Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
SnakeMJK (Ζήσης) Άντε γεια !!!

Renault Clio 1.5 (8V) Dynamic (2015)
Ένταξη: 27 Φεβ 2003 Δημοσιεύσεις: 5109 Τόπος: Αθήνα
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 17 Ιούν 2003, 22:29:57 Θέμα δημοσίευσης: Αφαίρεση ταμπλό |
|
|
Πως βγαίνει το κεντρικό ταμπλό (με τα κοντέρια κ.λπ.); Συγκεκριμένα επειδή θα αλλάξω την ζελατίνα του ρολογιού θέλω να αλλάξω και αυτή που δείχνει τον χιλιομετρητή... Πως θα φτάσω εκεί μέσα;; ady; 
 |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ady (Αδριανός) Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XS (2001)
Ένταξη: 03 Σεπ 2002 Δημοσιεύσεις: 1468 Τόπος: Αθήνα - Ν. Ερυθραία
|
Δημοσιεύθηκε: Τετ 18 Ιούν 2003, 07:42:03 Θέμα δημοσίευσης: Re: Αφαίρεση ταμπλό |
|
|
SnakeMJK έγραψε: | Πως βγαίνει το κεντρικό ταμπλό (με τα κοντέρια κ.λπ.); Συγκεκριμένα επειδή θα αλλάξω την ζελατίνα του ρολογιού θέλω να αλλάξω και αυτή που δείχνει τον χιλιομετρητή... Πως θα φτάσω εκεί μέσα;; ady;  |
Toν πίνακα οργάνων τον βγάζεις ως εξής:
Χαμηλώνεις τελείως το τιμόνι.
Ξεκινώντας από κάτω, ξεκουμπώνεις το πλαστικό που περιβάλει τον πίνακα οργάνων (είναι όλο κουμπωτό, δεν έχει βίδες).
Ο πίνακας οργάνων έχει μία βίδα στο πάνω μέρος (φυσικά torx).
Την ξεβιδώνεις και τραβάς τον πίνακα οργάνων μέχρι να φανούν οι δύο φύσες που έχει από πίσω. Τις βγάζεις και έχεις τον πίνακα οργάνων στα χέρια σου.
Τόσο απλά !!
ΥΓ. Συνήθως ότι έχει σχέση με ηλεκτρολογικά και ρεύματα, είθιστε να βγάζουμε τον ένα πόλο της μπαταρίας με τα γνωστά επακόλουθα (μηδενισμός ρολογιού, reset ραδιοcd, κλπ, κλπ)......Αλλοι το κάνουν, άλλοι πάλι όχι. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
Ivang (Βαγγέλης) Δραστήριο μέλος

206 1.6 16V
Ένταξη: 15 Νοέ 2002 Δημοσιεύσεις: 230 Τόπος: Θεσ/νίκη
|
Δημοσιεύθηκε: Παρ 27 Ιούν 2003, 13:26:43 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
zzzleepy έγραψε: | Τι να τις κάνουμε τις εγκυκλοπαίδειες όταν έχουμε τον Βαγγέλη;
Εύγε αγόρι μου!!!  |
Πλέον έχω υποχρεώσεις

|
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|