PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

207 - Παίζει στο Ρελαντί - Δυσκολία Εκκίνησης κινητήρα
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207 1.4 95ps (16V) ΠΙΣΤΟΛΑΡΑ

Ένταξη: 05 Νοέ 2008
Τόπος: ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 12:38:41    Θέμα δημοσίευσης: 207 - Παίζει στο Ρελαντί - Δυσκολία Εκκίνησης κινητήρα Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλησπέρα παιδιά
Έχω ένα Peugeot 207 1,4 με τα 95hp του 2008 με 109.000χλμ
Έχω προσέξει ότι πολλές φορές τον τελευταίο καιρό το αυτοκίνητο παίζει αρκετά στο ρελαντί (καμιά φορά φαίνεται και στο στροφόμετρο). Σαν να πατάω στιγμιαία το γκάζι.
Επίσης δυσκολεύεται πολλές φορές να πάρει μπρος (αλλά παίρνει).

Τι μπορεί να φταίει;
Βενζίνη; Ή κάτι παρόμοιο;

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

Ένταξη: 07 Σεπ 2010

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 12:47:11    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

μπουζι ποτε αλλαξες τελευταια φορα?
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 12:48:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

στα 100.000χλμ

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 13:16:06    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

πεταλουδα καθαρισες?μαπ?φιλτρο?βγαλε μια τα μπουζι και δες σε τι κατασταση ειναι...βγαλε τα μια φωτο και ποσταρε την εδω να τη δουνε και τα παιδια..για να δεις τη κατασταση των καυσεων σου και αν φταιει βενζινη η αν εχεις κανα μπεκ που ισως να θελει ξεβουλωμα..μετα μπορεις σαν πρωτη βαση να βαλεις 100αρα να το κυνηγησεις λιγο και να κοιταξεις μπουζι.αναλαγα με τη κατασταση τους βλεπεις..αλλα συνηθως ειναι θεμα εισαγωγης αερα ηλεκτρονικης διαχειρησης της καυσης απο καποιο μαπ η απο κακη καυση λογω βενζινης η μπεκ.
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 14:07:29    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

το φίλτρο καθαρίστηκε και αυτό στα 100
τώρα για πεταλούδα & μαπ που λες, πέτυχες σε άνθρωπο που από μηχανικά ξέρει τα βασικά.
Σε λίγα χλμ θα το πάω για αλλαγή λαδιών.
Τι να του πω να προσέξει περισσότερο;

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 15:13:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

ξεκινα απο το να αλλαξεις και να βαλεις καμμια 100αρα βενζινη για κανα 2 γεμισματα και εαν βλεπεις οτι συνεχιζει τοτε οταν πας στον μηχανικο σου πες του να καθαρισει μαπ και πεταλουδα και να κοιταξετε τα μπουζι να τα δειτε και βγαλε τα και μια φωτο.?εχεις φιλτρο σπορ τυπου kn bmc να φανταστω???
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 16:27:36    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Φίλτρο kn στο φιλτροκούτι μέσα

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
vasilisalessia (vasilis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot307 1.4 16v

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 16:30:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οκ ψαξε τα αλλα που σου εγραψα..βενζινη κλπ...σα πρωτη δοση και βλεπεις
Επιστροφή στην κορυφή
Aggelos-306 (Άγγελος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 306 tu5j4 97'

Ένταξη: 23 Νοέ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 13 Δεκ 2012, 17:08:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Πήγαινε αντιπροσωπία κ βάλτω στο διαγνωστικό. Πιστεύω θα το δεις αν έχει κάπου πρόβλημα. Με τις βενζίνες δε θα λυθεί το πρόβλημα αν ήταν θα στο έκανε από την αρχή. Smile

TU5J4
Επιστροφή στην κορυφή
kostasvti (kost@s)
Φανατικό μέλος
Φανατικό μέλος

Peugeot 207 rallye

Ένταξη: 25 Ιαν 2009
Τόπος: Περιστερι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 09 Ιαν 2013, 19:46:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το δικό μου λύθηκε με αλλαγή αισθητήρα εκκεντροφορων.

φωτογραφία (1)
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2013, 15:31:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

επαναφέρω το θέμα.
συνεχίζει να δυσκολεύεται πολλές φορές να πάρει μπρος
και όχι όταν είναι πρωί (δηλαδή είναι κρύο)
μπορεί να το έχω σβήσει μόλις, και μετά από 5 λεπτά να μην πάρει με την 1η.
αλλά με την 2η φορά παίρνει κατευθείαν! (χωρίς να "δυσκολευτεί" καθόλου)

το είδε ένα φιλαράκι που έχει ένα C2 και μου είπε ότι παίζει να έχει θέμα και η μίζα.

ιδέες;;;

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2013, 15:41:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Bill207 έγραψε:
επαναφέρω το θέμα.

το είδε ένα φιλαράκι που έχει ένα C2 και μου είπε ότι παίζει να έχει θέμα και η μίζα.

ιδέες;;;

Εχεις προγραμμα;

Οταν παιρνει μπρος, κανει σκασιματα στην εξατμιση τα πρωτα 20-30 δευτερολεπτα; (Πρωι αυτο)

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2013, 17:55:33    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sam αν έχει πρόγραμμα και κάνει σκασίματα το πρωί σε κρύα εκκίνηση τι μπορεί να είναι; Εμένα χωρίς προβλήματα εκκίνησης το κάνει καμιά φορά
Επιστροφή στην κορυφή
Samer (SAM)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 207GT GTX

Ένταξη: 04 Μάρ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2013, 18:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

gew_ponos έγραψε:
Sam αν έχει πρόγραμμα και κάνει σκασίματα το πρωί σε κρύα εκκίνηση τι μπορεί να είναι; Εμένα χωρίς προβλήματα εκκίνησης το κάνει καμιά φορά

Αντλια υψηλης.

Τωρα εξαρτατε απο πολλα.

Η πρωτη αντλια εμενα κλαταρε απο χρηση και χλμ. Η δευτερη αντλια αρχισε να κανει κολπα το πρωι λογο προγραμματος. (Βενζινη παντα 100αρα απο τον ιδιο βενζινα και δεν ειχα ποτε θεμα εκει). Αλλαχτηκαν καποια πραγματα και εστρωσε.

Εσενα μπορει να ειναι απο προγραμμα, κακη βενζινη, η απλα αρχιζει και κλαταρει σιγα σιγα. Σκασιματα το πρωι και ρελαντι να παιζει ανω κατω ειναι η αντλια

"I wish I could see things from your point of view, unfortunately i can't stick my head that far up my ass"!!
Επιστροφή στην κορυφή
gew_ponos (ΠΑΡΗΣ)
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

207 Rallye & 208 HDI

Ένταξη: 30 Δεκ 2012

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 23 Δεκ 2013, 18:42:08    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν έχω θέματα με ρελαντί και τέτοια, μια φορά απο κωλοβενζίνη μου έκανε κάτι παφ πουφ, την έφαγα και τέρμα. Τώρα άμα είμαι τυχερός για αντλία καλώς να έρθει, τη δουλειά μας την ξέρουμε..Σε λίγο στα συνεργεία θα μας βλέπουν και θα μας χτυπάνε στη πλάτη
Very happy Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Bill207 (Bill)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 24 Δεκ 2013, 14:01:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
Bill207 έγραψε:
επαναφέρω το θέμα.

ιδέες;;;

Εχεις προγραμμα;

Οταν παιρνει μπρος, κανει σκασιματα στην εξατμιση τα πρωτα 20-30 δευτερολεπτα; (Πρωι αυτο)

δεν έχω πρόγραμμα
και σχεδόν κάθε πρωί κάνει αυτά τα σκασίματα και μυρίζει πιο έντονα από το κανονικό (κατά την γνώμη μου πάντα) ο καταλύτης...

Μ.
Γ.
Δ.
Επιστροφή στην κορυφή
Gotcha (George)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

F20 πετρέλης

Ένταξη: 06 Ιούν 2009

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 26 Δεκ 2013, 19:16:30    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μπαταρια σου ειναι ΟΚ ? Μιλαω παντα για την δυσκολια εκκινησης και οχι για την ασταθεια ρελαντι
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 27 Δεκ 2013, 14:17:03    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Samer έγραψε:
gew_ponos έγραψε:

Αντλια υψηλης.

Τωρα εξαρτατε απο πολλα.

Η πρωτη αντλια εμενα κλαταρε απο χρηση και χλμ. Η δευτερη αντλια αρχισε να κανει κολπα το πρωι λογο προγραμματος. (Βενζινη παντα 100αρα απο τον ιδιο βενζινα και δεν ειχα ποτε θεμα εκει). Αλλαχτηκαν καποια πραγματα και εστρωσε.

Εσενα μπορει να ειναι απο προγραμμα, κακη βενζινη, η απλα αρχιζει και κλαταρει σιγα σιγα. Σκασιματα το πρωι και ρελαντι να παιζει ανω κατω ειναι η αντλια

Epeidh ομως πολλοι απο δω μεσα εχουν βγαλει προβλημα στην αντλια και οι καιροι ειναι δυσκολοι πλεον,εχει προσπαθησει κανεις να βγαλει την ηλεκτροβανα της (χαλασμενης) αντλιας να δει αν χρειαζεται καθαρισμα και αν λυνεται το θεμα με αυτο τον τροπο?

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
dimkeras (Δημοσθένης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

e-tuned

Ένταξη: 18 Ιούλ 2007
Τόπος: Λευκάδα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 30 Δεκ 2013, 11:11:53    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

recife_rallye έγραψε:
Epeidh ομως πολλοι απο δω μεσα εχουν βγαλει προβλημα στην αντλια και οι καιροι ειναι δυσκολοι πλεον,εχει προσπαθησει κανεις να βγαλει την ηλεκτροβανα της (χαλασμενης) αντλιας να δει αν χρειαζεται καθαρισμα και αν λυνεται το θεμα με αυτο τον τροπο?

Λευτέρη, καλημέρα.
Στην πρώτη αντλία που είχα αλλάξει το 2010 μετά από 100.000km μου είχαν πει ότι το πρόβλημα ήταν στις ανοχές του εμβόλου της που ήταν μεγαλύτερες από το προβλεπόμενο. Ότι το έμβολο φθείρεται και δε μπορεί πλέον να στεγανοποιήσει και να συμπιέσει. Τώρα, αλήθεια; Ψέματα; Έτσι μου είχαν πει.

Vroum-vroum!
Επιστροφή στην κορυφή
recife_rallye (lefos)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

e-tuners stage4 from north

Ένταξη: 03 Σεπ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 31 Δεκ 2013, 13:39:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δημοσθενη συμφωνα με το πως δουλευει αυτη η ηλεκτροβανα,εχει μια βαση αυτο που σου ειπαν.Το κακο ειναι πως η πεζο πουλαει ολοκληρη την αντλια με την ηλεκτροβανα Crying or Very sad

Εχει κανεις αναλογη εμπειρια με τον Δημο?

Παμε για καμμια οδικη δοκιμη επιτελους?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2, 3  Επόμενη
Σελίδα 1 από 3

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης