PSClub - Hellas Αρχική σελίδα
Portal Home  |   Δημόσια συζήτηση  |   Αναζήτηση  |   Κατάλογος Μελών  |   Ομάδες Μελών  |   Προφίλ  |   Προσωπικά μηνύματα  |   Σύνδεση  |  Εγγραφή

Βιβλιο Haynes για 106 Gti

Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Printable version
Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας  
Συγγραφέας Μήνυμα
soultz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 19:56:35    Θέμα δημοσίευσης: Βιβλιο Haynes για 106 Gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Χαιρετώ και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω το repair manual της Haynes για 106 καλύπτει και το Gti?? Το έχει κανείς σας ? Είναι καλό?
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος
Lef205 (Λευτέρης) (νομίζω)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

Peugeot 205 rallye/gti

Ένταξη: 07 Ιαν 2005
Τόπος: στους αγωνες

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 20:58:57    Θέμα δημοσίευσης: Re: Βιβλιο Haynes για 106 Gti Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

soultz έγραψε:
Χαιρετώ και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Θέλω να ρωτήσω το repair manual της Haynes για 106 καλύπτει και το Gti?? Το έχει κανείς σας ? Είναι καλό?

Αν ειναι για 16βαλβιδα s2 τοτε σιγουρα το συμπεριλαμβανει μιας και στο εξωτερικο μονο το gti εβγαινε σαν 16βαλβιδο.
Σε τι τιμη το εχεις βρει και που γιατι με ενδιαφερει και εμενα η αγορα ενος τετοιου manual

ασχετο. παρε και μια φωτο απο το peugeot 106 rc http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://www.forum-auto.com/uploads/200505/signature_lion_1115225072_106_rc__3_.jpg&imgrefurl=http://www.forum-auto.com/automobile-pratique/section1/sujet287639.htm&usg=__uVjUYPRv1QCy9doPjofiJ1-yK0w=&h=240&w=320&sz=23&hl=el&start=6&tbnid=uRsfqOajTTEMIM:&tbnh=89&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dpeugeot%2B106%2Brc%26gbv%3D2%26hl%3Del%26sa%3DG

Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών Αποστολή προσωπικού μηνύματος Αποστολή email Επίσκεψη στην ιστοσελίδα του Συγγραφέα MSN Messenger
RoadRunner122 (Γιάννης)
Έχω ξεφύγει !!!
Έχω ξεφύγει !!!

106RallyeS2/206XS/C4II

Ένταξη: 30 Οκτ 2008
Τόπος: Δροσοπηγή

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Σαβ 03 Ιαν 2009, 21:15:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Nαι, περιλαμβάνει και τα 16V (TU5J4) τα μονόφυσα αλλά αυτό δε νομίζω να έχει ιδιαίτερη σημασία.

Είναι καλό ιδιαίτερα αν κάνεις μόνος σου διάφορα μαστορέματα. Βέβαια για κάποιες "πιό ειδικές" εργασίες (πχ κατέβασμα πίσω άξονα για αλλαγή ρουλεμάν) δεν αναφέρει κάτι λέγοντας ότι αυτού του τύπου οι εργασίες καλό είναι να γίνονται σε συνεργείο. Κατα τ' άλλα μ'εχει βοηθήσει αρκετά πολλές φορές, αν και θα μπορούσε να έχει λίγες περισσότερες φωτογραφίες.

Το έχει στάνταρ ο Παπασωτηρίου στο Μall γυρω στα 40Ε αν θυμάμαι καλά.

Αν δεν το βρείτε πείτε μου να σας το φέρω στο κατάστημα που εργάζομαι και να το πάρω με έκπτωση προσωπικού (αλλά δεν το έχουμε ετοιμοπαράδωτο).
Επιστροφή στην κορυφή
soultz 
Μόλις έγραψα
Μόλις έγραψα

Ένταξη: 19 Δεκ 2008

ΔημοσίευσηΔημοσιεύθηκε: Τρι 13 Ιαν 2009, 09:57:51    Θέμα δημοσίευσης: Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος

Στο internet είτε απο ebay είτε απο το bookdepository.com έρχεται γύρω στα 20ευρώ τελική τιμή!!!
Επιστροφή στην κορυφή
Επισκόπηση όλων των Δημοσιεύσεων που έγιναν πριν από:   
Δημοσίευση νέας  Θ.Ενότητας   Απάντηση στη Θ.Ενότητα    PSClub - Hellas Αρχική σελίδα -> Γενικές Συζητήσεις περί αυτοκινήτων Όλες οι Ώρες είναι GMT + 2 Ώρες
Σελίδα 1 από 1

Μετάβαση στη:  
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης
Δεν μπορείτε να επεξεργασθείτε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου στα δημοψηφίσματα αυτής της Δ.Συζήτησης