Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας :: Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας |
Συγγραφέας |
Μήνυμα |
106PYRGOS (VASILIS) Μέλος

peugeot 106 1.6 (16v)rallye(2001)
Ένταξη: 07 Αύγ 2008 Δημοσιεύσεις: 198 Τόπος: ΠΥΡΓΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
|
Δημοσιεύθηκε: Δευ 28 Ιούν 2010, 18:45:42 Θέμα δημοσίευσης: 106 rallye προβλημα |
|
|
οταν το αμαξι ειναι κρυο το πρωι που παω να το βαλω μπροστα δεν κραταει ρελαντι,σβηνει αν δεν πατησω γκαζι για να κρατησει στροφες,οταν ζεσταθει λιγο δεν εχει κανενα προβλημα απο θεμα ρελαντι.πηγα σε μια αντιπροσωπεια κ ενας τσακαλος μου ειπε το αισθητηρα της πεταλουδας χωρις να το πολυψαξει η να το βαλει στον εγκεφαλο,απο οτι εχω καταλαβει πρεπει να ειναι ο αισθητηρας ψυχρης εκκινησης λογικα κατι τετοιο,εχει καπιος ιδεα αν ειναι κατι αλλο κ αν ειναι αυτο εαν μπορεσω να το παραγγειλω κ να το αλλαξω μονος μου. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 14:56:20 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
κανενας ρε παιδια? |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Πεμ 01 Ιούλ 2010, 15:09:16 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
αλλο της ψυχρης εκκινησης και αλλο ο αισθητηρας θερμ. που ειναι πανω στην πεταλουδα.και τα ΔΥΟ τα αλλαζεις και μονο σου και δεν ειναι ακριβα
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |

|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 03 Αύγ 2010, 17:10:10 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
εγω το ξερω οτι ειναι διαφορετικοι για τον (μαστορα) το ανεφερα στo συνεργειο,το αλλαξα τελικα της ψυχρης καθαρισα κ τον maf αλλα παλι μου κανει κολπα το αμαξι,αντε παλι ψαξιμο απο την αρχη. |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
LIONKING (βασιλης) Φανατικό μέλος

saxo vts 1.6 (16v) 02"
Ένταξη: 05 Μάϊ 2006 Δημοσιεύσεις: 371
|
Δημοσιεύθηκε: Τρι 30 Νοέ 2010, 16:19:56 Θέμα δημοσίευσης: |
|
|
τι γινεται παιδια πολυχρονοι βασικα οι ανδρεες να κανω μια τιποτενια ερωτηση? υπαρχει περιπτωση η βλαβη p0170 για το fuel trim να προερχεται απο κανα βηματικο η μηπως ειναι στανταρ το τι φταιει? εβγαλε αυτη την ανδειξη χωρις να αλλαξει κατι στο αμαξι απλα τις προαλες ειχε φαει ενα σκαλωμα το μοτερακι λεω μηπως ειναι στα τελευταια του
τι βαζεις μεσα ρε μαστορα;τον πατερα μου και την μανα μου βαζω.Μπιστονια,μπιελες,χειροκινητο εξαρι αμα εχεις χερια και DSG αμα εισαι κουλος.
Σε κοβω να εισαι κουλος
ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥΥΥΥ.Δεν πειραζει θα σου βαλω νιτρα να ψεκαζεις καλυτερα |
|
Επιστροφή στην κορυφή |
|
 |
|