PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Ατυχηματάκι με το υγρό των υαλοκαθαριστήρων!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 1.6T Rallye (2009)

Ένταξη: 29 Δεκ 2008
Τόπος: Λονδίνο, Αγγλία

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 14 Μάρ 2009, 19:44:40    Θέμα δημοσίευσης: Ατυχηματάκι με το υγρό των υαλοκαθαριστήρων! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά,

Είχα ένα ατυχηματάκι σήμερα και ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με κάποιο τρόπο.

Πήγα να βάλω σήμερα καθαριστικό υγρό στους υαλοκαθαριστήρες και όπως το γέμιζα έπεσε μέσα στο δοχείο το πλαστικό δαχτυλίδι που ήταν γύρω από το στόμιο του μπουκαλιού! Ξέρετε αυτό που έχουν και τα πλαστικά μπουκάλια του νερού για παράδειγμα. Ήταν πολύ λάσκα και δεν το πρόσεξα και έπεσε μέσα...Ξέρετε κανέναν τρόπο να το βγάλω? Το γέμισα μέχρι πάνω μπάς και βγεί στην επιφάνεια επιπλέωντας αλλά δεν το είδα πουθενά.

Φοβάμαι μην βουλώσει κάτι αν και νομίζω οτι είναι ανεξάρτητο το σύστημα των υαλοκαθαριστήρων και δεν θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 12:00:50    Θέμα δημοσίευσης: Re: Ατυχηματάκι με το υγρό των υαλοκαθαριστήρων! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
Καλησπέρα παιδιά,

Είχα ένα ατυχηματάκι σήμερα και ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα με κάποιο τρόπο.

Πήγα να βάλω σήμερα καθαριστικό υγρό στους υαλοκαθαριστήρες και όπως το γέμιζα έπεσε μέσα στο δοχείο το πλαστικό δαχτυλίδι που ήταν γύρω από το στόμιο του μπουκαλιού! Ξέρετε αυτό που έχουν και τα πλαστικά μπουκάλια του νερού για παράδειγμα. Ήταν πολύ λάσκα και δεν το πρόσεξα και έπεσε μέσα...Ξέρετε κανέναν τρόπο να το βγάλω? Το γέμισα μέχρι πάνω μπάς και βγεί στην επιφάνεια επιπλέωντας αλλά δεν το είδα πουθενά.

Φοβάμαι μην βουλώσει κάτι αν και νομίζω οτι είναι ανεξάρτητο το σύστημα των υαλοκαθαριστήρων και δεν θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα...

μονο το παγουρι ειναι τα σωλινακια που ριχνουν νερο μπρος πισω και ενα μοτερακι για να τραβαει το νερο ειναι εκει...λες να βουλωσει κ να σου καψει κανα μοτερακι Question
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 12:15:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Μπα....:D. Δε νομίζω! Razz Το άτιμο μπήκε τρίποντο!
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 12:45:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:

εμενα το μοτερακι το χει καψει χωρις να πεσει τπτ παντως Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 15 Μάρ 2009, 20:19:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Θα πάρω στην αντιπροσωπία κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα και αν πρέπει να τους το πάω από εκεί για να το βγάλουν... Αχ ρε γα**το, όλο γκάφες είμαι! Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 00:19:23    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ironman02 έγραψε:
android έγραψε:
ironman02 έγραψε:

Θα πάρω στην αντιπροσωπία κανένα τηλέφωνο να ρωτήσω αν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα και αν πρέπει να τους το πάω από εκεί για να το βγάλουν... Αχ ρε γα**το, όλο γκάφες είμαι! Very happy

Και έτσι να μείνει πάντως, δεν πιστεύω ότι θα σου δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 11:46:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πάρε έναν δυνατό φακό και ένα σύρμα (καλώδιο ρεύματος 1,5ρι μονόκλωνο είναι ότι πρέπει).

Φέγγεις και όλο και κάπου θα το πάρει τι μάτι σου, οπότε με το καλώδιο το ψαρεύεις Wink

Καλό είναι να το χεις τιγκαρισμένο ώστε να ανέβει όσο το δυνατόν προς την επιφάνεια.
Επιστροφή στην κορυφή
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 16 Μάρ 2009, 21:44:52    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

RoadRunner122 έγραψε:
Πάρε έναν δυνατό φακό και ένα σύρμα (καλώδιο ρεύματος 1,5ρι μονόκλωνο είναι ότι πρέπει).

Φέγγεις και όλο και κάπου θα το πάρει τι μάτι σου, οπότε με το καλώδιο το ψαρεύεις Wink

Καλό είναι να το χεις τιγκαρισμένο ώστε να ανέβει όσο το δυνατόν προς την επιφάνεια.

Thanks για τις απαντήσεις παίδες! Βασικά είναι λίγο περίεργο αυτό το ντεπόζιτο. Είναι χωμένο κάτω από κάτι πλαστικά και το στόμιο κάνει και γωνία και δεν μπορείς να το δείς στο βάθος..... To γέμισα μπας και ανέβει αλλά δεν είδα φώς......Smile
Επιστροφή στην κορυφή
bakclima (ΓΕΩΡΓΙΟΣ)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

PEUGEOT 206 2.0 (16V) RC (2004) Α7

Ένταξη: 30 Δεκ 2003
Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Μάρ 2009, 14:34:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν θα εχεις κανενα προβλημα

DBH ENERGY SOLUTIONS
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
alekou (Alexis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

BatMobile 1993 6.5L V8

Ένταξη: 24 Φεβ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 20:40:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εγώ που είχα στο πορτμπαγκαζ ένα ξεχασμένο μπουκάλι ούζο, το οποίο πέρασα για νερό και το έβαλα στο δοχείο υγρών των υαλοκαθαριστήρων λέτε να έχω κανένα πρόβλημα;;;

Πάντως όταν καθαρίζω τα τζάμια έρχεται μια ωραία μυρωδιά ούζου...
και όταν ανοίγω το καπό, ακόμη χειρότερα!!!!

Υποστροφή έχουμε οταν χτυπάμε στον τοίχο με τη μούρη...
Υπερστροφή έχουμε οταν χτυπαμε στον τοίχο με τον κώλο...
Ισχύς είναι το ποσο γρηγορα θα πέσουμε πάνω στον τοίχο...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 21:55:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekou έγραψε:
Εγώ που είχα στο πορτμπαγκαζ ένα ξεχασμένο μπουκάλι ούζο, το οποίο πέρασα για νερό και το έβαλα στο δοχείο υγρών των υαλοκαθαριστήρων λέτε να έχω κανένα πρόβλημα;;;

Πάντως όταν καθαρίζω τα τζάμια έρχεται μια ωραία μυρωδιά ούζου...
και όταν ανοίγω το καπό, ακόμη χειρότερα!!!!

Χαχαχα! Είχα πολύ καιρό να γελάσω με κάποιο post. Καλό! Τελικά δεν είμαι μόνο εγώ γκαφατζής! Γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ! No offence! Smile

Δεν ξέρω μήπως κάνει τπτ στο χρώμα του αμαξιού το οινόπνευμα του ούζου κτλ...Αλλά δεν νομίζω μωρέ! Δεν το αδειάζεις όλο καλύτερα με τη μια και μετά ρίξε λίγο νεράκι στο αμάξι να το ξεπλύνεις να είσαι ήσυχος.
Επιστροφή στην κορυφή
alekou (Alexis)
Μέλος
Μέλος
Επίσημο Μέλος

BatMobile 1993 6.5L V8

Ένταξη: 24 Φεβ 2007
Τόπος: Θεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 22:41:00    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Αφού το γέμισα με ούζο μετά έχωσα μέσα το λάστιχο και το άφησα να ξεχειλίσει, αλλά ακόμη μυρίζει....

Φαντάζεσαι να με σταματήσουν για αλκοτέστ;;;

Κι άντε τώρα να τους εξηγήσεις ότι αυτό που μυρίζει τσίπουρο, δεν είσαι εσύ αλλά το αυτοκίνητο!

Πάντως όταν είμαι στην κίνηση, δεν καθαρίζω το παρμπρίζ γιατί μπορεί να μεθύσουν οι απο πίσω από τις αναθυμιάσεις!

Υποστροφή έχουμε οταν χτυπάμε στον τοίχο με τη μούρη...
Υπερστροφή έχουμε οταν χτυπαμε στον τοίχο με τον κώλο...
Ισχύς είναι το ποσο γρηγορα θα πέσουμε πάνω στον τοίχο...
Ροπή είναι το πόσο μακριά θα πάρουμε σβάρνα τον τοίχο μαζί μας...
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
ironman02 (Giorgos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 29 Απρ 2009, 23:33:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαχαχα!! +1111111 !!!
Επιστροφή στην κορυφή
blaze ocean 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

peugeot 207 2tronic

Ένταξη: 12 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 10 Μάϊ 2009, 22:59:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν πιστευεις πως θα σου κανει προβλημα(εγω δε το πιστευω!) αρχισε το ψαρεμα στο δοχειακι...
Επιστροφή στην κορυφή
underage (Σοφία)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 206 1.4 (8V) XT (2003)

Ένταξη: 09 Οκτ 2003
Τόπος: Σαλαμίνα - Καναδά

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 14 Μάϊ 2009, 00:29:18    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

alekou έγραψε:
Αφού το γέμισα με ούζο μετά έχωσα μέσα το λάστιχο και το άφησα να ξεχειλίσει, αλλά ακόμη μυρίζει....

εμ άμα έβαζες παγάκια δεν θα είχες κανένα πρόβλημα Laughing Laughing
....δεν ρωτάς και εσύ κάνεις του κεφαλιού σου

Αξίζει φίλε να υπάρχεις
για ένα όνειρο κι ας είναι
η φωτιά του να σε κάψει!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Αυτή η Θ.Ενότητα έχει κλειδώσει, δεν μπορείτε να απαντήσετε ή να επεξεργασθείτε συζήτηση σ' αυτή    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Τεχνικές - Μηχανολογικές Συζητήσεις Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης