PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Citroen C2 2004

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
chatasos (Τάσος)
Developer - Administrator
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207 1.6 (17V!) GT (2009)

Ένταξη: 12 Απρ 2002
Τόπος: Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 09 Μάϊ 2003, 12:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Citroen C2 2004 Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Τις πρώτες πληροφορίες για το Citroen C2 έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία. Το νέο της μικρό θα παρουσιαστεί επίσημα στην Έκθεση της Φρανκφούρτης και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά προς το τέλος του έτους.

Σχεδιαστικά θυμίζει λίγο το μεγαλύτερο C3, κυρίως στο μπροστινό του μέρος, αλλά έχει σαφώς πιο δυναμικό χαρακτήρα. Ξεχωρίζουν περισσότερο τα τετράγωνα φωτιστικά σώματα μπροστά, καθώς επίσης τα φαρδιά τόξα των τροχών.

Το συνολικό μήκος του αμαξώματος του C2 είναι 3.660mm, δηλαδή 30mm λιγότερα από αυτό του C3. Το πλάτος του είναι 1.660mm και το ύψος φτάνει τα 1.640mm. Το μακρύ μεταξόνιο των 2.310 εξασφαλίζει μία άνετη καμπίνα.

Το εσωτερικό του C2 είναι ευρύχωρο και ευέλικτο. Τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα, αυξάνοντας το χώρο αποσκευών. Στον εξοπλισμό του θα περιλαμβάνονται ABS, EBD και Brake Assist, ESP με traction control, αισθητήρες πάρκινγκ, αποσπώμενη κολώνα τιμονιού, καθώς επίσης έως και έξι αερόσακους.

Το νέο μικρό της Citroen θα κυκλοφορήσει μόνο σε τρίθυρες εκδόσεις με τέσσερις επιλογές κινητήρα. Πρόκειται για τους βενζινοκινητήρες 1,1, 1,4 και 1,6 λίτρων, ισχύος 61, 75 και 110 ίππων. Τη γκάμα θα συμπληρώνει ο turbo diesel των 1,4 λίτρων με τους 70 ίππους. Το σύστημα μετάδοσης "Sensodrive" που είναι διαθέσιμο στο C3, θα παρέχεται προαιρετικά και στο C2.

Πηγή : autopress.gr

Ο φορουμάρχης επέστρεψε παντρεμένος & ανανεωμένος!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
geopili 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

Ένταξη: 10 Δεκ 2002

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 18:43:01    Θέμα δημοσίευσης: Έρχεται το Citroen C2 VTR Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Από το Autopress:

http://www.autopress.gr/dnews/show.asp?ID=3086
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
PHSYBORG (HULK)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Pug 8v ''maximum attack''

Ένταξη: 24 Μάϊ 2003
Τόπος: In the VORTEX of HEAVEN!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 19:14:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

E OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, PEZUN ME TA NEYRA MAS OI GALOI !
AUTOS O KINITIRAS THA ITAN I SOTIRIA MAS ALA OXI EKI STI MIZERIA TON 75 THA MASTE.MAS TA XONANE TA IBIZA TOSO KERO K TA POLO TORA TA MAS TA XONI K TO C2 ?????????????? Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad
DEN TON FORAI UTE TO XSARA LEI ARA UTE KANENA MODELO TIS PUG !
TI OREA TI KALA.E TI NA PO TORA !

FULL THROTLE....

NEW forum at www.btt.20m.com
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Αλεξ@νδρος (Αλέξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

Peugeot 206 1.4(8V) XS 4/2004

Ένταξη: 20 Απρ 2002
Τόπος: Παλαιό Ηράκλειο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Ιούν 2003, 22:38:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Δεν λεει οτι δεν θα τον φορεσει κανενα PUG.
Απλως το Xara ειναι ενα μοντελο που εχει ολοκληρωσει τον κυκλο του σε αντιθεση με τα C2,C3.Επομενως η τονωση στις πωλησεις θα ειναι αμελητεα μπροστα στα εξοδα γα την αλλαγη στην γραμμη παραγωγης.Επομενως το αφηνουν ετσι μεχρι την αντικατασταση του
Το ιδιο σε καποιο βαθμο ισχυει και για το 206 με την εννοια οτι δεν πιστευω να δουμε τον κινητηρα στο αγαπημενο μας μοντελο.Για τα 107,207 και για το 307(οταν ερθει καιρος για Facelift) πιστευω οτι οι πιθανοτητες ειναι παρα πολλες(ιδιως για το 207)

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 11:50:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και καλά το VTS, το VTR τι σημαίνει?

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα
Vaggelis (Βάγγος - Ιδρυτικό μέλος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 206 1.4 (8V) XR (2000)

Ένταξη: 10 Οκτ 2002
Τόπος: Αμπελογκάρντεν

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 14:44:32    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

Αν δεν κάνω λάθος, η Citroen είχε δώσει το όνομα VTR σε μια πολυτελή έκδοση της Xsara, με πλούσιο εξοπλισμό...
Όσο για το οτι δεν θα εξοπλίζει την Xsara, είναι φυσιολογικό γιατί έρχεται το νέο μοντέλο, το C4...
Άρα, δεν πρόκειται να δούμε 206 με 95 ΗΡ... Πρέπει να τελειώσει και το στόκ, και το 207 πρέπει να έχει ένα νέο ατού...
Κάλλιο αργά παρά ποτέ, που λέει και η παροιμία...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

Ένταξη: 06 Ιούν 2002
Τόπος: Πόρτο-Ράφτη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 22:23:27    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Onfire Onfire Δηλαδή "πάμε" για το 207 Question Γιατί όχι;Αν είναι όμορφο και έχει και 95 άλογα...βούούρρ! Onfire Onfire
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Yahoo Messenger
Blue_Devil (Βαγγέλης)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

206 CC

Ένταξη: 24 Νοέ 2002
Τόπος: Πάτρα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Δευ 02 Ιούν 2003, 23:27:40    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

To είδα σήμερα σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και είπε και για την έκδοση VTR με 125 !!! άλογα....για το μέγεθος του αυτοκινήτου και την αεροδυναμική του ,ου φάνηκαν πολλά....δε γινεται να το βάλουν στο cc....?????Πουλάω το δικό μου και παίρνω το cc VTR Wink Wink Razz Razz Laughing Laughing Very happy Very happy Very happy
Επιστροφή στην κορυφή
XASOS 
Νέος χρήστης
Νέος χρήστης

ΒMW 525

Ένταξη: 10 Ιαν 2003

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 00:38:04    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δεν λεω καλοί οι νέοι κινητήρες αλλα σασ αρέσει σε εμφάνιση??? το ότι το πισω τζάμι δεν είναι στην ίδια ευθεία με το μπροστά μου φαίνεται πολύ άσχημο!!
Επιστροφή στην κορυφή
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 07:52:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Όπως είπε και ο Blue Devil, το Tempo Power, έδειξε την παρουσίαση του C2 και είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα....
Μίλησαν για την έκδοση VTR (και παράλληλα την έδειχναν...)
Η έκδοση VTR λοιπόν, θα διαθέτει τον κινητήρα 1600 16V με 125 ΗΡ και σειριακό αυτόματο κιβώτιο με χειριστήρια στο τιμόνι Ferrari - style!!!! Shocked Shocked Shocked
Φοβερό!!! Shocked Shocked Shocked
Όλα αυτά τους πρώτους μήνες του 2004...
Δεν μίλησαν για 1400 16V με 95 άλογα, αλλά για τον κλασικό 75άρη...
Το design πάντως ομολογώ οτι είναι άκρως επιθετικό σε σχέση με το αδερφάκι του 107 που έρχεται...

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger MSN Messenger
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 03 Ιούν 2003, 10:00:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Η μελλοντική γκάμα των μοντέλων της Citroen θα εφοδιάζεται με ένα νέο 16βάλβιδο 1.400άρη κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 95 ίππους.

Η γαλλική εταιρεία αναμένεται να δώσει τα πρώτα δείγματα γραφής αυτού του κινητήρα, στο C2, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα τον Οκτώβριο. Το C2 εκτός από τον 1.400άρη κινητήρα θα εφοδιάζεται και με ένα 1.600άρη των 125 ίππων, ο οποίος θα συνοδεύεται με μηχανικό κιβώτιο αλλά και Sensodrive κιβώτιο, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να «αλλάζει» τις ταχύτητες από το τιμόνι.

Η έκδοση των 1,6 λίτρων του C2 θα είναι στην ουσία ο αντικαταστάτης του Citroen Saxo VTS.Eπιπλέον σύμφωνα με πληροφορίες το C4, το οποίο με την σειρά του εφοδιάζεται με το νέο 1.400άρη κινητήρα, θα κάνει την εμφάνισή του στην Ευρωπαϊκή αγορά στα τέλη του 2004. Τέλος όσον αφορά τον κινητήρα των 1,1 λίτρων της Citroen, έγινε γνωστό ότι δεν θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές.

Πηγή: autotriti.gr

Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2003, 10:39:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:

Ακόμα να μου απαντήσετε? Evil Evil Evil

Αν υποθέσω πως το S είναι SPORT, τότε το R είναι RACING?

Επιστροφή στην κορυφή
alxdr74 (αλεξανδρος)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος

peugeot 307 1.4 XS

Ένταξη: 11 Νοέ 2002
Τόπος: GREECE

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2003, 10:48:31    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Vaggelis έγραψε:

[i]Η μελλοντική γκάμα των μοντέλων της Citroen θα εφοδιάζεται με ένα νέο 16βάλβιδο 1.400άρη κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 95 ίππους.
Αραγε ποσο να στοιχιζει αυτος ο κινητηρας καινουργιος? Θα ταιριαζε στο 206? Σε κανενα χρονο μαλλον θα χρειαστω κινητηρα οποτε....

Peugeot...The drive of your life
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Yahoo Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τετ 04 Ιούν 2003, 22:10:34    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

chatasos έγραψε:
chatasos έγραψε:

Τάσο σου απαντάει πιο πάνω ο Βαγγέλης. Cool
Επιστροφή στην κορυφή
chatasos (Τάσος)
Επίσημο Μέλος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2003, 12:40:49    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

1.1 i love you έγραψε:
chatasos έγραψε:
chatasos έγραψε:

Τάσο σου απαντάει πιο πάνω ο Βαγγέλης. Cool

Εγώ αναφέρομαι στα αρχικά VTR Wink Wink

Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2003, 20:51:13    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Νομίζω ότι έχει σχέση με το επίπεδο του εξοπλισού χωρίς όμως να είμαι σίγουρος! Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Πεμ 05 Ιούν 2003, 21:43:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Shocked Shocked Armed Armed Αυτό προσπαθούμε να πούμε κι εμείς Evil Evil
Επιστροφή στην κορυφή
GIANNIS206 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

207 RC

Ένταξη: 07 Νοέ 2002
Τόπος: Σέρρες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2003, 00:29:56    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Καλά ρε συνονόματε μην βαράς!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
1.1 i love you (Γιάννης)
Δραστήριο μέλος
Δραστήριο μέλος

C3 1.6 Elegance

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Παρ 06 Ιούν 2003, 21:49:45    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Scratch Scratch Thumb right
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Νέα Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης