ουσιαστικα ενα μικροφωνο το οποιο "ακουει" το μοτερ και ανα ακουσει κρουστικη καυση ("πυρακια") αλαζει την αναλογια του μιγματος....

Πιστεψε με αν ειναι μπουμπακι εχει ψιλο δρακουλιασει.....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 12:06:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

κι εγω με μπουμπισιους ειχα πυρακια!
Εβαλα ραλλισιους και ησυχασα, βεβαια και τωρα εχω αλλα ειναι θεμα βενζινης.
Αν πετυχω καλη 95ρα ή 100ρα δε χτυπαει.

Παντως εγω επιμενω να ξανακοιταξεις το προγραμμα ειδικα αν ειναι κονσερβα.
Και ξεφορτωσου και το μπουμπισιο!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 12:09:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Σπυρο πειρακια ειναι ακτι που δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕΕΕΕ στο αμαξι απο οταν το εφτιαξα ακομα και τωρα...

μπας και ειναι κανας λ λιγο αρπαγμενος-καπνισμενος???
Επιστροφή στην κορυφή
sps (Spyros)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

206 XS Ε10

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 12:54:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

volvos έγραψε:
Σπυρο πειρακια ειναι ακτι που δεν εχω ακουσει ΠΟΤΕΕΕΕ στο αμαξι απο οταν το εφτιαξα ακομα και τωρα...

μπας και ειναι κανας λ λιγο αρπαγμενος-καπνισμενος???

Το εχουμε ξανασυζητησει και με προβληματιζει σε σχεση με το δικο σου.
οποτε ναι, ειναι το τελευταιο που μου απομενει να κοιταξω!

Messinian Houses
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 21 Μάρ 2009, 19:34:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας αλλά ξεχνάτε λίγο.
LIONKING πιο πάνω λέω ότι βάζω 100αρα πάντα.Κ βενζινάδικο άλλαξα κ τπτ.
Να αναφέρω ότι όταν το πήρα το αμάξι μόλις το έφτιαξα δεν φορούσα πρόγραμμα.Μόνο 100άρα κ δεν χτυπούσε Shocked.Μια μέρα έβαλα απλή γιατί δεν έβρισκα 100άρα κ από τότε ξεκίνησαν όλα.Το πρόγραμμα δεν είναι κονσέρβα γιατί βλέπω τον ηλεκτρολόγο που το ρυθμίζει στον υπολ.Μόνο στα μπεκ μπορεί να πάει ακόμα το μυαλό μου.
Κ κάτι άλλο.Χτυπάει στα χαμηλά άμα θέλω να του τα παίξω απότομα αλλά σίγουρα χτυπάει στις 5000 κ πάνω!Κ χτυπάει κ πολύ (σαν τις βαλβίδες ) Crying or Very sad
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

Ένταξη: 26 Φεβ 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 00:30:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εκει στις 5000 και πανω που λες οτι χτυπαει εχεις δοκιμασει να αφησεις λιγο το γκαζι να δεις αν θα σταματησει να χτυπαει εστω στιγμιαια; Confused Χαμηλα οταν του δωσεις τερμα γκαζι λογικο να χτυπησει λιγο,λογω της συμπιεσης...θεμα αβανς δε πιστευω να ειναι αφου το αυτοκινητο δε θα στροφαριζε και τοσο προθυμα.Κοιτα και τα μπεκ και ως εσχατη λυση δοκιμασε και καποιο αλλο "λ" αυτο με την αλλαγη της βενζινης απο 100αρα σε 95αρα το ειχα παθει και εγω στο μηχανακι οταν το ειχα βελτιωσει αυτο που ειχα κανει για να σταματησει ηταν:αφησα να "στραγγιξει" το ρεζερβουαρ απο την 95αρα μετα εβαλα ξανα 100αρα και μετα απο μερικες βολτες σταματησε Confused Rolling eyes Τι να πω ελπιζω να το λυσεις το συντομοτερο...Γραφεις οτι το προγραμμα δεν το ειχες απ'την αρχη(αν καταλαβα καλα) αν οντως ειναι ετσι τα πυρακια αρχισαν μετα ή πριν το προγραμμα; Scratch

....Αλλοτινές μου εποχές...
Επιστροφή στην κορυφή
action_peugeot (Τηλεμαχος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

406 V6 24VALVE / 207 thp / 207 hdi

Ένταξη: 06 Μάϊ 2003
Τόπος: Νικαια

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 12:58:17    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Να αναφέρω ότι όταν το πήρα το αμάξι μόλις το έφτιαξα δεν φορούσα πρόγραμμα.Μόνο 100άρα κ δεν χτυπούσε Crying or Very sad
Δοκίμασε με το παλιό πρόγραμμα και 100 άρα να δεις αν το κάνει πάλι

ACTION SPORT PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΔΕΛΛΑΠΟΡΤΑΣ ΤΗΛ.& ΝΙΚ.
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ PEUGEOT CITROEN RENAULT DACIA
ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΦΑΝΟΒΑΦΕΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΑ
ΚΑΥΚΑΣΟΥ 51 ΝΙΚΑΙΑ
2105617306 2105697890
6947123587 Τηλέμαχος
Υγραεριοκίνηση
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα Yahoo Messenger MSN Messenger
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:07:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όταν αφήσω το γκάζι στις 5000 σταματάει να χτυπάει κ είναι φυσιολογικό ρε παιδιά.Γίνεται να χτυπάει πυράκια στο μούρωμα? Wink Θέμα βενζίνης δεν παίζει αφού του βάζω 100άρα ένα χρόνο τώρα.Δηλαδή την έχει "εμπεδώσει" το ντεπόζιτο.
Το πρόγραμμα όντως δεν το είχα απ'την αρχή.Έφτιαξα το αμάξι, το κινούσα με το μαμά πρόγραμμα κ ήταν όλα καλά.Με το μαμά πρόγραμμα του έβαλα απλή βενζίνη μια μέρα ( Evil ) κ άρχισε να χτυπάει.Λέω λογικό αφού έχω συμπίεση.Κ τότε ασχολήθηκα να του βάλω πρόγραμμα για να μην του κάνω λέει καμιά ζημιά.Κ αυτό μου φαίνεται του έκανα χειρότερο.Δε με νοιάζει τπτ... Τα πιστόνια σκέφτομαι μη λιώσω κανένα.
Action_peugeot δεν το είχα σκεφτεί αυτό... Λοιπόν καθαρίζω μπεκ κ άμα δε στρώσει βάζω κ το μαμά πρόγραμμα κ σας ενημερώνω. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:15:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Α κ κάτι άλλο... φίλε αν εννοείς να αφήσω το γκάζι λίγο (σε πάτημα κ καλά όχι σε διάρκεια) ναι το έχω κάνει κ σταματάει.Στο "παντοφλίδι" Very happy μου τα κάνει... μάλλον πρέπει να αλλάξω παντόφλες Big wink
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:17:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Α κ κάτι άλλο... φίλε αν εννοείς να αφήσω το γκάζι λίγο (σε πάτημα κ καλά όχι σε διάρκεια) ναι το έχω κάνει κ σταματάει.Στο "παντοφλίδι" Very happy μου τα κάνει... μάλλον πρέπει να αλλάξω παντόφλες Big wink

Σωστοοοος Wink Μια ιδεα,μην τις αλλαξεις,να τις ελαφρωσεις! Laughing Τεσπα αυτο εννοω.

Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:37:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωραία σταματάει.. κ τι σημαίνει αυτό Question
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 18:59:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

France_8v έγραψε:
Ωραία σταματάει.. κ τι σημαίνει αυτό Question

Υπερβολικη εκγχυση καυσιμου Confused (υποθετω) χωρις να ειμαι σιγουρος απλα σε ρωτησα γιατι μπορει να ηταν καποιος μηχανικος θορυβος(πιανολα οπως ειπε και ο Giannis307) Confused Scratch αλλα για πυρακια το "κοβω" τελικα...αλλωστε εσυ ξερεις καλυτερα Exclamation Wink

Επιστροφή στην κορυφή
volvos (volvos)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Ένταξη: 08 Απρ 2004

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 22 Μάρ 2009, 22:40:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

poy eβαλες προγραμμα?
Επιστροφή στην κορυφή
France_8v (Άγγελος)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 106 1.6 (16v)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 07:16:10    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδιά καθάρισα και τα μπεκ μ κ τίποτα. Sad Μου φαίνεται ότι έκοψαν λίίίίγο αλλά ακόμα χτυπάει.Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω ρε γα**το.Το πρόγραμμα το έβαλα σε έναν ηλεκτρολόγο του είδους Scratch εδώ στα μέρη μου.Πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας?Σας ξανακάνω μια σούμα: αντλία βενζίνης καινούρια γνήσια κομπλέ με φλοτέρ, μπεκ καθαρισμένα, αβανς στην + 1 μοίρα πλέον.Μπουζί παίζει? Confused ξέρω κ εγώ τι άλλο να πω...
Επιστροφή στην κορυφή
geo106xs (Γιώργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 106 s16 (2000)

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 25 Μάρ 2009, 18:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Λοιπον μιλησα και με αλλους για την περιπτωση σου και αρχισα να πιστευω πως αν αντικαταστησεις την ψιλη φλαντζα με την εργοστασιακη ή καποια τελος παντων πιο χοντρη απο αυτη που φορας το προβλημα θα λυθει Confused πιθανον,μαλλον η συμπιεση σου ειναι αρκετα υψηλη και ο εκκεντροφορος οχι τοσο αγριος για να τη "σπασει" βεβαια δοκιμασε να φερεις το αβανς στην εργοστασιακη "θεση"... Wink δε χανεις τιποτα και αν δε δεις αποτελεσμα δοκιμασε αυτο που σου ειπα παραπανω,μακαρι και μονο με το αβανς να λυθει το προβλημα Exclamation Exclamation Exclamation

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης