PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού?
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
Nikos997 (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 16 Ιαν 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 18:58:57    Θέμα δημοσίευσης: Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Γεια χαρά,
Ενδιαφέρομαι για μοντέλα Peugeot ή Mini με τον 1.6 THP κινητήρα αλλά ρε γμτ διαβάζω για πολλά προβλήματα που ακόμα και μετά 2 χρόνια κυκλοφορίας δεν έχουν λυθεί. Ενδεικτικά (εκτός από αυτό το site):
http://www.207oc.com/index.php/topic,3577.0.html
http://www.mini2.com/forum/2nd-gen-faults-fixes/
http://www.northamericanmotoring.com/forums/stock-problems-issues-188/

Τι να κάνω, να το ρισκάρω ή καλύτερα να πάρω κάτι άλλο?
Μ' ενδιαφέρει πιο πολύ το καινούργιο Mini Cooper S cabrio και ως εναλλακτική το 207 CC Turbo. Δυστυχώς cabrio και μικρό μήκος αμαξώματος (λόγω έλλειψης parking) σε άλλη μάρκα δεν βρίσκεις (με εξαίρεση το colt και το mx5-που είναι διθέσιο).
Έτσι το όνειρο για cabrio μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσω και να στραφώ σε κάποιο μικρό και γρήγορο.

Μ' ενδιαφέρει η γνώμη σας όσον αφορά τις βλάβες του THP. Θα ξεπεραστούν λέτε? Βασικά μιλάω για απόλυτη αξιοπιστία γιατί το αμάξι θα το οδηγεί και η οικογένειά μου και δεν θέλω να ταλαιπωρήθουν οι άνθρωποι..
Ευχαριστώ πολύ.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

Ένταξη: 30 Αύγ 2007

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:48:59    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

οτι αμαξι κ να παρεις μπορει να σε ταλαιπορεσει 1-2-3 φορες....μην σου τυχη ειναι ...δεν εχει μαρκα...μερικα απο τα λιγα πρωτα μικροπροβληματα στα 207 δεν υπαρχουν στα 207 του σημερα
αλλα να ξερεις απο τωρα cabrio cc κτλ
μην περιμενεις να μην ακους θορυβους κτλ..
Επιστροφή στην κορυφή
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:56:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
οτι αμαξι κ να παρεις μπορει να σε ταλαιπορεσει 1-2-3 φορες....μην σου τυχη ειναι ...δεν εχει μαρκα...μερικα απο τα λιγα πρωτα μικροπροβληματα στα 207 δεν υπαρχουν στα 207 του σημερα
αλλα να ξερεις απο τωρα cabrio cc κτλ
μην περιμενεις να μην ακους θορυβους κτλ..

Συμφωνώ και επαυξάνω. Πάντως για ΜΙΝΙ δεν ξέρω τι βγάζουν. Τα 207 πάντως του 09 λογικά δεν θα βγάζουν τίποτα. Και ειδικά με το σκίσιμο που έχει φάει το δικό μου και του προλαλήσαντα μηλάμε για πολύ αξιόπιστα αμαξάκια.
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
kammenos (panagiotis)
Τρελλαμένο μέλος
Τρελλαμένο μέλος
Επίσημο Μέλος

PEUGEOT 2

Ένταξη: 24 Ιαν 2007
Τόπος: ΠΑΤΡΑ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 19:58:43    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Έχει μάθει κανείς αν θα βγει 6τάχυτο σασμάν και πότε στο 207? Rolling eyes
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email MSN Messenger
Jim207GT (Δημήτρης)
Τμήμα Κοινωνικών Εκδηλώσεων
Επίσημο Μέλος

Peugeot 207GT 2007

Ένταξη: 23 Οκτ 2007
Τόπος: Βύρωνας Αθήνα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 20:13:22    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

kammenos έγραψε:
Έχει μάθει κανείς αν θα βγει 6τάχυτο σασμάν και πότε στο 207? Rolling eyes

Μπά τίποτε επίσημο. Αν και γώ να σου πώ την αλήθεια, πλέον με το πρόγραμμα μία 5η μακρύτερη θέλω και είμαι οκ. Οι άλλες είναι μιά χαρα από κλιμάκωση, και στο βουνό πλέον έχεις μόνο 3η, άντε 2α βαριά σε καμια κλειστή φουρκέτα και μετά πάλι 3η. Αυτόματο το 207 Laughing Laughing
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

Ένταξη: 05 Δεκ 2006
Τόπος: Nikaia/Argyroupoli

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 20:16:16    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos997 έγραψε:
Γεια χαρά,
Ενδιαφέρομαι για μοντέλα Peugeot ή Mini με τον 1.6 THP κινητήρα αλλά ρε γμτ διαβάζω για πολλά προβλήματα που ακόμα και μετά 2 χρόνια κυκλοφορίας δεν έχουν λυθεί. Ενδεικτικά (εκτός από αυτό το site):

Μ' ενδιαφέρει πιο πολύ το καινούργιο Mini Cooper S cabrio και ως εναλλακτική το 207 CC Turbo. Δυστυχώς cabrio και μικρό μήκος αμαξώματος (λόγω έλλειψης parking) σε άλλη μάρκα δεν βρίσκεις (με εξαίρεση το colt και το mx5-που είναι διθέσιο).
Έτσι το όνειρο για cabrio μάλλον θα πρέπει να το ξεχάσω και να στραφώ σε κάποιο μικρό και γρήγορο.

Συγνωμη φιλε μου αλλα μια απορια μου βγηκε

Μ' ενδιαφέρει η γνώμη σας όσον αφορά τις βλάβες του THP. Θα ξεπεραστούν λέτε? Βασικά μιλάω για απόλυτη αξιοπιστία γιατί το αμάξι θα το οδηγεί και η οικογένειά μου και δεν θέλω να ταλαιπωρήθουν οι άνθρωποι..
Ευχαριστώ πολύ.

Συγνωμη φιλε μου αλλα διβαζοντας το ποστ σου μου δημιουργουντσι καποια ερωτηματα....

1)Γιατι εισαι σε διλλημα?...το cooper σε καμπριο ειναι πραγματικα ελλεηνο....
2)Που ακουσες για προβληματα?Εννοωντας οτι προβλημα δεν εινσι να ξεβιδωσει ενα ψιλοπλαστικο καμια κονσολα...η το οτι ακους ενα γτριξιμο με συγκεκριμενα χλμ και με ανεμο βορειο βορειοανατολικ κυμεομενο απο 3-5 μποφωρ....??
3)Αφου εχεις οικογενεια και κατα συναιπεια θες χωρους μηπως να περημενες λιγο για το 308cc?Γιατι και το 207 και ακομα πιο πολυ το μινι ειναι με περιορισμενους σχετικα χωρους οσο αφορα την ανεση στα καθησματα πισω και τον χωρο αποσκευων.....

Τo THP οντας νεο μοτερ θελει χρονο μεχρι να λυθουν ολα τα bug που εχει....εδω αλλα μοτερ εχουν κλεισει 20 ετια και ακομα θελουν μαζεματακια....
Επιστροφή στην κορυφή
Nikos997 (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 21:25:23    Θέμα δημοσίευσης: Re: Να προχωρήσω σε αγορά ή να στραφώ κάπου αλλού? Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos997 έγραψε:
Γεια χαρά,

Ευχαριστώ πολύ.

Giannis307 έγραψε:
Συγνωμη φιλε μου αλλα διβαζοντας το ποστ σου μου δημιουργουντσι καποια ερωτηματα....

1)Γιατι εισαι σε διλλημα?...το cooper σε καμπριο ειναι πραγματικα ελλεηνο....
2)Που ακουσες για προβληματα?Εννοωντας οτι προβλημα δεν εινσι να ξεβιδωσει ενα ψιλοπλαστικο καμια κονσολα...η το οτι ακους ενα γτριξιμο με συγκεκριμενα χλμ και με ανεμο βορειο βορειοανατολικ κυμεομενο απο 3-5 μποφωρ....??
3)Αφου εχεις οικογενεια και κατα συναιπεια θες χωρους μηπως να περημενες λιγο για το 308cc?Γιατι και το 207 και ακομα πιο πολυ το μινι ειναι με περιορισμενους σχετικα χωρους οσο αφορα την ανεση στα καθησματα πισω και τον χωρο αποσκευων.....

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Φίλε Giannis307:
1-3) Μιλάω για το καινούργιο Cooper S cabrio που θα έρθει τον Απρίλιο. Μόνο πρόβλημα που βλέπω από τώρα οι περιορισμένοι χώροι. Στο 207 κάπως καλύτερα τα πράγματα με κλειστή την οροφή χάρη στα 463 λίτρα πορτ μπαγκάζ. Υπάρχει κι άλλο αμάξι στην οικογένεια. Σίγουρα το 308cc (όπως και άλλα πιο μεγάλα-Α3-Eos)είναι μια καλή λύση αλλά θα ξεπερνάει τα 4.20 μήκος που αρχίζει το πρόβλημα όσον αφορά το παρκάρισμα.
2) Αν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα links που έδωσα, ο κινητήρας βγάζει ανησυχητικά πολλά προβλήματα, ίσως να είναι πιο προβληματικός κι από πρώτη γενιά TSI (χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης εδώ)

Giannis307 έγραψε:
Τo THP οντας νεο μοτερ θελει χρονο μεχρι να λυθουν ολα τα bug που εχει....εδω αλλα μοτερ εχουν κλεισει 20 ετια και ακομα θελουν μαζεματακια....

Μακάρι να είναι έτσι, αλλά τα 2 ατμοσφαιρικά αυτοκίνητα που υπάρχουν στην οικογένεια μέχρι τώρα είναι τέρατα αξιοπιστίας. Γενικά ο THP είναι πολύ μοντέρνος κινητήρας άρα πιο πολύπλοκος γι αυτό δυσκολεύονται. Ας πουμε για Corsa GSI/OPC δεν έχω ακούσει προβλήματα (πιο συμβατικό turbo μοτέρ).
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 22:29:21    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

δυσκολευομαι να καταλαβω τι προβληματα σοβαρα εχει αυτο το μοτερ ειλικρινα...τα πρωτα μερικα ισως κατι ειχαν...για πες μας να ξερουμε δλδ οχι τπτ αλλο
Επιστροφή στην κορυφή
Nikos997 (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 22:39:46    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

android έγραψε:
δυσκολευομαι να καταλαβω τι προβληματα σοβαρα εχει αυτο το μοτερ ειλικρινα...τα πρωτα μερικα ισως κατι ειχαν...για πες μας να ξερουμε δλδ οχι τπτ αλλο

Ίσως θα έπρεπε να ξεκαθαρίσω ότι το αμάξι δεν θα μείνει μαμά αλλά θα προχωρήσω σε ΦΠΕ.
Διαβάζω πολλά για λαμπάκια, πολλαπλασιαστές, σκάστρες, εκκίνηση σε κρύο καιρό και άλλα που με έχουν ψιλοξενερώσει. Αν πιστεύετε ότι δεν είναι λίγα και είναι οκ και μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση, ευχαρίστως να την ακούσω.
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 31 Ιαν 2009, 23:25:05    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos997 έγραψε:
Διαβάζω πολλά για λαμπάκια, πολλαπλασιαστές, σκάστρες, εκκίνηση σε κρύο καιρό και άλλα που με έχουν ψιλοξενερώσει. Αν πιστεύετε ότι δεν είναι λίγα και είναι οκ και μπορείτε να δώσετε μια εξήγηση, ευχαρίστως να την ακούσω.
Ότι διαβάζεις, να πάρεις μια μεγάλη γόμα και να τα σβήσεις διότι:

1) Δεν ξέρεις τί στρώσιμο (ναι, αναφέρομαι στα πρώτα 1000 τουλάχιστον χλμ) έχει γίνει στο εκάστοτε αμάξι που διαβάζεις ότι βγάζει τα προβλήματα
2) Δεν ξέρεις τί συντήρηση (service κλπ.) γίνεται στο εκάστοτε αμάξι που διαβάζεις ότι βγάζει τα προβλήματα
3) Δεν ξέρεις σε τί καιρικές συνθήκες κινείται το εκάστοτε αμάξι που διαβάζεις ότι βγάζει τα προβλήματα
4) Δεν ξέρεις σε τί δρόμους κινείται το εκάστοτε αμάξι που διαβάζεις ότι βγάζει τα προβλήματα
5) Δεν ξέρεις τί χρήση κάνει ο ίδιος του ο ιδιοκτήτης στο εκάστοτε αμάξι που διαβάζεις ότι βγάζει τα προβλήματα

Οπότε, να με συγχωρέσεις, αλλά από μαλ***ες περί προβλημάτων έχουμε χορτάσει. Όποιο αμάξι και να πάρεις, αν ΔΕΝ το προσέχεις, ΔΕΝ σε προσέχει.

Και εν πάσει περιπτώσει, αν είναι να σου βγάλει κάτι ελαττωματικό στα 2 χρόνια που έχει την εργοστασιακή εγγύηση, θα στο αλλάξουνε δωρεάν.

Αν βγάλει κάτι σε παραπάνω από 2 χρόνια θα είναι φθορά αναμενόμενη που θα στην έβγαζε είτε το 207, είτε το mini, είτε η Mercedes.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 00:26:55    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και βρηκες σοβαρα αυτοκινητα να συγρινεις φιλε νικο....
Μιλας για συμβατικα και απουσαριστα μοτερ....κοιτα συμβατικο και οχι πιεσμενο πιο ειναι τα 1.6 με 150 ps η τπ 1.6 με 190 (οσα εχει τελος παντων το opc)

Kοιταξξε εδω και σχεδων 15 χρονια ακουω Peugeot=ΖΗΜΙΑ Λοιπον σου λεω κατι αλλο αν ειχαν τοσο προβλημα θα κυκλοφορουσαν ραλλακια ακομα...??ΟΧΙ!!!
Και εκτος αυτου παρτο και αλλιως...ειδες καπιο λινκ και εβγαλες πορισμα...?
Μιλησες μς καποιον ιδιοκτητη?τοτε να πω οκ εχει δικιο...
Εκτος αυτου τι fpe λες και κολοκυθια....?Εκει φαινετε και το οτι δεν το εχεις ωαξει καθολου το θεμα η απλα το εχεις δει επιφανειακα!!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Nikos997 (Νίκος)
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 00:56:16    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Giannis307 έγραψε:
Και βρηκες σοβαρα αυτοκινητα να συγρινεις φιλε νικο....
Μιλας για συμβατικα και απουσαριστα μοτερ....κοιτα συμβατικο και οχι πιεσμενο πιο ειναι τα 1.6 με 150 ps η τπ 1.6 με 190 (οσα εχει τελος παντων το opc)

Kοιταξξε εδω και σχεδων 15 χρονια ακουω Peugeot=ΖΗΜΙΑ Λοιπον σου λεω κατι αλλο αν ειχαν τοσο προβλημα θα κυκλοφορουσαν ραλλακια ακομα...??ΟΧΙ!!!
Και εκτος αυτου παρτο και αλλιως...ειδες καπιο λινκ και εβγαλες πορισμα...?
Μιλησες μς καποιον ιδιοκτητη?τοτε να πω οκ εχει δικιο...
Εκτος αυτου τι fpe λες και κολοκυθια....?Εκει φαινετε και το οτι δεν το εχεις ωαξει καθολου το θεμα η απλα το εχεις δει επιφανειακα!!!!

Το ατμοσφαιρικό μοτέρ TU5JP4 είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο εκτός αν γίνει άσχημο tuning. Κυκλοφορούν ακόμα ραλλάκια γιατί πολλοί νέοι τα παίρνουν τώρα μεταχειρισμένα σε καλή τιμή και χαίρονται οδήγηση.
Πιο πιεσμένο μοτέρ είναι του Corsa και είναι προς τιμή του που αποδεικνύεται αξιόπιστο (παρακολουθώ και forum OPC και δεν έχω διακρίνει προβλήματα) αλλά μη ξεχνάς πως η σχεδίαση του μοτέρ του είναι απλή και δεν έχει ούτε twin scroll τουρμπινα ούτε άμεσο ψεκασμό κλπ όπως το THP.
Δεν έχω κάποιον γνωστό με μοτέρ THP για να παρακολουθώ την πορεία του, μου φτάνει αυτά που διαβάζω εδώ και στα links που παράθεσα. Ρίξτους μια ματιά. Το φπε το ανέφερα γιατί με πουσάρισμα όλο και τίποτα μπορεί να προκύψει (π.χ σκάστρα).
Θα συμφωνήσω και με τον Steve πως μπορεί απλά οι ιδιοκτήτες τους να μην τα προσέχουν αλλά επειδή τα παραδείγματα είναι πολλά, γι αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός.
Επιστροφή στην κορυφή
kostas207rc (kostakis)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 RC 1.6T

Ένταξη: 02 Ιούλ 2008
Τόπος: Αθήνα-Καρδίτσα...

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 01:21:02    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Άμα κάτσω και σου πω εγώ προβλήματα που έχουν τα opc που τα λένε οι ίδιοι που έχουν οpel δεν θα πιστεύεις...
Το ότι έχει πολλούς αισθητήρες δεν είναι πάντα κακό αυτό.Μιλάω για το 207.Ίσα ίσα που αυτοί οι εγέφαλοι και να θες να το χαλάσεις δεν σε αφήνουν σε προστατεύουν μέχρι ένα σημείο πάντα...

Sex,πούδρα,πτυσσόμενο κρεβάτι και χρησιμοποιημένες πετσέτες για λίγες μέρες μόνο 15e
Επιστροφή στην κορυφή
Steve (30cm) (Moderator)
Άντε γεια !!!
Άντε γεια !!!
Επίσημο Μέλος

Citroen C4 (2012) 1.6 e-hdi DRAGSTER

Ένταξη: 21 Απρ 2003
Τόπος: Ψεσσαλονίκη

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 01:23:20    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nikos997 έγραψε:
Θα συμφωνήσω και με τον Steve πως μπορεί απλά οι ιδιοκτήτες τους να μην τα προσέχουν αλλά επειδή τα παραδείγματα είναι πολλά, γι αυτό είμαι λίγο επιφυλακτικός.
Εφ' όσον δεν γνωρίζεις όλες τις συνθήκες, να μην είσαι καθόλου επιφυλακτικός. Να μην τα λαμβάνεις καθόλου υπ' όψιν.

https://www.makemuesli.gr/
http://facebook.com/makemuesli
Επιστροφή στην κορυφή
notis1313 (notis)
Μέλος
Μέλος

Citroen saxo vts

Ένταξη: 02 Οκτ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 01:30:28    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Το ατμοσφαιρικό μοτέρ TU5JP4 είναι σε γενικές γραμμές αξιόπιστο εκτός αν γίνει άσχημο tuning. Κυκλοφορούν ακόμα ραλλάκια γιατί πολλοί νέοι τα παίρνουν τώρα μεταχειρισμένα σε καλή τιμή και χαίρονται οδήγηση.
Πιο πιεσμένο μοτέρ είναι του Corsa και είναι προς τιμή του που αποδεικνύεται αξιόπιστο (παρακολουθώ και forum OPC και δεν έχω διακρίνει προβλήματα) αλλά μη ξεχνάς πως η σχεδίαση του μοτέρ του είναι απλή και δεν έχει ούτε twin scroll τουρμπινα ούτε άμεσο ψεκασμό κλπ όπως το THP.
Δεν έχω κάποιον γνωστό με μοτέρ THP για να παρακολουθώ την πορεία του, μου φτάνει αυτά που διαβάζω εδώ και στα links που παράθεσα. Ρίξτους μια ματιά. Το φπε το ανέφερα γιατί με πουσάρισμα όλο και τίποτα μπορεί να προκύψει (π.χ σκάστρα).

Ναι οντως αδερφε αν υπαρξει προβλημα με την σκαστρα ειναι πολυ σοβαρο κ κοστιζει κιολας 70 ολοκληρα ευρω!!!!!!!!τι να πω???εχω το αμαξι 1,5 χρονο κ αποδεικνυεται τερας αξιοπιστιας!!!!το μονο τεραστιο προβλημα που εχω αντιμετωπισει ειναι αλλαγη ενος ρεγουλατορου στο τζαμι του συνοδηγου!!!!!πραγματι δισεπιλυτο προβλημα!!!!!κ αφου για τα 207 διαβαζεις τοσα προβληματα ενω για τα opel δεν διαβαζεις κατι γιατι δεν παιρνεις ενα κορσακι να τελειωνει το θεμα???
Επιστροφή στην κορυφή
206kwn (kwstas o butcher)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 206 1.4 (16v) (2006)

Ένταξη: 14 Σεπ 2007
Τόπος: balearic islands

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 01:32:38    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν μπορεις να παρεις το mini και δεν εχεις προβλημα απο τους χωρους του τοτε εινααι ισως καλυτερο απο το 207......... θα το καταευχαριστηθεις.......... αν παλι εχεις προβληματα μεσης τοτε ΜΗΝ το παρεις Laughing Laughing Laughing Laughing ...... απο οδηγηση ειναι καρτ το mini... αλλα εινια πολυ σκληρο.......

το 207 ειναι πιο "οικογενειακο"......

α!!!! και αν στραφεις σε mini ξεχνα το cabrio.... τσαμπα θα χαλασεις την ακαμψια του..........

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος MSN Messenger
Giannis307 (Giannis???)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

308 Thp130

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 07:55:35    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Παρακαλειται ο JIM207GT σε συνεργασια με τον κυριο STAZZY να κανουν μια βολτα τον κυριο νικο μπας και καγταλαβει γισ τι συζηταμε.....

Ασχετο το TU5JP4 δεν υπαρχει σε μαμα σαξοραλλο...Εκτος και αν εισαι ο ΚΑΝΕ.....

Επισης αυτο που λες περι απλοτητας δεν υσχυει....υσχυει οσο πολυ πλοκο και αν ειναι κατι να ειναι καλοσχειδασμενο-καλοζυγησμενο....Πχ..τα μοτερακια της HONDA ειναι καραπολυπλοκα...αλλα δεν χαλανε....(οχι ευκολα Laughing ) οποτε μην λες περι πολυπλοκοτητας....
Επιστροφή στην κορυφή
Touristas (Αργύρης)
Τεχνικός Σύμβουλος

Peugeot Geopolis RS 300

Ένταξη: 15 Φεβ 2004
Τόπος: Νικαια-Περιστέρι

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 08:38:42    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Και κάτι ενδιαφέρων που ίσως δεν το έχετε δει για την ασφάλεια που προσφέρει το 207 cc σε περίπτωση ανατροπής σε σχέση με το mini και το prulier
http://www.youtube.com/watch?v=K6h7wqLqJ0U&feature=related
Επιστροφή στην κορυφή
giannis27 (Σερραίος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

peugeot 207 rc !!

Ένταξη: 18 Νοέ 2007
Τόπος: serres

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 15:51:47    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

αν του δώσεις την απαραίτητη προσοχή που χρειάζεται ένα αμάξι με τούρμπο κινητήρα τότε δεν πρόκειται να σου βγάλει τρελά προβλήματα !
επίσης οι κάτοχοι των 207 έχουν ένα μεγάλο ατού σε σχέση με τον ανταγωνισμό !έχουμε τον σάλεξ!

those who can Do
those who can't teach or that they think..............
Επιστροφή στην κορυφή
android (γιωργος)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!
Επίσημο Μέλος

207 gt

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Κυρ 01 Φεβ 2009, 22:21:37    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

λαμπακια εχουν μονο λογο βενζινης...εγω ποτε δεν ειχα κανενα εδω κ 22500 χλμ που βαζω απο 1-2 σημεια
σκαστρα αλλαζεις μαζι με το 1ο σταδιο 60 -70 ευρω κανει δεν ειναι καπιο σοβαρο κοστος
ενα ιντερκουλερ θες και ενα προγραμμα...
μια τυπικη αλλαγη μπουζι καθε 20.000χλμ 9 ευρω το μπουζι εχει
και παει μια χαρα....

α και ενα τυπικο ζεσταμα κρυομα.... Wink
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Βλάβες - Επισκευές - Συνεργεία - Ανταλλακτικά Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Μετάβαση στη σελίδα 1, 2  Επόμενη
Σελίδα 1 από 2

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης