PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207cc T μπαζει
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2009)

Ένταξη: 10 Μάρ 2009
Τόπος: gotham city

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 00:38:37    Θέμα δημοσίευσης: 207cc T μπαζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παιδες πριν δυο βδομαδες πειρα το καινουργιο μου 207cc. με τη πρωτη βροχη προς εκπληξη μου ειδα απο τη μερια του οδηγου στην ενωση παπριζ με οροφη μεσα απο το λαστιχο να σταζει νερο στη καμπινα!!! αναγκαστηκα σημερα να το παω στο συνεργειο. μου ειπαν θα μου κανουν μια στεγανωποιηση. δηδ. θα μου βαλουν μια κολλα που τουσ εχουν στειλει απο γαλλια στα λαστιχα της οροφης. ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο? εχει κανεις αντιστιχο συμβαν? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

Peugeot 207cc 1.6T (2008)

Ένταξη: 28 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 08:31:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Xmm... τι να πω...

Δεν έμπαζε πολύ από ότι κατάλαβα...
Πάντως το τεστ που είχα κάνει κάποια στιγμή ήταν να ρίξω με το πιεστικό σε όλες τις ενώσεις για να διαπιστώσω αν θα είχα κάποιο θέμα.

Δάκρυσε μονο στο πίσω παράθυρο, οπότε οκ.

Πάντως χθες δεν ήταν απλά βροχή!!!

Α! Και καλορίζικοοοοο Smile
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 20 Μάρ 2009, 23:47:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ευχαριστώ φίλε στάθη!!

ναι αυτο το test το έκανα κ γώ κ πάλι έμπαζε σταγόνες οπότε σιγουρεύτηκα
οτι είχε θέμα. το να δακρύζει στο τζάμι που κ που είναι φυσιολογικό, όλα τα cabrio το έχουν, ακόμα κ η clk του πατερα μου δακρύζει ειδικά στο πλύσιμο.
Επιστροφή στην κορυφή
IAKOVOS (iakovos)
Μέλος
Μέλος

307CC 1.6 16 V 2007

Ένταξη: 03 Ιαν 2008
Τόπος: ΚΡΗΤΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 07:45:52    Θέμα δημοσίευσης: Re: 207cc T μπαζει Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

king207cc έγραψε:
παιδες πριν δυο βδομαδες πειρα το καινουργιο μου 207cc. με τη πρωτη βροχη προς εκπληξη μου ειδα απο τη μερια του οδηγου στην ενωση παπριζ με οροφη μεσα απο το λαστιχο να σταζει νερο στη καμπινα!!! αναγκαστηκα σημερα να το παω στο συνεργειο. μου ειπαν θα μου κανουν μια στεγανωποιηση. δηδ. θα μου βαλουν μια κολλα που τουσ εχουν στειλει απο γαλλια στα λαστιχα της οροφης. ξερει κανεις τι ακριβως ειναι αυτο? εχει κανεις αντιστιχο συμβαν? Rolling eyes

Το ιδιο αλλα στα πισω παραθυρα επαθα και εγω μου αλλαξαν τα λαστιχα τισ οροφησ και εκαναν και στεγανωποιηση με την κολλα που λεσ ολα αυτα εγιναν στην λιον και μονο.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 08:05:19    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά, άμα το πάω τώρα για πλύσιμο (μετά από τα Μέγαρα), θα μπάζει από παντού, έτσι όπως έχει χαλαρώσει η οροφή!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 08:23:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

207 CC Σ εχει γινει δλδ....(οπου Σ=σουρωτηρι) Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 08:25:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ακόμα ψάχνω την τάπα του σιφωνιού για γρήγορη αποστράγγιση υδάτων! :p
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 08:29:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αντλια με φλωτερ στο πισω καθησμα...! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 09:14:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χμμμ... Αναρωτιέμαι:
Οι ίπποι της αντλίας προστίθενται στη συνολική υποδύναμη του αυτοκινήτου?
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 22:30:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ναι ήδη το πήγα μία φορα μου κάνανε στεγανοποίηση αλλά τσίφος!!! έμπαζε πάλι!! Αύριο έχω πάλι ραντεβού, θα σας πώ τα νεότερα!!
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 05 Απρ 2009, 22:44:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ωχ! εμείς κάνουμε πλάκα αλλά από ότι φαίνεται εχει όντως προβλημα Sad
Πόσο πολύ μπάζει δηλαδη; Δακρύζει μπροστά δηλαδή στην ένωση της οροφής με το παρμπριζ?
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 19:04:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

stazzy έγραψε:
Ωχ! εμείς κάνουμε πλάκα αλλά από ότι φαίνεται εχει όντως προβλημα Sad
Πόσο πολύ μπάζει δηλαδη; Δακρύζει μπροστά δηλαδή στην ένωση της οροφής με το παρμπριζ?

χαχαχα!!! οχι βρεεε ντάξει δεν έγινε κ μπανιέρα!!! στην ένωση αλλά στην πλαινή μεριά στον οδηγό!! Αύριο που θα το πάρω θα σας πω τα νεότερα!! αααα κ οι γυαλοκαθαριστήρες κάνουν qel πάνω στο παπριζ τι να είναι??
Επιστροφή στην κορυφή
stazzy (Stathis)
Μέλος
Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 06 Απρ 2009, 22:02:07    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάλι μονόζυγο στους υαλοκαθαριστήρες έκανες;;; :p

Μπανιέρα ήταν και είναι μια: Smart Roadster! Έμπαζε τρελά σε ένα φίλο, άσε που είναι σα να ξαπλώνεις σε μπανιερα!!

Για να δούμε τι θα πει η Lion...
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 07 Απρ 2009, 20:25:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

παίδες τελικά μου παράγγειλαν το κομματι λάστιχο πάνω απο τη πόρτα του οδηγού, σε 15 μερούλες θα έρθει. ΑΑαα μου άλλαξαν κ υαλοκαθαριστήρες που έκαναν qel πάνω στο τζάμι!! για να δούμε!! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 08 Μάϊ 2009, 18:04:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λοιπον!! τελικα μετα απο τοσο καιρο μου αλλαξαν τη τσιμουχα που εσταζε!! στο ασχετο ειχα παραγγειλει ενα στηριγμα ποδιου αλουμινιου!! λεω μαζι με τη τσιμουχα να βαλω κ αυτο!! παω σημερα το πρωι να παραλαβω, μου λεει ολα καλα τωρα, απλα ειχε διπλωσει απο μεσα το παλιο λαστιχο γι αυτο κ εσταζε!! ωραια λεω παει αυτο. Λεω τι χρωσταω για το στηριγμα ποδιου?? μου λεει τιποτα δωρο απο μας!!!!!!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked κ μενω μαλ**ας!!!!! λεω απο μεσα μου δεν ειναι δυνατον πλακα μου κανει, αλλα εκανα το κινεζο , λεω ευχαριστω κ φευγω!! παω στη δουλεια γρηγορα γρηγορα χωρις να παρατηρησω το αμαξι! ολη την ωρα μ ετρωγαι κ σκεφτομουν γιατι μου το εκαναν δωρο, δε μπορει λεω στη Ελλαδα ειμαστε μονο το κωλο σου πιανουν εδω!! σχολαω... παω στο αμαξι...επεφτε πανω του το ωραιο φως του ηλιου... κ τη να ΔΩ!!!????? Shocked Shocked ειχαν γεμισει την οροφη κ τη πορτα του οδηγου γρατζουνιες!!!!!!! τι ΜΑΛΑΚΕΣ που ειναι μου γαμησανε το αμαξι!! βεβαια δεν αναφερω τα μικροπραγματα δλδ. γεματο κολλες κ γρασα το αμαξι!! κ τελικα βρηκα την απαντηση που εψαχνα ολο το πρωι!! γι αυτο μου εκαναν δωρο το στηριγμα ποδιου!!
τωρα που εχουμε μπροστα σουκου κ τη δευτερα που θα παω δε ξερω κ γω τι δικαιολογια θα μου βρουνε!! ευτηχως που μου εκαναν κ το δωρο για να τους πιασω ετσι τη δευτερα αν πουν δεν ξερουμε τιποτα!! τα εχω παρει στο κρανιο!!
Επιστροφή στην κορυφή
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 16:38:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Evil Evil Evil Βλέπετε το τελευταίο post μου εεε ακόμα μπάζει τ αμάξι!! αλλά οοοοοοχι δεν είναι μόνο αυτό, σήμερα λοιπόν που λέτε πάω στη δουλειά 8 και αφήνω τ αμάξι έξω. Μετά απο το 8ωρο μου ( με συνεχή βροχόπτωση) πάω να πάρω τ αμάξι να φύγω και τη να δώ??? στο πατάκι του συνοδηγού έχει μαζέψει ένα δάκτυλο νερό!!! Shocked Shocked και το περίεργο είναι ότι το κάθισμα ήταν στεγνό, η πόρτα στεγνή, το πάτωμα του καθίσματος που είναι λίγο υπερυψομένω στεγνό Shocked άρα δεν μπάζει απο την οροφή.
Συνοψίζω, απο την μεριά του οδηγού μπάζει η τσιμούχα που είναι πάνω απο το παράθυρο του οδηγού και απο τη μεριά του συνοδηγού πλημμύρισε το πάτωμα χωρίς να έχει βραχεί τίποτα γύρο.
Καμιά ιδέα έχουμε τι μπορεί να έιναι???

Υ.Γ.: Εχω τη πρώτη turbo μπανιέρα! Rolling eyes

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
nikos 206cc 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

206cc 1.6 16V

Ένταξη: 12 Μάρ 2010
Τόπος: thessaloniki

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 17:00:48    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι μπορει να ειναι δεν ξερω...Το μονο που ξερω ειναι οτι πρεπει να το πας στην αντιπροσωπεια και να σου φτιαξουν αυτο που χαλασε Confused Ελεος πια απο το 206 δεν μαθανε τιποτα Evil
Λογικα σε καλυπτει και η εγγυηση Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 17:05:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τσεκαρε εκει που ειναι τα φιλτρα a/c δλδ στο πλαστικο κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες αριστερα οπως ανοιγεις το καπο...εχει να λαστιχακι για να φευγουν τα νερα κατω...αν βουλωσει αυτο ,γινετε ο θολος ενυδριο....και μεσα απο τα φιλτρα μπορει να μπει μεσα
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 17:25:54    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ενός φίλου η z4 είχε πλημμυρίσει σε όλο το πάτωμα και έμπαζε από τις πόρτες. Από μέσα είχαν κάτι σαν μόνωση σε στυλ αλουμινόχαρτου που είχε ψιλοξεκολλήσει και το νερό έγλυφε σιγά σιγά μέσα από την πόρτα και από το κάτω μέρος της πόρτας έμπαινε στο πάτωμα χωρίς φυσικά να βρέχεται τίποτα άλλο. Στις πόρτες μπαίνει νερό ούτως ή αλλως νομίζω και βγαίνει. Αλλά αν παίζει θέμα με την μόνωση παίζει να γλύφει μέσα. Για κοίτα το και αυτό..
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
king207cc (vangelis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 18 Οκτ 2010, 20:12:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
τσεκαρε εκει που ειναι τα φιλτρα a/c δλδ στο πλαστικο κατω απο τους υαλοκαθαριστηρες αριστερα οπως ανοιγεις το καπο...εχει να λαστιχακι για να φευγουν τα νερα κατω...αν βουλωσει αυτο ,γινετε ο θολος ενυδριο....και μεσα απο τα φιλτρα μπορει να μπει μεσα

Nα χέσω μέσα!!!! Αυτό ήταν, είχε γίνει η σκόνη με το νερό λάσπη και είχαν φράξη το λαστιχάκι! Είναι πολύ μικρή η τρύπα ρε γα**το! τη τετάρτη που έχω ραντεβού να τους πώ να το καθαρίσουν λίγο μέσα στη τρύπα? Rolling eyes
Ελπίζω να μην βρωμίσει η μοκέτα απο τα νερά.

1491263 569803449762728 1642393627 o
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Εσωτερικό και Αμάξωμα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης