PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Απορια σχετικα με κτεο και μεταβιβαση!!!

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
silver205 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 05 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:27:35    Θέμα δημοσίευσης: Απορια σχετικα με κτεο και μεταβιβαση!!! Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παιδια παρακαλω τα φωτα σας,
συμφωνα με τον τελευταιο νομο αν ενα αυτοκινητο δεν ειναι περασμενο κτεο δεν μπορει να γινει η μεταβιβαση του,
σημερα μου ειπαν οτι η μεταβιβαση μπορει να γινει και χωρις το κτεο με την προυποθεση ο αγοραστης να παει να πληρωσει το παραβολο και το προστιμο του κτεο εφοσον αυτο υπαρχει και τα επιδυκνυει την ωρα που γινεται η μεταβιβαση σε ενα ΚΕΠ ξερω γω και γινεται η μεταβιβαση και ο νεος ιδιοκτητης πρεπει μετα να περασει κτεο το αυτοκινητο!
Ξερει κανεις κατι?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Μάρ 2009, 23:44:26    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Απ' όσο ξέρω δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Για να γίνει μεταβίβαση πρέπει να υπάρχει δελτίο τεχνικού ελέγχου ΚΤΕΟ, σε ισχύ....
Ή τουλάχιστον δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι διαφορετικό.
Αν και αυτό που λες μου φαίνεται λίγο απίθανο να ισχύει, επίσης το βρίσκω και ανόητο!
...Τι υποχρεώνει το νέο ιδιοκτήτη μετά ας πούμε να περάσει κτεο Question

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
silver205 (kostas)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Peugeot 207 Rallye (2009)

Ένταξη: 05 Νοέ 2005

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:05:39    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν ξερω και εγω σημερα το ακουσα και μου ακουστηκε λιγο κουλο γι'αυτο ρωτησα μηπως μου εχει ξεφυγει κατι!
παντως αυτος που μου το ειπε εκανε τη μεταβιβαση ετσι απ'οσο μου ειπε!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
lambrosp 
Μέλος
Μέλος

peugeot 206 1.6 T (16v) xs 2003

Ένταξη: 18 Νοέ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 00:13:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

silver205 έγραψε:
δεν ξερω και εγω σημερα το ακουσα και μου ακουστηκε λιγο κουλο γι'αυτο ρωτησα μηπως μου εχει ξεφυγει κατι!
παντως αυτος που μου το ειπε εκανε τη μεταβιβαση ετσι απ'οσο μου ειπε!

Φιλε το αυτοκινητο πρεπει να εχει οποσδηποτε ΚΤΕΟ κατα την μεταβιβαση.
Ειτε το περνας εσυ ,ειτε ο νεος ιδιοκτητης .Στο ΚΕΠ θα σου ζητησουν οπωσδηποτε το χαρτι του ΚΤΕΟ.Να ξερεις οτι το αμαξι πρεπει να εχει το ισχυον δελτιο τεχνικου ελεγχου για 2 χρονια και οχι το προσωρινο 20 ημερων που δινεται σε περιπτωση που σε κοβουν για καποια παραληψη μεχρι να το φτιαξεις και να ξαναπας να σε περασουν εφοσον το εφτιαξες.
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 01:15:15    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Ισχυει.
Απο τον Μαρτιο του 2008 για μεταβιβαση αυτοκινητου ειναι υποχρεωτικο το χαρτι του ΚΤΕΟ.

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Sinanai (Κωστής)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Peugeot 206 1.6 (16V) GTi (2006)

Ένταξη: 10 Ιαν 2008
Τόπος: Στις "Κάπα" των παλαιών Ε.Ο.

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 09:24:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Εννοείτε ακόμη και σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει ο καιρός να περάσει το αμάξι ΚΤΕΟ; Δλδ ακόμη και πριν τα 4 χρόνια; Γιατί δεν το τσέκαρα αυτό. Το 206 που πήρα είναι μοντ. Μάρτη 2006, αλλά τις διαδικασίες μεταβίβασης δεν τις έκανα εγώ.

Σβέλτα, μαντόνα, μανιβέλα
φρένο, στραπάτσο, καραμπόλα
μόδα, καβάλα, ντόλτσε βίτα
τρόμπα, φιγούρα, σαχλαμάρα κι άρπα-κόλλα
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
makis106 (makis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 207 THP Rallye (2008)

Ένταξη: 15 Μάϊ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 10:27:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Εννοείτε ακόμη και σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει ο καιρός να περάσει το αμάξι ΚΤΕΟ; Δλδ ακόμη και πριν τα 4 χρόνια; Γιατί δεν το τσέκαρα αυτό. Το 206 που πήρα είναι μοντ. Μάρτη 2006, αλλά τις διαδικασίες μεταβίβασης δεν τις έκανα εγώ.

Όχι βέβαια! Μόνο αν είχε υποχρέωση να είναι περασμένο, δλδ μόνο αν έχει κλείσει τετραετία. Το δικό σου περνάει κτεο Μάρτη 2010.

etuned
Επιστροφή στην κορυφή
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Μάρ 2009, 10:28:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Sinanai έγραψε:
Εννοείτε ακόμη και σε περίπτωση που δεν έχει φτάσει ο καιρός να περάσει το αμάξι ΚΤΕΟ; .

Τσου! Very happy

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης