PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Πρόβλημα με λαμπάκι STOP

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 1.6 8v rallye 109+ ?

Ένταξη: 27 Μάρ 2003
Τόπος: Γαλατσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 04:50:04    Θέμα δημοσίευσης: Πρόβλημα με λαμπάκι STOP Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

γεια σας παιδια.μια ερωτηση:πριν 3 μηνες περιπου εκει που οδηγουσα μου φανηκε πως ειδα στο καντραν να αναβει στιγμιαια το λαμπακι "STOP".
επειδη ομως δεν ημουν σιγουρος το αφησα το θεμα.Πριν μια εβδομαδα ομως ειδα πολυ καθαρα πως το λαμπακι αναψε και παλι.και αποκλειεται να ειχα καποια πορτα ανοιχτη και να αναβε γι'αυτο.εχει τυχει και σε κανεναν αλλο αυτο Question Question Question για ποιους αλλους λογους αναβει αυτο το σημα Question Question Question
ευχαριστω προκαταβολικα Exclamation

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
Alex 
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (1999)

Ένταξη: 24 Ιούλ 2002
Τόπος: Αθήνα - Μαρούσι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 06:10:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μηπως αναψε επειδη εσβησε ο κινητηρας και δεν το πηρες χαμπαρι? Εμενα το κανει συχνα γιατι ειναι χαλασμενος ο πολλαπλασιαστης και καμια φορα συμπλεκταρω για να βαλω 1η, φρεναροντας και μεχρι να ξε-συμπλεκταρω μου χει σβησει - αλλα αμεσως μετα μολις μπει η 1η ξαναπαιρνει κινηση και ξανα-αναβει..

Μια αλλη φορα παλι (καλα αυτα δεν γινονται πουθενα) παταγα φρενο σε ενα δρομο με αλματάκι και επειδη απογειωθηκε το μπροστα μερος μπλοκαρισαν οι τροχοι στον αερα και εδειξε για ελαχιστο χρονο STOP αλλα με το που ξαναβρηκαν οι τροχοι κατω ξανα-πηραν κινηση και ξανα-αναψε ο κινητηρας... Shocked

Αυτες ειναι οι μοναδικες περιπτωσεις που μου χει τυχει...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
overgr (Σταύρος)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) CC (2002)

Ένταξη: 21 Ιούλ 2002
Τόπος: Παπάγου, Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 07:03:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ρε συ Alex, αυτά που κάνει το αμάξι σου, δεν κάνουν καλό ούτε στη μακροζωία του κινητήρα, ούτε στην ασφάλεια σου.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)

Ένταξη: 27 Φεβ 2003
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 14 Μάϊ 2003, 22:06:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Alex έγραψε:
Μια αλλη φορα παλι (καλα αυτα δεν γινονται πουθενα) παταγα φρενο σε ενα δρομο με αλματάκι και επειδη απογειωθηκε το μπροστα μερος μπλοκαρισαν οι τροχοι στον αερα και εδειξε για ελαχιστο χρονο STOP αλλα με το που ξαναβρηκαν οι τροχοι κατω ξανα-πηραν κινηση και ξανα-αναψε ο κινητηρας... Shocked

έχει συμβεί και σε μένα αυτό μόνο που όταν "προσγειώθηκε" δεν βρήκαν μόνο οι ρόδες κάτω, αλλά και ο προφυλακτήρας Evil

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 23:37:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

υπαρχει μηπως περιπτωση να αναψει αν δεν μπει καλα η ταχυτητα και ακουστει "γρατζουνισμα" στο κιβωτιο???

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 23:42:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
υπαρχει μηπως περιπτωση να αναψει αν δεν μπει καλα η ταχυτητα και ακουστει "γρατζουνισμα" στο κιβωτιο???

με τίποτα!

Επιστροφή στην κορυφή
micho (ΔΗΜΗΤΡΗΣ)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

206 Quiksilver (8V) (2002) (1400)

Ένταξη: 13 Ιούν 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 15 Μάϊ 2003, 23:56:25    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

εμένα μου το χει κάνει στην εθνική κ με πολυ μεγάλη ταχύτητα Shocked Shocked Shocked αλλα για ελάχιστο χρονικό διάστημα... ισως να φταιει ο εγκεφαλος μας στα 14αρια η το multiplex.
αλλα χαζα που έχουν παρατηρηθει ειναι δύο φορες η σταση εργασιας του ραδιοcd ενω δουλευουν ολα κανονικα ειναι μουγκο! κλεινεις ανοιγεις μηχανη και ολα οκ! μαλλον μουλτιπλεξ μυριζει και εδω
και ενα τελευταιο στο τουρ ενω ειχα βαλει λαδια πριν μια βδομαδα μου δειχνε για 5 λεπτα οτι δεν εχω καθολου (με δεικτη λαδιου μπροστα στην μηχανη full)
περιεργες οι βουλές του multiplex κυριοι....
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 11:52:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τι λε micho το δικό σου κάνει τέτοια κόλπα?Σώπα!
Άντε να μην τίποτα τίποτα για τα ν.....που το δίνεις!
χε χε χε! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Slash (Ντάνης)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2001)

Ένταξη: 25 Ιούλ 2002
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 16 Μάϊ 2003, 15:13:41    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εμένα μου έχει ανάψει μια φορά μια μέρα που έριχε καρέκλες και όπως περίμενα στο φανάρι για να στρίψω, είχε μια ψιλολιμνούλα κάτω, αλλά όπως πέρασε ένα αυτοκίνητο από την άλλη λωρίδα και σήκωσε ολόκληρο κύμα, εκεί μου άναψε στιγμιαία, και υποθέτω μπας και είχε πάει νερό στον λάμδα.

I live my life a 1/4 mile at a time...for those 10 seconds or less...I'm free
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 20 Μάϊ 2003, 23:01:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

απίστευτο κι όμως αληθινό...

σήμερα είδα για πρώτη φορά να μου ανάβει κι εμένα το ΣΤΟΠ για μισό sec, ενώ πήγαινα αμέριμνος σπίτι μου...

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 00:41:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και ποσο καιρο το εχεις?εμενα ειναι στα 41.000 χλμ.Μηπως εκανες καποια αποτομη αλλαγη ταχυτητας η κατι αλλο τελοσπαντων και αναψε?
εγω παντως το πηγα για service και το περνω αυριο.του ειπα να το κοιταξει μηπως βρει τι φταιει.ελπιζω να βρει τι ηταν

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 21 Μάϊ 2003, 08:44:57    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και ποσο καιρο το εχεις?εμενα ειναι στα 41.000 χλμ.Μηπως εκανες καποια αποτομη αλλαγη ταχυτητας η κατι αλλο τελοσπαντων και αναψε?
εγω παντως το πηγα για service και το περνω αυριο.του ειπα να το κοιταξει μηπως βρει τι φταιει.ελπιζω να βρει τι ηταν

Παρα τα 55,000 χιλιομετρα που εχω κανει, της λιμνες απο νερο που περασα μεσα, τα χιονια ακομα και τα κατεβασματα των ταχυτητων( πχ 5η και 150 και κατεβασμα σε 3η) ποτε δεν μου εχει αναψει το λαμπακι! Μαλλον τα multiplexing ειναι πολυ ποιο ευαισθητα να υποθεσω? καλυτερα η προ multiplexing εποχη τελικα!

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
SnakeMJK (Ζήσης)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 23 Μάϊ 2003, 18:19:44    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
ποσα χιλιομετρα εχεις κανει και ποσο καιρο το εχεις?

31.000km / 1,5 χρόνο

πήγαινα με σταθερή ταχύτητα... ευθεία! ούτε στροφιλίκια, ούτε ανεβοκατεβάσματα ταχύτητας...

Επιστροφή στην κορυφή
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2003, 01:39:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

τελικα το πηρα απο service δεν βρηκαν κατι και ξανα σημερα μου ξαναναψε.
ρε παιδια ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
teoman (Τεό)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

C230 Sport Coupe Kompressor

Ένταξη: 19 Αύγ 2002
Τόπος: Jurassic Park

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 27 Μάϊ 2003, 08:33:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kanelj έγραψε:
τελικα το πηρα απο service δεν βρηκαν κατι και ξανα σημερα μου ξαναναψε.
ρε παιδια ΣΩΣΤΕ ΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Κάνε υπομονή κανά δίμηνο και μετά θα σταματήσει να ανάβει (αφού θα έχει καεί... ) Very happy

Στο service,στο έβαλαν στο διαγνωστικό?

Ότι αξίζει πονάει... Και είναι δύσκολο...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
kanelj (Γιαννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 28 Μάϊ 2003, 20:34:09    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το εβαλαν απ'οτι μου ειπαν αλλα δεν φανηκε να εχει τιποτα.... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

www.secret-rooms.gr
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης